שמואל1 כתב:er79 כתב:מקאדו 3 כתב:מה הטעם ביללות חסרות התכלית האלה כל שנה כל עונה כל הפסד , שתבין אני מסכים איתך לגבי ההנהלה אבל לילל בלי סוף בצהבת ואחרי זה לרוץ לקנות מנוי זה ממש לא מועיל ומגוחך ...
תלית פעם שלט בהיכל ? אירגנת הפגנה ? פנית למנהלים ? דפקת על הדלת של חדר הלבשה אתמול או שהנעת את האוטו ונסעת ?
הדרך היחידה היא שאלה שקונים מנויים לא יקנו ולא ירוצו לקנות מנוי רק בגלל שמכבי החתימה שחקן שדרך פעם בברצלונה או בגלל פירסומים שקריים ומגמתיים על כמה סופר סטארים בתחילת הקייץ שמכבי כאילו מתעניינת ורוצה להביא ע'ע ספאנוליס בקיץ האחרון .
אני לא עושה שום דבר ממה שכתבתי אבל אני לא מילל פה אחרי כל הפסד וכל החתמה ורץ לקנות מנוי ... זה לא מופנה ספציפית אליך קודי אלה לכל אלה שבסוף העונה ירוצו לקנות מנויים ויתנו להנהלה את התחושה המוצדקת שהם פראיירים חסריי תקנה .
חחח, זה מצחיק אותי, אני נזכר עכשיו בהקשר של ספאנוליס את הראיון ההזוי של ניקולה בתחילת העונה, כשנשאל על ספאנוליס: מה אני אעשה עם חללית כשלא נשאר לי כסף לדלק? תן לי עכשיו חללית אחת כמו ספאנוליס, ובמקום דלק תן לי משהו היברידי זול מסביב לספנוליס, כמו דונטה סמית וקרלון בראון במקום היקמן, רייס ושאר ירקות, ואני משגר לך את החללית הזו למאדים.
ממש ככה.
בראיה לאחור, ההחתמה של ארויו הייתה הדבר הכי רע שקרה לנו בעשר השנים האחרונות. בגללו, ההנהלה הלכה לשיטת "אולימפיאקוס"- קבוצה של שחקנים משלימים ב 500K מקסימום (עזבו שאין שום קשר לאולימפיאקוס בשיטה הזאת).
דרך אגב, האבסורד הוא שארויו נתן עונה גדולה.
זה בגלל שארויו שחקן נפלא. לא ברור לי החשש של ההנהלה ליפול שוב עם שחקן בתג המחיר הזה. הם עדיין מקובעים על עונת 2011, שגניבה במחיר של פיסטוק בשם פארגו הפכה לבונבון. שימשיכו לחכות עוד 5-6 שנים, ל"היקמן" המופלא הבא. קבוצה של ספאנוליס וקונוסים לידו הייתה נראית הרבה יותר טוב אמש מהפחונים האלה.