טייריס רייס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מאי 2014, 14:01

er79 כתב:
toja27 כתב:
rc4991 כתב:רייס לא השחקן הכי טוב שלנו מההצלבה וזאת סתם אשליה דאתה יכול לבדוק סטטיסטית
פארגו מתייבש על הספסל של צסקא בעיקר כי הוא משחק אצל מסינה
פארגו נתן עונה הרבה אבל הרבה יותר מרשימה מרייס וגם נתן שתי עונות טובות ב-nba

חשוב לשמור על המשכיות רק אם הסגל טוב ולא כי הצלחנו בנס להגיע עד כאן

1.רייס אחד השחקנים הכי טובים שלנו מאז ההצלבה , ותסלח שאני אומר לך אבל במקרה הזה אני לא צריך לראות שום סטטיסטיקה כדי לדעת את זה.
2.פארגו נכשל בNBA , הוא התחיל בממפיס עבר לפילדלפיה וסיים בקליבלנד(נראה לי זהו) וכל זה ב-2 עונות כשחקן ספסל. לעבור 3 קבוצות בשתי עונות זה כישלון איך שלא תהפוך את זה. גם אם הוא בזמן הזה שהוא כן יכול לשחק ברמות האלה.
3.פארגו נתן עונה יותר מרשימה מרייס בעיקר בגלל שרייס התחיל את העונה בצורה חלשה מאוד. באופן כללי פארגו שחקן עם יותר יכולות אם זה אין לי ויכוח, אבל רייס מוכיח לנו שגם לו לא חסר. ומעל הכל יש לו מחוייבות ואומץ וקור רוח והוא נראה בחור חיובי מאוד. ניהול המשחק של פארגו? מיתוס. פארגו לא היה מנהל משחק , לא מנהל משחק ולא יהיה מנהל משחק. תשאל את השחקנים של צסק"א עם איזה "מנהל משחק" הם לא רוצים לשחק.
4. תזכיר לי אם אני לא טועה, אבל האם אנחנו לא מדברים על אותו פארגו שברח פעמיים למכבי? פעם אחת הפר חוזה ובפעם השניה הפר את המילה שלו?
5. אני לא נביא, אבל לפי דעתי אם רייס נשאר הוא יתחיל את העונה הבאה שלו ממקום אחר לגמרי מזה שהוא התחיל את העונה. כלומר אנחנו נראה רייס אפילו טוב יותר בעונה הבאה.
6. אתה לא משחרר שחקן, שניצח לך כמה משחקים (כמובן שלא רק הוא ) והביא אותך לגמר היורוליג/ לקח את היורוליג (תמחק את הראשון) , אלא אם יש לך סיבה ממש טובה.
7. אני כבר דיברתי על שחקנים כמו דלייני ומקאלב שהייתי רוצה לראות בקבוצה, אבל זה היה לפני השיפור הגדול של רייס, אין מצב שעכשיו אני מחליף אותו באחד מהם.

בשורה תחתונה, אם לא יקרה משהו בלתי צפוי, אז רייס ישאר ובצדק.

אין פה אמיתה אחת. אני מסכים עם ליאב לגבי הצלחתו של פארגו באנ.בי.איי, או איותר נכון חוסר הצלחתו, אני מאשים יותר את הקבוצות. כשהוא שיחק הוא היה מצויין. אני גם לא מסכים עם קביעתך החד משמעית לגבי היעדר יכולות ניהול המשחק של פארגו. הוא לא רודריגז ולא שאראס, אבל בעונת 2011 הוא ניהל בצורה טובה את המשחק, היו לו אלמנטים אחרים כמו חדירה מעולה ויצירת מצבים שבהם הוא היה אדיר, אבל ניהול המשחק שלו היה סולידי. לגבי רייס, אני מודה שהוא לא היה מחביביי פה בלשון המעטה, אבל לאחר ההצלבה הייתי בין הראשונים לבקש ממנו סליחה באופן וירטואלי. הוא עדיין יכול לטמטם אותי מעת לעת, אבל ההצלבה והחצי גמר חתומים על שמו, של שמו של בלו ועל שמו של טיוס, יותר מכל אחד אחר (גם היקמן עזר בהצלבה, בחצי לא ממש).

אני מסכימה לגמרי עם דעתך (לא מבינה מה toja27 רוצה)
רייס הוכיח שהוא יותר מראוי להישאר במכבי, ואת זה רוב הפורום מסכים (למעט רוני, וזו זכותו כמובן)
אם כמובן מכבי בכל תחליט להחליף את רייס בפארגו, אני לא חושבת שיהיה מי שיבכה על המהלך (למרות הכל אני חושבת שפארגו שחקן יותר איכותי מרייס)
אבל להשאיר את רייס כנראה שיהיה הדבר הנכון.
להחליף אותו באיזה הימור מהליגה הבלגית - זה למשל יהיה טמטום רציני.....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 18 מאי 2014, 14:03

toja פשוט ילד קטן שלא יודע להגיב בצורה מקצועית לדיון מקצועי. שהוא ילמד, שירים אליי צלצול.
er79

הודעהעל ידי toja27 » 18 מאי 2014, 14:06

אני מסכימה לגמרי עם דעתך (לא מבינה מה toja27 רוצה)
רייס הוכיח שהוא יותר מראוי להישאר במכבי, ואת זה רוב הפורום מסכים (למעט רוני, וזו זכותו כמובן)
אם כמובן מכבי בכל תחליט להחליף את רייס בפארגו, אני לא חושבת שיהיה מי שיבכה על המהלך (למרות הכל אני חושבת שפארגו שחקן יותר איכותי מרייס)
להחליף אותו באיזה הימור מהליגה הבלגית - זה למשל יהיה טמטום רציני.....[/quote]
הוא רשם כאן שאין פה אמיתה אחת, אני רושם שצריך להשאיר את רייס, את מסכימה איתי שצריך להשאיר את רייס ....
את מבינה את הכשל ההיגיוני בכל הדבר?
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 18 מאי 2014, 14:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 18 מאי 2014, 14:07

er79 כתב:toja פשוט ילד קטן שלא יודע להגיב בצורה מקצועית לדיון מקצועי. שהוא ילמד, שירים אליי צלצול.

מי שלא יודע להגיב בצורה מקצועית לדיון זה אתה, וזאת לא הפעם הראשונה שלך. להגיד שאין כאן אמיתה אחת בזמן שאתה מסכים איתי על אמיתה אחת לפחות זאת תגובה אוטומטית שלך אלי.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 18 מאי 2014, 14:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 18 מאי 2014, 14:09

כשל הגיוני? כתבת פה שבעה סעיפים, קיבלת מענה שלא הכל אמת ויש גם שחור וגם לבן. הכלי שלך להתמודד עם ביקורת זה מצגת תמונות של לברון ובדיחה של סרט על הראש שכתבתי פעם. שנון משהו, מצחיק ממש לא.
er79

הודעהעל ידי toja27 » 18 מאי 2014, 14:10

er79 כתב:כשל הגיוני? כתבת פה שבעה סעיפים, קיבלת מענה שלא הכל אמת ויש גם שחור וגם לבן. הכלי שלך להתמודד עם ביקורת זה מצגת תמונות של לברון ובדיחה של סרט על הראש שכתבתי פעם. שנון משהו, מצחיק ממש לא.

כתבת שאין פה אמיתה אחת, אתה מבין בכלל מה שאתה רושם?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 18 מאי 2014, 14:11

ילד, תעשה טובה, לך תלמד הבנת הנקרא, או תלמד לקרוא בין השורות. אם ככה פירשת את מה שכתבתי, תחזור לבית ספר יסודי.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מאי 2014, 14:12

toja27 כתב:אני מסכימה לגמרי עם דעתך (לא מבינה מה toja27 רוצה)
להחליף אותו באיזה הימור מהליגה הבלגית - זה למשל יהיה טמטום רציני.....

הוא רשם כאן שאין פה אמיתה אחת, אני רושם שצריך להשאיר את רייס, את מסכימה איתי שצריך להשאיר את רייס ....
את מבינה את הכשל ההיגיוני בכל הדבר?[/quote]
לא אני לא מסכימה.
אני מסכימה שצריך להשאיר את רייס, אבל אני גם מסכימה שפארגו שחקן מצוין שגם איתו במקום רייס, אני אהיה שמחה.
איך זה אמת אחת??

אמת אחת זה להגיד בוודאות "רייס עדיף על פארגו, נקודה." ואני לא חושבת שזה נכון ולכן אני מסכימה עם er.
רייס ראוי להישאר, אבל גם פארגו היה ועודינו ראוי ללבוש את המדים הצהובים.
על דבר אחד אני מוכנה להסכים - לזרוק את רייס בשביל איזה הימור לא ברור ולא מוכר, יהיה באמת דבר מטומטם לעשות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 18 מאי 2014, 14:16

טוב, אני חייב להבהיר, כי זה משעשע אותי. שבן אדם כותב אין פה אמיתה אחת, הוא לא מתכןן חלילה שכל מה שהגולש שהוא מגיב לו כתב בלוף, אלא הוא רק מתכוון לזה שלא הכל חד משמעי, אלא יש משתנים נוספים שצריך לקחת בחשבון. לחלוטין לא התכוונתי לרמוז שהוא טועה בכל מה שהוא כותב, והסכמתי עם דעתו על רייס. הוא, שמכלתחילה בכלל לא הבין למה התכוונתי, יורד לרמה שלך גנון בתגובה. שאני אומר אין אמיתה אחת, אני מתכוון שיש ויש.
er79

הודעהעל ידי toja27 » 18 מאי 2014, 14:18

אוקיי אם הוא התכוון לכך שלא הכל אמת אז הטעות שלי.
אבל כשבן אדם רושם כמה סעיפים ולאחר מכן מישהו אחר רושם לו שאין כאן אמיתה אחת, אפשר בקלות להבין שאין פה סעיף אחד שהוא אמת.

הסתכלתי שוב על הפוסט שלך עכשיו, וחבל שלא אמרת פעם אחת "אני מסכים איתך" בנקודה זו או אחרת כמו שאמרת לליאב, כל נימת הדברים שלך הייתה מטעה מאוד.
בכל אופן טעות שלי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Allan Turing » 18 מאי 2014, 15:37

שני עמודים על נושא כ"כ ברור?
להשאיר את רייס? צריך להתחנן אליו שיחתום כאן עד סוף הקריירה.

פארגו כן או לא זאת שאלה נפרדת.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי rc4991 » 18 מאי 2014, 18:27

toja27 כתב:
rc4991 כתב:רייס לא השחקן הכי טוב שלנו מההצלבה וזאת סתם אשליה דאתה יכול לבדוק סטטיסטית

1.רייס אחד השחקנים הכי טובים שלנו מאז ההצלבה , ותסלח שאני אומר לך אבל במקרה הזה אני לא צריך לראות שום סטטיסטיקה כדי לדעת את זה.
2.פארגו נכשל בNBA , הוא התחיל בממפיס עבר לפילדלפיה וסיים בקליבלנד(נראה לי זהו) וכל זה ב-2 עונות כשחקן ספסל. לעבור 3 קבוצות בשתי עונות זה כישלון איך שלא תהפוך את זה. גם אם הוא בזמן הזה שהוא כן יכול לשחק ברמות האלה.
3.פארגו נתן עונה יותר מרשימה מרייס בעיקר בגלל שרייס התחיל את העונה בצורה חלשה מאוד. באופן כללי פארגו שחקן עם יותר יכולות אם זה אין לי ויכוח, אבל רייס מוכיח לנו שגם לו לא חסר. ומעל הכל יש לו מחוייבות ואומץ וקור רוח והוא נראה בחור חיובי מאוד. ניהול המשחק של פארגו? מיתוס. פארגו לא היה מנהל משחק , לא מנהל משחק ולא יהיה מנהל משחק. תשאל את השחקנים של צסק"א עם איזה "מנהל משחק" הם לא רוצים לשחק.
4. תזכיר לי אם אני לא טועה, אבל האם אנחנו לא מדברים על אותו פארגו שברח פעמיים למכבי? פעם אחת הפר חוזה ובפעם השניה הפר את המילה שלו?
5. אני לא נביא, אבל לפי דעתי אם רייס נשאר הוא יתחיל את העונה הבאה שלו ממקום אחר לגמרי מזה שהוא התחיל את העונה. כלומר אנחנו נראה רייס אפילו טוב יותר בעונה הבאה.
6. אתה לא משחרר שחקן, שניצח לך כמה משחקים (כמובן שלא רק הוא ) והביא אותך לגמר היורוליג/ לקח את היורוליג (תמחק את הראשון) , אלא אם יש לך סיבה ממש טובה.
7. אני כבר דיברתי על שחקנים כמו דלייני ומקאלב שהייתי רוצה לראות בקבוצה, אבל זה היה לפני השיפור הגדול של רייס, אין מצב שעכשיו אני מחליף אותו באחד מהם.

1.אחד השחקנים אני מסכים. הבעיה היא שאמרת (או מישהו אחר) שהוא היה הכי טוב וזאת כבר הגזמה
2.תקרא לזה איך שאתה רוצה.הוא קיבל הזדמנות ולקח אותה בגדול. זה שב-NBA דברים מתנהלים אחרת זה משהו אחר אבל הוא כן הוכיח את עצמו
3.ממש לא רק.רייס לא קרוב עדיין לרמה שפארגו הציג בחצי השני של העונה
4.מה הקשר ליכולות שלו?
5.עם זה אני די מסכים אבל זה עדיין לא הופך אותו לכזה שצריך להישאר
6.הוא לא לקח לבד.לקחו כמה שחקנים בעזרת התעלויות,כמה ניסים וגם היחנקות של היריבה וזה בלי לזלזל בהישג של מכבי אבל הקבוצה הזאת חלשה
7.לא אוהב את שניהם וזה גם לא קשור לדיון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 18 מאי 2014, 18:51

rc4991 כתב:
toja27 כתב:

1.אחד השחקנים אני מסכים. הבעיה היא שאמרת (או מישהו אחר) שהוא היה הכי טוב וזאת כבר הגזמה
2.תקרא לזה איך שאתה רוצה.הוא קיבל הזדמנות ולקח אותה בגדול. זה שב-NBA דברים מתנהלים אחרת זה משהו אחר אבל הוא כן הוכיח את עצמו
4.מה הקשר ליכולות שלו?
6.הוא לא לקח לבד.לקחו כמה שחקנים בעזרת התעלויות,כמה ניסים וגם היחנקות של היריבה וזה בלי לזלזל בהישג של מכבי אבל הקבוצה הזאת חלשה

2.אתה פשוט לא מסוגל להתמודד עם המציאות, המציאות היא שג'רמי פארגו, הפר חוזה כדי לשחק בNBA, להסביר לך עד כמה הדבר היה חשוב לו . תוך שנתיים הוא חזר לאירופה . לחזור אחרי שנתיים לאירופה, תוך שהוא מחליף שלוש קבוצות על הדרך, ובכל הקבוצות שהוא שיחק הוא לא שיחק פאקטור משמעותי, זאת היא הגדרת הכישלון.
3. אני חולק עליך בנושא זה, אני חושב שמה שרייס עושה מאז ההצלבה הוא דבר גדול. כיוון שזה עניין של שתי דעות שקשה לקבוע מי צודק, אז אין טעם לדבר על זה יותר מדי.
4. אני לא מדבר על היכולות שלו, אבל כששחקן מפר פעמיים ברציפות הסכמים שלו אם הקבוצה, ואתה (וכל אחד אחר שרוצה אותו חזרה) משתוקק שהוא יחזור חזרה למכבי, מבחינתי זה מין חוסר כבוד לקבוצה שלך. שחקן שעשה את זה פעמיים, אתה לא רודף אחריו בפעם השלישית. אם הכוונה שלך היית לשחקן מוכשר כפארגו ולאו דווקא הוא אז אני מבין אותך.
6. הרי רשמתי לך שהוא לא לקח לבד ועדיין הוא חלק מרכזי בכל ההתעלויות שהיו. לא יודע, אולי לא ראינו את אותו משחק בצסק"א, אבל הרבע האחרון שלו היה לא פחות ממדהים, בכל האספקטים של המשחק. אתה יכול לדבר כמה שאתה רוצה על קבוצות אחרות שנחנקו וניסים, אבל כל זה דיבורים של מישהו שמנסה להמעיט בהישג הקבוצה כדי להוכיח את הנקודה שלו.
7. גם אני לא אוהב את פארגו. ואני לא יודע איך הוא קשור לדיון בכלל. הם קשורים לדיון בכך, שלי היו שחקנים שרציתי להביא בעמדת הרכז, אבל אחרי השיפור של רייס הם באמת כבר לא קשורים לדיון. בדיוק כמו שפארגו לא אמור להיות קשור אחרי השידרוג של רייס.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 18 מאי 2014, 18:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מאי 2014, 18:57

קבוצה חלשה לא מגיעה לגמר היורוליג גם אם אלוהים בעצמו מאמן אותה.
רייס ישאר, וטוב שכך. לא מוותרים על שחקן כזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 18 מאי 2014, 19:42

מספיק לראות את השלשה שפארגו דפק עכשיו מ-9 מטר כדי להבין כמה הוא מוכשר.
עם זאת, אני מעדיף את הלב של רייס מאת הכישרון של פארגו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מאי 2014, 19:43

Allan Turing כתב:מספיק לראות את השלשה שפארגו דפק עכשיו מ-9 מטר כדי להבין כמה הוא מוכשר.

להבנתי פארגו לא צריך לבוא על חשבון רייס בכלל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 18 מאי 2014, 19:43

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
toja27 כתב:

4.מה הקשר ליכולות שלו?

2.אתה פשוט לא מסוגל להתמודד עם המציאות, המציאות היא שג'רמי פארגו, הפר חוזה כדי לשחק בNBA, להסביר לך עד כמה הדבר היה חשוב לו . תוך שנתיים הוא חזר לאירופה . לחזור אחרי שנתיים לאירופה, תוך שהוא מחליף שלוש קבוצות על הדרך, ובכל הקבוצות שהוא שיחק הוא לא שיחק פאקטור משמעותי, זאת היא הגדרת הכישלון.
3. אני חולק עליך בנושא זה, אני חושב שמה שרייס עושה מאז ההצלבה הוא דבר גדול. כיוון שזה עניין של שתי דעות שקשה לקבוע מי צודק, אז אין טעם לדבר על זה יותר מדי.
4. אני לא מדבר על היכולות שלו, אבל כששחקן מפר פעמיים ברציפות הסכמים שלו אם הקבוצה, ואתה (וכל אחד אחר שרוצה אותו חזרה) משתוקק שהוא יחזור חזרה למכבי, מבחינתי זה מין חוסר כבוד לקבוצה שלך. שחקן שעשה את זה פעמיים, אתה לא רודף אחריו בפעם השלישית. אם הכוונה שלך היית לשחקן מוכשר כפארגו ולאו דווקא הוא אז אני מבין אותך.
6. הרי רשמתי לך שהוא לא לקח לבד ועדיין הוא חלק מרכזי בכל ההתעלויות שהיו. לא יודע, אולי לא ראינו את אותו משחק בצסק"א, אבל הרבע האחרון שלו היה לא פחות ממדהים, בכל האספקטים של המשחק. אתה יכול לדבר כמה שאתה רוצה על קבוצות אחרות שנחנקו וניסים, אבל כל זה דיבורים של מישהו שמנסה להמעיט בהישג הקבוצה כדי להוכיח את הנקודה שלו.
7. גם אני לא אוהב את פארגו. ואני לא יודע איך הוא קשור לדיון בכלל. הם קשורים לדיון בכך, שלי היו שחקנים שרציתי להביא בעמדת הרכז, אבל אחרי השיפור של רייס הם באמת כבר לא קשורים לדיון. בדיוק כמו שפארגו לא אמור להיות קשור אחרי השידרוג של רייס.

1.בנוגע לפארגו זה לא שזה חייב להיות דווקא הוא אלא שחקן ברמתו כמו שאמרת
2.אתה מעריך את רייס הרבה ואני "ככה-ככה" ואני לא רואה סיבה לטחון את זה עכשיו כמה עמודים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 18 מאי 2014, 19:48

MTA2311 כתב:
Allan Turing כתב:מספיק לראות את השלשה שפארגו דפק עכשיו מ-9 מטר כדי להבין כמה הוא מוכשר.

יכול להיות, לא יודע. אני חושב שפארגו בעמדה שתיים טוב פחות.
אני אישית חושב שההחתמה הטובה ביותר שמכבי יכולה לעשות היא לאנגפורד.
ללכת עליו בכל הכח. גם כישרוני, גם ספורטאי למופת, גם מבין מה זה מכבי.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי rc4991 » 18 מאי 2014, 19:52

Allan Turing כתב:
MTA2311 כתב:

וגם עולה פי שלושה ממה שפדרמן מתכוון לשלם לו
אם כבר רוצים להביא סקורר באיזור המיליון אז גודלוק מקאזאן צריך להיות אופציה טובה (ויקרה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 18 מאי 2014, 20:43

rc4991 כתב:
Allan Turing כתב:
MTA2311 כתב:

וגם עולה פי שלושה ממה שפדרמן מתכוון לשלם לו
אם כבר רוצים להביא סקורר באיזור המיליון אז גודלוק מקאזאן צריך להיות אופציה טובה (ויקרה)

לא יודע בקשר לכסף, אני לא משלם. אני רואה כדורסל, ולכן אני רוצה את לאנגפורד.
תחשבו על זה, 10000 צופים במלאנו, כל אחד הוציא 6000 ש״ח בממוצע (ואני זהיר), זה 60 מליון ש״ח.
יש כסף בישראל, ומכבי חשובה להרבה אנשים. יש דרך להביא כסף, אפשר להיות יצירתי ולחשוב איך עושים את זה.

אבל אף אחד לא ביקש את העיצות השיווקיות שלי, אני פה כדי להביע את דעתי בקשר לאיזה שחקן מכבי צריכה.
ספק אם יש מישהו מתאים מלאנגפורד. (ד״א, אני מעריך שלאנגפורד ישמח לחזור, לכן מכבי לא צריכה להשוות הצעות,
אלא להיות באותו איזור חיוג).
יש מצב שהצעה באיזור 2m דולר תנחית אותו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itai7 ו־19 אורחים