קובי כתב:jol9 כתב:אוףףףף, הנה שוב ייצאו השופלים.
חשבתי שכבר עברנו את זה.
אני אישית מקווה מאוד שמכבי לא תמהר ולא תתפתה ולא תחפש שחקן. בטח כל עוד מצב השביתה כמו שהוא, אין צורך בגארד נוסף כרגע.
שייר ויוגב יקבלו הזדמנות גדולה, ויצטרכו לספק תוצאות.
אולי הדבר שכן שווה לעשות זה להחתים את פרקינס.
יוני, תהיה רציני... אתה באמת מאמין שיוגב בשל לתת דקות טופ יורוליג איכותיות ???
איך אפשר לבנות על השביתה ? מה יהיה אם היא תסתיים בעוד חודשיים ? כבר נוכחנו לראות ששחקנים שמצטרפים במהלך העונה מתקשים להשתלב בצורה מהירה בקבוצה שכבר רצה. ומי אמר שההיצע יהיה מספיק טוב לאחר עזיבתו הצפוייה (?) של פארמר ?
כפי שאמרתי, כל ניחוש בעניין השביתה בעיניי איננו מושכל ואני לא חושב שלמכבי יש את הפריבילגיה להמר על כך.
במידה ופארמר עוזב, מכבי נשארת עם קו אחורי של פאפאס, שייר, יוגב וטל.
אמרתי את זה כבר - קו אחורי כזה יכול להצליח רק בזכות עונה הירואית של פאפאס המזדקן ויכולת מפתיעה, טובה ויציבה של שייר הצעיר וחסר הנסיון.
לטעמי, קשה לבנות על זה ואי אפשר להתעלם מעזיבת שחקן שהיה אמור הבורג המרכזי של הקבוצה העונה בצוותא עם סופו.
מה שאתה אומר זה נכון.
ההתייחסות הראשונית שלי היתה שוב לכל בורסת השמות. זה ספורט לאומי בפורום שלנו, וזה די מעיק בעיניי, אבל ניחה.
ברור שישנו כאן חור שנפער, אבל לדעתי הסגירה של החור הזה, לא צריכה להיות תוך כדי ריצת עמוק עם הלשון בחוץ וחיפוש אחר מועמדים פוטנציאליים להחליף את פארגו.
למכבי יש זמן, וגם הבעיה שאמנם נראית כאמיתית, עדיין לא קרתה בפועל (האימונים עוד לא התחילו, ופארגו עדיין לא הפר את החוזה שלו).
ונניח וזה יקרה, אז למכבי ישנה עוד אופציה, שהיא לחפש מועמד מבין שחקני NBA שאינם חתומים על חוזה מחייב (נדמה לי שהדוגמא של ארויו עלתה כאן).
אז אם ישנו שחקן כמו ארויו שפנוי, ועלותו כנראה גם לא תהיה אסטרונומית, אז סביר שיהיו עוד מועמדים. אחרי הכל התפקיד (גארד בכיר בקבוצה גדולה) והשכר שמכבי מציעה,
הם אטרקטיביים, גם לשחקנים שבטוחים שאחרי השביתה הם ישיגו חוזים בNBA.