מכבי נגד פארגו: מכבי שלחה את חוזהו לבוררות משפטית בפיב"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי נגד פארגו: מכבי שלחה את חוזהו לבוררות משפטית בפיב"א

הודעהעל ידי שחר.ג. » 16 אוגוסט 2011, 09:59

קובי כתב:
שחר.ג. כתב:תשמע,לא נראה לי שהסוכן של פארגו ופארגו עצמו, ילכו על מהלך כל כך מסוכן בשביל הימור שאולי הם יזכו פשוט לא נשמע מציאותי...

צודק. הרבה יותר מציאותי שמכבי חותמת עם שחקנים על חוזה שמתי שמתחשק להם הם יכולים לצאת ממנו.

מתי שמתחשק להם? ממש לא,רק אחרי הצגה של חוזה.
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 16 אוגוסט 2011, 10:46

אחחח... מתי אנשים יבינו כאן את הסרקסזם של קובי...
ד"א, הבנתי שדקלון מועמד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 16 אוגוסט 2011, 10:50

חביב אורנג'ד כתב:אחחח... מתי אנשים יבינו כאן את הסרקסזם של קובי...
ד"א, הבנתי שדקלון מועמד.

דקלון וחופני ??? :o :o :o

אם מכבי מביאים אותם זה אשכרה אלוג'ואן וסמפסון לפני נפילת התאומים !
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 16 אוגוסט 2011, 10:55

קובי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אחחח... מתי אנשים יבינו כאן את הסרקסזם של קובי...
ד"א, הבנתי שדקלון מועמד.

דקלון וחופני ??? :o :o :o

אם מכבי מביאים אותם זה אשכרה אלוג'ואן וסמפסון לפני נפילת התאומים !

לא לא.. אל תתרגש כ"כ מהר... בגלל שמדובר בשחקנים דומים, במכבי חוששים שהם ידרכו אחד על השני, ולכן בלאט יתבקש לבחור באחד מבין שניהם.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Allan Turing » 16 אוגוסט 2011, 13:18

itai7 כתב:מה מאבדים?, יש לך קו אחורי נהדר רק להשלים אותו בשחקן פארגו

מאבדים = שחקן מהעונה שעברה שרצית שישאר, ולא נישאר.
מה כ"כ נהדר בקו האחורי שלנו? אחרי שפארמר הולך, מי יפתח כפוינט גארד?
אתה באמת מצפה שבשלבים המכריעים של העונה יוגב אוחיון יסחוב אותנו על הגב?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי שחר.ג. » 16 אוגוסט 2011, 18:06

פארמר 70% נשאר,ואני מקווה שכולם מסכימים שפארמר יותר טוב מפארגו.לא ירדה ברמה מעניינת אותי אלא ירדה בגיוון.
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי yzafrir » 17 אוגוסט 2011, 02:54

שחר.ג. כתב:פארמר 70% נשאר,ואני מקווה שכולם מסכימים שפארמר יותר טוב מפארגו.לא ירדה ברמה מעניינת אותי אלא ירדה בגיוון.

כרגע הודיעו לי באוזניה שזה עלה ל-75%....נו באמת , איך אתה יכול להיות כלכך בטוח ?
השביתה שם יכולה להסתיים עוד לפני שהעונה פה תתחיל . לא מדובר במומ בין ישראל לפלסטינאים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחר.ג. » 17 אוגוסט 2011, 04:07

נכון מדובר על פער של 800 מילון דולר שצריך לכסות עד ינואר,כמה באמת לדעתך הסיכוי שיהיה עונה?
ודרך אגב,כל יום שעובר בהחלט מחזק בעוד איזה אחוז או שניים :D
תמונהg]
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי misha » 17 אוגוסט 2011, 04:22

שחר.ג. כתב:נכון מדובר על פער של 800 מילון דולר שצריך לכסות עד ינואר,כמה באמת לדעתך הסיכוי שיהיה עונה?

