המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:אחחח כמה שאני שמח שהוא אכל אותה..
שחקן שבא משום מקום וקיבל במה והפך לכוכב מפר ככה חוזה בלי בושה ודופק את מכבי חזק, עכשיו אני מקווה שאם ימשיך בשלו יקבל את עונש כבד מאוד ויתחרט על מה שהוא עשה
אם נשאר לו עוד קצת שכל, הוא צריך לחזור בעצמו ולפרסם התנצלות מהר מאוד לפני שימצא את עצמו רחוק מאוד מהNBA שהוא כל כך רוצה. אבל בשלב הזה, אני בכלל לא בטוח שמכבי תיהיה מוכנה לקבל אותו חזרה..
BasketBoy כתב:asafb96 כתב:אחחח כמה שאני שמח שהוא אכל אותה..
שחקן שבא משום מקום וקיבל במה והפך לכוכב מפר ככה חוזה בלי בושה ודופק את מכבי חזק, עכשיו אני מקווה שאם ימשיך בשלו יקבל את עונש כבד מאוד ויתחרט על מה שהוא עשה
אם נשאר לו עוד קצת שכל, הוא צריך לחזור בעצמו ולפרסם התנצלות מהר מאוד לפני שימצא את עצמו רחוק מאוד מהNBA שהוא כל כך רוצה. אבל בשלב הזה, אני בכלל לא בטוח שמכבי תיהיה מוכנה לקבל אותו חזרה..
הקטע הוא , שבמידה ופארגו כן מבין עכשיו את הטעות ומופיע לאימון הראשון , למכבי אין שום זכות "לא לרצות לקבל אותו" . במצב כזה מכבי תוכל רק לחתוך אותו מהחוזה - וכך נצא קירחים מכאן ומכאן..
הפערים המשמעותיים במשא ומתן בין מכבי ת"א לעומרי כספי עומדים בעינם - והקאמבק של הפורוורד להיכל נוקיה כנראה לא ייצא לפועל בשלב זה. יש לסייג ולומר: אין נתק או פיצוץ בין הצדדים אבל המחלוקת סביב החזרי המס התבררה כמהותית וגורמים המעורים במגעים משדרים ייאוש מהאפשרות להגיע לסיכום.
בקבוצה חוששים לשלם עשרות ואולי אף מאות אלפי דולרים למס הכנסה כשהם יודעים שהשחקן עלול לעזוב בכל רגע נתון עד ינואר .2012 כספי עצמו מחויב להגיע לקבוצתו החדשה קליבלנד עם סיום השביתה באן.בי.אי כך שלא יוכל להתחייב להישאר בארץ עד תום העונה.
בדיקת האפשרות לשידוך מחודש היתה טבעית ומתבקשת אולם בפועל היא לא נתפסת כקריטית מבחינת אף אחד מהצדדים. עמדות הפורוורד במכבי עמוסות גם כך עם דווין סמית' גיא פניני ליאור אליהו דיוויד בלו מילאן מצ'באן וריצ'רד הנדריקס.
כספי מצידו לא שש לשוב כשהכדאיות הכלכלית למהלך מוטלת בספק. הוא לא נבהל מהאפשרות לנוח תקופה מסוימת - בעיקר לאחר הפציעה שספג בברך באימוני הנבחרת וצפויה להשבית אותו מאליפות אירופה. ההחלטה הסופית אגב לגבי השתתפותו ביורובאסקט צפויה להתקבל מחר.
בסביבתו של השחקן אמרו כי הוא קיבל פניות מקבוצות נוספות באירופה אך השהה את מתן תשובתו עד שימצה את אופציית מכבי.
כעת הוא צפוי לבדוק את ההצעות מאירופה אך לא מן הנמנע שיעדיף לצאת לכמה חודשי אימונים בארצות הברית. "אם עונת האן.בי.אי כלל לא תיפתח הוא ימצא לעצמו קבוצה אירופית בינואר אולי אפילו מכבי" אמרו אתמול מקורביו.
גורם במכבי אמר נחרצות: "אני מתקשה לראות את כספי חוזר. לא יכולנו שלא לבדוק את האפשרות הזאת כי בכל זאת מדובר בשחקן בית ובישראלי הראשון באן.בי.אי אבל הפערים בינינו לא ניתנים לגישור. התרשמנו גם שכספי לא מגיע בשיא החשק ועדיף שיהיה שלם עם עצמו."
כספי עצמו אמר בתגובה: "אני עדיין מקווה לחזור כי מכבי היא הבית שלי. אני יודע שעובדים על זה."
הצהובים כבר חושבים על היום שאחרי תום השביתה באן.בי.אי ושבו יעזוב ג'ורדן פארמר לניו ג'רזי נטס. אם וכאשר זה יקרה יובא רכז זר במקומו. המועמד הטבעי יהיה דורון פרקינס שממשיך בתהליך השיקום בארה"ב וכבר החל להתאמן בכדור. אם מצבו הרפואי לא יאפשר זאת תלך מכבי על שחקן אחר.
הצהובים כבר חושבים על היום שאחרי תום השביתה באן.בי.אי ושבו יעזוב ג'ורדן פארמר לניו ג'רזי נטס. אם וכאשר זה יקרה יובא רכז זר במקומו. המועמד הטבעי יהיה דורון פרקינס שממשיך בתהליך השיקום בארה"ב וכבר החל להתאמן בכדור. אם מצבו הרפואי לא יאפשר זאת תלך מכבי על שחקן אחר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים