אלכס טיוס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אלכס טיוס

הודעהעל ידי toja27 » 24 ינואר 2014, 10:36

felix_r כתב:באמת שאין תלונות לטיוס, עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. כל הכבוד.

אם כי אסור לשכוח, שמול הקבוצה היחידה בטופ-16 שהיה לה קו קידמי קצת יותר רציני מילדים או פנסיונרים, ואני מדבר על לוקומוטיב, טיוס לא היה מסוגל לעשות כלום.

למזלנו, קבוצות ה NBA גנבו מאירופה כמעט את כל השחקנים, שנראים כמו סנטרים, והשנה אין הרבה קבוצות ביורוליג, שיש להן קו קדמי אמיתי. ככה שמול רוב הקבוצות טיוס כן יכול לתרום.

היום יכולנו לראות מה קורה, כשקבוצה עם קו קדמי אמיתי פוגשת קבוצת סמול-בול. אני מדבר על המשחק במוסקבה. מסינה סירב לעשות תחרות ריצה עם ריאל, והעלה בחמישייה את קרסטיץ' (5), וורונצביץ' (4) וחריאפה (3). את הרבע האחרון מסינה שיחק עם קרסטיץ' ב 4 (!) וקאון כ 5.

לא ראיתי את המשחק ואני הולך לראות אותו בשידור חוזר אחר כך, אבל קריסטיץ' ב-4 וקאון ב-5 לא יחזיק לדעתי בבית של ריאל שם הם יענישו אותם במשחק מהיר. קריסטיץ', וורונביץ' וחריאפה הוא דווקא שילוב טוב כי הוא משלב מהירות יחסית עם גובה ועם שילוב כזה באמת צריך תשובות טקטיות יצרתיות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 27 פברואר 2014, 08:32

עדיין לא ברור אם טיוס ישחק הערב
סתם מעניין אותי-אפשר לחייב אותו לשחק מבחינה חוזית/משפטית?

בכל מקרה זה כבר די מגעיל ועולה לי על העצבים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 27 פברואר 2014, 11:15

איפה קראת שהוא בספק גם הערב?
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 27 פברואר 2014, 13:12

rc4991 כתב:עדיין לא ברור אם טיוס ישחק הערב
סתם מעניין אותי-אפשר לחייב אותו לשחק מבחינה חוזית/משפטית?

בכל מקרה זה כבר די מגעיל ועולה לי על העצבים

אי אפשר להכריח אותו לשחק פצוע, אפילו אם הפציעה קלה.
זה מעצבן כי רוב השחקנים במצבו משחקים. כמה זמן לוקח להחלים מנקע קל בקרסול?
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 27 פברואר 2014, 14:12

לדעתי אלכס לא יהיה פה שנה הבאה. אם יש משהו שכלל הנהלת מכבי סולדת ממנו
זה שחקן שלא מוכן לתת הכל לקבוצה שלו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 27 פברואר 2014, 14:39

אני לא חובב גדול של טיוס, אבל אני חייב להגיד לכם:

אני חושב, שהאוהדים של מכבי כאן בפורום עושים טעות, כשהולכים בעיקבות התקשורת המטומטמת, שכרגיל מנסה להלהיט יצרים במכבי מכל שטות.

אין אף שחקן בעולם, שמסרב לשחק סתם ככה. שחקני כדורסל אוהבים את המשחק ואוהבים לשחק, אחרת היו בוחרים במקצוע אחר.

לא צריך למהר להאשים את טיוס בגלל שהבדיקות הרפואיות לא מצאו אצלו שום בעיה. זה עדיין לא מוכיח כלום. אני רוצה להזכיר לכם, שגם במקרה של ג'יימס הבדיקות לא מצאו שום בעיה (בהתחלה), והיו הרבה אנשים שמיהרו ללכלך.

אם הבן אדם מרגיש כאבים, זה אומר שמשהו לא בסדר. אין דבר כזה כאבים סתם, תמיד יש סיבה לכך, גם אם הרופאים לא תמיד יודעים לזהות את הסיבה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 27 פברואר 2014, 16:01

er79 כתב:איפה קראת שהוא בספק גם הערב?

בישראל היום היתה כתבה על הפציעות במכבי ובקטע על טיוס נרשם שלא בטוח שהוא ישחק גם הערב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 27 פברואר 2014, 16:02

felix_r כתב:אני לא חובב גדול של טיוס, אבל אני חייב להגיד לכם:

אני חושב, שהאוהדים של מכבי כאן בפורום עושים טעות, כשהולכים בעיקבות התקשורת המטומטמת, שכרגיל מנסה להלהיט יצרים במכבי מכל שטות.

אין אף שחקן בעולם, שמסרב לשחק סתם ככה. שחקני כדורסל אוהבים את המשחק ואוהבים לשחק, אחרת היו בוחרים במקצוע אחר.

לא צריך למהר להאשים את טיוס בגלל שהבדיקות הרפואיות לא מצאו אצלו שום בעיה. זה עדיין לא מוכיח כלום. אני רוצה להזכיר לכם, שגם במקרה של ג'יימס הבדיקות לא מצאו שום בעיה (בהתחלה), והיו הרבה אנשים שמיהרו ללכלך.

אם הבן אדם מרגיש כאבים, זה אומר שמשהו לא בסדר. אין דבר כזה כאבים סתם, תמיד יש סיבה לכך, גם אם הרופאים לא תמיד יודעים לזהות את הסיבה.

לא אמרנו שאין לו כאבים אבל נראה שמדובר בכאבים קטנים והוא לא מוכן לשחק למרות זאת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 27 פברואר 2014, 16:51

rc4991 כתב:

נראה? למי זה נראה? מישהו יכול להרגיש במקום טיוס ולהחליט האם הכאבים שלו הם חזקים או חלשים?
מה זה השטויות האלה?
די כבר לדבר ללא מחשבה תחילה. אתה לא איזה כתב אדום אידיוט שמנסה ליצור סיכסוכים פנימיים במכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 פברואר 2014, 17:00

מישהו שמע אותו אומר שיש לו כאבים בכלל?
הוא נקע את הקרסול, לפי הרופאים הוא החלים, ומשום מה הוא החליט שהוא עוד לא 100%. יכול להיות שזה נכון, אבל יכול להיות גם שהוא מגזים, כמו שהוא הגזים בקיץ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 27 פברואר 2014, 17:09

felix_r כתב:
rc4991 כתב:

נראה? למי זה נראה? מישהו יכול להרגיש במקום טיוס ולהחליט האם הכאבים שלו הם חזקים או חלשים?
מה זה השטויות האלה?
די כבר לדבר ללא מחשבה תחילה. אתה לא איזה כתב אדום אידיוט שמנסה ליצור סיכסוכים פנימיים במכבי.

מבחינה רפואית אין לו שום דבר ולכן יכול להיות שאולי יש לו עוד קצת כאבים ובגלל זה הוא עושה לעצמו הנחות
אתה מוזמן להירגע,הוא בסך הכל נקע את הרגל ואין סיבה שהוא לא ישחק הערב ויעשה לנו הצגות כבר שבוע
גם אם הנבחרת הוא עשה קטע עם פציעה,בזמנו האמנתי שהוא צודק. עכשיו?? לא נראה לי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 פברואר 2014, 19:26

spot on!!

לא מבין את מה שהולך כאן. נקע, שבר, גבות לא עשויות,... זה לא ענייננו. הדברים צריכים להיסגר בתוך המועדון, ולאף אחד מאתנו אין שום דרך לדעת מה קורה שם באמת,
ולכן לדעתי אין מקום לביקורת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 27 פברואר 2014, 19:31

חבל שסוכנים מתערבים בעניינים פנימיים של המועדון ועוד משתפים את התקשורת. תגובה מגעילה.
סוכנו של השחקן האפי וולטרס, שקיים שיחה קשה מאוד עם גורמים במועדון, אמר ל-ONE: "אלכס אדם חזק ותמיד רוצה לשחק, אבל הוא פצוע וכואב לו. אם הוא חש בכאבים, אני ממליץ לו שלא לשחק עד אשר יהיה כשיר באופן מלא. אם להנהלת מכבי יש עם זה בעיה - הם יכולים לנעול נעלי כדורסל ולעלות לשחק בעצמם ולשלוח מרפקים ולדחוף שחקנים ששוקלים 120 ק"ג, אבל אני מבין שטיוס מרגיש טוב יותר ואמור לשחק נגד גלאטסראיי. אם הוא ייקנס אתרום את הכסף בשמחה"

אנחנו ממש צריכים את טיוס היום, אני מקווה שהוא ישחק.
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 פברואר 2014, 19:33

"בכיר במכבי מסר: "אלכס טיוס שחקן של מכבי תל אביב. המועדון לא מנוהל על ידי סוכנים והשחקן צפוי לספוג קנס".
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 פברואר 2014, 19:35

jol9 כתב:

spot on!!

לא מבין את מה שהולך כאן. נקע, שבר, גבות לא עשויות,... זה לא ענייננו. הדברים צריכים להיסגר בתוך המועדון, ולאף אחד מאתנו אין שום דרך לדעת מה קורה שם באמת,

ועדיין, בגלל שזה פורום אוהדים ואנחנו אוהדים בלי איזשהו קשר משפחתי לדודה של טיוס ו\או שמעון, אנחנו יכולים ולפי דעתי זאת גם זכותנו להביע דעה על מה שאנחנו שומעים בתקשורת כי אין לנו מקור אחר
אם לא היינו עושים את זה אז 40% ממה שיש בפורום הזה לא היה נכתב

הוא נקע את הקרסול - עובדה
מכבי והצוות הרפואי חושבים שהוא צריך לשחק - עובדה
טיוס לא רוצה לשחק - עובדה
הוא עשה את זה גם בקיץ עם הנבחרת - עובדה

יש פה בהחלט איזשהי תחושה של חוסר הקרבה לעומת סמית' ששיחק כל השנה עם בעיה בברך, שון ששיחק עד שהגב שלו קרס או סופו שעלה לשחק עם שלוש זריקות כשאף אחד לא הבין בכלל מה הוא עושה בהיכל
פינוק? לא יודעת, אבל חוסר מוכנות לתת אקסטרה בהחלט נראה שיש כאן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 27 פברואר 2014, 20:10

ankram כתב:לדעתי אלכס לא יהיה פה שנה הבאה. אם יש משהו שכלל הנהלת מכבי סולדת ממנו
זה שחקן שלא מוכן לתת הכל לקבוצה שלו.

אני לא הייתי חותם על זה, ולו בגלל שיש לו ערך משמעותי מאוד, וזה שהוא ישראלי. אבל אין ספק שהפוילעשטיקים שלו מרגיזים עד מאוד.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 27 פברואר 2014, 20:39

jol9 כתב:spot on!!

אני חושב שעצם זה שמכבי רוצה לקנוס אותו די אומר הכל.
דרך אגב - יש משהו שקורה במועדון שהוא לא ענייננו?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 פברואר 2014, 22:02

כרמל ורוי, הכל לכאורה.
ברגע שנדע את הכל נוכל לשפוט. כל מה שאתם אומרים נכתב בתקשורת השונה ולא פורסם באופן רשמי עד כמה שאני יודע.

זה לא נכון שכל מה שאנחנו מדברים כאן עליו זה דברים מהסוג הזה. להיפך. הרוב מתבסס על דברים שאנחנו רואים (משחקים למשל) ורק חלק קטן מתבסס על
דברים שנכתבים בתקשורת.
אין לי בעיה אם עוסקים בדבר הזה ומסייגים בהתאם. כלומר - אם זה נכון אז טיוס הוא חתיכת בן *ונה או whatever, אבל יש כאן יותר מדי פוסטים שעושים לו ניתוח בלי
הרדמה מבלי שאנחנו בטוחים בעובדות עדיין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 פברואר 2014, 22:07

jol9 כתב:כרמל ורוי, הכל לכאורה.
ברגע שנדע את הכל נוכל לשפוט. כל מה שאתם אומרים נכתב בתקשורת השונה ולא פורסם באופן רשמי עד כמה שאני יודע.

זה לא נכון שכל מה שאנחנו מדברים כאן עליו זה דברים מהסוג הזה. להיפך. הרוב מתבסס על דברים שאנחנו רואים (משחקים למשל) ורק חלק קטן מתבסס על
דברים שנכתבים בתקשורת.
אין לי בעיה אם עוסקים בדבר הזה ומסייגים בהתאם. כלומר - אם זה נכון אז טיוס הוא חתיכת בן *ונה או whatever, אבל יש כאן יותר מדי פוסטים שעושים לו ניתוח בלי

כמה פעמים אנחנו כן יודעים את הדברים בודאות?
רוב הפעמים זה מתפרסם ואנחנו בוחרים האם להאמין או לא
כמו שבחרנו להאמין על ג'וניור או בלאט או דרק או פארגו שאף אחד מהדברים האלה לא היה שום דבר חוץ מכתבות בתקשורת

אם נתחיל להתייחס רק לדברים שיוצאים מהמועדון עצמו אנחנו נכתוב פה פעם ב-8 חודשים

אחרי הכל, אנחנו פורום, אנחנו לא מחוייבים לשום חוקי אתיקה שמחוייבים אליהם עיתונאים
קראנו משהו על טיוס? נדבר עליו כעל עובדה עד שיוכח לנו אחרת\נבחר להתייחס אליו ברצינות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 פברואר 2014, 22:14

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:כרמל ורוי, הכל לכאורה.

דברים שנכתבים בתקשורת.

כמה פעמים אנחנו כן יודעים את הדברים בודאות?
רוב הפעמים זה מתפרסם ואנחנו בוחרים האם להאמין או לא
כמו שבחרנו להאמין על ג'וניור או בלאט או דרק או פארגו שאף אחד מהדברים האלה לא היה שום דבר חוץ מכתבות בתקשורת

אם נתחיל להתייחס רק לדברים שיוצאים מהמועדון עצמו אנחנו נכתוב פה פעם ב-8 חודשים

אחרי הכל, אנחנו פורום, אנחנו לא מחוייבים לשום חוקי אתיקה שמחוייבים אליהם עיתונאים
קראנו משהו על טיוס? נדבר עליו כעל עובדה עד שיוכח לנו אחרת\נבחר להתייחס אליו ברצינות

ממממ... יש בזה משהו...
אולי קל לי יותר לצאת להגנתו של שחקן, מאשר של גורם אחר במערכת, ומשם זה נובע.

בכל מקרה, הייתי מקווה שלא יהפכו את טיוס לאיזה מפונק או לא מחוייב. הבחור נותן את התחת בכל משחק ומשחק, ואין הצדקה לדרוש ממנו לשחק אם הוא מרגיש לא כשיר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot] ו־31 אורחים