חנו'ש כתב:אילדיס מראיין זוועה באנגלית.
גם השאלות צפויות וגרועות.
באמת, מה נסגר?
לא יכלו להכין לו מראש שאלות?
הוא מגמגם שם.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אילדיס מראיין זוועה באנגלית.
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אילדיס מראיין זוועה באנגלית.
באמת, מה נסגר?
לא יכלו להכין לו מראש שאלות?
הוא מגמגם שם.
Holiday_Armadillo כתב:חמוד רייס, רוצה להיות פה
Holiday_Armadillo כתב:עוד יותר חמוד כמה שהוא אוהב את הבן שלו
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עוד יותר חמוד כמה שהוא אוהב את הבן שלו
רוב האבות אוהבים את הילדים שלהם באותה המידה, רק לא כולם מראים את זה בצורה יפה ומרגשת כמוהו
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עוד יותר חמוד כמה שהוא אוהב את הבן שלו
רוב האבות אוהבים את הילדים שלהם באותה המידה, רק לא כולם מראים את זה בצורה יפה ומרגשת כמוהו
זה מאוד מיוחד שהוא רוצה אותו כל כך קרוב ואני אומרת את זה בעיקר כי הוא ספורטאי שחור
לא חסרים כאלה בארה''ב בין אם בפוטבול או בכדורסל שיש להם 8 ילדים מ-8 אמהות והם לעולם לא פוגשים אותם והמעורבות היחידה שלהם זה בצ'ק מזונות
LIAV10 כתב:אולי זה חצוף מצידי להגיד את זה אחרי שהייתי ממתנגדיו, אבל אני ממש אוהב את הבחור, אמנם תמיד אמרתי שהוא גבר וחיובי על הספסל, אבל תוסיפו לזה את השיפור המקצועי והצניעות על אף ההישגים והוא פשוט שחקן ענק.
מת שימשיך פה שנים, ווינר ענק ובחור מדהים!
LIAV10 כתב:עכשיו ראיתי את זה, איזה בחור, אני מת עליו.
איפה היה הבן שלו בתחילת השנה?
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:עכשיו ראיתי את זה, איזה בחור, אני מת עליו.
אצל ההורים שלו בארה"ב.
החל מהעונה הבאה רייס ג'וניור יגור בארץ וילמד בבית ספר אמריקאי (טייריס כבר רשם אותו).
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:עכשיו ראיתי את זה, איזה בחור, אני מת עליו.
אצל ההורים שלו בארה"ב.
החל מהעונה הבאה רייס ג'וניור יגור בארץ וילמד בבית ספר אמריקאי (טייריס כבר רשם אותו).
כן, שמעתי על זה, חדשות טובות.
הקטע שטייריס מניף את הפרס שלו והילד רץ לחבק אותו יהיה אחד הזכורים בהיסטוריה, פשוט קטע חמוד.
מכביסט29 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:עכשיו ראיתי את זה, איזה בחור, אני מת עליו.
אצל ההורים שלו בארה"ב.
כן, שמעתי על זה, חדשות טובות.
הקטע שטייריס מניף את הפרס שלו והילד רץ לחבק אותו יהיה אחד הזכורים בהיסטוריה, פשוט קטע חמוד.
חמוד זה לשון המעטה. אותי זה ריגש בטירוף..
מה שמיוחד מאוד בטייריס זה השקט שלו כבנאדם, בניגוד גמור לנמרצות שלו כשחקן. הוא באמת משהו מיוחד..
אני פשוט לא מבין ולא מאמין איך הגענו למצב שרייס הפך לסוג של אליל עבורנו אחרי שכולם הציפו אותו בקללות שאי אפשר היה לסבול והוא כבר היה עם רגל וחצי בקבר מבחינה מקצועית. זה עוד משהו שהוא בלתי נתפס בעיניי..
שרק ימשיך ביכולת הזאת לא רק במאבק על האליפות בארץ אלא גם בעונה הבאה. אני מאוד מפחד ממצב שבו תהיה ירידה ביכולת שלו ואז אנחנו עוד עלולים לשכוח לו הכל.. הרי כבר הוכח שהזיכרון של אוהד ממוצע הוא קצר מהרגיל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־28 אורחים