קובי כתב:למכבי, עם סופו כגבוה יחיד, אין מה לחפש מול הקבוצה עם הסגל הכי נוצץ באירופה.
וגם עם בלו כפאוור יחיד.
בכלל לצסקא יש את הקו הקידמי הכי חזק ביורוליג: קרסטיץ', קאון, היינס, חריאפה, וורונצביץ' (שלא שותף הפעם). זה הקו שהצליח לטחון אפילו את ריאל.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:למכבי, עם סופו כגבוה יחיד, אין מה לחפש מול הקבוצה עם הסגל הכי נוצץ באירופה.
חנו'ש כתב:אגב, כמובן שרק כשיצאה השבת ישר בדקתי מה היה אתמול ויש לי רק מילה אחת להגיד על זה:
אאוץ'!!!
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אגב, כמובן שרק כשיצאה השבת ישר בדקתי מה היה אתמול ויש לי רק מילה אחת להגיד על זה:
אאוץ'!!!
חשבתי שמה שיש לך להגיד על זה: חבל שהשבת נגמרה כל כך מהר
MTA2311 כתב:סופו מתמודד בעיקר מול עצמו, ומול השופטים.
אף אחד באירופה לא יכול לעצור אותו. אפילו לא קרסטיץ\קאון.
מקאדו 3 כתב:השחקן היחיד שעומד ולא זז מרים ידיים למעלה והשחקן היריב מתרסק עליו ושורקים לו פאול , סופו זה השחקן הנשמר באירופה או בטח הגבוהה הכי נשמר באירופה ואת זה צריך תמיד לקחת בחשבון , הוא תמיד משחק עם 2 שחקנים על הגב ולפעמים גם שלושה וארבעה .
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:השחקן היחיד שעומד ולא זז מרים ידיים למעלה והשחקן היריב מתרסק עליו ושורקים לו פאול , סופו זה השחקן הנשמר באירופה או בטח הגבוהה הכי נשמר באירופה ואת זה צריך תמיד לקחת בחשבון , הוא תמיד משחק עם 2 שחקנים על הגב ולפעמים גם שלושה וארבעה .
לסופו יש את היתרונות והחסרונות שלו. אחרי 3 שנים כולנו מכירים את זה. הוא עדיין (כמעט) בלתי עציר באחד על אחד. מצד שני, ההגנה בעייתית מאוד, הוא נוראי בפיק אנד רול והוא צובר עבירות בקצב מעצבן שחקן הגדול מיותרות. זה לא רק השופטים, זה גם סופו שעושה שטויות. והבעיה הכי גדולה - הוא שחקן של מקסימום 20 דקות למשחק.
מקובי כתב:אני אתחיל בעובדה שהשתדלתי מאוד לא לדעת כמה נגמר, דבר שלא צלח, שמעתי היום שהובסנו אבל לא רציתי לדעת תוצאה.
מבחינת המשחק החצי הראשון היה בהחלט לא רע, אבל החצי השני ובפרט הרבע האחרון היה די ביזיון. עם כל החיסורים שלנו עדיין אסור לנו להיראות ככה.
הגנה- מכבי נתקלה במצב די קשה אתמול מצד אחד חייבים לשחק סמול בול שאומרת הרבה שמירות כפולות, מצד שני צסק"א קלעה בצורה נהדרת מעבר לקשת. אני עדיין חושב שהיה אפשר להכניס את צסק"א ליותר טראפים ולהשתמש טוב יותר בעבירות (אין מצב שקאון חוגג מתחת לסל ולא מורידים לו יד כדי שיקנה נקודות מהעונשין).
לגבי דיוויד- ניהול משחק ברבע האחרון זוועתי, לא מבין למה הוא לא עצר את המשחק שהם התחילו לברוח ושמכבי נתקעה לחלוטין.
אנשים כאן דיברו על החשיבות של המשחק לעומת החשיבות של שבוע הבא- במידה וירושלים מנצחת בהיכל היא ככל הנראה תסיים במקום הראשון בליגה (יהיו לה 2 משחקים יתרון על מכבי שנותר עוד משחק אחד בין הקבוצות) מה שאומר שהמשחק השני של האליפות ייערך במלחה, ולדעתי למכבי יותר חשוב האליפות מהיורוליג.
