toja27 כתב:שניכם נסחפים לדעתי.
רוי, אם תהיה יותר אובייקטיבי ולהוט לראות את הטוב שיש במכבי כמו שאתה רואה בהפועל ירושלים , אז תמשוך אליך פחות תגובות קיצוניות לצד השני.
עם כל הכבוד, אתה לא יכול לדבר כל שניה עד כמה שאינגליז הוא שחקן גרוע או בינוני להחריד אחרי שראינו איך הוא יכול לשחק בתחילת העונה ואחרי שראינו אותו כמה שנים בברצלונה. יכול להיות שהוא לא כוכב אבל הוא רחוק מאוד מהתמונה שאתה מנסה לצייר. או שנראה לפעמים שהלהט שיש לך בכל מה שקשור להפועל ירושלים לא משתווה לזה שיש לך למכבי. ואני אומר את זה בתור אחד שרוצה מאוד שירושלים תצליח.
לגבי דאנקן, אני חושב שהוא אחלה שחקן ולדעתי הוא שחקן יורוליג יותר מלגיטימי.
בקשר למכבי - הציפיות שלי מהקבוצה הן הרבה יותר גדולות, וזה לא רק שאלה של ניצחון או הפסד במשחק כזה או אחר. אני נהנה לראות שחקנים עם טכניקה ברמה גבוהה, שחקנים אינטלגנטיים ומגוונים. אני נהנה לראות קבוצה עם שחקנים כשרוניים שמשחקת חופשי. אני פחות נהנה לראות קבוצה שמשחקת משחק טקטי בקצב של צב ושהמטרה שלה היא לשבש את המשחק של היריב. אני פחות נהנה לראות קבוצה של רול פליירס (גם אם היא מנצחת קצת יותר משחקים) שמשחקים כמו מכונה ומסתכלים כל שניה לספסל כמו ילדים מוכים. אין ספק שבלאט מצליח להוציא כמות נצחונות מרשימה מהחבורה שמשחקת בצהוב, אבל אני לא מצליח להתחבר לא לשחקנים הבינוניים להחריד, לא לדרך וכבר לא למאמן בשלב הנוכחי. זו קבוצה שמשחקת בשביל לא להפסיד - סוג של בונקר בכל משחק. אני לא חושב שאני היחידי שמרגיש ככה.
לגבי ירושלים - ממש אין לי "להט" לקבוצה. יש שני שחקנים שם שאני מאוד נהנה לראות שאלה דאנקן (והסברתי למה) ואליהו. ממש לא מעניין אותי אם ירושלים יצליחו או ייכשלו, אבל הם פשוט משחקים כדורסל יפה. כדורסל שהייתי רוצה שמכבי ישחקו במקום הבונקר שמכבי משחקים עכשיו. העניין הוא לא ירושלים, העניין הוא מכבי.
מילה אחרונה לגבי דאנקן כי העניין די מוצה - זה לא שהוא שחקן על כי חסרים לו כוח ואתלטיות, אבל הוא שחקן מאוד מגוון, אינטילגנטי ועם טכניקה מצויינת. האם הוא יהיה כוכב יורוליג? לא יודע. האם הוא יותר טוב מטיוס? כן, ולא בפער קטן. בכל מקרה, אני לא מאמין שמכבי תוכל להביא אותו אחרי התצוגות שהוא נותן העונה.