er79 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:רייס לא השחקן הכי טוב שלנו מההצלבה וזאת סתם אשליה דאתה יכול לבדוק סטטיסטית
פארגו מתייבש על הספסל של צסקא בעיקר כי הוא משחק אצל מסינה
פארגו נתן עונה הרבה אבל הרבה יותר מרשימה מרייס וגם נתן שתי עונות טובות ב-nba
חשוב לשמור על המשכיות רק אם הסגל טוב ולא כי הצלחנו בנס להגיע עד כאן
1.רייס אחד השחקנים הכי טובים שלנו מאז ההצלבה , ותסלח שאני אומר לך אבל במקרה הזה אני לא צריך לראות שום סטטיסטיקה כדי לדעת את זה.
2.פארגו נכשל בNBA , הוא התחיל בממפיס עבר לפילדלפיה וסיים בקליבלנד(נראה לי זהו) וכל זה ב-2 עונות כשחקן ספסל. לעבור 3 קבוצות בשתי עונות זה כישלון איך שלא תהפוך את זה. גם אם הוא בזמן הזה שהוא כן יכול לשחק ברמות האלה.
3.פארגו נתן עונה יותר מרשימה מרייס בעיקר בגלל שרייס התחיל את העונה בצורה חלשה מאוד. באופן כללי פארגו שחקן עם יותר יכולות אם זה אין לי ויכוח, אבל רייס מוכיח לנו שגם לו לא חסר. ומעל הכל יש לו מחוייבות ואומץ וקור רוח והוא נראה בחור חיובי מאוד. ניהול המשחק של פארגו? מיתוס. פארגו לא היה מנהל משחק , לא מנהל משחק ולא יהיה מנהל משחק. תשאל את השחקנים של צסק"א עם איזה "מנהל משחק" הם לא רוצים לשחק.
4. תזכיר לי אם אני לא טועה, אבל האם אנחנו לא מדברים על אותו פארגו שברח פעמיים למכבי? פעם אחת הפר חוזה ובפעם השניה הפר את המילה שלו?
5. אני לא נביא, אבל לפי דעתי אם רייס נשאר הוא יתחיל את העונה הבאה שלו ממקום אחר לגמרי מזה שהוא התחיל את העונה. כלומר אנחנו נראה רייס אפילו טוב יותר בעונה הבאה.
6. אתה לא משחרר שחקן, שניצח לך כמה משחקים (כמובן שלא רק הוא ) והביא אותך לגמר היורוליג/ לקח את היורוליג (תמחק את הראשון) , אלא אם יש לך סיבה ממש טובה.
7. אני כבר דיברתי על שחקנים כמו דלייני ומקאלב שהייתי רוצה לראות בקבוצה, אבל זה היה לפני השיפור הגדול של רייס, אין מצב שעכשיו אני מחליף אותו באחד מהם.
בשורה תחתונה, אם לא יקרה משהו בלתי צפוי, אז רייס ישאר ובצדק.
אין פה אמיתה אחת. אני מסכים עם ליאב לגבי הצלחתו של פארגו באנ.בי.איי, או איותר נכון חוסר הצלחתו, אני מאשים יותר את הקבוצות. כשהוא שיחק הוא היה מצויין. אני גם לא מסכים עם קביעתך החד משמעית לגבי היעדר יכולות ניהול המשחק של פארגו. הוא לא רודריגז ולא שאראס, אבל בעונת 2011 הוא ניהל בצורה טובה את המשחק, היו לו אלמנטים אחרים כמו חדירה מעולה ויצירת מצבים שבהם הוא היה אדיר, אבל ניהול המשחק שלו היה סולידי. לגבי רייס, אני מודה שהוא לא היה מחביביי פה בלשון המעטה, אבל לאחר ההצלבה הייתי בין הראשונים לבקש ממנו סליחה באופן וירטואלי. הוא עדיין יכול לטמטם אותי מעת לעת, אבל ההצלבה והחצי גמר חתומים על שמו, של שמו של בלו ועל שמו של טיוס, יותר מכל אחד אחר (גם היקמן עזר בהצלבה, בחצי לא ממש).
אני מסכימה לגמרי עם דעתך (לא מבינה מה toja27 רוצה)
רייס הוכיח שהוא יותר מראוי להישאר במכבי, ואת זה רוב הפורום מסכים (למעט רוני, וזו זכותו כמובן)
אם כמובן מכבי בכל תחליט להחליף את רייס בפארגו, אני לא חושבת שיהיה מי שיבכה על המהלך (למרות הכל אני חושבת שפארגו שחקן יותר איכותי מרייס)
אבל להשאיר את רייס כנראה שיהיה הדבר הנכון.
להחליף אותו באיזה הימור מהליגה הבלגית - זה למשל יהיה טמטום רציני.....