המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:איזה ביתיות ? אין שום ביתיות בסדרת הגמר אלא משחק בית חוץ אבל למה לא לעשות דרמה משום דבר.
סופו לא שיחק במשחק הקודם ככה שפרחוסקי לא עשה לסופו צרות במשחק הקודם .
ומכבי לא בירידה תלולה אלא בלי השחקן הכי חשוב שלה ועם סופו כסנטר יחיד כשהוא לא יכול לתת יותר מ-20 דקות אפקטיביות .
felix_r כתב:נתחיל מזה, שהמשחק הוא לא סופר קלאסיקו ואפילו לא קלאסיקו.
איך יכול להיות סופר-קלאסיקו מול קבוצה שבחיים לא לקחה אליפות? קישקושמואל.
אני עדיין זוכר תקופה שהיו לירושלים שתי קבוצות: הפועל ומכבי , ומכבי ירושלים הייתה טובה יותר, ואני לא בגיל של שמעון מזרחי
אז איך יכול להיות סופר-קלאסיקו מול קבוצה שאין לה מסורת ?
roy1000 כתב:טוב, אז להגיד שמהשחק הזה לא חשוב זו היתממות. למשחק יש חשיבות מכמה בחינות - דבר ראשון המקום הראשון מאוד חשוב. למרות שאין ביתיות, אף אחד במכבי לא רוצה לבוא למלחה למשחק המכריע. לכל מי ששכח, המשחק שיכריע את האליפות יהיה המשחק האחרון באולם במלחה. מישהו פה באמת חושב שלא יהיה לחץ אדיר על השופטים לתת לירושלים אליפות הסטורית במשחק אחרון במלחה? זה תסריט שמכבי חייבת להימנע ממנו ונמנעים ממנו בזה שתופסים את המקום הראשון ומעבירים את המשחק המכריע לנוקיה.
דבר שני - אחרי התבוסה מול צסק"א, יש למשחק גם חשיבות מוראלית מאוד גדולה. אני לא רוצה לדמיין את מפלס הלחץ אם מכבי תפסיד שוב.
תגידו שאני "מאדיר" את ירושלים, אבל לירושלים יש את הסגל הכי טוב שהיה להם מזה הרבה זמן. מכבי כקבוצה טובה יותר, אבל הפערים הם לא עצומים כמו שהיו בשנים האחרונות, בטח שתחת החוק הרוסי.
מכבי צריכה לנצח את המשחק הזה. נקודה. זה תלוי במכבי ובהגנה שלה. אם מכבי תשחק הגנה אגרסיבית כמו שהיא יודעת ותגרום לאיבודי כדור, המשחק הזה ייגמר מהר מאוד. אם מכבי תשחק הגנה נרפית כמו ביום שישי, זה ייגמר בקטסטרופה. מכבי חייבת לאוהדים משחק גדול מחר. לא פחות.
er79 כתב:קודם שירושלים תגיע למלחה. אני עדיין לא רואה אותה עוברת את מכבי חיפה בכזאת קלות, ויש עוד קבוצות שיעשו לה חיים קשים. עד כה היא עדיין מצטיירת בעיניי כלוזרית במאניטיים כל עוד היא לא הוכיחה אחרת.
er79 כתב:איזו היסחפות, בעיקר על קיצ'ן. עשית ממנו לא פחות מספאנוליס. אני מהמר על ניצחון של מכבי.
er79 כתב:איזו היסחפות, בעיקר על קיצ'ן. עשית ממנו לא פחות מספאנוליס. אני מהמר על ניצחון של מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, מרסר ו־30 אורחים