אשכול אירופי החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש

הודעהעל ידי שחר.ג. » 21 אוגוסט 2011, 21:24

גלאבל נראה יופי של שחקן,איפה הוא היום?
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אוגוסט 2011, 21:34

שחר.ג. כתב:גלאבל נראה יופי של שחקן,איפה הוא היום?

חתם בשרלואה לשנה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 22 אוגוסט 2011, 03:22

למישהו יש סטט' של המשחק סרביה - צרפת מאתמול?
itay92

הודעהעל ידי misha » 22 אוגוסט 2011, 03:43

itay92 כתב:למישהו יש סטט' של המשחק סרביה - צרפת מאתמול?

http://www.sportsflash.com.au/MatchScor ... eventid=15
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחר.ג. » 22 אוגוסט 2011, 05:09

מאצבן' עשה התקדמות גדולה בסרביה,לא יודע,אבל משום מה נראה לי שהוא לא יעשה את זה במכבי.
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אוגוסט 2011, 05:23

שחר.ג. כתב:מאצבן' עשה התקדמות גדולה בסרביה,לא יודע,אבל משום מה נראה לי שהוא לא יעשה את זה במכבי.

ההתקדמות הזו תעזור למכבי להשאיל אותו אם תרצה .
במידה ויהיה עומס גדול מידי בעמדה שלו ורואים שאין מספיק דקות לכל השחקנים אולי יהיה כדאי להשאיל אותו בסופו של דבר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 22 אוגוסט 2011, 06:33

שחר.ג. כתב:מאצבן' עשה התקדמות גדולה בסרביה,לא יודע,אבל משום מה נראה לי שהוא לא יעשה את זה במכבי.

דווקא אני חולק עליך,שתי הסיבות הגדולות לכך שמאצ'באן לא שיחק הרבה נעלמו
האחת שהוא הגיע באמצע העונה לקבוצה מחוברת והשניה שהוא היה גרוע בהגנה
אבל כעת משהוא מגיע מתחילת השנה הוא ישתלב יותר טוב ובזכות השיפור האדיר שלו בהגנה הוא יקבל מספיק דקות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 אוגוסט 2011, 10:29

rc4991 כתב:

דווקא אני חולק עליך,שתי הסיבות הגדולות לכך שמאצ'באן לא שיחק הרבה נעלמו
האחת שהוא הגיע באמצע העונה לקבוצה מחוברת והשניה שהוא היה גרוע בהגנה
אבל כעת משהוא מגיע מתחילת השנה הוא ישתלב יותר טוב ובזכות השיפור האדיר שלו בהגנה הוא יקבל מספיק דקות

הוא לא היה גרוע בהגנה.
עם הסיבה הראשונה אני מסכים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אוגוסט 2011, 10:51

יש לו מזל שיש את אליהו בעמדה הזאת , ליד אליהו כל אחד נראה שומר טוב...גם אני חושב שהסיבה שהוא לא הצליח זה בגלל שהגיע באמצע העונה לקבוצה מחוברת .... בשלושת המסגרות העונה הוא בטוח יקבל יותר דקות...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 אוגוסט 2011, 12:21

הדבר הכי ברור שאפשר לשים לב אליו במה שהוא עשה עם נבחרת סרביה עד עכשיו זה ש...הוא משחק PF..פשוט ככה..
או שהוא משחק ליד פרוביץ' או שהוא משחק ליד קרסטיץ'..אבל לעולם לא תראה אותו משחק ליד סאבאנוביץ' למשל..
זה רק מראה שההסבר הפשוט ביותר שאנשים קוראים לו קלישאה(''הוא צריך לשחק בעמדה האמיתית שלו'')הוא אחד ההסברים למה למצ'באן לא הלך..ואני לא מדברת בכלל על זה שהוא הגיע לפה באמצע העונה ועל זה שהוא עוד ילד..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

ניקולה וויצ'יץ'

הודעהעל ידי wulv » 22 אוגוסט 2011, 14:32

שלום,

מישהו יכול לעדכן מה הסטטוס של ניקולה? האם הוא חתום בקבוצה כלשהי? אם כן אז איפה ולכמה זמן?

תודה מראש :-)
wulv

הודעהעל ידי Euro_Basket » 22 אוגוסט 2011, 14:58

בודוצ'נוסט החתימה את בחירת בדראפט של פילדלפיה ניקולה ווצביץ' (21, 2.13), סנטר שוייצרי ממוצא מונטנגרי שהעביר את העונות האחרונות באוניברסיטת דרום קליפורניה.
מבחינת פוטנציאל מדובר בסנטר מושלם ליורוליג. נראה אם יצליח לממש אותו.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי itai7 » 22 אוגוסט 2011, 15:23

ראסול באטלר חתם בגרן קנריה
itai7

הודעהעל ידי rc4991 » 22 אוגוסט 2011, 15:25

האם שחקנים שנבחרו בסיבוב הראשון יהיו חייבים לשוב בתום השביתה?
כשחושבים על זה אולי הם יכולים לוותר מראש על העונה הזאת ולהרוויח אפילו יותר משהיו מרוויחים בNBA,עובדה שגם רוביו בחר להמשיך בברצלונה לאחר שנבחר בסיבוב הראשון
אם כן,אני מניח שיש הרבה שחקנים שיתאימו למכבי וגם לא יעלו יותר מדי כי במילא הם לא היו מקבלים השנה משכורת גבוהה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 22 אוגוסט 2011, 16:19

וילרבאן פנתה לכספי בכוונה לצרפו מיידית

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05503.html
itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 אוגוסט 2011, 16:30

אני מלכתחילה אמרתי שאני לא ארצה לראות אותו כאן..אז מבחינתי שייקחו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אוגוסט 2011, 17:01

rc4991 כתב:האם שחקנים שנבחרו בסיבוב הראשון יהיו חייבים לשוב בתום השביתה?
כשחושבים על זה אולי הם יכולים לוותר מראש על העונה הזאת ולהרוויח אפילו יותר משהיו מרוויחים בNBA,עובדה שגם רוביו בחר להמשיך בברצלונה לאחר שנבחר בסיבוב הראשון
אם כן,אני מניח שיש הרבה שחקנים שיתאימו למכבי וגם לא יעלו יותר מדי כי במילא הם לא היו מקבלים השנה משכורת גבוהה

שחקן שנבחר ראשון יש לו חוזה מובטח אבל זה לא אומר שזה חוזה בשכר מינימום . אם הוא שחקן אטרקטיבי והקבוצה שבחרה בו צריכה אותו מאוד היא יכולה להציע לו כמה שהיא רוצה .
הוא יכול לסרב ולהמשיך לשחק באירופה אבל אם ירצה לחזור ל-NBA הזכויות עליו שיכות לקבוצה שבחרה בו ולא בטוח שיקבל את אותה הצעה....אפשר בהחלט למצוא שחקנים ובים שנבחרו בסוף סיבוב ראשון שהחוזים שהיו אמורים לקבל הם לא מהגבוהים ביותר . אם אני לא טועה החוזה הראשון של כספי היה על 800K....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 22 אוגוסט 2011, 17:19

yzafrir כתב:

שחקן שנבחר ראשון יש לו חוזה מובטח אבל זה לא אומר שזה חוזה בשכר מינימום . אם הוא שחקן אטרקטיבי והקבוצה שבחרה בו צריכה אותו מאוד היא יכולה להציע לו כמה שהיא רוצה .
הוא יכול לסרב ולהמשיך לשחק באירופה אבל אם ירצה לחזור ל-NBA הזכויות עליו שיכות לקבוצה שבחרה בו ולא בטוח שיקבל את אותה הצעה....אפשר בהחלט למצוא שחקנים ובים שנבחרו בסוף סיבוב ראשון שהחוזים שהיו אמורים לקבל הם לא מהגבוהים ביותר . אם אני לא טועה החוזה הראשון של כספי היה על 800K....

אם כך זה פותח למכבי אופציות רבות וטובות
אני זוכר שרבים פה אוהבים את נולאן סמית' שנבחר בסיבוב השני,איך הוא? נראה לכם שאפשר להביא אותו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 22 אוגוסט 2011, 18:03

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:

אם כך זה פותח למכבי אופציות רבות וטובות
אני זוכר שרבים פה אוהבים את נולאן סמית' שנבחר בסיבוב השני,איך הוא? נראה לכם שאפשר להביא אותו?

נולאן סמית' נבחר בסיבוב הראשון (מקום 21) ע"י פורטלנד. טכנית, שחקני סיבוב ראשון לא חתומים על חוזים עם קבוצות NBA ולכן אפשר להחתים אותם ללא סעיפי יציאה אבל בפועל אני בספק אם יהיו הרבה שחקנים כאלה שיסכימו לחתום באירופה ללא סעיף כזה (בייחוד שחקנים אמריקאים) גם עבור משכורת גבוהה יותר משכר הרוקי שהם יקבלו.
EulGam05

הודעהעל ידי misha » 22 אוגוסט 2011, 19:02

yzafrir כתב:

יש מדרג שכר לפי מקום בו השחקן נבחר בדראפט: http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=9303

אבל בכל מקרה, יהיה לך קשה למצוא שחקנים מהסיבוב ראשון שיסכימו לחתום לעונה מלאה, גם אם תציע להם יותר. בקיץ אפילו שחקנים מהסיבוב השני כמו מור ביקשו חוזה עם סעיף יציאה, אז בטח אלו מהסיבוב הראשון. אלא אם כן יהיה מדובר בשדרוג מאוד משמעותי, מה שלא סביר.

wulv כתב:מישהו יכול לעדכן מה הסטטוס של ניקולה? האם הוא חתום בקבוצה כלשהי? אם כן אז איפה ולכמה זמן?

עד כמה שידוע לי הוא שחקן חופשי, אבל נראה לי שהיו דיבורי על חזרה הביתה לספליט בתחילת הקיץ.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־23 אורחים