טופ 16, מחזור 7: מכבי נגד צסק"א - שישי, 17:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מחזור 7: מכבי נגד צסק"א - שישי, 17:45, ערוץ 10

הודעהעל ידי felix_r » 22 פברואר 2014, 02:31

קובי כתב:למכבי, עם סופו כגבוה יחיד, אין מה לחפש מול הקבוצה עם הסגל הכי נוצץ באירופה.

וגם עם בלו כפאוור יחיד.

בכלל לצסקא יש את הקו הקידמי הכי חזק ביורוליג: קרסטיץ', קאון, היינס, חריאפה, וורונצביץ' (שלא שותף הפעם). זה הקו שהצליח לטחון אפילו את ריאל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 22 פברואר 2014, 03:02

מדהים איך אותה צסקא הפסידה בגביע לקראסני אוקטיאבר (האוקטובר האדום), קבוצה שבטבלת ה VTB נמצאת מתחת לאסטנה הקזאחית ממנה הגיע ז'יז'יץ'. אז נכון לקבוצה הזאת היה את וון ווייפר שהיה ביום מדהים של 38 נקודות, אבל בכל זאת זה לא יאמן. ד"א וון ווייפר, ככה מתחזקים באמצע העונה, ולא כמו שדני פדרמן עושה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 22 פברואר 2014, 04:35

נקודה אחרונה - מכבי באמת שיחקו בחוסר אינטנסיביות בהגנה, אבל צסק"א הניעו כדור מצויין וידעו תמיד למצוא את השחקן החופשי בהתקפה אחרי הדאבל טים של מכבי. אז אולי במשחקים קודמים צסק"א לא נראתה כמו קבוצה, אבל היום ראו חבורה מאוד מאומנת, לפחות בהתקפה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 פברואר 2014, 08:47

צסקא קבוצה מצויינת עם סגל איכותי ובלתי נגמר.
פארגו, הכוכב הגדול שכולנו חולמים עליו, הוא בסה״כ עוד קישוט לספסל אצלם.

אני אישית חושב שהוא לא יישאר שם בעונה הבאה.

תבוסה כזאת די מאפסת את כולם בנוגע לרמה של הקבוצה ביחס לטופ יורוליג. מכבי טובה יותר ממה שראינו אתמול, אבל היא רחוקה
מהצמרת הגבוהה שכוללת את צסקא, ריאל ובארסה כרגע.
האמת שבהשקעה של דני פדרמן בקבוצה, המקום הנוכחי של מכבי הוא בכלל בכלל לא רע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 פברואר 2014, 19:31

אגב, כמובן שרק כשיצאה השבת ישר בדקתי מה היה אתמול ויש לי רק מילה אחת להגיד על זה:

אאוץ'!!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 22 פברואר 2014, 19:37

חנו'ש כתב:אגב, כמובן שרק כשיצאה השבת ישר בדקתי מה היה אתמול ויש לי רק מילה אחת להגיד על זה:

אאוץ'!!!

חשבתי שמה שיש לך להגיד על זה: חבל שהשבת נגמרה כל כך מהר ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 פברואר 2014, 19:44

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:אגב, כמובן שרק כשיצאה השבת ישר בדקתי מה היה אתמול ויש לי רק מילה אחת להגיד על זה:

אאוץ'!!!

חשבתי שמה שיש לך להגיד על זה: חבל שהשבת נגמרה כל כך מהר ;)

:grin
האמת, מזל שהמשחק יצא בשבת ולא הייתי צריכה לסבול את זה בזמן אמת....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 פברואר 2014, 20:14

מעניין הסיפור עם סופו , בעוד חלק לא מבוטל מהפרשנים פשוט לא מפסיקים להשמיץ אותו בכל הזדמנות ולראות רק את הצדדים הלא הכי טובים שבו אחרים ואני בניהם חושבים שהוא נכס ובתקציב של מכבי הוא מציאה שצירוף של נסיבות נמצא במכבי , האוזמן חושב בסה'כ שסופו טוב וייש לזה גם הוכחות בסטטיסטיקה :

נחזור לרגע להבדלים ברמתן של שתי הקבוצות. בואו נשאל את עצמנו בכנות: כמה מהשחקנים של מכבי תל אביב שדרכו על הפרקט באולם ע"ש גומלסקי שווים מקום בסגל של מסינה? אין ספק ששני הרכזים של הצהובים טובים פחות משלושת אלו של מוסקבה. אם מישהו חושב שאחד מאלה, או אולי היקמן-אינגלס-לנדסברג-פניני שווה מקום בסגל האדום, שיקום. אל תגלו לי כי אני יודע לבד. אף אחד לא קם. שניים שכן ראויים להיות חלק מדיון בסוגיה זו הם דייויד בלו וסופו. הראשון התרסק מול חומת החריאפות למיניהם. האמת, זה פשוט לא רציני לבוא בטענות אל השוטינג גארד, שמצא עצמו לפתע בעמדה 4.5 מול הקרסטיצ'ים והקהונים של העולם. השני נתן את כל מה שיכל ומסתבר שהוא יכול לא מעט. אז נכון שהוא הצליח ללקט בסך הכול ריבאונד אחד ויחיד במשך כל 22:29 הדקות שלו על הפרקט, אבל קבלו נתון מדהים: במדד הפלוס מינוס, סופו סיים במינוס 2. כלומר, מכבי הפסידה ב-33 הפרש ב-17 דקות בהן הריצה הרכבי מגה-סופר סמול בול. כל עוד נלחם סופו בעוז בגויים והכריח את צסק"א להתאמות הגנתיות וציפופים שונים ומשונים, מכבי הייתה שם.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 פברואר 2014, 20:16

סליחה על הכפילות.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 פברואר 2014, 20:21

סופו מתמודד בעיקר מול עצמו, ומול השופטים.
אף אחד באירופה לא יכול לעצור אותו. אפילו לא קרסטיץ\קאון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 פברואר 2014, 20:27

MTA2311 כתב:סופו מתמודד בעיקר מול עצמו, ומול השופטים.
אף אחד באירופה לא יכול לעצור אותו. אפילו לא קרסטיץ\קאון.

השחקן היחיד שעומד ולא זז מרים ידיים למעלה והשחקן היריב מתרסק עליו ושורקים לו פאול , סופו זה השחקן הנשמר באירופה או בטח הגבוהה הכי נשמר באירופה ואת זה צריך תמיד לקחת בחשבון , הוא תמיד משחק עם 2 שחקנים על הגב ולפעמים גם שלושה וארבעה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 22 פברואר 2014, 20:39

מקאדו 3 כתב:השחקן היחיד שעומד ולא זז מרים ידיים למעלה והשחקן היריב מתרסק עליו ושורקים לו פאול , סופו זה השחקן הנשמר באירופה או בטח הגבוהה הכי נשמר באירופה ואת זה צריך תמיד לקחת בחשבון , הוא תמיד משחק עם 2 שחקנים על הגב ולפעמים גם שלושה וארבעה .

לסופו יש את היתרונות והחסרונות שלו. אחרי 3 שנים כולנו מכירים את זה. הוא עדיין (כמעט) בלתי עציר באחד על אחד. מצד שני, ההגנה בעייתית מאוד, הוא נוראי בפיק אנד רול והוא צובר עבירות בקצב מעצבן שחקן הגדול מיותרות. זה לא רק השופטים, זה גם סופו שעושה שטויות. והבעיה הכי גדולה - הוא שחקן של מקסימום 20 דקות למשחק.
roy1000

הודעהעל ידי מקובי » 22 פברואר 2014, 20:56

אני אתחיל בעובדה שהשתדלתי מאוד לא לדעת כמה נגמר, דבר שלא צלח, שמעתי היום שהובסנו אבל לא רציתי לדעת תוצאה.
מבחינת המשחק החצי הראשון היה בהחלט לא רע, אבל החצי השני ובפרט הרבע האחרון היה די ביזיון. עם כל החיסורים שלנו עדיין אסור לנו להיראות ככה.

הגנה- מכבי נתקלה במצב די קשה אתמול מצד אחד חייבים לשחק סמול בול שאומרת הרבה שמירות כפולות, מצד שני צסק"א קלעה בצורה נהדרת מעבר לקשת. אני עדיין חושב שהיה אפשר להכניס את צסק"א ליותר טראפים ולהשתמש טוב יותר בעבירות (אין מצב שקאון חוגג מתחת לסל ולא מורידים לו יד כדי שיקנה נקודות מהעונשין).
לגבי דיוויד- ניהול משחק ברבע האחרון זוועתי, לא מבין למה הוא לא עצר את המשחק שהם התחילו לברוח ושמכבי נתקעה לחלוטין.

אנשים כאן דיברו על החשיבות של המשחק לעומת החשיבות של שבוע הבא- במידה וירושלים מנצחת בהיכל היא ככל הנראה תסיים במקום הראשון בליגה (יהיו לה 2 משחקים יתרון על מכבי שנותר עוד משחק אחד בין הקבוצות) מה שאומר שהמשחק השני של האליפות ייערך במלחה, ולדעתי למכבי יותר חשוב האליפות מהיורוליג.
יכול להיות שמכבי ידעו שהם לא באמת יתחרו עם צסק"א על המקום השני אלא עם גלא וקובאן (ובאיירן) על המקום השלישי-רביעי ככה שההחלטה היתה די הגיונית (למה לא שבוע שעבר? יכול להיות שהיה כדאי אבל אל תשכחו שהיה דרבי שהיה חשוב לדרוס בו ובאיירן שהוכיחה בהיכל שהיא לא פראיירית)

בסופו של יום הגאווה נפגעה אבל עקב הניצחון של באיירן המצב שלנו עדיין טוב כדי לסיים במקום השלישי (אמנם בלי ביתיות אבל אני עדיין בדעה שאפשר לעבור כל קבוצה מהבית המקביל...לא משנה מי זאת תהיה הסדרה תהיה צמודה)
מקובי

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 פברואר 2014, 20:59

roy1000 כתב:
מקאדו 3 כתב:השחקן היחיד שעומד ולא זז מרים ידיים למעלה והשחקן היריב מתרסק עליו ושורקים לו פאול , סופו זה השחקן הנשמר באירופה או בטח הגבוהה הכי נשמר באירופה ואת זה צריך תמיד לקחת בחשבון , הוא תמיד משחק עם 2 שחקנים על הגב ולפעמים גם שלושה וארבעה .

לסופו יש את היתרונות והחסרונות שלו. אחרי 3 שנים כולנו מכירים את זה. הוא עדיין (כמעט) בלתי עציר באחד על אחד. מצד שני, ההגנה בעייתית מאוד, הוא נוראי בפיק אנד רול והוא צובר עבירות בקצב מעצבן שחקן הגדול מיותרות. זה לא רק השופטים, זה גם סופו שעושה שטויות. והבעיה הכי גדולה - הוא שחקן של מקסימום 20 דקות למשחק.

עדיין הוא נחשב לשחקן הפנים הכי אמתני ודומיננטי ביבשת או לפחות אחד מהחמישיה הראשונה , קבוצה כמו מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לוותר על שחקן כזה עם כל המגבלות כשאין לה אפשרות להביא קרסטיצ'ים וטומיצ'ים , אם לא סופו ברור שהיה נוחת פה איזה דאור פישר או מלקולם תומאס , אפילו בזוועה של אתמול ראינו איך קבוצה עם הקו הקדמי המרשים באירופה מתקשה מולו , עם קצת יותר מחשבה בבנית הקבוצה ואיזה שחקן 4 עם ריבאונד טוב לידו הוא היה נראה הרבה יותר טוב אפילו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 פברואר 2014, 21:12

מקובי כתב:אני אתחיל בעובדה שהשתדלתי מאוד לא לדעת כמה נגמר, דבר שלא צלח, שמעתי היום שהובסנו אבל לא רציתי לדעת תוצאה.
מבחינת המשחק החצי הראשון היה בהחלט לא רע, אבל החצי השני ובפרט הרבע האחרון היה די ביזיון. עם כל החיסורים שלנו עדיין אסור לנו להיראות ככה.

הגנה- מכבי נתקלה במצב די קשה אתמול מצד אחד חייבים לשחק סמול בול שאומרת הרבה שמירות כפולות, מצד שני צסק"א קלעה בצורה נהדרת מעבר לקשת. אני עדיין חושב שהיה אפשר להכניס את צסק"א ליותר טראפים ולהשתמש טוב יותר בעבירות (אין מצב שקאון חוגג מתחת לסל ולא מורידים לו יד כדי שיקנה נקודות מהעונשין).
לגבי דיוויד- ניהול משחק ברבע האחרון זוועתי, לא מבין למה הוא לא עצר את המשחק שהם התחילו לברוח ושמכבי נתקעה לחלוטין.

אנשים כאן דיברו על החשיבות של המשחק לעומת החשיבות של שבוע הבא- במידה וירושלים מנצחת בהיכל היא ככל הנראה תסיים במקום הראשון בליגה (יהיו לה 2 משחקים יתרון על מכבי שנותר עוד משחק אחד בין הקבוצות) מה שאומר שהמשחק השני של האליפות ייערך במלחה, ולדעתי למכבי יותר חשוב האליפות מהיורוליג.
יכול להיות שמכבי ידעו שהם לא באמת יתחרו עם צסק"א על המקום השני אלא עם גלא וקובאן (ובאיירן) על המקום השלישי-רביעי ככה שההחלטה היתה די הגיונית (למה לא שבוע שעבר? יכול להיות שהיה כדאי אבל אל תשכחו שהיה דרבי שהיה חשוב לדרוס בו ובאיירן שהוכיחה בהיכל שהיא לא פראיירית)

בסופו של יום הגאווה נפגעה אבל עקב הניצחון של באיירן המצב שלנו עדיין טוב כדי לסיים במקום השלישי (אמנם בלי ביתיות אבל אני עדיין בדעה שאפשר לעבור כל קבוצה מהבית המקביל...לא משנה מי זאת תהיה הסדרה תהיה צמודה)

זאת לא מחשבה לוזרית ולא-מכביסטית בעליל לדעתך?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 פברואר 2014, 21:23

מקובי כתב:אני אתחיל בעובדה שהשתדלתי מאוד לא לדעת כמה נגמר, דבר שלא צלח, שמעתי היום שהובסנו אבל לא רציתי לדעת תוצאה.מבחינת המשחק החצי הראשון היה בהחלט לא רע, אבל החצי השני ובפרט הרבע האחרון היה די ביזיון. עם כל החיסורים שלנו עדיין אסור לנו להיראות ככה.

ידעת שהובסנו ועדיין ראית את המשחק??
אני אישית לא מסוגלת לראות משחק של מכבי שאני יודעת שמכבי הפסידה (בגלל זה לא הקלטתי אפילו את המשחק כי ידעתי שרוב הסיכויים שנפסיד ואז אני כנראה לא יצפה בהקלטה)
אחרי ניצחונות גדולים אני מסוגלת לראות את המשחק גם מיליון פעם בשידורים חוזרים, אבל הפסד אני לא מוכנה לראות שוב, אפילו במידה ולא ראיתי אותו גם בפעם הראשונה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 22 פברואר 2014, 21:29

LIAV10 כתב:
מקובי כתב:אני אתחיל בעובדה שהשתדלתי מאוד לא לדעת כמה נגמר, דבר שלא צלח, שמעתי היום שהובסנו אבל לא רציתי לדעת תוצאה.

זאת לא מחשבה לוזרית ולא-מכביסטית בעליל לדעתך?

תראה, יש המון אילוצים שהם כורח המציאות- אם נצא מנקודת הנחה שלא ניתן לדחות את הטיפול לדווין לעוד שבועיים (ז"א אחרי גלא וקובאן) אז האפשרויות היו לעשות את הטיפול מול ריאל (שיש מצב שהיה מוקדם מדי כי אנחנו מדברים על שלוש שבועות אחורה ויש מצב שהיינו מנהלים את אותו הדיון אז...) בשבוע של הגביע (לא רלוונטי) או בשבוע שעבר (דרבי ובאיירן שהפסד לה בהיכל פותח שוב את כל הבית ואת תמונת העלייה)
על הנייר? צסק"א וריאל יותר טובות וישקר מי שיגיד אחרת.

אני מאמין שבמסגרת השיקולים מתי לוותר עליו העדיפו את השבוע הזה. להגיד אם זה מחשבה לוזרית ולא מכביסטית? לא, זה לא מכביסטי- אותי לימדו שצריך ללכת לנצח בכל משחק ולא לוותר על שום משחק גם אם זה נגד ג'לג'וליה אבל שוב- יש אילוצים ולפעמים צריך לוותר על משהו אחד כדי לקבל משהו אחר (הרי אם הוא היה עובר את הטיפול שבוע שעבר והיינו מפסידים לבאיירן בבית היית אומר למה לא דחו את הטיפול...)
נערך לאחרונה על ידי מקובי בתאריך 22 פברואר 2014, 21:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
מקובי

הודעהעל ידי מקובי » 22 פברואר 2014, 21:33

חנו'ש כתב:
מקובי כתב:אני אתחיל בעובדה שהשתדלתי מאוד לא לדעת כמה נגמר, דבר שלא צלח, שמעתי היום שהובסנו אבל לא רציתי לדעת תוצאה.מבחינת המשחק החצי הראשון היה בהחלט לא רע, אבל החצי השני ובפרט הרבע האחרון היה די ביזיון. עם כל החיסורים שלנו עדיין אסור לנו להיראות ככה.

ידעת שהובסנו ועדיין ראית את המשחק??
אני אישית לא מסוגלת לראות משחק של מכבי שאני יודעת שמכבי הפסידה (בגלל זה לא הקלטתי אפילו את המשחק כי ידעתי שרוב הסיכויים שנפסיד ואז אני כנראה לא יצפה בהקלטה)
אחרי ניצחונות גדולים אני מסוגלת לראות את המשחק גם מיליון פעם בשידורים חוזרים, אבל הפסד אני לא מוכנה לראות שוב, אפילו במידה ולא ראיתי אותו גם בפעם הראשונה.

המשחק מאוד סקרן אותי ת'אמת.
זה היה משחק של שתי מגמות שונות (קבוצה עם קו קדמי נהדר לעומת סמול בול) ורציתי לראות איך דיוויד (שהוא טקטיקן אדיר לדעתי) יסתדר וינהל את המשחק.

עצם העובדה שלא ידעתי תוצאה ולא ידעתי עד כמה כואב זה יהיה גם עזר בסופו של דבר.

אני בד"כ לא רואה הפסדים ואני מתחבר למה שרשמת (אם כי להקליט לא עולה כסף... במקרה הגרוע את מוחקת בלי לראות יום אחרי)
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 22 פברואר 2014, 21:39

אגב,מה יש לכם להגיד על פארגו שנתן עוד משחק חלש?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 פברואר 2014, 21:47

rc4991 כתב:אגב,מה יש לכם להגיד על פארגו שנתן עוד משחק חלש?

נראה לי הוא במכבי עונה הבאה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־24 אורחים