20 מאי 2014, 23:27
חנו'ש כתב:אילדיס מראיין זוועה באנגלית.
גם השאלות צפויות וגרועות.
באמת, מה נסגר?
לא יכלו להכין לו מראש שאלות?
הוא מגמגם שם.
20 מאי 2014, 23:29
רייס הוא אחד האנשים המיוחדים. אני באמת באמת אוהב את הבחור הזה. הוא מזכיר לי את דרק במבנה האישיות שלו.
20 מאי 2014, 23:30
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אילדיס מראיין זוועה באנגלית.
גם השאלות צפויות וגרועות.
באמת, מה נסגר?
לא יכלו להכין לו מראש שאלות?
הוא מגמגם שם.
יוצא לו יותר YOU KNOW מלדווין סמית'...
20 מאי 2014, 23:33
Holiday_Armadillo כתב:חמוד רייס, רוצה להיות פה
אני לא חושב שיש מישהו בקבוצה היום שלא רוצה להיות פה, אחרי הפיינל פור וכל הטירוף של החגיגות.
אני חושב שזה גם מה שהשאיר את השחקנים בשושלת הגדולה וגרם להמשכיות. שחקנים מעריכים את האהבה הזאת שהם מקבלים.
20 מאי 2014, 23:34
עוד יותר חמוד כמה שהוא אוהב את הבן שלו
20 מאי 2014, 23:37
Holiday_Armadillo כתב:עוד יותר חמוד כמה שהוא אוהב את הבן שלו
רוב האבות אוהבים את הילדים שלהם באותה המידה, רק לא כולם מראים את זה בצורה יפה ומרגשת כמוהו
20 מאי 2014, 23:39
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עוד יותר חמוד כמה שהוא אוהב את הבן שלו
רוב האבות אוהבים את הילדים שלהם באותה המידה, רק לא כולם מראים את זה בצורה יפה ומרגשת כמוהו
זה מאוד מיוחד שהוא רוצה אותו כל כך קרוב ואני אומרת את זה בעיקר כי הוא ספורטאי שחור
לא חסרים כאלה בארה''ב בין אם בפוטבול או בכדורסל שיש להם 8 ילדים מ-8 אמהות והם לעולם לא פוגשים אותם והמעורבות היחידה שלהם זה בצ'ק מזונות
20 מאי 2014, 23:47
אולי זה חצוף מצידי להגיד את זה אחרי שהייתי ממתנגדיו, אבל אני ממש אוהב את הבחור, אמנם תמיד אמרתי שהוא גבר וחיובי על הספסל, אבל תוסיפו לזה את השיפור המקצועי והצניעות על אף ההישגים והוא פשוט שחקן ענק.
מת שימשיך פה שנים, ווינר ענק ובחור מדהים!
21 מאי 2014, 01:03
LIAV10 כתב:אולי זה חצוף מצידי להגיד את זה אחרי שהייתי ממתנגדיו, אבל אני ממש אוהב את הבחור, אמנם תמיד אמרתי שהוא גבר וחיובי על הספסל, אבל תוסיפו לזה את השיפור המקצועי והצניעות על אף ההישגים והוא פשוט שחקן ענק.
מת שימשיך פה שנים, ווינר ענק ובחור מדהים!
כמעט כולם כאן היו ממתנגדיו. אבל אני חושב שכולם שמו לב לכך שהוא בחור מאוד חיובי, מאוד מפרגן (לאוחיון למשל) ומאוד משתדל.
בניגוד להיקמן למשל, שהסגנון שלו מרגיז אותי, ברייס יש משהו יותר נוצץ ומרתק, ולכן גם כשלא הולך לו, זה בדר"כ לא נראה רע מבחינה קבוצתית
בכל אופן, אני באמת מאוד מאוד שמח בשבילו, ובטוח שהוא יימנף את זה הלאה.
21 מאי 2014, 01:27
עכשיו ראיתי את זה, איזה בחור, אני מת עליו.
איפה היה הבן שלו בתחילת השנה?
21 מאי 2014, 01:32
לא הכי קשור לפה אבל קשור בהקשר שרייס אמר שהוא רוצה להישאר פה.
אז דבר ראשון צריך כבר עכשיו לחתום איתו על חוזה לעוד שנתיים שלוש חוץ מהעונה הבאה,זה שחקן שהיתחבר למועדון ולאוהדים וזה דבר חשוב ושווה המשכיות גם אם הוא לא כוכב ענק .
רייס שחקן טוב גם שלא הלך לא והאופי והמחויבות שלו והבן אדם שהוא חשובים לא פחות גם על גבי עוד קצת כשרון לדוגמא פארגו , אני לא מתעוור מהההצלחה שלו ,הוא שחקן טוב ומחויב והלואי שהיתפתח עוד והיתבגר כשחקן ,אבל גם כאחד
שעולה מהספסל ונותן דברים מסוימים ומהמחויבות שלו אני אהיה מרוצה.
הנקודה שרציתי לגעת בה ,היא טיוס אני שמעתי בראיון איתו בכיכר רבין ,שדיברו איתו על הנבחרת והכל ,ונגעו גם בנקודה אם ישאר במכבי בעתיד הרחוק ,אני לא כל כך הצלחתי להבין מה הוא אמר וחיפשתי תראיון ולא מצאתי ,אבל הוא דיבר על ריפיט ועל 3 אליפויות אירופה ברציפות,אבל שמעתי אותו גם מדבר שזה עסק והכל לא כל כך הבנתי אם הוא רואה תעתיד שלו במכבי והוא מזדהה ומחויב ,היה נשמע שהוא אחד של כסף ולא נהפך למכביסט ולאחד שמבין מה נפל בחלקו,אני מסכים גם שבהמשך מגיעה לו משכורת וחוזה הולם .
מכבי חיבבת להיות חכמה ולממוד לשלם ולשלם על המשכיות ,עד שסוף סוף יש היזדמנות להמשכיות ולא להיתתבלבל ולהמשיך אם הניהול והדרך העקומה והניסוים של לא נורא נמצא שחקן אחר ונהפוך אותו לכזה ,כבר הוכח שזה לא קורה.
אז זהו אשמח אם מישו יעלה לי תראיון או יגיד לי אם הבנתי נכון שהוא אין לו בעיה בשביל כסף לעזוב את מכבי ,אני לא שלא הבנתי אותו לא הצלחתי לשמוע אותו.
עכשיו לנקודה של כסף והיזדהות ,אני מבין ששחקנים צריכים להיתפרנס וזו העבודה שלהם ,אבל שמגיעים למועדון כמו מכבי ורואים תטיפול בהם ותאהדת הקהל ואוהבה גם שלא זוכים באירופה ובמיוחד שזוכים ורואים כזה קהל וכזאת היתגיסות של האוהדים המדינה ראש ממשלה נשיא ,איך זה לא גורם להם ךהגיד אני רוצה להישאר פה כל החיים זה שווה הכל החויות האלה בעיני והאהבה שהם מקבלים ,גם ההישתתפות מבחינתם בפרסומות של ערוץ הספורט וכל מה שכולל להיות במכבי ,ברור שלא בשביל שכר של בזוקה אבל גם אם זה לא 2 מליון דולר אבל עדין בשביל שכר יפה ,שזה גם מכבי צריכה להתחיל לעבוד חכם ולתת שמגיע.
אני לא מבין איך שחקנים לא לומדים ,הם מגיעים לפה והמשפחתיות והחיבור שנהיה להם אם השחקנים גם אחד אם השני לעומת קבוצות אחרות באירופה שאתה רואה שבחלק מהקבוצות השחקנים מרוחקים אחד מהשני ומלאי אגו ואין גיבוש ,איך שחקנים מוותרים על זה וחוזרים על אותה טעות לא רק בהקשר שחקנים של מכבי ,יש עוד כמה קבוצות באירופה כדוגמת היווניות שדומות למכבי בזה.
נראה לי שגם לאנפורד מצטער שהוא הלך וגם הנדריקס ,שהם רואים לאן הגיעו ,ושחקן צריך להיות מודע שהוא לא מתאים לכל מקום לכל שיטה ,ושבאירופה חותכים מהר .
אם זה נכון כמו שאוממרים שלאנגפוררד מגשש על חזרה וגם עוד כל מיני שחקנים אז כנראה שהם הבינו את טעותם .
אנחנו תמיד שומעים על שחקנים שדיברו כמה רצו וחלמו לשחק במכבי והיו במשאי ומתן וזה לא הלך ושהיו מוכנים לוותר .
לא שהיה חסר אבל אני מקווה שהזכיה תחזיר תרצון של שחקנים לנחות פה ולהבין מה הולך פה ושכשאר הם רואים תהקהל הם חולמים לשחק בשביל קהל כזה גם בפחות כסף.
דוגמת סופו לדעתי הוא יכול בשקט להרוויח מליון דולר ,בזמן שהוא משחק גם אם זה לא הרבה ,התשומת לב שהוא מחייב מהקבוצה השניה וההתאמות שהם צריכים לעשות אין שחקן כזה באירופה ,בעוצמה שלו וובריכוז שהוא מצריך מצד היריבה,אין שחקן באירופה גדם לא טומיץ או קרסטיץ שהייתי רוצה לראות במכבי,שנה אחרי שנה בהיתמודדויות איתם הוא עושה להם בית ספר ואתה רואה שהם לא יכולים לעצור אותו אחד על אחד,דיברתי בהיתמודדויות בינהם לא בין הקבוצות.
שאני רואה איך הגבוהים האלה מרוויחים כל כך הרבה לעומותו ,אני רק יכול להיצטער שהוא מספק 15 דקות כאלה וגם לא יציב.
לגבי טומיץ פעם היצטערתי שהוא חמק לנו מהידים ושריאל גנבה לנו אותו,אבל היום שראיתי לאן הוא היתפתח ומה נהיה ממנו אני ממש בסדר אם זה הוא שחקן בסדר ,אבל אפילו גיסט ולאזמה עצרו אותו שנה שעברה ועשו לו בית ספר ,ככה שזה ממש לא פספוס לדעתי בכל אופן.
21 מאי 2014, 01:53
LIAV10 כתב:עכשיו ראיתי את זה, איזה בחור, אני מת עליו.
אצל ההורים שלו בארה"ב.
החל מהעונה הבאה רייס ג'וניור יגור בארץ וילמד בבית ספר אמריקאי (טייריס כבר רשם אותו).
21 מאי 2014, 01:58
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:עכשיו ראיתי את זה, איזה בחור, אני מת עליו.
אצל ההורים שלו בארה"ב.
החל מהעונה הבאה רייס ג'וניור יגור בארץ וילמד בבית ספר אמריקאי (טייריס כבר רשם אותו).
כן, שמעתי על זה, חדשות טובות.
הקטע שטייריס מניף את הפרס שלו והילד רץ לחבק אותו יהיה אחד הזכורים בהיסטוריה, פשוט קטע חמוד.
21 מאי 2014, 03:02
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:עכשיו ראיתי את זה, איזה בחור, אני מת עליו.
אצל ההורים שלו בארה"ב.
הקטע שטייריס מניף את הפרס שלו והילד רץ לחבק אותו יהיה אחד הזכורים בהיסטוריה, פשוט קטע חמוד.
חמוד זה לשון המעטה. אותי זה ריגש בטירוף..
מה שמיוחד מאוד בטייריס זה השקט שלו כבנאדם, בניגוד גמור לנמרצות שלו כשחקן. הוא באמת משהו מיוחד..
אני פשוט לא מבין ולא מאמין איך הגענו למצב שרייס הפך לסוג של אליל עבורנו אחרי שכולם הציפו אותו בקללות שאי אפשר היה לסבול והוא כבר היה עם רגל וחצי בקבר מבחינה מקצועית. זה עוד משהו שהוא בלתי נתפס בעיניי..
שרק ימשיך ביכולת הזאת לא רק במאבק על האליפות בארץ אלא גם בעונה הבאה. אני מאוד מפחד ממצב שבו תהיה ירידה ביכולת שלו ואז אנחנו עוד עלולים לשכוח לו הכל.. הרי כבר הוכח שהזיכרון של אוהד ממוצע הוא קצר מהרגיל.
21 מאי 2014, 07:02
מכביסט29 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:עכשיו ראיתי את זה, איזה בחור, אני מת עליו.
אצל ההורים שלו בארה"ב.
חמוד זה לשון המעטה. אותי זה ריגש בטירוף..
מה שמיוחד מאוד בטייריס זה השקט שלו כבנאדם, בניגוד גמור לנמרצות שלו כשחקן. הוא באמת משהו מיוחד..
אני פשוט לא מבין ולא מאמין איך הגענו למצב שרייס הפך לסוג של אליל עבורנו אחרי שכולם הציפו אותו בקללות שאי אפשר היה לסבול והוא כבר היה עם רגל וחצי בקבר מבחינה מקצועית. זה עוד משהו שהוא בלתי נתפס בעיניי..
שרק ימשיך ביכולת הזאת לא רק במאבק על האליפות בארץ אלא גם בעונה הבאה. אני מאוד מפחד ממצב שבו תהיה ירידה ביכולת שלו ואז אנחנו עוד עלולים לשכוח לו הכל.. הרי כבר הוכח שהזיכרון של אוהד ממוצע הוא קצר מהרגיל.
כולם הציפו אותו בקללות ולא האמינו בו ???
אני לא דואג לגבי שנה הבאה כי החלק הכי חזק אצלו זה האופי ולכן אם יכנס לתקופה לא טובה הוא ידע להרים את עצמו .
המקרה של רייס צריך להיות סמל לכולנו וללמד אותנו קצת על סובלנות . גם אם אתה לא אוהב שחקן מסויים אין מקום לקבור אותו בצורה כלכך חריפה לפני שדרך על הפרקט ב נוקיה. למשל קרחון בראון שמדברים עליו עכשיו הוא לא הקאפ אוף טי שלי אבל אם יגיע הוא ראוי להזדמנות להוכיח את עצמו...
אגב , איפה רוי ?????
21 מאי 2014, 09:08
עזוב זה טבעי - ככה זה בספורט. אתה טוב כמו המשחק האחרון שלך.
קלעת? צלש. החטאת? טר״ש.
ספק אם מישהו (אפילו דיויד שהביא אותו) חשב שהוא יצליח ככה. זה היה שוק גמור.
מספיק היה לראות את הפנים של לאסו שהשלשות צללו בהארכה. הוא לא הבין מה נפל עליו.
21 מאי 2014, 20:09
ביום שישי תתפרסם בשבעה ימים כתבה על רייס, נראה מעניין מאוד לפי הקטע הקטן שפרסמו:
http://article.yedioth.co.il/default.as ... cleid=8194