יורוקאפ 2013/14 - ולנסיה זוכה בתואר וחוזרת ליורוליג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוקאפ 2013/14 - ירושלים מודחת מהמפעל

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 מרץ 2014, 03:24

מקובי כתב:
שמואל1 כתב:ירושלים מודחת מהמפעל. לדעתי הם קבוצה מוכשרת יותר מניז'ני האפורה, אבל הרוסים חזקים מאוד בבית ועשו את העבודה.
לירושלים עדיין יש סיכוי גדול מאוד להגיע למוקדמות היורוליג בעונה הבאה, גם אם לא יזכו באליפות. לפי אורי אלון, התקציב יוכפל בעונה הבאה, ויחד עם הארנה - היורוליג יעדיף לתת להם מקום במוקדמות מאשר לקבוצה כמו מכבי חיפה או הפועל אילת.

בשני המשחקים ניז'ני הוכיחה שהיא לא פחות טובה- צפיתי במשחק במלחה ולא ראיתי הבדלים משמעותיים ברמת הקבוצות, היום זה נגמר בנוק אאוט ככה שלהגיד שי-ם יותר מוכשרת זה קצת מוזר...

לגבי מוקדמות היורוליג, אני חושב שאם הם לא יגיעו לגמר האליפות (חיפה תתן להם פייט, תהיה סדרה נהדרת) הם לא יקבלו את הכרטיס, אם הם יגיעו לגמר אז זה יכול ללכת לשני הכיוונים.

אני אישית עדיין חושב שהם קצת חיים בסרט שם שהם יצליחו למלא 10 אלף צופים כל שבוע בארינה. אולי בהתחלה כן (התרגשות של אולם חדש) אבל ככל שהזמן יעבור אני מאמין שזה ידעך.

יש הבדל בין קבוצה טובה יותר לבין קבוצה מוכשרת יותר.
ירושלים קבוצה יותר מוכשרת. זאת אומרת השחקנים שלה בעלי כישרון רב יותר, ועם זה אני סבור שגם אתה תסכים.
כקבוצה, ניז'ני הוכיחה בשני המשחקים שהיא אכן טובה יותר. זו קבוצה מאוד מאומנת וביתית, והיא עשתה את העבודה.

לגבי מוקדמות היורוליג- קודם כל אני לא רואה סרט שחיפה עוברת את ירושלים בסדרה. אני לא ממש מחזיק מחיפה העונה- חוץ מדונטה סמית' שנוטה למצבי רוח, אין להם יותר מידי מה להציע.
ירושלים תעבור אותם, ולדעתי אפילו די בקלות.
גם אם תודח נגד חיפה, אני חושב שהיורוליג יעדיף לתת לירושלים את המקום במוקדמות (ליורוליג יש את הפריבילגיה הזאת). מבחינת אולם, תקציב, וסגל קבוצה- ירושלים עולה על חיפה או כל קבוצה אחרת בליגה.

לגבי מילוי הארנה- לירושלים יש קהל אוהדים יחסית גדול, ועם האוכל בא התאבון. ככל שירושלים תמשיך להתפתח, להגדיל תקציב, להגיע להישגים- כך הארנה תתמלא יותר ויותר במנויים. זהו תהליך טבעי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 27 מרץ 2014, 03:54

שמואל1 כתב:
מקובי כתב:
שמואל1 כתב:ירושלים מודחת מהמפעל. לדעתי הם קבוצה מוכשרת יותר מניז'ני האפורה, אבל הרוסים חזקים מאוד בבית ועשו את העבודה.
לירושלים עדיין יש סיכוי גדול מאוד להגיע למוקדמות היורוליג בעונה הבאה, גם אם לא יזכו באליפות. לפי אורי אלון, התקציב יוכפל בעונה הבאה, ויחד עם הארנה - היורוליג יעדיף לתת להם מקום במוקדמות מאשר לקבוצה כמו מכבי חיפה או הפועל אילת.

בשני המשחקים ניז'ני הוכיחה שהיא לא פחות טובה- צפיתי במשחק במלחה ולא ראיתי הבדלים משמעותיים ברמת הקבוצות, היום זה נגמר בנוק אאוט ככה שלהגיד שי-ם יותר מוכשרת זה קצת מוזר...

לגבי מוקדמות היורוליג, אני חושב שאם הם לא יגיעו לגמר האליפות (חיפה תתן להם פייט, תהיה סדרה נהדרת) הם לא יקבלו את הכרטיס, אם הם יגיעו לגמר אז זה יכול ללכת לשני הכיוונים.

אני אישית עדיין חושב שהם קצת חיים בסרט שם שהם יצליחו למלא 10 אלף צופים כל שבוע בארינה. אולי בהתחלה כן (התרגשות של אולם חדש) אבל ככל שהזמן יעבור אני מאמין שזה ידעך.

ירושלים קבוצה יותר מוכשרת. זאת אומרת השחקנים שלה בעלי כישרון רב יותר, ועם זה אני סבור שגם אתה תסכים.
כקבוצה, ניז'ני הוכיחה בשני המשחקים שהיא אכן טובה יותר. זו קבוצה מאוד מאומנת וביתית, והיא עשתה את העבודה.

לגבי מוקדמות היורוליג- קודם כל אני לא רואה סרט שחיפה עוברת את ירושלים בסדרה. אני לא ממש מחזיק מחיפה העונה- חוץ מדונטה סמית' שנוטה למצבי רוח, אין להם יותר מידי מה להציע.
גם אם תודח נגד חיפה, אני חושב שהיורוליג יעדיף לתת לירושלים את המקום במוקדמות (ליורוליג יש את הפריבילגיה הזאת). מבחינת אולם, תקציב, וסגל קבוצה- ירושלים עולה על חיפה או כל קבוצה אחרת בליגה.

לגבי מילוי הארנה- לירושלים יש קהל אוהדים יחסית גדול, ועם האוכל בא התאבון. ככל שירושלים תמשיך להתפתח, להגדיל תקציב, להגיע להישגים- כך הארנה תתמלא יותר ויותר במנויים. זהו תהליך טבעי.

שוב, אני שם בצד את המשחק היום כי לא ראיתי. אני לא בטוח שניז'ני פחות מוכשרת מי-ם. אנחנו אומנם ישראלים ומכירים יותר את ירושלים אבל גם לניז'ני יש כשרונות. רק תזכור שניז'ני מדורגת 4 ביורוקאפ השנה (ולכן היא קיבלה את הזכות לארח את המשחק השני)
השורה התחתונה היא שניז'ני נתנה נוקאאוט.

לא חושב שיש סרט כזה שבמידה וירושלים עפה בחצי גמר היא מגיעה ליורוליג, אבל מצד שני אנחנו מדברים על גוף מוזר שההחלטות שם הן פוליטיות ככה שאולי יש סיכוי. אם היא מגיעה לגמר זה יכול ללכת לכאן ולכאן לדעתי (תלוי בהרבה דברים שיקרו באירופה לקראת סוף שנה/תחילת שנה הבאה)

קהל אוהדים יחסית גדול? הם לא ממלאים את מלחה-אולם של שלושת אלפים צופים- ברוב המשחקים (ואני לא מדבר על המשחקים נגד מכבי...) ככה שאני סיימתי את טיעוניי.
אנחנו ארץ של כדורגל, ויהיה להם מאוד קשה לגרור אוהדים חדשים (בטח שבית"ר מתחילה להתייצב לדעתי)

נ.ב.
לא שאני מזלזל בתהליך שהם עושים, כבר רשמתי שהתרשמתי מדרך הניהול שם אבל לדעתי הם קצת קופצים מהר מדי מעל הפופיק.
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 מרץ 2014, 10:05

מקובי כתב:
שמואל1 כתב:
מקובי כתב:

שוב, אני שם בצד את המשחק היום כי לא ראיתי. אני לא בטוח שניז'ני פחות מוכשרת מי-ם. אנחנו אומנם ישראלים ומכירים יותר את ירושלים אבל גם לניז'ני יש כשרונות. רק תזכור שניז'ני מדורגת 4 ביורוקאפ השנה (ולכן היא קיבלה את הזכות לארח את המשחק השני)

לא חושב שיש סרט כזה שבמידה וירושלים עפה בחצי גמר היא מגיעה ליורוליג, אבל מצד שני אנחנו מדברים על גוף מוזר שההחלטות שם הן פוליטיות ככה שאולי יש סיכוי. אם היא מגיעה לגמר זה יכול ללכת לכאן ולכאן לדעתי (תלוי בהרבה דברים שיקרו באירופה לקראת סוף שנה/תחילת שנה הבאה)

קהל אוהדים יחסית גדול? הם לא ממלאים את מלחה-אולם של שלושת אלפים צופים- ברוב המשחקים (ואני לא מדבר על המשחקים נגד מכבי...) ככה שאני סיימתי את טיעוניי.
אנחנו ארץ של כדורגל, ויהיה להם מאוד קשה לגרור אוהדים חדשים (בטח שבית"ר מתחילה להתייצב לדעתי)

נ.ב.
לא שאני מזלזל בתהליך שהם עושים, כבר רשמתי שהתרשמתי מדרך הניהול שם אבל לדעתי הם קצת קופצים מהר מדי מעל הפופיק.

שוב, כמו שאמרתי- עם האוכל בא התאבון. ברגע שהתקצב יגדל, איכות הקבוצה וההישגים- גם קהל האוהדים יגדל באופן לינארי.

לגבי דרך הניהול, אני ממש לא חושב שהם קופצים מעל הפופיק. ההפך, אורי אלון הדגיש ואמר שאת המטרות שלו הוא רוצה להשיג בעוד 3 שנים ולא עכשיו. כל הישג שיהיה להם במהלך ה- 3 השנים הוא בונוס ותו לא.
בגלל זה גם מרבית השחקנים חתומים לחוזה ארוך טווח. הראייה היא לעתיד ולא לטווח הקצר, וזה מה שעושה את ההבדל בין ירושלים של אורי אלון לבין ירושלים של דני קליין וארקדי גאידאמק.

חוץ מזה, אם שמת לב, אחרי ה 30 הפרש בהיכל שחקני ירושלים בכלל לא חגגו. היו קצת חגיגות וקפיצות של אוהדים מחוץ להיכל עם אורי אלון, אבל לא מעבר לזה.
כל קבוצה אחרת בליגת העל שהייתה מנצחת ב- 30 הפרש בהיכל שחקניה ואוהדיה היו חוגגים במשך שבוע ימים בחוצות העיר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 27 מרץ 2014, 10:24

״לא מעבר לזה״
שמואל, החגיגות של הקבוצה הזאת ואוהדיה אחרי ניצחונות עלינו זה כנראה הדבר המביך ביותר לקבוצה שרוצה לשחק בעונה הבאה מול ריאל וברצלונה. מביך.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 27 מרץ 2014, 12:35

מקובי כתב:שוב, אני שם בצד את המשחק היום כי לא ראיתי. אני לא בטוח שניז'ני פחות מוכשרת מי-ם. אנחנו אומנם ישראלים ומכירים יותר את ירושלים אבל גם לניז'ני יש כשרונות. רק תזכור שניז'ני מדורגת 4 ביורוקאפ השנה (ולכן היא קיבלה את הזכות לארח את המשחק השני)

נ.ב.

ראיתי חלקים משני המשחקים. ניז'ני קבוצה יותר טובה מירושלים. דיז'ון תומפסון הוא שחקן מצויין, ויש להם את רוצ'סטי וברזץ' ואין סוף בריונים רוסיים בעמדות הפנים. אולי אם ברייסי רייט היה משחק בצורה סבירה אז היה לירושלים סיכוי לעבור, אבל בלי רייט ביכולת טובה, הם נופלים מניז'ני והרוסי עלו לשלב הבא בצדק.

לגבי היורוליג - יש לזה שני חלקים - דבר ראשון מתקן (אולם) ואת זה יהיה לירושלים בעונה הבאה ודבר שני תקציב - וזה כבר תלוי בעומק הכיסים של הבעלים. אם יש לך אולם ויש לך תקציב, אתה יכול לשחק ביורוליג. למרות ההפסד, אני חושב שיש סיכוי סביר שהם יקבלו כרטיס למוקדמות בעונה הבאה.

דווקא מבחינת קהל אוהדים אין להם בעיה - אני חושב שהם מכרו את כל המנויים השנה ויש מספיק אנשים בירושלים שהם יוכלו להביא לפחות 5,000 איש למשחקי יורוליג. מה שאני לא מבין זה איך יעבוד הסיפור של זכויות השידור? האם הם ישחקו במקביל למכבי? כבר עכשיו, הרייטינג של מכבי ביורליג הוא לא משהו, אז להוסיף קבוצה נוספת על אותה המשבצת? אני לא בטוח שיש מקום לשתי קבוצות יורוליג בישראל מבחינת העניין הציבורי ואני חושב שתהיה קניבליזציה מסויימת שתביא לשחיקה בהכנסות מספונסרים וזכויות שידור גם אצל מכבי. בטווח הקצר, כל עוד הבעלים מוכנים להביא כסף מהבית, הם כמובן יכולים לשאוף ליורוליג. לטווח הארוך - אני לא רואה איך הם שורדים שם.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 27 מרץ 2014, 13:01

מבחינת רמת כדורסל נטו, הפועל ירושלים כבר העונה קבוצה שבכיף מגיעה לטופ 16 ביורוליג, אלא אם כן תיפול על בית קשה במיוחד (שלרוב יש אחד כזה כל עונה, שגם הוא מתברר כפחות טוב ככל שעוברים המחזורים). עם כמה שינויים נקודתיים, כמו למשל הבאת סמול פורוורד טוב מדופרי (שהוא שחקן חביב, אבל מבוגר ולא לרמת יורוליג לטעמי), הם קבוצה שיכולה לעשות בעיות כמעט לכל קבוצה באירופה, פרט לצסק"א, ריאל וברצלונה אולי.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 מרץ 2014, 13:11

Roni1 כתב:״לא מעבר לזה״
שמואל, החגיגות של הקבוצה הזאת ואוהדיה אחרי ניצחונות עלינו זה כנראה הדבר המביך ביותר לקבוצה שרוצה לשחק בעונה הבאה מול ריאל וברצלונה. מביך.

אולי כך היה בעבר.
אבל ביום ראשון, לאחר הניצחון הגדול ביותר בתולדות ירושלים, החגיגות היו מאוד קטנות ומאופקות. כמו חגיגה לגיטימית של אנדרדוג המנצח את הפייבוריט, לא משהו קיצוני מעבר לזה.
דבר זה מראה על שינוי תפיסתי והתבגרות של הקבוצה ואוהדיה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 27 מרץ 2014, 13:28

אני לא מבין מה כ''כ מביך בחגיגות האוהדים של ירושלים לאחר כל ניצחון על מכבי. משום מה, אתם משווים בין המעמד של ירושלים לזה של מכבי, ומניחים שהאוהדים שלהם צריכים להגיב בצורה מאופקת לאחר ניצחון על היריבה הכי גדולה ושנואה שלהם, שלאורך השנים הראתה עליונות מוחלטת עליה. ההשוואה שלכם אינה במקום. אם כבר, אז תשוו זאת לתגובות האוהדים של מכבי בשנות ה-70, אז כל הישג התקבל בצורה הרבה יותר היסטרית. אני לא רואה היום, בניגוד לעבר, אוהדים יוצאים לחגוג ברחובות לאחר ניצחון, גדול ככל שיהיה, על ריאל מדריד או צסק''א. הפועל ירושלים היא קבוצה שלא נתנה לאורך השנים הרבה סיבות לאוהדיה להיות מאושרים ולכן פרצי השמחה הספונטניים הללו הם מובנים בהחלט. עוד כמה שנים, במידה וההצלחות יגיעו, בטוח שיהיה סוג של איפוק. וחוץ מזה, חגיגות ספונטניות של אוהדים מעולם לא היו דבר מביך, אלא מבליטות את כל מה שיפה בספורט - מה יותר תמים וכיף לראות אוהד חוגג בטירוף את ניצחון קבוצתו קבוצה אחרת, בטח כשהיא יריבה כ''כ שנואה שלאורך השנים היתה רומסת אותך? למען האמת, הייתי שמח לראות בקרב אוהדי מכבי את היסטריה ותחושת איבוד החושים, לאחר ניצחון הערב על ריאל. תפסיקו כבר להסתכל על הדברים הללו מנקודת מבט מתנשאת, ולחוש ברגשי עליונות לא ברורה על אחרים.
התנין

הודעהעל ידי rc4991 » 27 מרץ 2014, 14:47

התנין כתב:מבחינת רמת כדורסל נטו, הפועל ירושלים כבר העונה קבוצה שבכיף מגיעה לטופ 16 ביורוליג, אלא אם כן תיפול על בית קשה במיוחד (שלרוב יש אחד כזה כל עונה, שגם הוא מתברר כפחות טוב ככל שעוברים המחזורים). עם כמה שינויים נקודתיים, כמו למשל הבאת סמול פורוורד טוב מדופרי (שהוא שחקן חביב, אבל מבוגר ולא לרמת יורוליג לטעמי), הם קבוצה שיכולה לעשות בעיות כמעט לכל קבוצה באירופה, פרט לצסק"א, ריאל וברצלונה אולי.

לא נסחפת...
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 27 מרץ 2014, 14:49

אמרתי לעשות בעיות, כלומר לאיים עליהן בבית, במיוחד ביורוליג של השנה.

אגב, הכוכב האדום בלגראד עברו את קייב בדרך לחצי הגמר, כשלמשחק הגיעו לא פחות מ- 24,232 צופים!
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 27 מרץ 2014, 14:53

התנין כתב:אמרתי לעשות בעיות, כלומר לאיים עליהן בבית, במיוחד ביורוליג של השנה.

אגב, הכוכב האדום בלגראד עברו את קייב בדרך לחצי הגמר, כשלמשחק הגיעו לא פחות מ- 24,232 צופים!

לא היו שם כל כך הרבה צופים. הם בכוונה העלו את המספר כדי לשבור את השיא. הינה, ככה הם ספרו

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 27 מרץ 2014, 20:01

יש כאן איזשהי האדרה לא ברורה, שלא בטוח שמגיעה למגדל.

- כמו שפליקס אמר ובצדק, באירופה לא מגיעים עם שופטים מהבית, ולכן זה יותר קשה.
- מגדל לא נחשבת לקבוצה מצליחה ברמה האירופאית. הקבוצה לא השיגה שום דבר בחמש השנים האחרונות באירופה ביורוקאפ.
- גם העונה, עם סגל טוב יותר, ויותר כסף, היא בסה"כ הגיעה לרבע הגמר, די הרבה בזכות הגרלה ידידותית.
- גם אם ייקבלו כרטיס למוקדמות, מי מבטיח להם שהם יעברו את המוקדמות? במוקדמות ישתתפו עוד קבוצות טובות שרוצות יורוליג, ולעבור את המוקדמות
זאת משימה לא פשוטה בכלל, תשאלו את חימקי.
- לבסוף, איזו היסחפות... קבוצת טופ 16, יכולה לעשות צרות לכל קבוצה באירופה,... לא הגזמנו. בפעם היחידה שמגדל היו ביורוליג הם קיבלו בראש, ואין סיבה
שהפעם זה יהיה שונה. אולי הם לא יהיו סמרטוט רצפה, אבל גם לא צריך להיסחף לכיוון השני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 27 מרץ 2014, 20:11

jol9 כתב:- לבסוף, איזו היסחפות... קבוצת טופ 16, יכולה לעשות צרות לכל קבוצה באירופה,... לא הגזמנו. בפעם היחידה שמגדל היו ביורוליג הם קיבלו בראש, ואין סיבה
שהפעם זה יהיה שונה. אולי הם לא יהיו סמרטוט רצפה, אבל גם לא צריך להיסחף לכיוון השני.

כן, קבוצה שיכולה לעשות צרות כמעט לכל קבוצה באירופה. מי כבר יש באירופה האימתנית פרט לצסק''א, בארסה וריאל? היא לא יכולה לתת פייט בבית לקבוצות כמו אולימפיאקוס, פאו או מלאגה?
הפעם האחרונה שהם היו ביורוליג היתה לפני 13 - 14 שנה, אז בהחלט יש סיבה ש''הפעם זה יהיה שונה'' - היא קבוצה יותר עשירה, יותר טובה ובנוסף היורוליג רק נחלש בשל עזיבת כל כוכב פוטנציאלי ל-NBA דבר שפוגע בעיקר בקבוצות המיד לבל, ומקרב אותן לרמה של טופ יורוקאפ לצערי. אם ז'לגיריס ופרטיזן בטופ 16 אז גם ירושלים יכלה להגיע לשם בכיף. ואם באיירן היא קבוצת טופ 16 לגיטימית ביותר, ואיננה עולה בהרבה על ירושלים (אלא רק במעט), אז אין סיבה שירושלים עם חיזוק נכון לא תעשה את אותו הדבר.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 מרץ 2014, 20:29

jol9 כתב:יש כאן איזשהי האדרה לא ברורה, שלא בטוח שמגיעה למגדל.

- מגדל לא נחשבת לקבוצה מצליחה ברמה האירופאית. הקבוצה לא השיגה שום דבר בחמש השנים האחרונות באירופה ביורוקאפ.
- גם העונה, עם סגל טוב יותר, ויותר כסף, היא בסה"כ הגיעה לרבע הגמר, די הרבה בזכות הגרלה ידידותית.
- גם אם ייקבלו כרטיס למוקדמות, מי מבטיח להם שהם יעברו את המוקדמות? במוקדמות ישתתפו עוד קבוצות טובות שרוצות יורוליג, ולעבור את המוקדמות
- לבסוף, איזו היסחפות... קבוצת טופ 16, יכולה לעשות צרות לכל קבוצה באירופה,... לא הגזמנו. בפעם היחידה שמגדל היו ביורוליג הם קיבלו בראש, ואין סיבה

יוני, ברצוני להבין אחת ולתמיד- מדוע אתה קורא להפועל ירושלים "מגדל"?
לא בקטע רע, אני באמת רוצה לדעת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 27 מרץ 2014, 20:46

שמואל1 כתב:

שמואל אני לא מבין אותך , אתה אוהד מגדל ? מה הבעיה לך לצ'ה ... יש לך כבר יוזר שמה ? למה אתה מעצבן פה את כולם ? כל הזמן מגן ומאדיר אותם , אוהד מגדל ? זכותך אבל למה אתה מתעקש להיות פה ולהגן עליהם בחירוף נפש , ואם אתה לא אווהד מגדל אז משהו ממש מוזר קורה פה כי לא ראיתי אוהד של קבוצה עסוק 90 אחוז מהזמן בלסנגר ולהאדיר את הירינה הכי שנואה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי חציברטאס » 27 מרץ 2014, 21:01

אבל למה אתם קוראים להם מגדל? למה? זה כמו שיקראו לנו אלקטרה.
חציברטאס

הודעהעל ידי התנין » 27 מרץ 2014, 21:09

ככה אוהדי הפועל קוראים למכבי (אלקטרה), אז אני מניח ש''מגדל'' זה סוג של קונטרה צהובה.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 מרץ 2014, 21:11

מקאדו 3 כתב:
שמואל1 כתב:

שמואל אני לא מבין אותך , אתה אוהד מגדל ? מה הבעיה לך לצ'ה ... יש לך כבר יוזר שמה ? למה אתה מעצבן פה את כולם ? כל הזמן מגן ומאדיר אותם , אוהד מגדל ? זכותך אבל למה אתה מתעקש להיות פה ולהגן עליהם בחירוף נפש , ואם אתה לא אווהד מגדל אז משהו ממש מוזר קורה פה כי לא ראיתי אוהד של קבוצה עסוק 90 אחוז מהזמן בלסנגר ולהאדיר את הירינה הכי שנואה .

מה החלטת פתאום לתקוף אותי בלי שום קשר?! בסך הכל שאלתי מדוע הוא קורא להפועל ירושלים "מגדל".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 מרץ 2014, 21:12

התנין כתב:ככה אוהדי הפועל קוראים למכבי (אלקטרה), אז אני מניח ש''מגדל'' זה סוג של קונטרה צהובה.

ממתי אוהדי ירושלים קוראים למכבי "אלקטרה"? זאת פעם ראשונה שאני שומע את הטיעון הזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 27 מרץ 2014, 21:17

זה מה ששמתי לב בפורום סלניוז, אבל יכול להיות שזה לא גורף.
התנין

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: משה ו־11 אורחים