יכול להיות שמכבי ידעו שהם לא באמת יתחרו עם צסק"א על המקום השני אלא עם גלא וקובאן (ובאיירן) על המקום השלישי-רביעי ככה שההחלטה היתה די הגיונית (למה לא שבוע שעבר? יכול להיות שהיה כדאי אבל אל תשכחו שהיה דרבי שהיה חשוב לדרוס בו ובאיירן שהוכיחה בהיכל שהיא לא פראיירית)
בסופו של יום הגאווה נפגעה אבל עקב הניצחון של באיירן המצב שלנו עדיין טוב כדי לסיים במקום השלישי (אמנם בלי ביתיות אבל אני עדיין בדעה שאפשר לעבור כל קבוצה מהבית המקביל...לא משנה מי זאת תהיה הסדרה תהיה צמודה)
מקובי כתב:אני אתחיל בעובדה שהשתדלתי מאוד לא לדעת כמה נגמר, דבר שלא צלח, שמעתי היום שהובסנו אבל לא רציתי לדעת תוצאה.מבחינת המשחק החצי הראשון היה בהחלט לא רע, אבל החצי השני ובפרט הרבע האחרון היה די ביזיון. עם כל החיסורים שלנו עדיין אסור לנו להיראות ככה.
LIAV10 כתב:מקובי כתב:אני אתחיל בעובדה שהשתדלתי מאוד לא לדעת כמה נגמר, דבר שלא צלח, שמעתי היום שהובסנו אבל לא רציתי לדעת תוצאה.
מבחינת המשחק החצי הראשון היה בהחלט לא רע, אבל החצי השני ובפרט הרבע האחרון היה די ביזיון. עם כל החיסורים שלנו עדיין אסור לנו להיראות ככה.
הגנה- מכבי נתקלה במצב די קשה אתמול מצד אחד חייבים לשחק סמול בול שאומרת הרבה שמירות כפולות, מצד שני צסק"א קלעה בצורה נהדרת מעבר לקשת. אני עדיין חושב שהיה אפשר להכניס את צסק"א ליותר טראפים ולהשתמש טוב יותר בעבירות (אין מצב שקאון חוגג מתחת לסל ולא מורידים לו יד כדי שיקנה נקודות מהעונשין).
לגבי דיוויד- ניהול משחק ברבע האחרון זוועתי, לא מבין למה הוא לא עצר את המשחק שהם התחילו לברוח ושמכבי נתקעה לחלוטין.
אנשים כאן דיברו על החשיבות של המשחק לעומת החשיבות של שבוע הבא- במידה וירושלים מנצחת בהיכל היא ככל הנראה תסיים במקום הראשון בליגה (יהיו לה 2 משחקים יתרון על מכבי שנותר עוד משחק אחד בין הקבוצות) מה שאומר שהמשחק השני של האליפות ייערך במלחה, ולדעתי למכבי יותר חשוב האליפות מהיורוליג.
יכול להיות שמכבי ידעו שהם לא באמת יתחרו עם צסק"א על המקום השני אלא עם גלא וקובאן (ובאיירן) על המקום השלישי-רביעי ככה שההחלטה היתה די הגיונית (למה לא שבוע שעבר? יכול להיות שהיה כדאי אבל אל תשכחו שהיה דרבי שהיה חשוב לדרוס בו ובאיירן שהוכיחה בהיכל שהיא לא פראיירית)
בסופו של יום הגאווה נפגעה אבל עקב הניצחון של באיירן המצב שלנו עדיין טוב כדי לסיים במקום השלישי (אמנם בלי ביתיות אבל אני עדיין בדעה שאפשר לעבור כל קבוצה מהבית המקביל...לא משנה מי זאת תהיה הסדרה תהיה צמודה)
זאת לא מחשבה לוזרית ולא-מכביסטית בעליל לדעתך?
חנו'ש כתב:מקובי כתב:אני אתחיל בעובדה שהשתדלתי מאוד לא לדעת כמה נגמר, דבר שלא צלח, שמעתי היום שהובסנו אבל לא רציתי לדעת תוצאה.מבחינת המשחק החצי הראשון היה בהחלט לא רע, אבל החצי השני ובפרט הרבע האחרון היה די ביזיון. עם כל החיסורים שלנו עדיין אסור לנו להיראות ככה.
ידעת שהובסנו ועדיין ראית את המשחק??
אני אישית לא מסוגלת לראות משחק של מכבי שאני יודעת שמכבי הפסידה (בגלל זה לא הקלטתי אפילו את המשחק כי ידעתי שרוב הסיכויים שנפסיד ואז אני כנראה לא יצפה בהקלטה)
אחרי ניצחונות גדולים אני מסוגלת לראות את המשחק גם מיליון פעם בשידורים חוזרים, אבל הפסד אני לא מוכנה לראות שוב, אפילו במידה ולא ראיתי אותו גם בפעם הראשונה.
rc4991 כתב:אגב,מה יש לכם להגיד על פארגו שנתן עוד משחק חלש?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים