אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: מחפשים מחליף לפארגו?

הודעהעל ידי misha » 21 אוגוסט 2011, 14:00

חתכתי חלק מהת'רד שאנסתם. מעכשיו הודעות האוף טופיק פשוט ימחקו בלי הזהרה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי nzitser » 21 אוגוסט 2011, 15:09

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05420.html

טיפס על עץ גבוה מדי..
nzitser

הודעהעל ידי Chen » 21 אוגוסט 2011, 16:51

פארגו אכל אותה.
דווקא עכשיו זה נראה שיש מצב שהוא יחזור להיות כלב טוב, אבל תלוי בהחלטה של פיב"א.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

הודעהעל ידי אלמוג » 21 אוגוסט 2011, 18:11

אכל אותה או לא, מכבי התסבכה אנושות. צריך למצוא שחקן מחליף לפארגו.
לדעתי מה שמכבי תעשה זה תבנה חזק יותר על פאפאלוקס, ותאריך את החוזה של פרקינס. וככה תיגמר הסאגה.
מאחל לפארגו שתהרס לו הקריירה, מכל הלב. חזיר כפוי טובה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי where is the love? » 21 אוגוסט 2011, 18:15

אבל רגע אם מה ששמענו היום, יכול להיות שזה משנה את כל התמונה, יכול להיות שהוא כן יהיה במכבי.
ואגב אתם יודעים אם יש מחנה אימונים השנה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 21 אוגוסט 2011, 18:27

אחחח כמה שאני שמח שהוא אכל אותה..
שחקן שבא משום מקום וקיבל במה והפך לכוכב מפר ככה חוזה בלי בושה ודופק את מכבי חזק, עכשיו אני מקווה שאם ימשיך בשלו יקבל את עונש כבד מאוד ויתחרט על מה שהוא עשה
אם נשאר לו עוד קצת שכל, הוא צריך לחזור בעצמו ולפרסם התנצלות מהר מאוד לפני שימצא את עצמו רחוק מאוד מהNBA שהוא כל כך רוצה. אבל בשלב הזה, אני בכלל לא בטוח שמכבי תיהיה מוכנה לקבל אותו חזרה..
asafb96

הודעהעל ידי misha » 21 אוגוסט 2011, 20:06

לפי מה שגודס אמר במהלך המשחק של הנבחרת, מחפשים גארד ובודקים כל מיני אופציות. אבל הוא גם לא פסל אפשרות שנפתח את העונה עם הסגל הקיים ונוסיף עוד שחקן בהמשך.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי BasketBoy » 21 אוגוסט 2011, 20:16

asafb96 כתב:אחחח כמה שאני שמח שהוא אכל אותה..
שחקן שבא משום מקום וקיבל במה והפך לכוכב מפר ככה חוזה בלי בושה ודופק את מכבי חזק, עכשיו אני מקווה שאם ימשיך בשלו יקבל את עונש כבד מאוד ויתחרט על מה שהוא עשה
אם נשאר לו עוד קצת שכל, הוא צריך לחזור בעצמו ולפרסם התנצלות מהר מאוד לפני שימצא את עצמו רחוק מאוד מהNBA שהוא כל כך רוצה. אבל בשלב הזה, אני בכלל לא בטוח שמכבי תיהיה מוכנה לקבל אותו חזרה..

הקטע הוא , שבמידה ופארגו כן מבין עכשיו את הטעות ומופיע לאימון הראשון , למכבי אין שום זכות "לא לרצות לקבל אותו" . במצב כזה מכבי תוכל רק לחתוך אותו מהחוזה - וכך נצא קירחים מכאן ומכאן..
BasketBoy

הודעהעל ידי asafb96 » 21 אוגוסט 2011, 20:31

BasketBoy כתב:
asafb96 כתב:אחחח כמה שאני שמח שהוא אכל אותה..

הקטע הוא , שבמידה ופארגו כן מבין עכשיו את הטעות ומופיע לאימון הראשון , למכבי אין שום זכות "לא לרצות לקבל אותו" . במצב כזה מכבי תוכל רק לחתוך אותו מהחוזה - וכך נצא קירחים מכאן ומכאן..

זה לא ממש מדויק.. אם הוא בא לאימון הראשון אין ממש בעיה.. אם הוא בא, הוא הרי לא יבוא ויזרוק זין. הוא יבוא, יתאמן, ישחק ויתן 100%, גם אם הוא לא הכי מרוצה מהסיטואציה. צריך לזכור שזה כדורסל מקצועני ולא קט סל, אין פה "לעשות להם דווקא". אם הוא יעשה פרצופים ויראה זלזול, הוא יסוספל, וזה בטח שלא יוסיף לו נקודות זכות בNBA. גם לו יש אינטרס לשחק טוב ולהראות את עצמו, זה לא רק רצון של מכבי
ועדיין, אני לא ממש רואה אותו בא לאימון הראשון לאור כל מה שקרה
asafb96

הודעהעל ידי שחר.ג. » 21 אוגוסט 2011, 21:22

זה לא שפיב"א השאירו לו הרבה בררות.
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי where is the love? » 21 אוגוסט 2011, 21:39

מעניין אותי לשמוע מה שיש לפארגו להגיד, עד כה שמענו בינתיים רק את הסוכן שלו, וגם לא הבנו כל כך ....
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי where is the love? » 21 אוגוסט 2011, 21:45

ובכלל נדמה לי שגם בשנה הבאה בחוזה המדובר היה לפארגו יציאה לNBA ... אז מה רע לו לשחק כאן עוד שנה ולהרוויח, הרי יש בעיות עם השביתה, אז שיחכה עוד קצת.
זה לא שמחר השביתה נגמרת ופארגו הולך לNBA.
הוא לוקח סיכון שלא תהיה לו קבוצה ואז גם אם השביתה תחזור, או שעונת הNBA תבוטל שנה הבאה אולי פחות ירצו אותו.
כך או כך המהלך הזה מוזר ותמוה ויש לי הרגשה שעוד לא שמענו הכל בנושא.... אני מניח שתהיה החלטה רשמית בין אם הוא נשאר ובין אם הוא לא נדע עוד דברים בהמשך....
אני חושב שהוא ישאר במכבי ויהיה בסדר, סתם תחושת בטן בלי ביסוס.....
בכל אופן..........שתתחיל כבר ההעונה!!!!!!!!!!!!1
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי misha » 22 אוגוסט 2011, 03:45

ב"ישראל היום" כותבים שכספי מתרחק:

הפערים המשמעותיים במשא ומתן בין מכבי ת"א לעומרי כספי עומדים בעינם - והקאמבק של הפורוורד להיכל נוקיה כנראה לא ייצא לפועל בשלב זה. יש לסייג ולומר: אין נתק או פיצוץ בין הצדדים אבל המחלוקת סביב החזרי המס התבררה כמהותית וגורמים המעורים במגעים משדרים ייאוש מהאפשרות להגיע לסיכום.

בקבוצה חוששים לשלם עשרות ואולי אף מאות אלפי דולרים למס הכנסה כשהם יודעים שהשחקן עלול לעזוב בכל רגע נתון עד ינואר .2012 כספי עצמו מחויב להגיע לקבוצתו החדשה קליבלנד עם סיום השביתה באן.בי.אי כך שלא יוכל להתחייב להישאר בארץ עד תום העונה.

בדיקת האפשרות לשידוך מחודש היתה טבעית ומתבקשת אולם בפועל היא לא נתפסת כקריטית מבחינת אף אחד מהצדדים. עמדות הפורוורד במכבי עמוסות גם כך עם דווין סמית' גיא פניני ליאור אליהו דיוויד בלו מילאן מצ'באן וריצ'רד הנדריקס.

כספי מצידו לא שש לשוב כשהכדאיות הכלכלית למהלך מוטלת בספק. הוא לא נבהל מהאפשרות לנוח תקופה מסוימת - בעיקר לאחר הפציעה שספג בברך באימוני הנבחרת וצפויה להשבית אותו מאליפות אירופה. ההחלטה הסופית אגב לגבי השתתפותו ביורובאסקט צפויה להתקבל מחר.

בסביבתו של השחקן אמרו כי הוא קיבל פניות מקבוצות נוספות באירופה אך השהה את מתן תשובתו עד שימצה את אופציית מכבי.

כעת הוא צפוי לבדוק את ההצעות מאירופה אך לא מן הנמנע שיעדיף לצאת לכמה חודשי אימונים בארצות הברית. "אם עונת האן.בי.אי כלל לא תיפתח הוא ימצא לעצמו קבוצה אירופית בינואר אולי אפילו מכבי" אמרו אתמול מקורביו.

גורם במכבי אמר נחרצות: "אני מתקשה לראות את כספי חוזר. לא יכולנו שלא לבדוק את האפשרות הזאת כי בכל זאת מדובר בשחקן בית ובישראלי הראשון באן.בי.אי אבל הפערים בינינו לא ניתנים לגישור. התרשמנו גם שכספי לא מגיע בשיא החשק ועדיף שיהיה שלם עם עצמו."

כספי עצמו אמר בתגובה: "אני עדיין מקווה לחזור כי מכבי היא הבית שלי. אני יודע שעובדים על זה."

הצהובים כבר חושבים על היום שאחרי תום השביתה באן.בי.אי ושבו יעזוב ג'ורדן פארמר לניו ג'רזי נטס. אם וכאשר זה יקרה יובא רכז זר במקומו. המועמד הטבעי יהיה דורון פרקינס שממשיך בתהליך השיקום בארה"ב וכבר החל להתאמן בכדור. אם מצבו הרפואי לא יאפשר זאת תלך מכבי על שחקן אחר.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אוגוסט 2011, 03:47

בסופו של דבר אם הוא מגיע לפתיחת האימונים אז כל הספינים האלו שפארגו מפר חוזה הם שטויות....הוא רק יצטרך לתקן את הטעם המר ע"י התנצלות וכמובן ניצחונות ואז כולם ישכחו מהסיפור הזה .
בכל מקרה כרגע הכל בגדר תאוריה ועד שלא יתחילו האימונים אי אפשר לדעת אם הוא מפר חוזה או לא .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 אוגוסט 2011, 04:40

טוב שכספי לא מגיע.
אני תמיד חושש מהאופי שלו ומכך שהעמדה שלו היא גם כך עמוסה. דקות המשחק שלו היו פוגעות בלי ספק בשחקנים כמו פניני, סמית' ובלו ואחרי
שהוא היה עוזב אותנו לנ.ב.א היינו נשארים עם שחקנים חסרי ביטחון, בטח סמית' שעדיין צריך להיקלט במכבי.

אז לפי אבי סגל יכול להיות שלא יגיע בכלל מחליף כרגע לפארגו אלא רק אחרי שפארמר יעזוב. אני מקווה שלא בונים הרים וגבעות על כך שפרקינס
יהיה מוכן ומזומן להיכנס לנעליים שלו כאילו כלום.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Chen » 22 אוגוסט 2011, 04:53

הצהובים כבר חושבים על היום שאחרי תום השביתה באן.בי.אי ושבו יעזוב ג'ורדן פארמר לניו ג'רזי נטס. אם וכאשר זה יקרה יובא רכז זר במקומו. המועמד הטבעי יהיה דורון פרקינס שממשיך בתהליך השיקום בארה"ב וכבר החל להתאמן בכדור. אם מצבו הרפואי לא יאפשר זאת תלך מכבי על שחקן אחר.

:dance3 :dance3 :dance3 :dance2 :dance2 :dance2
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי שחר.ג. » 22 אוגוסט 2011, 05:06

מעולה,מוכיח הרבה לשחקנים שבאים למכבי,לא כל שחקן נפצע ככה,משתקם (על חשבון מכבי במרפאה הטובה בעולם,חוזר לשחק בה.
מקווה שלא יהיה פייזר 2 .
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 אוגוסט 2011, 05:24

לא צריך גם למהר לחגוג את חזרתו של פרקינס מצד שני.
יש באמת סיכוי גדול שהוא יהיה פייזר מספר 2 . שחקן שהוחתם על חוזה זמני אבל נראה רע מאוד ושוחרר מהר מאוד.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אוגוסט 2011, 05:28

שורה תחתונה , הצמד פרקינס (לפני הפציעה ) + פארגו , טוב יותר מהצמד פרקינס (אחרי הפציעה ) + פאפאס (כיום) ....אני מקווה ששייר יעשה את הפריצה שלו כבר העונה ויגרום לצמצום הפער אבל לדעתי חייבים מחליף איכותי לפארגו ואת פרקינס לקבל בשלב יותר מאוחר כבונוס אבל לא כמחליף לגיטימי לפארגו כבר עכשיו....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 22 אוגוסט 2011, 05:43

זה לא אבי סגל, אלא אהרל'ה ויסברג מישראל היום.

אכן, לפי דבריו, כספי מתרחק ומדבר על הבאת רכז זר ע"ח פארמר אם וכאשר זה יקרה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים