המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:toja27 כתב:אני אנצל את המומנטום, ואגיד שאם לא יקרה איזה משהו מאוד לא צפוי בדרך שמכבי תראה, אני אשמח לראות מאמן אחר בעונה הבאה. אני פשוט רוצה לראות קבוצה מסוג שונה.
בבקשה-קבל את גודס
אנחנו נצטער מאוד כשבלאט לא יהיה פה
Roni1 כתב:גודס הוא חלק מצוות האימון הנוכחי וחלק מה״כשלון״, לא חושבת שהוא יכול להיות אלטרנטיבה לבלאט.
0ved1212 כתב:אם מכבי תפסיד אליפות שניה ברציפות אז הבעלים ישכח את מה שהבטיח
אני לא מאמין שאחרי עוד אובדן אליפות מכבי תפקיד את הקבוצה בידי גודס
קוחו דוגמה גם את פנא עוזר המאמן היה שם כל הזמן אם או בר דו בי ץ
וש קיבל את הקבוצה נפל
ankram כתב:הגיע הזמן שהמאמן של מכבי לא יהיה הכוכב היחיד של מכבי.
דיויד אגו מנייאק לא קטן וקונטרול פריק. סוג כזה של מאמנים
יכול להצליח רק שיש כסף גדול בקבוצה, ראו את מסינה לדוגמא.
אולי גודס יחתים פשוט שחקנים טובים ואז הוא לא יצטרך
לעשות קסמים כמו שבלאט עם הסגל הפריך והבינוני הזה
עושה.
בלאט ונכבי מיצו את הקשר. אני לא רוצה מאמן שחושב שבגללו
באים לראות משחק. בלאט מייצר כבר שנה שלישית הרכבים
לא מאוזנים, עמוסים, ובעיקר נטולי עוגנים ואיכות.
אחרי זה שהוא עודה משהו עם ההרכבים האלו ממהרים לקרוא לו קוסם.
מעדיף אחד כמו גרינברג שנותן לשחקנים שלו חופש ולא צורך עליהם כל דקה
toja27 כתב:חברים די עם ההנפצות. כבר כולנו הבנו שאין בעל בית יחיד במכבי בכל הקשור לבניית הקבוצה.הם בונים את הקבוצה במין סיעור מוחות משותף. להגיד שדני פדרמן מחתים את השחקנים זו הטעייה וסילוף האמת. לבלאט יש חלק גדול בבניית הקבוצה. המגבלה הרצינית שההנהלה מציבה לבלאט הוא התקציב(כמו ברב הקבוצות) ורצון לצרף שחקנים ספציפיים כמו סופו למשל.
toja27 כתב:חברים די עם ההנפצות. כבר כולנו הבנו שאין בעל בית יחיד במכבי בכל הקשור לבניית הקבוצה.הם בונים את הקבוצה במין סיעור מוחות משותף. להגיד שדני פדרמן מחתים את השחקנים זו הטעייה וסילוף האמת. לבלאט יש חלק גדול בבניית הקבוצה. המגבלה הרצינית שההנהלה מציבה לבלאט הוא התקציב(כמו ברב הקבוצות) ורצון לצרף שחקנים ספציפיים כמו סופו למשל.
LIAV10 כתב:toja27 כתב:חברים די עם ההנפצות. כבר כולנו הבנו שאין בעל בית יחיד במכבי בכל הקשור לבניית הקבוצה.הם בונים את הקבוצה במין סיעור מוחות משותף. להגיד שדני פדרמן מחתים את השחקנים זו הטעייה וסילוף האמת. לבלאט יש חלק גדול בבניית הקבוצה. המגבלה הרצינית שההנהלה מציבה לבלאט הוא התקציב(כמו ברב הקבוצות) ורצון לצרף שחקנים ספציפיים כמו סופו למשל.
מסכים, אבל מאיפה הנחרצות לגבי זה שסופו הופל על בלאט?
yzafrir כתב:toja27 כתב:חברים די עם ההנפצות. כבר כולנו הבנו שאין בעל בית יחיד במכבי בכל הקשור לבניית הקבוצה.הם בונים את הקבוצה במין סיעור מוחות משותף. להגיד שדני פדרמן מחתים את השחקנים זו הטעייה וסילוף האמת. לבלאט יש חלק גדול בבניית הקבוצה. המגבלה הרצינית שההנהלה מציבה לבלאט הוא התקציב(כמו ברב הקבוצות) ורצון לצרף שחקנים ספציפיים כמו סופו למשל.
במילים אחרות , ההנהלה אומרת לבלאט אתה יכול להביא איזה שחקן שאתה רוצה....אה כן אבל בשכר של 300 מקסימום...
נו באמת , ממש יד חופשית יש לו !!!
גם הרצון לצרף שחקנים ספציפיים זה דבר מגביל שלא תמיד מצליח כמו במקרה של היווני הזקן. או טום צ'אמברס למי שזוכר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים