המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:כי הוא הגיע בזמן ההוכחה.
בסופו של דבר, הוא הביא את מה שכולנו מחכים לו כל עונה כבר 9 שנים? כן.
Allan Turing כתב:ספנוליס היה מוכר לפני שהגיע לאולי׳.
הוא לקח ב2007 אליפות עם פנא, והטיפוס שלו לפיסגה היה הדרגתי.
מה שמיוחד ברייס, זה שהכל קרה כ״כ מהר, שזה נראה לא אמיתי.
אי-אפשר שלא לחשוב מה הגבול שלו, הרי הוא לא הגיע לשיא היכולת רק אחרי שנה אחת במכבי נכון?
לכן הסיפור שלו כ״כ גדול ומרתק.
LIAV10 כתב:גם מקאלב עשה את הקפיצה הזאת בשנייה.
rc4991 כתב:Allan Turing כתב:ספנוליס היה מוכר לפני שהגיע לאולי׳.
אי-אפשר שלא לחשוב מה הגבול שלו, הרי הוא לא הגיע לשיא היכולת רק אחרי שנה אחת במכבי נכון?
מה כל כך מהר? הוא בסך הכל נתן משחק טוב בחצי הגמר ומשחק ענק בגמר וכבר הוא הופך לתותח?
למעט הגמר הוא לא נתן משחקים גדולים במיוחד ובטח שלא ברציפות
גם במשחקים עצמם הוא סובל מחוסר יציבות (למרות שזה פחות קשור לדיון)
מקובי כתב:rc4991 כתב:Allan Turing כתב:ספנוליס היה מוכר לפני שהגיע לאולי׳.
מה כל כך מהר? הוא בסך הכל נתן משחק טוב בחצי הגמר ומשחק ענק בגמר וכבר הוא הופך לתותח?
למעט הגמר הוא לא נתן משחקים גדולים במיוחד ובטח שלא ברציפות
גם במשחקים עצמם הוא סובל מחוסר יציבות (למרות שזה פחות קשור לדיון)
אני לא מסכים.
חייב לציין שהוא הראה שיש לו ביצים עוד קודם, נגד ריטאס (כמדומני) ונגד באיירן הוא קלע את הסל שניצח את המשחק.
אני זוכר שבתחילת העונה היתה כתבה מי לוקח את הכדורים האחרונים, אני חושב שאפשר להגיד שהרעיון הכי טוב זה רייס (ובלו במידה והוא במשחק טוב)
הוא הופיע במאני טיים (הקאמבק מול מילאנו, הקאמבק מול צסק"א והמשחק מול ריאל) וזה הדבר הגדול בו.
מכבי של השנה היא קבוצה שאתה לא יודע מי יתפוצץ עליך, וזה מאוד מתאים לדיוויד שזורק את כולם ברבע הראשון ומנסה אותם. אני גם מאמין שהוא יודע מה היתרונות של השחקנים שלו ומתאים אותם לחסרונות של היריבה גם תוך כדי משחק...(ג'קסון נפצע, היה ברור שתאודוסיץ' חור ומהרגע הזה פשוט חגגנו עליו... גם שמסינה ניסה להחליף שמירה שתאודוסיץ' ישמור על סמית', סמית' הוריד אותו לפוסט אפ לסל קל)
פניני לדוג' עם 0 נק' בפיינל פור יכול לבוא לך מחר ולדפוק פתאום 20... וזה לא יפתיע אף אחד.
rc4991 כתב:לא רוצה להישמע אנטי אבל היחס שרייס מקבל פה נראה לי ממש מוגזם
MTA2311 כתב:רוני, קודם כל, הזכייה באליפות אירופה מוחקת חצי עונה ראשון רע. בקלות אפילו.
דבר שני, אם מבחינתך היא מוחקת חצי עונה ראשון רע בשביל בלאט, אז היא צריכה למחוק גם בשביל רייס.
בכל מקרה, למרות שאני די מסכים איתך, אין מה לעשות עם זה כרגע. כמו שאמרתי עוד לפני הפיינל פור, הישגים מהסוג הזה אמורים לשנות לכולנו הרבה מאוד קונספציות, ולכל הפחות להרוויח לאנשים(שחקנים+מאמנים) השנויים במחלוקת עוד קצת זמן. נראה מה יהיה עונה הבאה.
yzafrir כתב:גם בתחילת העונה הוא לא היה שחקן מפוזר ולא איבד הרבה כדורים . הוא פשוט קלע באחוזים לא טובים ו בחירת הזריקות שלו הייתה לא טובה ....
לאט לאט הוא נכנס לכושר ושיפר גם את בחירת בזריקות שלו .
מה שמדהים בו זה שאת התהליך שהוא עבר בשנה שחקנים אחרים לוקח להם שנתיים שלוש ו לפעמים אף פעם...
MTA2311 כתב:רוני, קודם כל, הזכייה באליפות אירופה מוחקת חצי עונה ראשון רע. בקלות אפילו.
דבר שני, אם מבחינתך היא מוחקת חצי עונה ראשון רע בשביל בלאט, אז היא צריכה למחוק גם בשביל רייס.
בכל מקרה, למרות שאני די מסכים איתך, אין מה לעשות עם זה כרגע. כמו שאמרתי עוד לפני הפיינל פור, הישגים מהסוג הזה אמורים לשנות לכולנו הרבה מאוד קונספציות, ולכל הפחות להרוויח לאנשים(שחקנים+מאמנים) השנויים במחלוקת עוד קצת זמן. נראה מה יהיה עונה הבאה.
התנין כתב:תיזכרו לרגע בדווין סמית', שהיה נראה כמו גוש חרא לאורך כל העונה הראשונה שלו, עד שהגיעה הסדרה מול פאו, ומאז הוא שחקן שונה לחלוטין. באמת שראו שיפור אצל רייס עוד הרבה לפני הפיינל פור, ואני בטוח שבעונה הבאה הוא יתחיל מאותו מקום.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:רוני, קודם כל, הזכייה באליפות אירופה מוחקת חצי עונה ראשון רע. בקלות אפילו.
זה כן יכול למחוק לו חצי עונה רעה אבל לא להפוך אותו לכוכב
אני חושב שהאליפות הזאת עלתה לכם לראש יותר מדי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־15 אורחים