אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

הודעהעל ידי Chen » 25 אוגוסט 2011, 13:57

אני גם אוהב את השחקן הזה, אבל אם משלמים כבר ביי אוט אז לא כדאי למצוא שחקן שקצת יותר טוב בהגנה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אוגוסט 2011, 14:03

Chen כתב:אני גם אוהב את השחקן הזה, אבל אם משלמים כבר ביי אוט אז לא כדאי למצוא שחקן שקצת יותר טוב בהגנה?

דווקא הוא טוב בהגנה,לוחץ טוב על היריב וגם חוטף,מה גם שבמכבי הוא ישתפר בהגנה משתי סיבות:
1.בלאט משפר את ההגנה של השחקנים שלו
2.במכבי כולם שומרים וזה יתן לו יותר מוטיבציה לשמור(תסכים איתי שאם היית משחק בקבוצה שלא שומרים בה כל כך גם אתה לא היית נותן את כולך בהגנה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 25 אוגוסט 2011, 14:08

בכל מקרה לא נראה לי שאם ירצו אותו לא יצליחו לשחרר אותו.
האריכו לו את החוזה שם, סימן שהם צריכים אותו והם לא ירצו לוותר עליו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי אורי » 25 אוגוסט 2011, 14:35

rc4991 כתב:נראה לכם שהעלויות של אארון ג'קסון יהיו גבוהות מדי?(מעל 800)
אם לא הייתי מוכן אפילו לשלם עליו ביי אאוט ולהביא אותו למכבי,מדובר באחד ממנהלי המשחק הטובים באירופה שחקן שחושב קודם כל על המסירה אבל יודע גם לקלוע,אתלט,מהיר(חייבים לראות את המתפרצות שלו)וגם שומר טוב(ובוודאי שישמור יותר טוב במכבי)
יכול להיות שחלקכם לא יסכימו איתי אבל אני חושב שהוא שווה את הכסף ויהיה שווה הרבה יותר בשנה הבאה(במיוחד בגלל שישחק ביורוליג עם בילבאו)

איך בדיוק שחקן של 2 אסיסטים למשחק נחשב בדיוק לאחד ממנהלי המשחק הטובים באירופה???
מדובר בלהיט התורן של הפורום הזה שבו כל קיץ מחדש מועלים כל מיני מועמדים שחקנים הזויים שמתאימים לקבוצות יורוקאפ במקרה הטוב כמו שארוד פורד, איברהים ג'אבר, בובי בראון וכו'...
אורי

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 אוגוסט 2011, 15:20

אם לא הייתי מוכן אפילו לשלם עליו ביי אאוט ולהביא אותו למכבי,מדובר באחד ממנהלי המשחק הטובים באירופה שחקן שחושב קודם כל על המסירה אבל יודע גם לקלוע,אתלט,מהיר(חייבים לראות את המתפרצות שלו)וגם שומר טוב(ובוודאי שישמור יותר טוב במכבי)
יכול להיות שחלקכם לא יסכימו איתי אבל אני חושב שהוא שווה את הכסף ויהיה שווה הרבה יותר בשנה הבאה(במיוחד בגלל שישחק ביורוליג עם בילבאו)

אארון ג'קסון הוא גארד מעולה.
פשוט תענוג לראות אותו רוקד על המגרש, ואפשר לומר שבמכבי הוא יכול לעשת דברים מדהימים.
בעונה הנוכיחת הוא לא רלוונטי. אני מאמין שבילבאו שמה עליו כסף גדול (כמה מאות אלפי יורו, יותר ממה שמכבי יכלה להציע באותו שלב) ואם מכבי לא סגרה איתו אז כשהיה חופשי, היא לא תסגור איתו עכשיו כשהוא בבילבאו.

מה שכן - בעונה הבאה צריך ללכת עליו חזק, בהנחה שהגדולות של ספרד לא יחטפו אותו כמו את קארול.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Euro_Basket » 25 אוגוסט 2011, 16:18

אני יכול לספר סוד נוסף. אחרי שג'ורדן חתם, קיבלנו בקשות נוספות משחקנים שרצו להגיע, אבל ג'ורדן אחד מספיק לנו. אני בטוח שנהנה".

http://www.one.co.il/Article/185753.html

אם זה באמת נכון אני מניח שהשמות לא פורסמו כדי לא לגמד את ההחתמה של פארמר.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 אוגוסט 2011, 17:01

אורי כתב:

איך בדיוק שחקן של 2 אסיסטים למשחק נחשב בדיוק לאחד ממנהלי המשחק הטובים באירופה???
מדובר בלהיט התורן של הפורום הזה שבו כל קיץ מחדש מועלים כל מיני מועמדים שחקנים הזויים שמתאימים לקבוצות יורוקאפ במקרה הטוב כמו שארוד פורד, איברהים ג'אבר, בובי בראון וכו'...

זה נכון.
אני גם לא מבין כל הזמן את סיפורי ג'אבאר האין סופיים , אבל כבר כתבתי על זה מזמן.

לי זה מוזר ששמות כאלו מעוררים התלהבות בפורום ועוד בקיץ פלאי וחד פעמי כזה. אלו שחקנים שהיו אולי מתאימים לעידן אפי בירנבוים ואישתו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 אוגוסט 2011, 18:31

yarinsaky כתב:
אורי כתב:

זה נכון.
אני גם לא מבין כל הזמן את סיפורי ג'אבאר האין סופיים , אבל כבר כתבתי על זה מזמן.

לי זה מוזר ששמות כאלו מעוררים התלהבות בפורום ועוד בקיץ פלאי וחד פעמי כזה. אלו שחקנים שהיו אולי מתאימים לעידן אפי בירנבוים ואישתו.

ממש לא!
כמי שראה את ג'קסון משחק העונה במספר משחקים בספרד אני יכול לומר שהתרשמתי ממנו לטובה ולא רק בגלל שמועות.

אסיסטים = מספר המסירות שתורגמו לסלים בפועל.
חלק גדול מהמסירות הבאמת טובות שלו לא מתורגמות לסלים בגלל חברי הקבוצה שלו ולא בגללו.
כשרואים שחקן כזה על המגרש ההרגשה היא שבמכבי הוא יסיים עם ממוצע של 3-4 אסיסטים שזה נהדר לרכז אתלטי כמוהו.

אם לומר את האמת - ג'קסון בבילבאו נראה הרבה יותר טוב מפארגו כשהיה בגליל, וראינו מה יצא ממנו במכבי.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 אוגוסט 2011, 18:37

אני לא התכוונתי בהכרח לג'קסון , אם כי אני חייב להגיד ששחקנים שנראים טוב ב קבוצת אמצע טבלה בספרד לא בהכרח טובים לרמה של מכבי

לא ברור לי איך אתה קובע ששחקן שמוסר 2 אסיסטים בקבוצה הרבה פחות טובה ממכבי ימסור כפול במכבי, מה עוד שבבילבאו הוא כוכב ראשי ובמכבי הוא לא יקבל מספר דקות דומה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אוגוסט 2011, 18:42

אורי כתב:

כנראה לא ראית אותו משחק אם אתה מדבר עליו ככה
בנוגע לאסיסטים,דבר ראשון אם אני לא טועה יש לו שלושה
ישנם מספר סיבות שזו כמות האסיסטים שהוא מוסר:
1.בתחילת העונה(כשהוא רק הגיע לקבוצה ושנה ראשונה/שניה שלו באירופה)הוא באמת לא מסר הרבה אסי' אבל ככול שהזמן חלף הוא רק השתפר(במיוחד בפלייאוף)כך שעכשיו הוא גם ימסור שם לפחות ארבע
2.ניהול משחק זה לא רק אסי' ואם היית רואה משחקים שלו היית שם לב שהוא המנוע ההתקפי של הקבוצה הזו ובלעדיו היא הייתה חסרת אונים ללא ספק
3.אם היית רואה אותו היית רואה שהוא נותן מסירות מצוינות פשוט אותו שחקן שמקבל את הכדור מוסר לשחקן שעוד יותר חופשי אבל בתכלס האס' רשום על שמו של ג'קסון
4.יש לו לפעמים מסירות נהדרות שהשחקנים פשוט לא מצליחים לקלוע אחריהם אבל בקבוצה כמו מכבי שיש שם את ליאור,סופו,בלו ופניני כל מסירה כזאת נגמרת באסיסט יפה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 אוגוסט 2011, 18:48

yarinsaky כתב:אני לא התכוונתי בהכרח לג'קסון , אם כי אני חייב להגיד ששחקנים שנראים טוב ב קבוצת אמצע טבלה בספרד לא בהכרח טובים לרמה של מכבי

לא ברור לי איך אתה קובע ששחקן שמוסר 2 אסיסטים בקבוצה הרבה פחות טובה ממכבי ימסור כפול במכבי, מה עוד שבבילבאו הוא כוכב ראשי ובמכבי הוא לא יקבל מספר דקות דומה.

א. אני לא קובע, אני מעריך.
ב. אני מעריך מפני שראיתי אותו משחק ולדעתי הוא שחקן מאד מוכשר באספקטים האלה.
ג. שחקנים כמו הנדריקס והאפמן הגיעו מקבוצות אמצע טבלה ספרדיות. זה עדיין לא אומר דבר וחצי דבר על ההשתלבות שלהם במכבי, כך שכל מקרה לגופו.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אוגוסט 2011, 19:00

אורי וירין , יש לכם זכות לחשוב מה שאתם רוצים (אם כי קצת פחות זילזול בפורום הזה לא יזיק...) על שחקנים כמו ג'אקסון , ג'אבבר וכו' אבל גם פארגו , איידסון ואפילו לאנגפורד הגיעו מקבוצות יורוקאפ או קבוצות מרכז טבלה וכו' ובכל זאת הצליחו ביורוליג .
ג'אבבר למשל זה שחקן שכבר כמה שנים רצוף מעמיד מספרים יציבים וסולידים ביורוליג ואני בטוח שבקבוצה טובה יותר הוא היה מראה יכולת עוד יותר טובה .
ארון ג'קסון היה יכול להתאים לנו בול אבל הסיפור איתו אבוד כרגע.
ירין , מה שניסו להסביר לך על ה-2 אס' של ג'אקסון זה שאם חבריו לקבוצה היו קצת יותר מוכשרים אז הם היו קולעים גם את ההזדמניות האחרות שהוא סידר להם ואז היה מסיים עם מספר רב יותר של אס' . וסביר להניח שבקבוצה כמו מכבי שחקנים היו מסיימים את המהלכים שלו בסל .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 אוגוסט 2011, 19:03

אני אולי נשמע מזלזל אבל תודו שזה קצת " אובר דה לימיט " לשמוע בכל אשכול מלפפונים את השם ג'אבאר . :)

וג'אבאר אף פעם לא יהיה פארגו כי אין לו חצי מהכישרון. הוא כבר מספיק מוכר שנדע את הלימיט שלו שהוא די בינוני.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אוגוסט 2011, 19:09

yarinsaky כתב:אני אולי נשמע מזלזל אבל תודו שזה קצת " אובר דה לימיט " לשמוע בכל אשכול מלפפונים את השם ג'אבאר . :)

וג'אבאר אף פעם לא יהיה פארגו כי אין לו חצי מהכישרון. הוא כבר מספיק מוכר שנדע את הלימיט שלו שהוא די בינוני.

פארגו זה פארגו וג'אאבר זה ג'אאבר , סוג אחר לגמרי של שחקנים .
לי ג'אאבר מזכיר יותר את פרקינס ולפני שפאפאס חתם חשבתי שהוא מתאים למכבי (והאמת אני מעדיף אותו על פאפאס של היום...) .
לדעתי דווקא ג'אבבר הוא אחד השחקנים הזרים הכי אנדרייטד באירופה ויכול לעשות הרבה יותר בקבוצה הנכונה . הטעות הכי גדולה שלו זה שהוא נשאר יותר מידי זמן בליגה האיטלקית ותמיד לצד כוכב אחר שלקח לו את אור הזרקורים . אם היה עוזב לליגה טובה יותר כמו שעשה לאנגפורד בזמנו היה מגיע להרבה יותר .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוגוסט 2011, 20:05

yarinsaky כתב:אני אולי נשמע מזלזל אבל תודו שזה קצת " אובר דה לימיט " לשמוע בכל אשכול מלפפונים את השם ג'אבאר . :)

מסכים איתך. כל הקיץ הזה, בורסת השמות וכמות הדיונים באמת חרגו מהסביר, ולצערי זה עדיין לא נגמר.
אותי אישית פחות מעניין להתעסק בסקאוטינג, אבל אני מסכים איתך לגמרי שהשמות של ג'אבר ואחרים שנזרקים כאן, הם לא פחות (לדעתי יותר) הימורים
מלחכות לראות מה יהיה עם השביתה ולבנות על חזרה לכושר של פרקינס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוגוסט 2011, 09:28

כשחושבים על זה עכשיו, לא היה שווה לחכות לשביתה ואז להביא פורוורד טוב במקום להביא כבר בהתחלה את סמית'(שהוא סימן שאלה)?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 26 אוגוסט 2011, 09:42

ואז היו בורחים לך 2 שחקני NBA במכה?
itai7

הודעהעל ידי where is the love? » 26 אוגוסט 2011, 11:17

itai7 כתב:ואז היו בורחים לך 2 שחקני NBA במכה?

+1
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוגוסט 2011, 11:58

אני לא מדבר על שחקנים שיעזבו בתום השביתה אלא על כאלה שאין להם חוזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 27 אוגוסט 2011, 18:47

נראה לכם שארון אפללו מתאים למכבי/מכבי תוכל להביא אותו?(אם אני לא טועה הוא גם יהודי או שאומץ ע"י יהודים)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], refael ו־13 אורחים