09 אוגוסט 2011, 12:34
12 אוגוסט 2011, 15:38
14 אוגוסט 2011, 18:13
20 אוגוסט 2011, 16:47
21 אוגוסט 2011, 12:15
felix_r כתב:כל היום מפציצים אותנו, אבל אתם תמשיכו להפגין, זבלים צפונבונים.
אתם מבינים? הפילדמרשל הדגול לי לוי החליט, מנסיונו הרב, שאת הפיגוע המתועב היה ניתן למנוע ולכן כנראה מדובר על סוג של INSIDE JOB כדי לחמם את הגזרה ולהסיט את הזרקורים מהמחאה."אנחנו גם לוקחים בחשבון שהמצב הבטחוני הוא נגזרת של מה שקורה כאן", אומר היום (א') לי לוי, העומד בראש קואליציית צעירי המהפכה. לוי רומז, כי העיתוי של הגראדים והפיגועים שניחתו פתאום על ישראל על רקע המחאה החברתית איננו מקרי.
ההתלקחות הפתאומית מעלה אצל לוי סימני שאלה: "זה נראה די הזוי שדווקא בשבועיים האחרונים אחרי תקופה ארוכה של שקט, התחדש ירי הגראדים לישובי הדרום והתרחש הפיגוע באילת. אחרי הכל הפיגוע בדרום זה דבר שכל תצפיתן יכל לראות, בטח אחרי שמערכת הביטחון קיבלה התראות של השב"כ. אני לא יודע מה קרה, אבל זה נראה לא טוב."
21 אוגוסט 2011, 12:26
21 אוגוסט 2011, 15:56
21 אוגוסט 2011, 16:34
21 אוגוסט 2011, 17:28
21 אוגוסט 2011, 17:46
yiffy כתב:אבי, אני מודה לך על הלינק שהבאת. אני חייב לציין שסתיו שפיר הפתיעה אותי לטובה ביכולת שלה להתמודד עם תקשורת זרה ולייצג את המאבק כלפי חוץ.
אני חושב שהדיון כאן מתחיל למצות את עצמו, ואנחנו מתחילים לשמוע שוב את אותם פזמונים. אלו מבינינו שהיו ברחובות יודעים שהעם מאס בפתרונות ביביסטיים, פרידמניסטיים, איין-ראנדיסטיים או איך שלא נרצה לקרוא להם. כ-ו-ל-ם בלי יוצא מהכלל מאלו שמפגינים ברחובות, נשים וגברים מבוגרים, אנשים דתיים, ערבים, זקנים וכו' מעוניינים בניו-דיל אמיתי והנעה של ישראל לכיוון מדינות מערב אירופה וסקנדינביה. בלי לפרוץ את גבולות התקציב - אלא עם הגברה של מיסוי על עשירונים גבוהים, ריווח מדרגות המס, הגדלת המס השולי, המס על החברות וכו'.
אבי - אם אתה חושב שרק יושבי רוטשילד רוצים זאת, אתה ממש (אבל ממש) חי בסרט. אתה מוזמן לראות סרטונים מהפגנת ה-300,000 בת"א, בה היו הרבה יותר מכל יושבי רוטשילד. כולם שם הפגינו עבור מדינת הרווחה. אף אחד שם לא הפגין עבור עוד שוק חופשי והפרטות. להיפך, ההפרטה עמדה על המוקד יותר מכל דבר אחר. אותו כנ"ל לגבי י-ם, עפולה, חיפה, באר שבע וכו'.
הימים הללו הם ימים קשים וכרגע יש להתמקד בגזרה הדרומית החמה. לי אישית אין כל בעיה שהמחאה תהיה על אש קטנה בשבועות הקרובים, כי כבר ברור לכולם שהאג'נדה השתנתה ושהנושאים הללו יהיו חמים במיוחד בבחירות הקרובות ואולי גם מעבר אליהם.
21 אוגוסט 2011, 17:52
21 אוגוסט 2011, 17:53
21 אוגוסט 2011, 18:23
yiffy כתב:פליקס, אתה זה שצריך להתעורר. בכל הקשור לנושאים חברתיים, אתה נמצא במיעוט מרוד, ביחד עם האלפיון העליון. הצרכים המידיים של המדינה הם לא אלו שעליהם מפגינים אנשים, אלא על התנהלות כלכלית מופקרת שמוכרת את המדינה בפרוטות ל-7 חבר'ה ומזניחה כמעט את כל השאר.
כמובן שעבורך משברים כמו זה שעכשיו זה תירוץ להפסיק לעסוק בנושאים חברתיים. הסר דאגה מליבך, הם יחזרו ובגדול והמסקנות יוסקו, אם לא בממשלה הזו אז בבאה. כולנו נישאר מאוחדים לטובת צה"ל ותושבי הדרום עד שההסלמה הזו תשוב על קנה. אח"כ, זה יהיה שוב אתה ואבי מול אזרחי מדינת ישראל.
21 אוגוסט 2011, 18:39
yiffy כתב:פליקס, אתה זה שצריך להתעורר. בכל הקשור לנושאים חברתיים, אתה נמצא במיעוט מרוד, ביחד עם האלפיון העליון. הצרכים המידיים של המדינה הם לא אלו שעליהם מפגינים אנשים, אלא על התנהלות כלכלית מופקרת שמוכרת את המדינה בפרוטות ל-7 חבר'ה ומזניחה כמעט את כל השאר.
כמובן שעבורך משברים כמו זה שעכשיו זה תירוץ להפסיק לעסוק בנושאים חברתיים. הסר דאגה מליבך, הם יחזרו ובגדול והמסקנות יוסקו, אם לא בממשלה הזו אז בבאה. כולנו נישאר מאוחדים לטובת צה"ל ותושבי הדרום עד שההסלמה הזו תשוב על קנה. אח"כ, זה יהיה שוב אתה ואבי מול אזרחי מדינת ישראל.
21 אוגוסט 2011, 18:54
מצידי שמחבל מתאבד יתפוצץ שם בהפגנה בתל-אביב, זה לא יזיז לי את הביצה השמאלית, בדיוק כמו שלזבלים האלה לא מזיז משאר המדינה.
הפעם היחידה שהיה פה צדק חברתי במדינה הזאת, זה היה ב 91 , כאשר סדאם חוסיין הפציץ את תל-אביב, ואז פתאום כל התל-אביבים הגאים התחילו לברוח בשצב-קצב לעבר הפריפריה כמו מקקים מהביוף. פתאום הם גילו שיש יש עוד ערים בישראל! בכל המלחמה ההיא נהרג רק בן אדם אחד, וגם הוא מהתקף לב, ולא מפגיע ישירה של טיל, וזה לא הפריע לכל רמת-גן להתרוקן מאנשים לגמרי. ממש מלחמה מצחיקה זאת היתה. נהנתי נורא.
21 אוגוסט 2011, 18:56
אבי כתב:yiffy כתב:פליקס, אתה זה שצריך להתעורר. בכל הקשור לנושאים חברתיים, אתה נמצא במיעוט מרוד, ביחד עם האלפיון העליון. הצרכים המידיים של המדינה הם לא אלו שעליהם מפגינים אנשים, אלא על התנהלות כלכלית מופקרת שמוכרת את המדינה בפרוטות ל-7 חבר'ה ומזניחה כמעט את כל השאר.
אני נגד אזרחי מדינת ישראל? בפראפרזה על אחד הנאומים הגדולים בהיסטוריה של הפוליטיקה הישראלית אני רק אכתוב: כמו לווייתן שאיבד את חוש הכיוון, אותם שטופי מוח מסכנים שהשתתפו בעצרות מסתערים על החוף שוב ושוב, ורוצים להתאבד. ומספר אנשים בכוחם הדל מנסים לדחוף אותם אל המים החיים. אבל אותם שטופי מוח לא רוצים לחזור למים, הם מתעקשים להתאבד.
כשעריץ 2 והעיתון המתקרא "העיתון של המדינה" (יותר מתאים לכנותו "נייר הטואלט של המדינה") מנסים חדשות לבקרים לשטוף את מוחם של אזרחי ישראל אז הם בסוף מצליחים להוציא לרחובות 300 אלף אנשים מבולבלים שחלקם מגיעים ממצוקה אמיתית. חבל שאותם אמצעי תקשורת המליכו בראש המחאה חונטה של סוציאליסטים-קומוניסטים ואנרכיסטים (מהסוג הרע). הדרישות שלהן, אם יתקבלו, יוליכו את כולנו לאבדון.
21 אוגוסט 2011, 19:50
felix_r כתב:yiffy כתב:פליקס, אתה זה שצריך להתעורר. בכל הקשור לנושאים חברתיים, אתה נמצא במיעוט מרוד, ביחד עם האלפיון העליון. הצרכים המידיים של המדינה הם לא אלו שעליהם מפגינים אנשים, אלא על התנהלות כלכלית מופקרת שמוכרת את המדינה בפרוטות ל-7 חבר'ה ומזניחה כמעט את כל השאר.
צא כבר מהבלוקרבאסטר שאתה חי בו !
היום נפל טיל על בית ספר תיכון בשכונה שלי בבאר-שבע, חמש דקות הליכה מהבית שלי. זה מה שחשוב לי.
אתה יודע שבאופקים חצי ממוסדות החינוך לא ממוגנים? אתה יודע שיש בישראל רק 2 מערכות "כיפת ברזל" וצריך משהו כמו 20 ? אתה יודע שכל הגבול עם מצרים הוא למעשה ללא שום גדר?
אז אתה חושב, שאכפת לי מהאנשים הכי מפונקים בארץ, שמקבלים הכי הרבה ויש להם עוד חוצפה לבוא בדרישות ולהתלונן, שלא נותנים להם מספיק? לא! אני אגיד לך את האמת.
מצידי שמחבל מתאבד יתפוצץ שם בהפגנה בתל-אביב, זה לא יזיז לי את הביצה השמאלית, בדיוק כמו שלזבלים האלה לא מזיז משאר המדינה.
הפעם היחידה שהיה פה צדק חברתי במדינה הזאת, זה היה ב 91 , כאשר סדאם חוסיין הפציץ את תל-אביב, ואז פתאום כל התל-אביבים הגאים התחילו לברוח בשצב-קצב לעבר הפריפריה כמו מקקים מהביוף. פתאום הם גילו שיש יש עוד ערים בישראל! בכל המלחמה ההיא נהרג רק בן אדם אחד, וגם הוא מהתקף לב, ולא מפגיע ישירה של טיל, וזה לא הפריע לכל רמת-גן להתרוקן מאנשים לגמרי. ממש מלחמה מצחיקה זאת היתה. נהנתי נורא.
21 אוגוסט 2011, 20:05
yiffy כתב:כן פליקס, כי אי אפשר לדבר על יותר מנושא בוער אחד בעת ובעונה אחת. כי זה שצריך כיפת ברזל נוספת בבאר שבע ומיגון באופקים אומר בהכרח שהמחאה הסוחפת בכל רחבי הארץ (כולל בבאר שבע) היא שגויה והרסנית. דעה בוגרת ושנונה להפליא.מצידי שמחבל מתאבד יתפוצץ שם בהפגנה בתל-אביב, זה לא יזיז לי את הביצה השמאלית, בדיוק כמו שלזבלים האלה לא מזיז משאר המדינה.
הלוואי והשורות הללו יככבו בת'רד הזה כמה שיותר זמן. אם הם היו נכתבים ע"י מישהו שאני לא מכיר ולא על ידך (כי חרף כל אי-ההסכמות בינינו אני עדיין מעריך אותך), הייתי שם אותן בחתימה שלי כדי שיותר ויותר אנשים יראו את "הצבעים האמיתיים" של אנשים במדינה הזו.
21 אוגוסט 2011, 20:46
21 אוגוסט 2011, 21:20