בית עליון, מחזור 2: מכבי - מגדל, ראשון, 20:10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בית עליון, מחזור 2: מכבי - מגדל, ראשון, 20:10

הודעהעל ידי er79 » 24 מרץ 2014, 12:32

שמואל1 כתב:
er79 כתב:
מקאדו 3 כתב:מה הטעם ביללות חסרות התכלית האלה כל שנה כל עונה כל הפסד , שתבין אני מסכים איתך לגבי ההנהלה אבל לילל בלי סוף בצהבת ואחרי זה לרוץ לקנות מנוי זה ממש לא מועיל ומגוחך ...

תלית פעם שלט בהיכל ? אירגנת הפגנה ? פנית למנהלים ? דפקת על הדלת של חדר הלבשה אתמול או שהנעת את האוטו ונסעת ?

הדרך היחידה היא שאלה שקונים מנויים לא יקנו ולא ירוצו לקנות מנוי רק בגלל שמכבי החתימה שחקן שדרך פעם בברצלונה או בגלל פירסומים שקריים ומגמתיים על כמה סופר סטארים בתחילת הקייץ שמכבי כאילו מתעניינת ורוצה להביא ע'ע ספאנוליס בקיץ האחרון .

אני לא עושה שום דבר ממה שכתבתי אבל אני לא מילל פה אחרי כל הפסד וכל החתמה ורץ לקנות מנוי ... זה לא מופנה ספציפית אליך קודי אלה לכל אלה שבסוף העונה ירוצו לקנות מנויים ויתנו להנהלה את התחושה המוצדקת שהם פראיירים חסריי תקנה .

חחח, זה מצחיק אותי, אני נזכר עכשיו בהקשר של ספאנוליס את הראיון ההזוי של ניקולה בתחילת העונה, כשנשאל על ספאנוליס: מה אני אעשה עם חללית כשלא נשאר לי כסף לדלק? תן לי עכשיו חללית אחת כמו ספאנוליס, ובמקום דלק תן לי משהו היברידי זול מסביב לספנוליס, כמו דונטה סמית וקרלון בראון במקום היקמן, רייס ושאר ירקות, ואני משגר לך את החללית הזו למאדים.

ממש ככה.
בראיה לאחור, ההחתמה של ארויו הייתה הדבר הכי רע שקרה לנו בעשר השנים האחרונות. בגללו, ההנהלה הלכה לשיטת "אולימפיאקוס"- קבוצה של שחקנים משלימים ב 500K מקסימום (עזבו שאין שום קשר לאולימפיאקוס בשיטה הזאת).
דרך אגב, האבסורד הוא שארויו נתן עונה גדולה.

זה בגלל שארויו שחקן נפלא. לא ברור לי החשש של ההנהלה ליפול שוב עם שחקן בתג המחיר הזה. הם עדיין מקובעים על עונת 2011, שגניבה במחיר של פיסטוק בשם פארגו הפכה לבונבון. שימשיכו לחכות עוד 5-6 שנים, ל"היקמן" המופלא הבא. קבוצה של ספאנוליס וקונוסים לידו הייתה נראית הרבה יותר טוב אמש מהפחונים האלה.
er79

הודעהעל ידי Roni1 » 24 מרץ 2014, 12:45

ככה נראה סטטוס של מנהלה המקצועי של הפועל ת"א, אורי שלף, בעמוד הפייסבוק שלו: "וואו איזה לילה של הצגות! ניצחון גדול מול חיפה, סופר סופר קלאסיקו, התפוצצות של ירושלים בנוקיה, אבל מעל הכל... איזו תצוגה של אוהדי מכבי מחוץ לחדר ההלבשה בסוף המשחק.. שאפו".

:laugh3 :laugh3
איזה עולב, בחיי, כאילו הם לא חטפו מאיתנו 32 ו15 הפרש רק העונה. טיפה של ממלכתיות אין אצל החלאות האלה, איפה אורי אלון וג׳ף רוזן ואיפה הנהלת הפועל, שכונה.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 24 מרץ 2014, 12:54

דרך אגב - כל מי שבעד הרכב הפורוודים הקטנים של מכבי וטוען שלא צריך שחקן בעמדה 4 מוזמן לראות איך דאנקן תפר את בלו פעם אחרי פעם עד שבלו פשוט עשה עבירה חמישית בכוונה בשביל להפסיק את ההשפלה. מצד שני, לפחות בלו עוד ניסה להתמודד עם דאנקן, פניני פשוט זז הצידה ונתן לו להטביע.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 24 מרץ 2014, 13:20

roy1000 כתב:דרך אגב - כל מי שבעד הרכב הפורוודים הקטנים של מכבי וטוען שלא צריך שחקן בעמדה 4 מוזמן לראות איך דאנקן תפר את בלו פעם אחרי פעם עד שבלו פשוט עשה עבירה חמישית בכוונה בשביל להפסיק את ההשפלה. מצד שני, לפחות בלו עוד ניסה להתמודד עם דאנקן, פניני פשוט זז הצידה ונתן לו להטביע.

אותו הרכב פורוורדים שחט את מגדל ואת דאנקן רק לפני לא הרבה מדי זמן...

אני לא חושב שמדובר כאן בעניין מקצועי. זה שילוב של מספר גורמים, שלא צריך לקרות וקרה, ולנו אין הרבה מהלעשות בנידון אלא להתקדם הלאה ולקטר (בצדק).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 מרץ 2014, 13:35

jol9 כתב:
roy1000 כתב:דרך אגב - כל מי שבעד הרכב הפורוודים הקטנים של מכבי וטוען שלא צריך שחקן בעמדה 4 מוזמן לראות איך דאנקן תפר את בלו פעם אחרי פעם עד שבלו פשוט עשה עבירה חמישית בכוונה בשביל להפסיק את ההשפלה. מצד שני, לפחות בלו עוד ניסה להתמודד עם דאנקן, פניני פשוט זז הצידה ונתן לו להטביע.

אותו הרכב פורוורדים שחט את מגדל ואת דאנקן רק לפני לא הרבה מדי זמן...

אני לא חושב שמדובר כאן בעניין מקצועי. זה שילוב של מספר גורמים, שלא צריך לקרות וקרה, ולנו אין הרבה מהלעשות בנידון אלא להתקדם הלאה ולקטר (בצדק).

הרכב הפורווארדים זה גימיק. לפעמים זה עובד, ברוב המקרים - לא. מי שבונה על ההרכב הזה באופן קבוע - לא חכם
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מרץ 2014, 14:15

Roni1 כתב:
ככה נראה סטטוס של מנהלה המקצועי של הפועל ת"א, אורי שלף, בעמוד הפייסבוק שלו: "וואו איזה לילה של הצגות! ניצחון גדול מול חיפה, סופר סופר קלאסיקו, התפוצצות של ירושלים בנוקיה, אבל מעל הכל... איזו תצוגה של אוהדי מכבי מחוץ לחדר ההלבשה בסוף המשחק.. שאפו".

:laugh3 :laugh3
איזה עולב, בחיי, כאילו הם לא חטפו מאיתנו 32 ו15 הפרש רק העונה. טיפה של ממלכתיות אין אצל החלאות האלה, איפה אורי אלון וג׳ף רוזן ואיפה הנהלת הפועל, שכונה.

מועדון לא מקצועי.
טוב נו, חבר הנהלה העלה תמונה של בית קברות וכתב ״הבית של פיסטוק״ יום אחרי שנפטר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 24 מרץ 2014, 14:17

jol9 כתב:אותו הרכב פורוורדים שחט את מגדל ואת דאנקן רק לפני לא הרבה מדי זמן...

זה עבד כי דאנקן לא תפקד והכדורים עפו לו מהידיים. כמו שפליקס אמר - זה גימיק ועל גימיקים לא עושים קריירה.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 24 מרץ 2014, 14:48

LIAV10 כתב:טוב, הת'רד נפתח להעביר את ההרגשה המעצבנת מההפסד.

אם הפציעה של סופו רצינית אני במקום מכבי לא טס לתל אביב.

:crybaby
Roni1

הודעהעל ידי קודי » 24 מרץ 2014, 19:28

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 56&lang=HE

כמובן שבמכבי לא למדו כלום. זה פצוע, ההוא חזר מפציעה - בקיצור, מבחינתם הכל בסדר וסתם מדובר בתקלה חד פעמית.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 מרץ 2014, 19:34

קודי כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=165956&lang=HE

כמובן שבמכבי לא למדו כלום. זה פצוע, ההוא חזר מפציעה - בקיצור, מבחינתם הכל בסדר וסתם מדובר בתקלה חד פעמית.

עזוב, הראיון הזה של אלי דריקס הוא גיבוב שטויות.
איך הייתי רוצה שאחד מחברי ההנהלה יגיע לראיון סטייל אלי גוטמן ביציע העיתונות. הגיע הזמן שישאלו אותם את השאלות הנוקבות ולא יתנו להם להתחמק מלספק תשובות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 מרץ 2014, 19:42

שמואל1 כתב:
קודי כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=165956&lang=HE

איך הייתי רוצה שאחד מחברי ההנהלה יגיע לראיון סטייל אלי גוטמן ביציע העיתונות. הגיע הזמן שישאלו אותם את השאלות הנוקבות ולא יתנו להם להתחמק מלספק תשובות.

הם יודעים לצאת טוב מכל ראיון, כי הדבר העיקרי שמשפחת פדרמן מצטיינת בו הוא דיבורים. הם מדברים נהדר ותמיד זה נשמע הגיוני ומשכנע.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 מרץ 2014, 19:49

קודי כתב:
שמואל1 כתב:

הם יודעים לצאת טוב מכל ראיון, כי הדבר העיקרי שמשפחת פדרמן מצטיינת בו הוא דיבורים. הם מדברים נהדר ותמיד זה נשמע הגיוני ומשכנע.

בראיון לכתבת צבע ב YNET הם מדברים נהדר ויפה. אבל תאמין לי אם הם יבואו לראיון ביציע העיתונות, ישחטו אותם חיים. בגלל זה הם לא יגיעו, אין להם אומץ. שילמדו מאלי גוטמן שבא ונתן ראיון באמת איכותי וסיפק תשובות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 מרץ 2014, 19:49

שמואל1 כתב:
קודי כתב:
שמואל1 כתב:

בראיון לכתבת צבע ב YNET הם מדברים נהדר ויפה. אבל תאמין לי אם הם יבואו לראיון ביציע העיתונות, ישחטו אותם חיים. בגלל זה הם לא יגיעו, אין להם אומץ. שילמדו מאלי גוטמן שבא ונתן ראיון באמת איכותי וסיפק תשובות.

דני פדרמן כבר היה פעם או פעמיים ביציע העיתונות ועבר את זה נהדר. בדיבורים החבר'ה האלה אשפים.
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2014, 19:51

מי ישחוט אותם שם? אלי סהר הטמבל? קופמן? פיני שלא רוצה לשרוף גשרים עם אף אחד?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 מרץ 2014, 19:52

קודי כתב:
שמואל1 כתב:
קודי כתב:
שמואל1 כתב:

דני פדרמן כבר היה פעם או פעמיים ביציע העיתונות ועבר את זה נהדר. בדיבורים החבר'ה האלה אשפים.

מתי הוא היה שם בפעם האחרונה? אחרי אליפות או עלייה לפיינל פור קרוב לוודאי. שיבוא עכשיו, אחרי שחטף את התבוסה הגדולה ביותר בתולדות המועדון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 מרץ 2014, 19:53

MTA2311 כתב:מי ישחוט אותם שם? אלי סהר הטמבל? קופמן? פיני שלא רוצה לשרוף גשרים עם אף אחד?

כן, כל האנשים שציינת ידעו לשאול את השאלות הנכונות. תוסיף לזה גם את ניב רסקין, שהוא המוח מאחורי הראיונות האלו והוא שואל שאלות נהדרות וחכמות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 24 מרץ 2014, 19:54

יציע העיתונות הוא הכל חוץ מעיתונות.
כל השאלות לגוטמן היו צהובות ורכילותיות, אף שאלה מקצועית. אם פדרמן יבוא לשם נשמע שאלות בנושא פניני וסרט הקפטן, היחסים עם בלאט, מי פיטר את מי, מי רוצה לפטר את מי ומי התנגד למהלך.
שיבוא לענות לנו על שאלות בפורום, חבורת הבהמות הצווחניות בספורט 5 אולי תצליח להשפיל אותו ולהביא רייטינג אבל לא לספק לנו תשובות כי הם פשוט לא מבינים בספורט.
נערך לאחרונה על ידי Roni1 בתאריך 24 מרץ 2014, 19:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2014, 19:55

כל מה שהם ישאלו זה על כמות הישראלים, על ההסכם עם היורוליג ועל למה הם לא בוכים שאליפות אירופה מוכרעת במשחק אחד.
אין להם שום אינטרס שמכבי תצליח, ופדרמן לא באמת מפריע להם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 מרץ 2014, 20:04

Roni1 כתב:יציע העיתונות הוא הכל חוץ מעיתונות.
כל השאלות לגוטמן היו צהובות ורכילותיות, אף שאלה מקצועית. אם פדרמן יבוא לשם נשמע שאלות בנושא פניני וסרט הקפטן, היחסים עם בלאט, מי פיטר את מי, מי רוצה לפטר את מי ומי התנגד למהלך.
שיבוא לענות לנו על שאלות בפורום, חבורת הבהמות הצווחניות בספורט 5 אולי תצליח להשפיל אותו ולהביא רייטינג אבל לא לספק לנו תשובות כי הם פשוט לא מבינים בספורט.

להביא את דני פדרמן לפורום זה רעיון מעולה, אבל בפעם האחרונה שהוצע לו הוא פשוט התעלם. על אחת כמה וכמה שיתעלם גם עכשיו.
אבל אולי שווה לנסות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 מרץ 2014, 20:53

MTA2311 כתב:כל מה שהם ישאלו זה על כמות הישראלים, על ההסכם עם היורוליג ועל למה הם לא בוכים שאליפות אירופה מוכרעת במשחק אחד.
אין להם שום אינטרס שמכבי תצליח, ופדרמן לא באמת מפריע להם.

וכמובן גם לשאול את השאלה על שאראס (מן הסתם זה יבוא משלמה שרף או מפרימו...).

הם בדיחה גדולה.

שמואל, גם אם יבוא לפורום, הוא ייצא גדול. תאמין לי שהוא יודע לקשקש בלשון (או במקרה הזה במקלדת) הרבה יותר טוב מאתנו.
אז תשאל אותו שאלות, ואפילו קשות, ותאמין לי שהוא יימצא את הדרכים לצאת מזה ואפילו להתחבב עליך.

בלי קשר, כמובן שנשמח אם הוא או מישהו אחר מהמועדון יגיע להתארח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים