הסגל שלי לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלי לעונה הבאה

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אפריל 2014, 19:48

לקבוצה עם ההכנסות הכי גבוהות באירופה...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 אפריל 2014, 19:52

MTA2311 כתב:לקבוצה עם ההכנסות הכי גבוהות באירופה...

אתה טועה, לקבוצה עם ההכנסות הכי גבוהות מחוץ לארה״ב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אפריל 2014, 20:34

Maccabikid כתב:
rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:בלאט אמר שלמכבי יש את התקציב 11-12 ביורוליג.

רק ביורוליג או שבכל אירופה?
אם זה רק ביורוליג זה ביזיון (והישג ענק)

ניקולה בתחילת העונה אמר 15-16 באירופה. אז 11-12 ביורוליג ו15-16 באירופה.

ב-ו-ש-ה!!!
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Assaf M » 25 אפריל 2014, 10:37

אז ככה, אני יודע שהיקמן סביר להניח לא ימשיך במכבי, וכנראה יעבור לטורקיה או איטליה תמורת חוזה של קרוב למיליון דולר(בעקבות המספרים שהוא נתן). אם אני זה שהייתי מחליט, גם לא הייתי עוצר בעדו ומביא גארד אחר במקומו כי אני חושב שהוא דיי מיצה את עצמו במכבי
מבחינת יכולת, בטח ובטח לאחר העלייה לפיינל פור. אינגלס ידוע מראש שלא ימשיך, וכנראה יעבור לנ.ב.א או לקבוצה אחרת באירופה, פשוט שחקן לא יציב. ז'יז'יץ' מן הסתם לא ימשיך.
השאלה הגדולה היא לגביי טייריס רייס ובלו. הראשון, לדעתי, אם ימשיך ביכולת הנוכחית עד סוף העונה, ימשיך בהתאם לחוזה שלו שתקף לעונה הבאה. לגביי בלו, זה תלוי בו. סביר להניח שמכבי תלך על ג'וש דאנקן במידה ובלו לא ימשיך, סטרצ' פור עם קליעה מבחוץ.
Assaf M

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2014, 12:02

Assaf M כתב:אז ככה, אני יודע שהיקמן סביר להניח לא ימשיך במכבי, וכנראה יעבור לטורקיה או איטליה תמורת חוזה של קרוב למיליון דולר(בעקבות המספרים שהוא נתן). אם אני זה שהייתי מחליט, גם לא הייתי עוצר בעדו ומביא גארד אחר במקומו כי אני חושב שהוא דיי מיצה את עצמו במכבי
מבחינת יכולת, בטח ובטח לאחר העלייה לפיינל פור. אינגלס ידוע מראש שלא ימשיך, וכנראה יעבור לנ.ב.א או לקבוצה אחרת באירופה, פשוט שחקן לא יציב. ז'יז'יץ' מן הסתם לא ימשיך.
השאלה הגדולה היא לגביי טייריס רייס ובלו. הראשון, לדעתי, אם ימשיך ביכולת הנוכחית עד סוף העונה, ימשיך בהתאם לחוזה שלו שתקף לעונה הבאה. לגביי בלו, זה תלוי בו. סביר להניח שמכבי תלך על ג'וש דאנקן במידה ובלו לא ימשיך, סטרצ' פור עם קליעה מבחוץ.

בהקשר לקליעה, הקשר בין דאנקן לבלו הוא כמו הקשר בין אוחיון לריי אלן. בלו הוא אחד הקלעים הגדולים בתולדות מכבי, ודאנקן לא ייתן למכבי רבע מהאספקט הזה.

כלומר, אם מראש באים ומצפים שדאנקן יהיה תחליף של בלו גם בהקשר הזה, אז אין שום טעם. מעבר לכך, דאנקן בהחלט מסוגל למלא את החלל
שבלו יותיר בעמדה 4, רק שלא נצפה ממנו להיות קלעי. שיעשה את הדברים שהוא יודע לעשות טוב, ופעם ב שגם יקלע איזו שלשה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 25 אפריל 2014, 12:07

אני לא מתלהב מדאנקן. למה תמיד חייבים לחפש מציאות בקופליג? מה התועלת בצוות הסקאוט הבזבזני והמיותר אם זה מה שמביאים כל שנה?
דאנקן נראה לי שחקן אפאטי מאוד. לא ראיתי ממנו שום דבר מלהיב. אבל אצל דני תמיד מחפשים מציאות בשקל.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2014, 12:52

שחף כתב:אני לא מתלהב מדאנקן. למה תמיד חייבים לחפש מציאות בקופליג? מה התועלת בצוות הסקאוט הבזבזני והמיותר אם זה מה שמביאים כל שנה?
דאנקן נראה לי שחקן אפאטי מאוד. לא ראיתי ממנו שום דבר מלהיב. אבל אצל דני תמיד מחפשים מציאות בשקל.

בשנה שעברה הייתי די בטוח שדאנקן כן יכול להתאים למכבי, אבל במהלך העונה הזאת הבטחון שלי ירד מאוד. הוא באמת נעלם לא פעם במשחקים החשובים, ואין לו את האש בעיניים.

חוץ מזה, הוא איטי מאוד בשביל לשחק 4 ביורוליג, ולא מספיק גבוה או אתלטי בשביל לשחק 5 ביורוליג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2014, 13:13

דבר ראשון, אין שום פסול בלקחת שחקנים מהליגה המקומית. לפעמים מגיעים לכאן שחקנים מצויינים בטעות, וזאת לא בושה לקחת אותם.

דבר שני, גם מוריס היה די אפאטי. לא בטוח שזה משהו שעל פיו צריך לשפוט שחקנים. השאלה היא האם הוא מתאים למה שהולך להיות.
בכל מקרה, אם כבר מביאים אותו, אז רק אחרי שבלו פורש ועדיף אחרי שהכיוון של הקבוצה כבר ברור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 25 אפריל 2014, 13:15

דאנקן בחיים לא יביא למכבי את מה שבלו נתן. הוא שחקן טוב, אבל בהיעדר בלו, שהשנה גם תרם יפה הגנתית, מכבי תהיה חייבת קלעי אבסולוטי, ווינר עם ביצים. לא יהיה קל בכלל למצוא שחקן כזה, אבל זה שחקן מאסט. מכבי צריכה לנסות לדחות את הרצונות שלו בלו לפנות לאפיקים חדשים בעוד שנה, גם על חשבון של הצעת שכר טובה יותר.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2014, 15:54

אם בכל זאת בדרך נס בלו יישאר, אני הייתי מביאה עוד זר לקו האחורי שיכול למלא את החסר גם בעמדה 4 וגם 5.
מישהו שישלים את בלו לעמדה 4, כדי לפטור את פניני וסמית' מהתפקיד שלא ממש מתאים להם, ושגם יהיה לעזר לעת מצוא במקרה של פציעה של אחד הסנטרים (סופו את טיוס) כך שלא ניאלץ להישאר עם סופר סמול בול במצב כזה.
אם בלו לא יישאר, אז 4 עם קליעה טובה הפך להיות סוג של מאסט בימינו ביורוליג ויהיו חייבים למצוא מישהו כזה (אין לי מושג איפה), אבל אז עדיין יהיה מחסור של שחקן בקו הקדמי, במצב כזה הייתי ממליצה על סנטר קפיצי זול סטייל ג'יימס (אני לא רואה את טיוס וסופו שורדים עונה שלמה ללא פציעות, או איזו ציפורן חודרנית במקרה של טיוס) ובעמדה 4 פניני וסמית' ימשיכו לעזור.

לגבי רייס, כרגע ההישארות שלו גורמת לי לאותם תחושות שגרמו לי ההישארות של היקמן בקיץ האחרון - לא שמחתי על זה אבל זה גם לא ביאס אותי טוטאלית בעיקר כי עוד היתה לי תקווה שיביאו רכז איכותי לצידו.... זה לא קרה...
השאלה מה יקרה במידה ורייס יישאר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 04 מאי 2014, 10:23

העליתי עכשיו את פישר כאופציה הישראלית הכי טובה להחליף את בלו
האמת שעכשיו כשאני חושב על זה כדאי לנו בכל מקרה להביא אותו בתור 4-5 ישראלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2014, 10:58

rc4991 כתב:העליתי עכשיו את פישר כאופציה הישראלית הכי טובה להחליף את בלו

א - הוא לא 4-5 אלא 5 בלבד
ב - יש לך את טיוס

מיותר לדעתי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 04 מאי 2014, 12:48

אם טיוס נשאר, אכן אין סיבה להביא את פישר, למרות שבקונסטלציה ששון ג'יימס לא נשאר במכבי, זה אולי אפשרי. אבל במקום ג'יימס, כ-5, וממש לא במקום בלו, כ-4
er79

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2014, 12:58

er79 כתב:אם טיוס נשאר, אכן אין סיבה להביא את פישר, למרות שבקונסטלציה ששון ג'יימס לא נשאר במכבי, זה אולי אפשרי. אבל במקום ג'יימס, כ-5, וממש לא במקום בלו, כ-4

אבל אז אתה מביא אותו למשבצת הסנטר השלישי?? קצת מיותר לדעתי.

סה"כ הרעיון שג'יימס ייפתח את העונה כסנטר שלישי, הוא לא רע בכלל. זה ייתן לו זמן, ולא יהיה עליו לחץ גדול מדי.
מצד שני, אם יצליח לחזור לעצמו, אז נקבל שלישיית סנטרים מעולה, וגם ללא בעיות של דקות משחק ומרמור.

לדעתי, אם שון לא ימשיך, אז בכלל לא הייתי מבזבז על העמדה הזאת. כמו שראינו, סנטר שלישי אפשר להביא גם במהלך העונה במידת הצורך, ואפשר
לתת לאלטיט לגדול ולהתפתח בליגה, או להביא איזה צעיר ליטאי או יוגוסלבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 04 מאי 2014, 13:02

תראה, יהיה במכבי סנטר שלישי, לאורך השנים יש סנטר שלישי במכבי, וזה לא הולך להשתנות, לדעתי. פישר הוא אופציה רק אם לא ניתן יהיה להמשיך עם ג'יימס. אם ג'יימס לא יהיה כשיר לשחק, מכבי יחפשו את כל הדרכים האפשריות, וזה לא יהיה קל, כדי להיפטר ממנו, גם אם זה אומר פיצוי.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 04 מאי 2014, 13:21

jol9 כתב:

ב - יש לך את טיוס

מיותר לדעתי

הוא בקלות יכול לשחק ארבע
בהתקפה יש לו יד טובה מאוד מחצי מרחק ובהגנה הוא מהיר ואתלטי מספיק כדי לשמור בעמדה הזאת
אם על טיוס דיברו פה שישחק גם ארבע אז אין סיבה שזה לא יקרה עם פישר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 מאי 2014, 14:51

הוא מעולם לא היה מספיק מהיר בשביל לשמור על פורוורדים, וזה בטח לא השתפר בשנים שהוא לא כאן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי NY boy » 04 מאי 2014, 14:52

er79 כתב:תראה, יהיה במכבי סנטר שלישי, לאורך השנים יש סנטר שלישי במכבי, וזה לא הולך להשתנות, לדעתי. פישר הוא אופציה רק אם לא ניתן יהיה להמשיך עם ג'יימס. אם ג'יימס לא יהיה כשיר לשחק, מכבי יחפשו את כל הדרכים האפשריות, וזה לא יהיה קל, כדי להיפטר ממנו, גם אם זה אומר פיצוי.

אם ג'יימס לא יהיה כשיר לא צריך לחפש דרכים להיפטר ממנו יש דבר שנקרה ביטוח. הוא יקבל את הכסף משם וישוחרר בתום השנה הבאה שהחוזה יסתיים.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2014, 18:16

rc4991 כתב:
jol9 כתב:

ב - יש לך את טיוס

מיותר לדעתי

הוא בקלות יכול לשחק ארבע
בהתקפה יש לו יד טובה מאוד מחצי מרחק ובהגנה הוא מהיר ואתלטי מספיק כדי לשמור בעמדה הזאת
אם על טיוס דיברו פה שישחק גם ארבע אז אין סיבה שזה לא יקרה עם פישר

אין שום סיכוי שבעולם שהוא משחק משהו אחר חוץ מ-5.
הוא לא אתלט והוא מאוד מגושם. נראה לך שהוא יכול לשמור על איזה 4 אתלטי עם קליעה טובה?

בכלל, משחק ההגנה של פישר הסתכם ביכולת חסימה טובה וזהו, ומשחק ההתקפה ביד חביבה מחצי מרחק, ואליהופס שארויו, בראון ואליהו סידרו לו.
טיוס בניגוד אליו, הוא אתלט אדיר, שחקן זריז וחזק, שיכול לשמור גם על שחקנים שמשחקים בחוץ.
וגם הוא לא יכול לשחק 4, בעיקר בגלל הצד ההתקפי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 מאי 2014, 21:06

פישר בגילו יכול לשחק רק 5 בעיקר בגלל הגובה והמאסה שנשארו לו (גם בזה הוא לא מצטיין..) הוא כבר איטי מידי לשחק 4 .
לעמדה 4 יחתימו זר ואלי יחזירו את כהן המחליף . אם זה יהיה זר טוב אז זה צריך להספיק . מה שכן צריך לשכוח מהשלשות שקיבלנו מעמדה 4 מבלו כי אין הרבה כאלו שותרים בעולם בעמדה 4...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google Adsense [Bot], Shay_uzan, גל גל ו־37 אורחים