תזכור שאנחנו רק בתחילת השביתה וברור שכל צד מתבצר בעמדתו. אבל עד ינואר יש עוד מספיק זמן ובאיזשהו שלב השחקנים יבינו שהם טיפסו על עץ גבוה מדי.לבנות מעכשיו שתהיה שביתה עד סוף העונה (ז"א, לא להביא מחליף לפארגו אם אכן יעזוב ולבנות על פארמר) יהיה הימור גדול שיכול לרסק אותנו באמצע העונה.

אני מזכיר שרק פעם אחת בכל הספורט האמריקאי ביטלו עונה בגלל שביתה (הוקי קרח). אם עד אזור דצמבר המצב יישאר כמו שהוא עכשיו אפשר עוד להיות אופטימיים, אבל כרגע די מוקדם.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 17 אוגוסט 2011, 04:23

שלף ל"ישראל היום":

"דיברתי אליו כחבר וניסיתי להסביר לו שהוא טועה" אמר מנהל הקבוצה גור שלף "כמה פעמים אפשר להגיד למישהו שהוא עושה טעות? הרמתי ידיים ברגע שהבנתי שהוא נחוש ושזה הולך לעניין משפטי. קשה לי להבין אותו זה לא הגיוני מה שהוא עושה. כולם אומרים שג'רמי נתן עונה גדולה אבל גם מכבי נתנה לו הרבה מאוד. אנחנו לא נעלבים אלא רק מופתעים. לכל אחד יש מחליף."

אנחנו מתקרבים לנקודת האל-חזור (ואולי אפילו כבר שם).
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחר.ג. » 17 אוגוסט 2011, 05:24

אני די בטוח,שמכבי תקבל את פארגו מתי שרק ירצה,אפילו אחרי המשפט.
תמונהg]
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי קובי » 17 אוגוסט 2011, 05:48

misha כתב:שלף ל"ישראל היום":

"דיברתי אליו כחבר וניסיתי להסביר לו שהוא טועה" אמר מנהל הקבוצה גור שלף "כמה פעמים אפשר להגיד למישהו שהוא עושה טעות? הרמתי ידיים ברגע שהבנתי שהוא נחוש ושזה הולך לעניין משפטי. קשה לי להבין אותו זה לא הגיוני מה שהוא עושה. כולם אומרים שג'רמי נתן עונה גדולה אבל גם מכבי נתנה לו הרבה מאוד. אנחנו לא נעלבים אלא רק מופתעים. לכל אחד יש מחליף."

לדעתי פארגו לא יהיה במכבי, אלא אם כן יקרה משהו מפתיע בדמותה של התנצלות כנה ופומבית מצד ג'רמי. אחרת, מכבי לא תעבור על כך לסדר היום.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי misha » 17 אוגוסט 2011, 06:05

קובי כתב:לדעתי פארגו לא יהיה במכבי, אלא אם כן יקרה משהו מפתיע בדמותה של התנצלות כנה ופומבית מצד ג'רמי. אחרת, מכבי לא תעבור על כך לסדר היום.

גם לדעתי.

שחר.ג. כתב:אני די בטוח,שמכבי תקבל את פארגו מתי שרק ירצה,אפילו אחרי המשפט.

עם כל הכבוד לפארגו, פה זה לא בית זונות, פארגו עוד לא איזה כוכב על שיכול לתפוס קבוצה כמו מכבי בביצים, ומכבי בטוח לא תחכה לו עוד הרבה זמן.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 17 אוגוסט 2011, 06:47

misha כתב:שלף ל"ישראל היום":

קודם שמענו רק את הסוכנים, עכשיו זה מגיע מהשחקן עצמו, וזה בהחלט לא נראה טוב.
מה שכנראה יהיה, זה שפארגו לא יגיע למכבי, ובד בבד מכבי תלך לבוררות בשביל אולי לצאת עם עוד כמה גרושים מהסיפור.
לפי דבריו של שלף, אני נוטה להאמין מכבי כנראה תביא לפארגו מחליף.

misha כתב:פה זה לא בית זונות

:thumbup
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 17 אוגוסט 2011, 07:07

חביב, גם שמעון מזרחי התייחס אתמול לכך שזה פארגו הילדותי שעושה דברים גם בניגוד לדעת סוכניו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אוגוסט 2011, 10:40

misha כתב:
שחר.ג. כתב:נכון מדובר על פער של 800 מילון דולר שצריך לכסות עד ינואר,כמה באמת לדעתך הסיכוי שיהיה עונה?

תזכור שאנחנו רק בתחילת השביתה וברור שכל צד מתבצר בעמדתו. אבל עד ינואר יש עוד מספיק זמן ובאיזשהו שלב השחקנים יבינו שהם טיפסו על עץ גבוה מדי.לבנות מעכשיו שתהיה שביתה עד סוף העונה (ז"א, לא להביא מחליף לפארגו אם אכן יעזוב ולבנות על פארמר) יהיה הימור גדול שיכול לרסק אותנו באמצע העונה.

אני מזכיר שרק פעם אחת בכל הספורט האמריקאי ביטלו עונה בגלל שביתה (הוקי קרח). אם עד אזור דצמבר המצב יישאר כמו שהוא עכשיו אפשר עוד להיות אופטימיים, אבל כרגע די מוקדם.

זה לא ממש מדויק.
קודם כל, נערכו כמה שיחות, ואין התקדמות. השחקנים ממש לא טיפסו על עץ גבוה, להיפך, הם מוכינים להורדים קצת מהדרישות שלהם, ויקבלו פחות ממה שקיבלו בדרך כלל. הבעלים הם אלה שעושים את הבעיות. אם זכור לי נכון, 23 מתוך 30 הבעלים מפסידים כסף בקבוצות, ופשוט נמאס להם. הם רוצים שגם סופרסטרים כמו קובי, לברון, נוביצקי וכל אלה יקבלו מקסימון משהו באיזור ה10-15 מיליון דולר. השחקנים ממש ממש לא יסכימו לזה. תחשוב על השחקנים המשלימים, שמקבלים מיליון דולר לוגמא, יצטרכו לקצץ בכמעט חצי את המשכורת שלהם, ואני לא מדבר על אלה שיושבים על חוזי מינימום או על חוזי רוקי.
האנטר התראיין לא מזמן (אחרי כמה פגישות) ואמר שאם הוא צריך להמר, הוא מהר שהעונה לא תתקיים. בפוטבול לדוגמא הייתה שביתה שכבר נגמרה, אבל זה בגלל שפוטבול, בניגוד לכדורסל, מאוד מאוד רווחי, ול2 הצדדים היה אינטרס לא לבטל את העונה. פה לבעלים לא אכפת אם לא תיהיה עונה, כי הם לא יפסידו כסף. העיקר מבחינתם זה להוריד משמעותית את השכר, ואם הפערים קרובים למיליארד דולר, זה לא דבר שהולך להיגמר לא היום, לא מחר, ולא בעוד חודש. סביר מאוד שעד ינואר לא יהיה הסכם, ואז העונה תבוטל לחלוטין.
עם זאת, אני עדיין חושב שצריך להחתים פה שחקן, אפילו פרקינס לכל הפחות. כי אם יקרה איזה משהו ויגיעו להסכם עוד איזה 2-3 חודשים, אכלנו אותה.
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 17 אוגוסט 2011, 13:19

אני סבור שהעניין סבוך יותר מקביעה פשוטה של "הבעלים מפסידים, לבעלים לא איכפת שלא תהיה עונה".
כמובן שמדברים על עסקים, הכסף נראה כחזות הכל. יחד עם זאת, אם בעלי הקבוצות לא היו רוצים להיות בעסק הספורטיבי, אם היו עוזבים מזמן ולא צוברים עוד ועוד עונה של הפסדים.
בהכללה, אנשי העסקים שמצטרפים לספורט עושים את זה בד"כ מאהבת הספורט בראש ובראשונה. הם יודעים את הסיכונים הכספיים שבעניין וברוב המקרים, אם לא בכולם, העסק הספורטיבי הינו עסק המשנה של בעלי העסקים הללו. משהו לטיפוח התחביב, האגו, או האהדה הציבורית. "הבייבי" שלהם.

גם בעלי הקבוצות יודעים על הפגיעה התדמיתית שתיגרם להם אם לא תהיה בארה"ב עונת כדורסל. כמו השחקנים, גם הם יצטרכו להתפשר, כדי להגיע לעמק השווה.

שורה תחתונה - אני חושב שכל נסיון לניבוי העתיד במקרה של העונה הקרובה ב-NBA שווה ערך ל-50 אחוז ולא יותר (:
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אוגוסט 2011, 13:44

קובי כתב:אני סבור שהעניין סבוך יותר מקביעה פשוטה של "הבעלים מפסידים, לבעלים לא איכפת שלא תהיה עונה".
כמובן שמדברים על עסקים, הכסף נראה כחזות הכל. יחד עם זאת, אם בעלי הקבוצות לא היו רוצים להיות בעסק הספורטיבי, אם היו עוזבים מזמן ולא צוברים עוד ועוד עונה של הפסדים.
בהכללה, אנשי העסקים שמצטרפים לספורט עושים את זה בד"כ מאהבת הספורט בראש ובראשונה. הם יודעים את הסיכונים הכספיים שבעניין וברוב המקרים, אם לא בכולם, העסק הספורטיבי הינו עסק המשנה של בעלי העסקים הללו. משהו לטיפוח התחביב, האגו, או האהדה הציבורית. "הבייבי" שלהם.

גם בעלי הקבוצות יודעים על הפגיעה התדמיתית שתיגרם להם אם לא תהיה בארה"ב עונת כדורסל. כמו השחקנים, גם הם יצטרכו להתפשר, כדי להגיע לעמק השווה.

שורה תחתונה - אני חושב שכל נסיון לניבוי העתיד במקרה של העונה הקרובה ב-NBA שווה ערך ל-50 אחוז ולא יותר (:

זה נכון, אבל תחשוב על זה. בעלי הקבוצות נכנסים לזה כמו לאיזה תחביב, אבל גם הם בני אדם. גם הכסף שלהם מוגבל, והם שנה אחר שנה מפסידים סכומים אדירים, בזמן שהשחקנים יושבים על חוזי עתק. גם להם נמאס. השחקנים מצידם לא ימהרו להתפשר, בכל זאת, זה הפרנסה שלהם. העניין שם די מסובך. סביר מאוד שהעונה שם תתבטל, אנחנו צריכים רק להתפלל שלא יגיעו להסכם עד אמצע ינואר ;)
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 אוגוסט 2011, 13:46

לא יודע אם צריך יותר מדי לשמוח אם העונה תתבטל לגמרי.

מצד אחד, נקבל את פארמר וכספי לעונה שלמה, מצד שני אנחנו עלולים לקבל על הראש שחקנים יותר טובים בקבוצות עשירות יותר. צסק"א כבר מגששת סביב כוכבים, בטח יגיעו גם אחרות.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 17 אוגוסט 2011, 13:50

גם אני בעד סטטוס קוו. ה-NBA לחוד והיורוליג לחוד.
עם כל הרצון שלי לראות את פארמר עד סיום העונה, חורה לי אפשרות ההצפה של שחקני NBA אמריקאים בכל חלקה טובה.

ודבר נוסף, לוותר על NBA ? נאאהה... (:
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־34 אורחים