מקובי כתב:שמואל1 כתב:ירושלים מודחת מהמפעל. לדעתי הם קבוצה מוכשרת יותר מניז'ני האפורה, אבל הרוסים חזקים מאוד בבית ועשו את העבודה.
לירושלים עדיין יש סיכוי גדול מאוד להגיע למוקדמות היורוליג בעונה הבאה, גם אם לא יזכו באליפות. לפי אורי אלון, התקציב יוכפל בעונה הבאה, ויחד עם הארנה - היורוליג יעדיף לתת להם מקום במוקדמות מאשר לקבוצה כמו מכבי חיפה או הפועל אילת.
בשני המשחקים ניז'ני הוכיחה שהיא לא פחות טובה- צפיתי במשחק במלחה ולא ראיתי הבדלים משמעותיים ברמת הקבוצות, היום זה נגמר בנוק אאוט ככה שלהגיד שי-ם יותר מוכשרת זה קצת מוזר...
לגבי מוקדמות היורוליג, אני חושב שאם הם לא יגיעו לגמר האליפות (חיפה תתן להם פייט, תהיה סדרה נהדרת) הם לא יקבלו את הכרטיס, אם הם יגיעו לגמר אז זה יכול ללכת לשני הכיוונים.
אני אישית עדיין חושב שהם קצת חיים בסרט שם שהם יצליחו למלא 10 אלף צופים כל שבוע בארינה. אולי בהתחלה כן (התרגשות של אולם חדש) אבל ככל שהזמן יעבור אני מאמין שזה ידעך.
יש הבדל בין קבוצה טובה יותר לבין קבוצה מוכשרת יותר.
ירושלים קבוצה יותר מוכשרת. זאת אומרת השחקנים שלה בעלי כישרון רב יותר, ועם זה אני סבור שגם אתה תסכים.
כקבוצה, ניז'ני הוכיחה בשני המשחקים שהיא אכן טובה יותר. זו קבוצה מאוד מאומנת וביתית, והיא עשתה את העבודה.
לגבי מוקדמות היורוליג- קודם כל אני לא רואה סרט שחיפה עוברת את ירושלים בסדרה. אני לא ממש מחזיק מחיפה העונה- חוץ מדונטה סמית' שנוטה למצבי רוח, אין להם יותר מידי מה להציע.
ירושלים תעבור אותם, ולדעתי אפילו די בקלות.
גם אם תודח נגד חיפה, אני חושב שהיורוליג יעדיף לתת לירושלים את המקום במוקדמות (ליורוליג יש את הפריבילגיה הזאת). מבחינת אולם, תקציב, וסגל קבוצה- ירושלים עולה על חיפה או כל קבוצה אחרת בליגה.
לגבי מילוי הארנה- לירושלים יש קהל אוהדים יחסית גדול, ועם האוכל בא התאבון. ככל שירושלים תמשיך להתפתח, להגדיל תקציב, להגיע להישגים- כך הארנה תתמלא יותר ויותר במנויים. זהו תהליך טבעי.