יורוקאפ 2013/14 - ולנסיה זוכה בתואר וחוזרת ליורוליג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוקאפ 2013/14

הודעהעל ידי roy1000 » 13 פברואר 2014, 11:54

LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:כל מה שהוא עושה העונה, זה מול קבוצות שמכבי הייתה נותנת להם 30 בראש עוד באימון הקליעות לפני המשחק.

איך זה קשור בכלל למה שהוא אמר?

אם ירושלים משחקת מול קבוצות שמכבי נותנת להם 30 הפרש עוד לפני המשחק (כמו חימקי), אז מה זה אומר שמכבי תיתן לירושלים? לאיזה קבוצות השנה מכבי נתנה 30 הפרש?
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 פברואר 2014, 12:01

די להתחכם. לא אמרתי שום דבר על המשחק מול ירושלים.
הפועל נראית טוב מול קבוצות יורוקאפ ומכבי נראית טוב מול קבוצות יורוליג. זה ההבדל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 13 פברואר 2014, 12:29

שניכם נסחפים לדעתי.
רוי, אם תהיה יותר אובייקטיבי ולהוט לראות את הטוב שיש במכבי כמו שאתה רואה בהפועל ירושלים , אז תמשוך אליך פחות תגובות קיצוניות לצד השני.
עם כל הכבוד, אתה לא יכול לדבר כל שניה עד כמה שאינגליז הוא שחקן גרוע או בינוני להחריד אחרי שראינו איך הוא יכול לשחק בתחילת העונה ואחרי שראינו אותו כמה שנים בברצלונה. יכול להיות שהוא לא כוכב אבל הוא רחוק מאוד מהתמונה שאתה מנסה לצייר. או שנראה לפעמים שהלהט שיש לך בכל מה שקשור להפועל ירושלים לא משתווה לזה שיש לך למכבי. ואני אומר את זה בתור אחד שרוצה מאוד שירושלים תצליח.
לגבי דאנקן, אני חושב שהוא אחלה שחקן ולדעתי הוא שחקן יורוליג יותר מלגיטימי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 פברואר 2014, 12:36

[quote="roy1000"]דאנקן עוד לא שם? שחקנים שהצטיינו ביורוקאפ? אתה מתכוון לסמית', היקמן, רייס ובעצם כל השחקנים של מכבי שלא עשו ביורוקאפ מה שדאנקן עושה השנה? [quote]
באמת??
אז בוא תשמע קצת מספרים:
הסטט' של דאנקן ביורוקאפ העונה - 13.7 נק', 5.1 ריב' ו-14.4 מדד
הסטט' של סמית' מימיו ביורוקאפ - 15.8 נק', 5 ריב' ו-15.7 מדד (בנוסף נבחר פעמיים ברציפות לחמיישית העונה והוביל 2 קבוצות שונות לפיינל פור שלהם)
אז איך בדיוק שחקן כמו סמית' לא עשה ביורוקאפ את מה שדאנקן עושה שם העונה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 פברואר 2014, 12:41

טוב, זה יותר גרוע מנס ציונה ניצחו את מכבי, מכבי ניצחו את פאו׳ = נס ציונה יותר טובים מפאו׳
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 פברואר 2014, 12:45

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:אם תמצא ציטוט שלי אומר שמכבי תנצח את ירושלים ב30 הפרש אני מבטיח להצטרף אליך ואל שמואל ביציע של הפועל עוד שבוע.

חסרים שחקנים שהצטיינו ביורוקאפ ונכשלו ביורוליג? טיוס הוא שחקן מצויין, שמוכיח השנה שהוא שווה 20 דקות בכל קבוצת יורוליג. דאנקן עוד לא שם.

אתה בוחר לתת חשיבות גדולה יותר לטבלת הליגה? אז אני לא. היורוליג זאת המסגרת החשובה, ושם מכבי מצויינת. לגבי המשחק מול ירושלים, למרות שהיינו בתקופה הכי גרועה מזה כמה שנים, ולמרות ששיחקנו בלי סופו וגיימס, הם עדיין היו צריכים אסיסט מהשופט בשביל לנצח בקושי.

MTA2311 כתב:כל מה שהוא עושה העונה, זה מול קבוצות שמכבי הייתה נותנת להם 30 בראש עוד באימון הקליעות לפני המשחק.

ג'יימס לא ממש שיחק העונה והוא כבר לא ישחק... טיוס שווה 20 דקות בכל קבוצת יורוליג? אתה ממש מנפק ציטוטים לפנתאון. דאנקן עוד לא שם? שחקנים שהצטיינו ביורוקאפ? אתה מתכוון לסמית', היקמן, רייס ובעצם כל השחקנים של מכבי שלא עשו ביורוקאפ מה שדאנקן עושה השנה? אולי אתה מתכוון לז'יז'יץ'?

אני לא בוחר לתת חשיבות לכלום. אני מסתכל על הסגלים של שתי הקבוצות, ופרט לעמדה 3 והכמה דקות של סופו בליגה, אני לא ממש רואה איך מכבי יותר טובה. אולי לך זה אומר שאני "ביציע של הפועל", אבל אני מניח שתראה את זה אחרת כשתתבגר קצת.

חחח.
תן לי שעה, ואני מוצא פה ציטוטים שלך מהשנים האחרונות שלא יביישו את שמואל של לפני 5 שנים.

אין קשר לסמית והיקמן. לתת לך רשימה של שחקני יורוקאפ שלא עמדו בקפיצה ליורוליג? בתור אדם מבוגר, שבוחר להדגיש את גילו כל משפט שני, הייתי מצפה שתדע את זה. לא נורא, הזיכרון כנראה כבר לא מה שהיה פעם.

יכול להיות שאתה מסתכל על הסגלים, ויכול מאוד להיות גם שאתה בוהה בשם של אליהו עם ריר בצד הפה.
הסגל של מכבי טוב יותר, המאמן טוב יותר והמועדון גדול הרבה יותר.

ודאנקן? אחלה שחקן ששווה הזדמנות בקבוצה כמו מכבי. זהו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 13 פברואר 2014, 14:40

אור,אני בכלל לא מסכים עם הקביעה שבגלל שדאנקן משחק ביורוקפ אז הוא פחות טוב משחקן יורוליג
חסרים שחקנים טובים שמשחקנים ביורוקאפ? כאלה שהתבררו כהימור מצויין? כאילו שהשתפרו? כאלה שהכסף משך אותם?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 פברואר 2014, 14:44

קודם כל, שוב, אני הייתי הראשון שהעלה את השם שלו פה שנה שעברה, ורציתי אותו למרות שהוא היה רע נגד מכבי בסוף העונה, ככה שזה לא שאני חושב שהוא שחקן רע.

כרגע, אי אפשר לדעת איך הוא יראה ביורוליג. חסרים גם שחקני יורוקאפ מצויינים שנכשלו ביורוליג?
שחקן טוב, עם פוטנציאל טוב, שראוי לשחק במכבי. האם יצליח? לא יודע. טיוס מצליח כבר עכשיו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 13 פברואר 2014, 14:48

MTA2311 כתב:קודם כל, שוב, אני הייתי הראשון שהעלה את השם שלו פה שנה שעברה, ורציתי אותו למרות שהוא היה רע נגד מכבי בסוף העונה, ככה שזה לא שאני חושב שהוא שחקן רע.

כרגע, אי אפשר לדעת איך הוא יראה ביורוליג. חסרים גם שחקני יורוקאפ מצויינים שנכשלו ביורוליג?
שחקן טוב, עם פוטנציאל טוב, שראוי לשחק במכבי. האם יצליח? לא יודע. טיוס מצליח כבר עכשיו.

אצל רוב השחקנים אתה יודע אם הם יצליחו גם ביורוליג ואני לא מסכים עם זה
אבל עזוב,לא נראה לי שאני ישכנע אותך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 13 פברואר 2014, 15:38

toja27 כתב:שניכם נסחפים לדעתי.
רוי, אם תהיה יותר אובייקטיבי ולהוט לראות את הטוב שיש במכבי כמו שאתה רואה בהפועל ירושלים , אז תמשוך אליך פחות תגובות קיצוניות לצד השני.
עם כל הכבוד, אתה לא יכול לדבר כל שניה עד כמה שאינגליז הוא שחקן גרוע או בינוני להחריד אחרי שראינו איך הוא יכול לשחק בתחילת העונה ואחרי שראינו אותו כמה שנים בברצלונה. יכול להיות שהוא לא כוכב אבל הוא רחוק מאוד מהתמונה שאתה מנסה לצייר. או שנראה לפעמים שהלהט שיש לך בכל מה שקשור להפועל ירושלים לא משתווה לזה שיש לך למכבי. ואני אומר את זה בתור אחד שרוצה מאוד שירושלים תצליח.
לגבי דאנקן, אני חושב שהוא אחלה שחקן ולדעתי הוא שחקן יורוליג יותר מלגיטימי.

בקשר למכבי - הציפיות שלי מהקבוצה הן הרבה יותר גדולות, וזה לא רק שאלה של ניצחון או הפסד במשחק כזה או אחר. אני נהנה לראות שחקנים עם טכניקה ברמה גבוהה, שחקנים אינטלגנטיים ומגוונים. אני נהנה לראות קבוצה עם שחקנים כשרוניים שמשחקת חופשי. אני פחות נהנה לראות קבוצה שמשחקת משחק טקטי בקצב של צב ושהמטרה שלה היא לשבש את המשחק של היריב. אני פחות נהנה לראות קבוצה של רול פליירס (גם אם היא מנצחת קצת יותר משחקים) שמשחקים כמו מכונה ומסתכלים כל שניה לספסל כמו ילדים מוכים. אין ספק שבלאט מצליח להוציא כמות נצחונות מרשימה מהחבורה שמשחקת בצהוב, אבל אני לא מצליח להתחבר לא לשחקנים הבינוניים להחריד, לא לדרך וכבר לא למאמן בשלב הנוכחי. זו קבוצה שמשחקת בשביל לא להפסיד - סוג של בונקר בכל משחק. אני לא חושב שאני היחידי שמרגיש ככה.

לגבי ירושלים - ממש אין לי "להט" לקבוצה. יש שני שחקנים שם שאני מאוד נהנה לראות שאלה דאנקן (והסברתי למה) ואליהו. ממש לא מעניין אותי אם ירושלים יצליחו או ייכשלו, אבל הם פשוט משחקים כדורסל יפה. כדורסל שהייתי רוצה שמכבי ישחקו במקום הבונקר שמכבי משחקים עכשיו. העניין הוא לא ירושלים, העניין הוא מכבי.

מילה אחרונה לגבי דאנקן כי העניין די מוצה - זה לא שהוא שחקן על כי חסרים לו כוח ואתלטיות, אבל הוא שחקן מאוד מגוון, אינטילגנטי ועם טכניקה מצויינת. האם הוא יהיה כוכב יורוליג? לא יודע. האם הוא יותר טוב מטיוס? כן, ולא בפער קטן. בכל מקרה, אני לא מאמין שמכבי תוכל להביא אותו אחרי התצוגות שהוא נותן העונה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 13 פברואר 2014, 15:44

חנו'ש כתב:
roy1000 כתב:דאנקן עוד לא שם? שחקנים שהצטיינו ביורוקאפ? אתה מתכוון לסמית', היקמן, רייס ובעצם כל השחקנים של מכבי שלא עשו ביורוקאפ מה שדאנקן עושה השנה?
באמת??
אז בוא תשמע קצת מספרים:
הסטט' של סמית' מימיו ביורוקאפ - 15.8 נק', 5 ריב' ו-15.7 מדד (בנוסף נבחר פעמיים ברציפות לחמיישית העונה והוביל 2 קבוצות שונות לפיינל פור שלהם)

שני דברים -
אחד - ג'וש דאנקן עושה את זה בהרבה פחות דקות.
שני - דאנקן היה פצוע בתחילת העונה ולא פגע ב 2-3 משחקים הראשונים. אם לוקחים את המספרים שלו מהסיבוב השני אז מקבלים משהו מפלצתי של 15.8 נקודות (65% ל- 2, 75% ל- 3), 5.8 ריב' ו- 19.4 נקודות מדד ב- 22 (!!!) דקות. אלו מספרים שלא סמית' ולא היקמן ולא רייס ולא אף אחד משחקני היורוקאפ של מכבי מסוגלים או היו מסוגלים לעשות. לא סתם חימקי שמו עליו את העין (ולא על סמית'/היקמן/רייס).
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 פברואר 2014, 16:08

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:
roy1000 כתב:דאנקן עוד לא שם? שחקנים שהצטיינו ביורוקאפ? אתה מתכוון לסמית', היקמן, רייס ובעצם כל השחקנים של מכבי שלא עשו ביורוקאפ מה שדאנקן עושה השנה?
באמת??
אז בוא תשמע קצת מספרים:

שני דברים -
אחד - ג'וש דאנקן עושה את זה בהרבה פחות דקות.
שני - דאנקן היה פצוע בתחילת העונה ולא פגע ב 2-3 משחקים הראשונים. אם לוקחים את המספרים שלו מהסיבוב השני אז מקבלים משהו מפלצתי של 15.8 נקודות (65% ל- 2, 75% ל- 3), 5.8 ריב' ו- 19.4 נקודות מדד ב- 22 (!!!) דקות. אלו מספרים שלא סמית' ולא היקמן ולא רייס ולא אף אחד משחקני היורוקאפ של מכבי מסוגלים או היו מסוגלים לעשות. לא סתם חימקי שמו עליו את העין (ולא על סמית'/היקמן/רייס).

אז לך תסתכל על המספרים של סמית' מהחודש וחצי האחרונים של הטופ 16 בעונה שעברה (של היורוליג לא היורוקאפ )
זה מאוד קל לקחת תקופה מצוינת ספציפית של שחקן ולהגיד וואו....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 13 פברואר 2014, 16:11

חנו'ש כתב:אז לך תסתכל על המספרים של סמית' מהחודש וחצי האחרונים של הטופ 16 בעונה שעברה (של היורוליג לא היורוקאפ )
זה מאוד קל לקחת תקופה מצוינת ספציפית של שחקן ולהגיד וואו....

אני מסכים, אבל עדיין, אם תסתכלי על המספרים פר דקה, דאנקן הרבה יותר דומיננטי. הוא מושך הרבה יותר תשומת לב ממה שמשך סמית' לפני שנתיים.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 פברואר 2014, 16:27

דאנקן שחקן טוב, אבל לא מתקרב לרמתו של סמית׳.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Asf » 13 פברואר 2014, 16:40

אני מאוד נהנה מדאנקן וחושב שהוא יכול להצליח גם ביורוליג, אבל אם לסנגר לרגע על טיוס שהובא כאן בתור דוגמא לשחקן שדאנקן טוב ממנו ובפער ניכר, אשלוף את הנתון הבא:
בטופ 16 טיוס משיג מדד ממוצע של 12.8 בפחות מ-21 דקות בממוצע. האם דאנקן מסוגל לנפק מדד ממוצע שכזה בטופ 16 של היורוליג? אולי, מקווה לדעת בוודאות בשנה הבאה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי jol9 » 13 פברואר 2014, 18:39

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בעיניי ג'וש דאנקן הוא לא שחקן שיותר כיף לראות מאשר סמית'. בערך אותו סוג של שחקן עם הבדלים מסויימים בגובה.

ממש לא אותו שחקן. דווין סמית' שחקן מצויין, חכם מאוד שעושה מספר מאוד מצומצם של דברים בצורה טובה מאוד.
ג'וש דאנקן זה שחקן שעושה בשלב השני של היורוראפ 16 נקודות ב- 65% ל- 2 ו- 75% ל- 3. הוא יודע לעשות כמעט הכל על המגרש (פנים לסל, פוסט, קליעה מבחוץ). להשוות אותו לדווין סמית' זה ממש לא ההשוואה הנכונה, כם כל הכבוד לסמית'.
לשניהם יש סוג של אופי שקט כזה אם לזה אתה מתכוון, אבל הם ממש לא דומים ביכולות או בתפקוד.

וואו, הפלת אותי מהכסא ממש...

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2009
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2010

אלה שתי העונות של סמית' ביורוקאפ. כמו שאתה רואה, בשתיהן הוא היה טוב יותר מדאנקן, ובאחת מהן גם קלע כמעט 21 נקודות בממוצע בטופ 16
של היורוקאפ ובשתי העונות הוא היה בפיינל פור של היורוקאפ.

בוא נחכה קצת עם הסופרלטיבים חסרי הההגיון האלה.

עם כל הכבוד לדאנקן, הוא בכלל לא בליגה של סמית', כל עוד הוא לא דרך ולא שיחק משחק אחד ביורוליג (והוא כבר בן 28 השנה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 פברואר 2014, 18:44

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:נציג אולטראס ירושלים יקר,
מכבי כרגע אחת מהקבוצות הכי טובות ביורוליג, עם מאזן מצויין, שרק לפני שבועיים כמעט ניצחה את אלופת היורוליג הנכנסת בחוץ.
שחקן היורוקאפ הזה- לא במרכאות, כי הוא עובדתית משחק ביורוקאפ כבר שנתיים, בקושי יכול לצחצח את הנעליים של טיוס, כל עוד הוא לא שיחק משחק יורוליג אחד.
ההשוואה בין פורוורד כמו דאנקן, ל2-3 כמו אינגלז מעידה על הבנה גדולה מאוד בכדורסל.

שבוע שעבר מכבי לקחה גביע, איפה הייתה הקבוצה שאולי יותר טובה ממנה?
אין פה שום שחצנות, מכבי קבוצה יותר טובה מכל מה שהפועל ירושלים פגשה העונה ביורוקאפ.
וכן, למכבי יש שחקנים הרבה יותר טובים, בכל עמדה. המאזן לא משקר.

נכון, דאנקן לא יכול לצחצח את הנעליים של שחקן העל אלכס טיוס. אין ספק. ובוא נעזוב את העובדה שאינגלס זה שחקן של פח אשפה שגם ביורוקאפ אין לו מקום, ונתרכז בזה שהוא משחק 3 ולא 4.
המאזן לא משקר? אז טבלת הליגה משקרת? כנראה שאתה שוכח ששתי הקבוצות כבר נפגשו העונה.
נכון, אין פה שחצנות בכלל להגיד שהקבוצה במקום השני, תביס את הקבוצה במקום הראשון ב- 30 הפרש... אין ספק. יכול להיות שבעולם שבו מכבי תנצח ב- 30 הפרש בשבוע הבא, אלכס טיוס הוא שחקן יותר טוב מג'וש דאנקן. חבל שזה לא היקום שבו אנחנו חיים.

מכבי היא כנראה קבוצה יותר טובה, אבל אם כן, זה בפער קטן מאוד, ופער שנובע בעיקר מהמאמן ולא מסגל השחקנים.

מעניין ששני האפסים פאסקוואל ובלאט (שחולקים בינהם כמה תארים קטנים בכדורסל האירופאי כמו אלוף אירופה, אלוף יורוליג, אלוף ספרד, אלוף ישראל, מדליה
אולימפית,...) בחרו להתעלם מהעובדה החשובה הזאת שאתה מציין...

מעניין מה זה אומר עליהם, או יותר נכון עליך...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2014, 00:27

jol9 כתב:מעניין ששני האפסים פאסקוואל ובלאט (שחולקים בינהם כמה תארים קטנים בכדורסל האירופאי כמו אלוף אירופה, אלוף יורוליג, אלוף ספרד, אלוף ישראל, מדליה

אני חייב להיג לך שהפתעת אותי. אתה הבנאדם האחרון שציפיתי ממנו לתגובה כזו. אבל מכיוון שכתבת אני אענה - לגבי פסקוואל - אני חושב שזה שאינגלס הועף מברצלונה אחרי 3 שנים שבהם הוא עשה מעט מאוד אומר בדיוק מה פסקוואל חושב עליו. לגבי בלאט - אני חושב שהירידה הדרסטית במספר הדקות של אינגלס די אומרת מה בלאט חושב עליו.

אני באמת לא מבין. אני מספר סוד כשאני אומר שאינגלס הוא הזר הכי חלש בקבוצה? הבחור נותן לך בקושי 5 נקודות למשחק בטופ 16 באחוזים בינוניים מאוד. לא תמצא הרבה זרים בשנים האחרונות שנתנו פחות, וזה כולל עב"מים כמו קיינר מדלי. בלאט בבירור לא סומך עליו.

באמת שממך לא ציפית לתגובה כזו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2014, 00:36

jol9 כתב:וואו, הפלת אותי מהכסא ממש...

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2009
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2010

אלה שתי העונות של סמית' ביורוקאפ. כמו שאתה רואה, בשתיהן הוא היה טוב יותר מדאנקן, ובאחת מהן גם קלע כמעט 21 נקודות בממוצע בטופ 16
של היורוקאפ ובשתי העונות הוא היה בפיינל פור של היורוקאפ.

בוא נחכה קצת עם הסופרלטיבים חסרי הההגיון האלה.

עם כל הכבוד לדאנקן, הוא בכלל לא בליגה של סמית', כל עוד הוא לא דרך ולא שיחק משחק אחד ביורוליג (והוא כבר בן 28 השנה).

בעונה הראשונה סמית' עשה 14.6 נקודות מדד ב- 28 דקות - זה יוצא 0.52 נקודות מדד לדקה.
בעונה השניה סמית' עשה 15.7 נקודות מדד ב- 31דקות - זה יוצא 0.50 נקודות מדד לדקה.

דאנקן עושה 14.4 נקודות מדד ב- 25.5 דקות שזה יוצא 0.56 נקודות מדד לדקה.

גם סמית' הגיע למכבי בגיל 28, ככה שאני לא מבין מה הנקודה. דאנקן נותן עונה מצויינת ביורוקאפ. יותר טובה ממה שנתנו שחקני היורוקאפ של מכבי. להגיד שהוא "לא בליגה של סמית'" זה חסר בסיס.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 14 פברואר 2014, 00:54

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מעניין ששני האפסים פאסקוואל ובלאט (שחולקים בינהם כמה תארים קטנים בכדורסל האירופאי כמו אלוף אירופה, אלוף יורוליג, אלוף ספרד, אלוף ישראל, מדליה

אני חייב להיג לך שהפתעת אותי. אתה הבנאדם האחרון שציפיתי ממנו לתגובה כזו. אבל מכיוון שכתבת אני אענה - לגבי פסקוואל - אני חושב שזה שאינגלס הועף מברצלונה אחרי 3 שנים שבהם הוא עשה מעט מאוד אומר בדיוק מה פסקוואל חושב עליו. לגבי בלאט - אני חושב שהירידה הדרסטית במספר הדקות של אינגלס די אומרת מה בלאט חושב עליו.

אני באמת לא מבין. אני מספר סוד כשאני אומר שאינגלס הוא הזר הכי חלש בקבוצה? הבחור נותן לך בקושי 5 נקודות למשחק בטופ 16 באחוזים בינוניים מאוד. לא תמצא הרבה זרים בשנים האחרונות שנתנו פחות, וזה כולל עב"מים כמו קיינר מדלי. בלאט בבירור לא סומך עליו.

באמת שממך לא ציפית לתגובה כזו.

אני אגיד לך למה התגובה הזאת... פשוט אתה לא ענייני כשאתה מדבר עליו, ואחרי פעם, ועוד פעם, ועוד פעם, ועוד ועוד זה כבר מרגיז.
כולם כבר יודעים מה אתה חושב עליו, ואין מה להמשיך ולדחוף את זה בכל פינה.
בסופו של דבר הוא לא כזה טוב כמו שהיה בתחילת העונה ולא כזה גרוע כמו שאתה עושה אותו. חלק מיחידה שעושה את העבודה שלו בסה"כ בסדר גמור.

העובדה היחידה היא שאינגלס הוא שחקן יורוליג בקבוצות הכי בכירות ביבשת בשנים האחרונות, וכנראה שיש לזה סיבה.

כמובן שאין בתגובה הזאת או הקודמת שום כוונה להעליב או לפגוע, ואני מקווה שזה אכן לא קרה, ואם כן, קבל את התנצלותי הכנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים