המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחר.ג. כתב:גלאבל נראה יופי של שחקן,איפה הוא היום?
itay92 כתב:למישהו יש סטט' של המשחק סרביה - צרפת מאתמול?
שחר.ג. כתב:מאצבן' עשה התקדמות גדולה בסרביה,לא יודע,אבל משום מה נראה לי שהוא לא יעשה את זה במכבי.
שחר.ג. כתב:מאצבן' עשה התקדמות גדולה בסרביה,לא יודע,אבל משום מה נראה לי שהוא לא יעשה את זה במכבי.
rc4991 כתב:שחר.ג. כתב:מאצבן' עשה התקדמות גדולה בסרביה,לא יודע,אבל משום מה נראה לי שהוא לא יעשה את זה במכבי.
דווקא אני חולק עליך,שתי הסיבות הגדולות לכך שמאצ'באן לא שיחק הרבה נעלמו
האחת שהוא הגיע באמצע העונה לקבוצה מחוברת והשניה שהוא היה גרוע בהגנה
אבל כעת משהוא מגיע מתחילת השנה הוא ישתלב יותר טוב ובזכות השיפור האדיר שלו בהגנה הוא יקבל מספיק דקות
rc4991 כתב:האם שחקנים שנבחרו בסיבוב הראשון יהיו חייבים לשוב בתום השביתה?
כשחושבים על זה אולי הם יכולים לוותר מראש על העונה הזאת ולהרוויח אפילו יותר משהיו מרוויחים בNBA,עובדה שגם רוביו בחר להמשיך בברצלונה לאחר שנבחר בסיבוב הראשון
אם כן,אני מניח שיש הרבה שחקנים שיתאימו למכבי וגם לא יעלו יותר מדי כי במילא הם לא היו מקבלים השנה משכורת גבוהה
yzafrir כתב:rc4991 כתב:האם שחקנים שנבחרו בסיבוב הראשון יהיו חייבים לשוב בתום השביתה?
כשחושבים על זה אולי הם יכולים לוותר מראש על העונה הזאת ולהרוויח אפילו יותר משהיו מרוויחים בNBA,עובדה שגם רוביו בחר להמשיך בברצלונה לאחר שנבחר בסיבוב הראשון
אם כן,אני מניח שיש הרבה שחקנים שיתאימו למכבי וגם לא יעלו יותר מדי כי במילא הם לא היו מקבלים השנה משכורת גבוהה
שחקן שנבחר ראשון יש לו חוזה מובטח אבל זה לא אומר שזה חוזה בשכר מינימום . אם הוא שחקן אטרקטיבי והקבוצה שבחרה בו צריכה אותו מאוד היא יכולה להציע לו כמה שהיא רוצה .
הוא יכול לסרב ולהמשיך לשחק באירופה אבל אם ירצה לחזור ל-NBA הזכויות עליו שיכות לקבוצה שבחרה בו ולא בטוח שיקבל את אותה הצעה....אפשר בהחלט למצוא שחקנים ובים שנבחרו בסוף סיבוב ראשון שהחוזים שהיו אמורים לקבל הם לא מהגבוהים ביותר . אם אני לא טועה החוזה הראשון של כספי היה על 800K....
rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:האם שחקנים שנבחרו בסיבוב הראשון יהיו חייבים לשוב בתום השביתה?
שחקן שנבחר ראשון יש לו חוזה מובטח אבל זה לא אומר שזה חוזה בשכר מינימום . אם הוא שחקן אטרקטיבי והקבוצה שבחרה בו צריכה אותו מאוד היא יכולה להציע לו כמה שהיא רוצה .
הוא יכול לסרב ולהמשיך לשחק באירופה אבל אם ירצה לחזור ל-NBA הזכויות עליו שיכות לקבוצה שבחרה בו ולא בטוח שיקבל את אותה הצעה....אפשר בהחלט למצוא שחקנים ובים שנבחרו בסוף סיבוב ראשון שהחוזים שהיו אמורים לקבל הם לא מהגבוהים ביותר . אם אני לא טועה החוזה הראשון של כספי היה על 800K....
אם כך זה פותח למכבי אופציות רבות וטובות
אני זוכר שרבים פה אוהבים את נולאן סמית' שנבחר בסיבוב השני,איך הוא? נראה לכם שאפשר להביא אותו?
yzafrir כתב:rc4991 כתב:האם שחקנים שנבחרו בסיבוב הראשון יהיו חייבים לשוב בתום השביתה?
wulv כתב:מישהו יכול לעדכן מה הסטטוס של ניקולה? האם הוא חתום בקבוצה כלשהי? אם כן אז איפה ולכמה זמן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־7 אורחים