דייוויד בלאט - יסכם בקרוב במכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייוויד בלאט

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 מרץ 2014, 11:47

הבעיה הגדולה ביותר של מכבי שהשנה האליפות מוכרעת על הפרשים של שני משחקים.
יכול מאוד להיות שמכבי תנצח את אחד המשחקים, אבל תקרוס במשחק השני.
יש למכבי סף שבירה מאוד נמוך, ולא סתם הובסנו ב 35 הפרש ו 28 הפרש בשני משחקים שונים באותו החודש! זה דבר חסר תקדים שלא היה מאז ומעולם במכבי ת"א.
יכול להיות שדווקא העונה משחק אחד לאליפות היה עדיף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 24 מרץ 2014, 12:45

rc4991 כתב:
toja27 כתב:אני אנצל את המומנטום :) , ואגיד שאם לא יקרה איזה משהו מאוד לא צפוי בדרך שמכבי תראה, אני אשמח לראות מאמן אחר בעונה הבאה. אני פשוט רוצה לראות קבוצה מסוג שונה.

בבקשה-קבל את גודס
אנחנו נצטער מאוד כשבלאט לא יהיה פה

אוקיי, נקבל את גודס (שדרך אגב היה לא רע בשנותיו המועטות כמאמן), נראה מה יקרה , אולי הוא ישפר את הקבוצה באלמנטים מסויימים, אולי הוא יביא דברים חדשים, יכול להיות?
ומקסימום גודס לא הצליח, אז ביג דיל. מה כבר יקרה? האם לנצח צריכים להישאר עם בלאט רק כי אנחנו פוחדים מגודס ומשאר האלטרנטיבות?
יש כאן כאלו שטוענים שבלאט מחזיק את מכבי וללא הוא מכבי כבר הייתה מתפרקת וכלל לא הייתה מגיעה להצלבה(אני כמובן ממש לא מסכים), אז בוא נגיד מגיע מאמן אחר, מסיים במקום שישי בבית בטופ 16 שנה אחת, שנה לאחר מכן מסיים מקום 5 ושנתיים מכבי לא מגיעה להצלבה. האם באותו רגע, הקהל של מכבי יעבור על זה על סדר היום? להפך תהיה מחאה חזקה מאוד ודווקא זה יכול להביא לשינוי המיוחל בהנהלה. כשיש את דיוויד "המושיע" בלאט בתור מאמן, קשה איתו שלא להגיע להצלבה,קשה איתו שכן לקחת את היורוליג, קשה איתו בבניית הסגל וסוג השחקנים שהוא מביא.
אז מה עדיף?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Roni1 » 24 מרץ 2014, 12:54

גודס הוא חלק מצוות האימון הנוכחי וחלק מה״כשלון״, לא חושבת שהוא יכול להיות אלטרנטיבה לבלאט.
Roni1

הודעהעל ידי toja27 » 24 מרץ 2014, 13:19

Roni1 כתב:גודס הוא חלק מצוות האימון הנוכחי וחלק מה״כשלון״, לא חושבת שהוא יכול להיות אלטרנטיבה לבלאט.

פשוט הוא המאמן המיועד כי הבטיחו לו. דבר שני, גודס הוא עוזר המאמן וככזה הוא פשוט ממלא את ההוראות של בלאט(לפחות ככה זה בדרך כלל).
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי 0ved1212 » 24 מרץ 2014, 14:06

אם מכבי תפסיד אליפות שניה ברציפות אז הבעלים ישכח את מה שהבטיח

אני לא מאמין שאחרי עוד אובדן אליפות מכבי תפקיד את הקבוצה בידי גודס

קוחו דוגמה גם את פנא עוזר המאמן היה שם כל הזמן אם או בר דו בי ץ
וש קיבל את הקבוצה נפל
0ved1212

הודעהעל ידי roy1000 » 24 מרץ 2014, 14:08

0ved1212 כתב:אם מכבי תפסיד אליפות שניה ברציפות אז הבעלים ישכח את מה שהבטיח

אני לא מאמין שאחרי עוד אובדן אליפות מכבי תפקיד את הקבוצה בידי גודס

קוחו דוגמה גם את פנא עוזר המאמן היה שם כל הזמן אם או בר דו בי ץ
וש קיבל את הקבוצה נפל

מי בדיוק תביא אם לא גודס? ברור שגודס יהיה המאמן הבא.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 24 מרץ 2014, 14:38

הגיע הזמן שהמאמן של מכבי לא יהיה הכוכב היחיד של מכבי.
דיויד אגו מנייאק לא קטן וקונטרול פריק. סוג כזה של מאמנים
יכול להצליח רק שיש כסף גדול בקבוצה, ראו את מסינה לדוגמא.
אולי גודס יחתים פשוט שחקנים טובים ואז הוא לא יצטרך
לעשות קסמים כמו שבלאט עם הסגל הפריך והבינוני הזה
עושה.
בלאט ונכבי מיצו את הקשר. אני לא רוצה מאמן שחושב שבגללו
באים לראות משחק. בלאט מייצר כבר שנה שלישית הרכבים
לא מאוזנים, עמוסים, ובעיקר נטולי עוגנים ואיכות.
בלאט גם בבחירות ההזויות שלו עולה הרבה כסף לקבוצה
בהחתמות כושלות של שחקנים שבכלל לא במועדון.
נעימי כהן כדיר תומס שרמנדיני זיזיץ
אם היו חוסכים את הכסף על ההחתמות האלו פדרמן יכל
לקבל יותר תספורת להפסדים שלו לא חבל?
אחרי זה שהוא עושה משהו עם ההרכבים האלו ממהרים לקרוא לו קוסם.
מעדיף אחד כמו גרינברג שנותן לשחקנים שלו חופש ולא צורח עליהם כל דקה
נערך לאחרונה על ידי ankram בתאריך 24 מרץ 2014, 14:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 מרץ 2014, 14:42

ankram כתב:הגיע הזמן שהמאמן של מכבי לא יהיה הכוכב היחיד של מכבי.
דיויד אגו מנייאק לא קטן וקונטרול פריק. סוג כזה של מאמנים
יכול להצליח רק שיש כסף גדול בקבוצה, ראו את מסינה לדוגמא.
אולי גודס יחתים פשוט שחקנים טובים ואז הוא לא יצטרך
לעשות קסמים כמו שבלאט עם הסגל הפריך והבינוני הזה
עושה.
בלאט ונכבי מיצו את הקשר. אני לא רוצה מאמן שחושב שבגללו
באים לראות משחק. בלאט מייצר כבר שנה שלישית הרכבים
לא מאוזנים, עמוסים, ובעיקר נטולי עוגנים ואיכות.
אחרי זה שהוא עודה משהו עם ההרכבים האלו ממהרים לקרוא לו קוסם.
מעדיף אחד כמו גרינברג שנותן לשחקנים שלו חופש ולא צורך עליהם כל דקה

הבעיה היא שדני פדרמן חושב שהוא GM ובונה את הקבוצה.
אני בטוח שהשחקנים שחותמים במכבי הם לא השחקנים שנמצאים בראש סדר העדיפות של בלאט.
לכן, המצב לא ישתנה כשגיא גודס יחליף את בלאט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 24 מרץ 2014, 14:44

אם כך על אחת כמה וכמה לא להחתים את דיויד לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Roni1 » 24 מרץ 2014, 14:46

גודס לא יחתים שחקנים, דני פדרמן יחתים שחקנים ועם השחקנים שהוא מחתים נצטרך קסמים בכל מקרה. השאלה היא אם גודס קוסם יותר טוב מבלאט, לא נראה לי.
Roni1

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 מרץ 2014, 14:49

המאמן היחיד שיכול על ההנהלה ובאמת מסוגל להחתים את השחקנים שהוא רוצה- זה פיני גרשון.
אבל אחרי הפארסה בקדנציה הקודמת, אין סיכוי שהוא יחזור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 24 מרץ 2014, 15:13

חברים די עם ההנפצות. כבר כולנו הבנו שאין בעל בית יחיד במכבי בכל הקשור לבניית הקבוצה.הם בונים את הקבוצה במין סיעור מוחות משותף. להגיד שדני פדרמן מחתים את השחקנים זו הטעייה וסילוף האמת. לבלאט יש חלק גדול בבניית הקבוצה. המגבלה הרצינית שההנהלה מציבה לבלאט הוא התקציב(כמו ברב הקבוצות) ורצון לצרף שחקנים ספציפיים כמו סופו למשל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2014, 15:27

toja27 כתב:חברים די עם ההנפצות. כבר כולנו הבנו שאין בעל בית יחיד במכבי בכל הקשור לבניית הקבוצה.הם בונים את הקבוצה במין סיעור מוחות משותף. להגיד שדני פדרמן מחתים את השחקנים זו הטעייה וסילוף האמת. לבלאט יש חלק גדול בבניית הקבוצה. המגבלה הרצינית שההנהלה מציבה לבלאט הוא התקציב(כמו ברב הקבוצות) ורצון לצרף שחקנים ספציפיים כמו סופו למשל.

100%
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 24 מרץ 2014, 15:34

toja27 כתב:חברים די עם ההנפצות. כבר כולנו הבנו שאין בעל בית יחיד במכבי בכל הקשור לבניית הקבוצה.הם בונים את הקבוצה במין סיעור מוחות משותף. להגיד שדני פדרמן מחתים את השחקנים זו הטעייה וסילוף האמת. לבלאט יש חלק גדול בבניית הקבוצה. המגבלה הרצינית שההנהלה מציבה לבלאט הוא התקציב(כמו ברב הקבוצות) ורצון לצרף שחקנים ספציפיים כמו סופו למשל.

במילים אחרות , ההנהלה אומרת לבלאט אתה יכול להביא איזה שחקן שאתה רוצה....אה כן אבל בשכר של 300 מקסימום...
נו באמת , ממש יד חופשית יש לו !!!
גם הרצון לצרף שחקנים ספציפיים זה דבר מגביל שלא תמיד מצליח כמו במקרה של היווני הזקן. או טום צ'אמברס למי שזוכר
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2014, 15:58

למה 300? כמה היקמן מרוויח?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מרץ 2014, 17:15

מסכים, אבל מאיפה הנחרצות לגבי זה שסופו הופל על בלאט?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Roni1 » 24 מרץ 2014, 17:21

ברור שדני פדרמן לא מחתים שחקנים על דעת עצמו והכל נעשה ביחד עם בלאט והצוות המקצועי אבל מדיניות הרכש של פדרמן תישאר גם אחרי בלאט. העלק מודל אולימפיאקוס ימשך גם אצל גיא גודס והשחקנים שאנחנו רוצים כאן ימשיכו לא להגיע.
Roni1

הודעהעל ידי toja27 » 24 מרץ 2014, 17:28

LIAV10 כתב:

מסכים, אבל מאיפה הנחרצות לגבי זה שסופו הופל על בלאט?

אין לי איזה מידע ודאי לגבי זה, אבל אני משער שזה מה שקרה. בסוף העונה שעברה, דני פדרמן התראיין ביציע העיתונות. לא זוכר בדיוק מה הייתה השאלה, אבל אני זוכר שדני פדרמן אמר שיש שחקנים מסויימים שהוא היה רוצה לראות במכבי והוא נתן דוגמא אחת והיא סופו. הראיון היה הרבה לפני שסופו הוחתם. מכאן אני יכול להבין שסופו היה על הכוונת של דני פדרמן עוד לפני תחילת עונת המלפפונים. אני לא בטוח שהוא הונחת כי יכול מאוד להיות שבלאט עצמו הסכים ולא היו לו התנגדויות.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 24 מרץ 2014, 17:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 24 מרץ 2014, 17:43

yzafrir כתב:

במילים אחרות , ההנהלה אומרת לבלאט אתה יכול להביא איזה שחקן שאתה רוצה....אה כן אבל בשכר של 300 מקסימום...
נו באמת , ממש יד חופשית יש לו !!!
גם הרצון לצרף שחקנים ספציפיים זה דבר מגביל שלא תמיד מצליח כמו במקרה של היווני הזקן. או טום צ'אמברס למי שזוכר

אני לא חושב שזה מה שקורה. ההנהלה מקציבה תקציב מסויים +/- לבניית הסגל, אני משער שהם מרשים לעצמם לחרוג מהתקציב במידת מה אם יש שחקן שהם ממש רוצים כמו אולי פארגו. אם אין או שזה לא מסתדר אז עובדים עם התקציב שהוקצב מלכתחילה. משם מתחילים לעלות כל הרעיונות והאפשריות בשיתוף עם מחלקת הסקאוטינג והצוות המקצועי את מי להביא לאיזו עמדה ואיך לחלק את עוגת התקציב בצורה הכי טובה.ההשערה שלי, שהצוות המקצועי הוא זה שקובע בסופו של דבר איזה שחקן ספיציפי להביא אם להנהלה אין איזה התנגדות עקרונית להחתמה. אני משער שבמקום להביא את אינגליס בשכר הנוכחי, הייתה לו האופציה להביא רכז טוב יותר אבל אז שם פחות מוכר מאינגליס היה מגיע או שהיה מגיע בכלל שחקן בעמדה אחרת. ריבוי הפוורדים למשל זה רצון נטו של בלאט.זאת האסטרטגיה שהוא בחר כשבכך הוא ראה לנגד עיניו את סיכויי ההצלחה הכי גדולים עם התקציב הקיים. רייס למשל זאת החתמה של בלאט, כשמאוד יכול להיות שהוצעה לו על ידי מחלקת הסקאוטינג.אבל הוא קובע אם זה השחקן שהוא רוצה ולא דני פדרמן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yuvalself » 24 מרץ 2014, 19:30

דיוויד אף פעם בחיים שלו לא בנה קבוצה מצליחה! הוא תמיד חיי על גלי הצלחה של סגלים של מאמנים קודמים או סגלים קיימים.

פיינל פור ראשון כמאמן ראשי- הסגל היה של פיני

עונה אחרי זה הוא נכשל כישלון חרוץ כשהביא לנו את קווינסי לואיס מרכוס גורי ושאר הירקות.
נבחרת רוסיה - לא היו לו יותר מדי אופציות, אלא לקחת את הרוסים הטובים ביותר והם היו ממש ממש טובים!
עונה ראשונה בקדנציה הזו- פרקינס ואידסון מעידן פניני, פארגו- פוקס מקרי הוא בכלל רצה להביא לנו שחקן עם מום בלב שכמעט מת! סופו בא למרות שהוא לא רצה אותו

עונה שניה- אין פיינל פור... גמר לפאפאלוקאס את הקריירה, ואם לא פוקס של הרגע האחרון עם לנגפורד (שלא היה קשור לבניית העונה) לא מגיע לכלום

עונה שלישית- בנה את הסגל לבד ונכשל!

עונה רביעית- בנה א תהסגל שביקש ונראה שעומד להיכשל!

בינתיים הביא 4 פרוספקטים באירופה למכבי במהלך העונה 3 מהם משחקים בחמישייה ומשחקים טוב של קבוצות יורוליג אחרות (אחד מהם גם לקח לנו על הראש אליפות אירופה שנה שעברה אחרי שדיוויד שחרר אותו והביא במקומו ליצן ושמו פלאניניץ).

בטורקיה כשהוא בנה סגלים נוצצים הוא נכשל והשחקנים עשו לו סבוטאז'!

בקיצור דיוויד מאמן נפלא כשמביאים לו שחקנים מדהימים, לבחור אותם הוא לצערנו לא יודע!!!
yuvalself

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים