מכבי מפסידה לחיפה 68:66 במשחק מחריד, הפסד רביעי ברציפות!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי מפסידה לחיפה, הפסד רביעי ברציפות!

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2014, 20:24

שמואל1 כתב:
Roni1 כתב:
שמואל1 כתב:ההפסד הזה סידר לנו משחק מכריע על האליפות במלחה.
אנחנו הולכים להתחרט על זה ביוני, תזכרו מה אני אומר.

נגיע למשחק אליפות?

כמו שזה נראה כרגע, בכלל לא בטוח. חיפה והפועל ת"א לא פחות טובות.

די. באמת די עם השטויות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2014, 20:24

חנו'ש כתב:בא לי שתיגמר כבר העונה הזו

מתי היתה העונה האחרונה שלא אמרנו את זה?
כל הכבוד לדני פדרמן. אפשר להגיד שהוא מצליח במו ידיו לקחת את אחד ממותגי הספורט הגדולים באירופה, ולרסק אותו בבושת פנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: בית עליון, מחזור 3: מכבי ת"א- מכבי חיפה, שני, 18:15

הודעהעל ידי קודי » 31 מרץ 2014, 20:25

roy1000 כתב:
מקאדו 3 כתב:אתה רציני ? אין קשר ? הקבוצה בתקופה עלובה ומפסידה ומובסת גם ביורוליג וגם בליגה , קבוצה חלשה זה הקשר ...

רציני לחלוטין. לא כמעט ניצחת את ריאל ביום חמישי? מכבי לא הגיע מוכנה למשחק הזה. זה חבל, אבל אני עדיין מאמין שהסיכויים לעבור את מילאנו טובים.

ובאיירן ניצחה את ריאל, אז מה? במשחק בית עם 11,000 איש על הגב הכל יכול לקרות אבל מכבי קבוצת חוץ רעה ובגלל היעדר גו טו גאי כמעט ולא מנצחת משחקים צמודים. בלי אחוז גבוה מאוד מהשלוש אין למכבי מה לחפש במילאנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Roni1 » 31 מרץ 2014, 20:26

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:
Roni1 כתב:

נגיע למשחק אליפות?

די. באמת די עם השטויות.

למכבי יש סגל הרבה יותר טוב משל חיפה והפועל אבל כשאנחנו לא משחקים כדורסל והם משחקים סביר אנחנו נפסיד גם להם.
Roni1

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 מרץ 2014, 20:26

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:
Roni1 כתב:

נגיע למשחק אליפות?

די. באמת די עם השטויות.

מה שטויות? מכבי כבר עם הפסד שישי העונה בליגה, וכנראה תפסיד עוד משחקים בליגה עד סוף העונה. זה יהיה שיא חדש בתולדות המועדון.
למכבי אין שום עליונות על אף קבוצה בבית העליון, כל אחת מהן יכולה לנצח את מכבי ביום נתון וכמו שחיפה הוכיחה זה אפילו לא צריך להיות יום גדול שלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 מרץ 2014, 20:26

שמואל1 כתב:
Roni1 כתב:

נגיע למשחק אליפות?

ברור.
אין ספק שהפועל היו מנצחים את ריאל בהדר יוסף.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 31 מרץ 2014, 20:27

jol9 כתב:

כל הכבוד לדני פדרמן. אפשר להגיד שהוא מצליח במו ידיו לקחת את אחד ממותגי הספורט הגדולים באירופה, ולרסק אותו בבושת פנים.

אין ספק שדני פדרמן מתגלה כאלכימאי, שמצליח להפוך זהב לאוויר, אבל הפעם כבר בלאט לא יכול לחמוק מאחריות לקבוצה הזאת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2014, 20:29

קודי כתב:
jol9 כתב:

אין ספק שדני פדרמן מתגלה כאלכימאי, שמצליח להפוך זהב לאוויר, אבל הפעם כבר בלאט לא יכול לחמוק מאחריות לקבוצה הזאת.

ברור.
לא מנסה לנקות אף אחד.

ד"א יבואו חכמים גדולים ויגידו שמכבי נמצאת במצב טוב עדיין בשתי המסגרות שנותרו, וגם לקחה גביע (אחרי שהעיפו לה את מגדל ואת העכברושים מהדרך).
זה נכון, אבל מכבי צריכה להיראות טוב בהרבה במהלך העונה, גם אם המשחקים לא לגמרי קובעים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2014, 20:29

ההפסד הזה לא שינה כלום. אם נפסיד גם בהדר יוסף אז בטיח לעצמנו משחק אליפות במלחה. ניצחון במלחה ואנחנו מקום ראשון.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2014, 20:31

שמואל1 כתב:מה שטויות? מכבי כבר עם הפסד שישי העונה בליגה, וכנראה תפסיד עוד משחקים בליגה עד סוף העונה. זה יהיה שיא חדש בתולדות המועדון.
למכבי אין שום עליונות על אף קבוצה בבית העליון, כל אחת מהן יכולה לנצח את מכבי ביום נתון וכמו שחיפה הוכיחה זה אפילו לא צריך להיות יום גדול שלה.

אם היה לך מליון דולר, הייתי מוכן להתערב איתך שמכבי תגיע לגמר. להגיד שמכבי תפסיד לחיפה או לעכברושים בסדרה זה שטויות במיץ' עגבניות וזה סתם פרובוקציה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2014, 20:33

Roni1 כתב:למכבי יש סגל הרבה יותר טוב משל חיפה והפועל אבל כשאנחנו לא משחקים כדורסל והם משחקים סביר אנחנו נפסיד גם להם.

לא נפסיד בסדרה. די. ההפסד הזה מעצבן ברמות, אבל הוא לא משנה כלום מבחינת זה שמכבי תגיע לגמר.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2014, 20:33

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:מה שטויות? מכבי כבר עם הפסד שישי העונה בליגה, וכנראה תפסיד עוד משחקים בליגה עד סוף העונה. זה יהיה שיא חדש בתולדות המועדון.

אם היה לך מליון דולר, הייתי מוכן להתערב איתך שמכבי תגיע לגמר. להגיד שמכבי תפסיד לחיפה או לעכברושים בסדרה זה שטויות במיץ' עגבניות וזה סתם פרובוקציה.

לך יש?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: מכבי מפסידה לחיפה 68:66 במשחק מחריד, הפסד רביעי ברציפות!

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 מרץ 2014, 20:33

שינצחו ביום חמישי , הרבה יותר חשוב ...

ואז בחמישי אחריו כי אם יש משהו שקריטי להמשך העונה זה שני המשחקים הקרובים ביורוליג , אחד כדי להבטיח עליה והשני כדי להוכיח שבהרכב מלא מכבי יכולה לנצח כל קבוצה ולא רק כמעט.

אישית אני מושכנע שמכבי יכולה לנצח כל קבוצה וההפסד בחמישי היה הרבה יותר תקופה רעה בקליעה מבחוץ אבל כנראה שמכבי כקבוצה לא בטוחה בזה ורק ניצחון על צסקא יעשה את ההבדל.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2014, 20:34

יוסי22 כתב:שינצחו ביום חמישי , הרבה יותר חשוב ...

ואז בחמישי אחריו כי אם יש משהו שקריטי להמשך העונה זה שני המשחקים הקרובים ביורוליג , אחד כדי להבטיח עליה והשני כדי להוכיח שבהרכב מלא מכבי יכולה לנצח כל קבוצה ולא רק כמעט.

אישית אני מושכנע שמכבי יכולה לנצח כל קבוצה וההפסד בחמישי היה הרבה יותר תקופה רעה בקליעה מבחוץ אבל כנראה שמכבי כקבוצה לא בטוחה בזה ורק ניצחון על צסקא יעשה את ההבדל.

אני מתפעל מהאופטימיות שלך...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 31 מרץ 2014, 20:36

מישהו יכול להסביר לי איך ייתכן שדווין סמית׳ מרוויח פי 3-4 מדונטה סמית׳? ואיך ייתכן שאינגלס גם מרוויח פי כמה מדונטה?
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2014, 20:37

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

לך יש?

אני מוכן לשים את הבית שלי על זה.
roy1000

הודעהעל ידי מני » 31 מרץ 2014, 20:40

קבוצה לוזרית !!! בהנהגת מאמן לוזר!!!
חבורה של ילדים טובים שרצים במגרש ללא שום שיטת משחק הכל מיקרי ,ומבוסס על יום טוב של הקלעים משלוש.
אין הגנה אין התקפה אין ריבאונד הגנה מתחילת העונה, לא עוברים 70 נקודות ברוב המשחקים ,הביאו שחקן חיזוק באמצע העונה (זיזיץ) כדי שישמש עציץ אפילו לליגה הוא לא מתלבש,לא מועיל בכלום העיקר שיהיה זול.

מאמן שבכל הפסד מאשים את השחקנים ולא את עצמו, כולם אשמים חוץ ממנו!!

קבוצה עם 3 עוזרים 4 מנהלים ,2 סקאוטים ,מנהל קבוצה כמה ביזבוז של כסף....אולי תוסיפו עוד עוזר לבלאט זה בטח יעזור ,ככה יהיה לו עוד משהוא להאשים.

כואב הלב לראות את הקבוצה הזאת משחקת!!! פשוט בושה.

:evil :evil :evil :evil
נערך לאחרונה על ידי מני בתאריך 31 מרץ 2014, 20:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 31 מרץ 2014, 20:41

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:
Roni1 כתב:

נגיע למשחק אליפות?

די. באמת די עם השטויות.

זה משפט של אוהד שרוף שמסרב להכיר במציאות , אולי יש למכבי שחקנים יותר טובים אבל היא לא בהכרך קבוצה יותר טובה ( למה ? אולי למאמן הקדוש הפיתרונות ), אני חושב ש 2 הסמי'תים יכולים להיות הדוגמא הכי טובה סמית של מכבי נחשב לאחד מ 2 הזרים הטובים של הקבוצה , אתה חושב שהוא הרבה יותר טוב מהסמית של חיפה אם בכלל ?

אז בגלל נוקיה והאובר מאמץ פלוס יום דיי חלש של ריאל הצלחת להפסיד 'רק ' ב2 נקודות ... עאלק הפסד מכובד ... עד מתי נגיד שטויות עד שמכבי תפסיד אליפות נוספת ? או עד שנהיה עם 20 הפסדים על חודו של סל ? הקבוצה עלובה השנה וכלום לא יעזור כבר נקווה ששנה הבאה יבנו קבוצה קצת יותר טובה או לפחות לא מספיק עלובה בשביל להיראות ככה...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2014, 20:51

מקאדו 3 כתב:זה משפט של אוהד שרוף שמסרב להכיר במציאות , אולי יש למכבי שחקנים יותר טובים אבל היא לא בהכרך קבוצה יותר טובה ( למה ? אולי למאמן הקדוש הפיתרונות ), אני חושב ש 2 הסמי'תים יכולים להיות הדוגמא הכי טובה סמית של מכבי נחשב לאחד מ 2 הזרים הטובים של הקבוצה , אתה חושב שהוא הרבה יותר טוב מהסמית של חיפה אם בכלל ?

אז בגלל נוקיה והאובר מאמץ פלוס יום דיי חלש של ריאל הצלחת להפסיד 'רק ' ב2 נקודות ... עאלק הפסד מכובד ... עד מתי נגיד שטויות עד שמכבי תפסיד אליפות נוספת ? או עד שנהיה עם 20 הפסדים על חודו של סל ? הקבוצה עלובה השנה וכלום לא יעזור כבר נקווה ששנה הבאה יבנו קבוצה קצת יותר טובה או לפחות לא מספיק עלובה בשביל להיראות ככה...

אני דווקא מכיר במציאות. יכול להיות שנפסיד אליפות לירושלים שהיא לא ממש רחוקה ממכבי ביכולת, אבל בשום מציאות אנחנו לא נפסיד בסדרה לחיפה או הפועל ת"א. אין שום סרט כזה.

הקבוצה הזו כבר עלתה על הציפיות של רובנו השנה (בטח ששלי). זה לא שיש לך איזה סגל נוצץ כמו של פנר שאתה מפסיד איתו - זו בסה"כ קבוצה של שחקני יורוקאפ מחוזקים בסופו.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מרץ 2014, 21:29

מה צריך לקרות בשביל שדייוויד בלאט ייקח פעם אחריות על הפסד, ולא יזיין את השכל?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים