מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי felix_r » 20 אפריל 2011, 17:27

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:מה דעתכם על לוקה זוריץ'?
מדובר בשחקן נחמד מאוד המתנשא לגובה 2.11 יודע לשים גוף בהגנה וגם חוסם מדי פעם ומבחינה התקפית הוא טוב מאוד
אגב,הוא כבר הוזכר באמצע העונה כמועמד למכבי אך בסופו של דבר בחרו במאצ'באן
יכול להיות שלא הביאו אותו כי היה תחת חוזה אבל אם אני לא טועה החוזה שלו נגמר השנה והוא לא יקר
בכל מקרה הנה גם הסטטיסטיקה שלו:
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=38682

אם לא יקרה משהו ממש יוצא דופן(אבל ממש יוצא דופן)הוא יהיה במלאגה בעונה הבאה..הוא כבר סגר שם בינואר.

(ד''א אני חדשה כאן,מקווה שלא עברתי על שום חוק כבר בהתחלה :duh )

לא עברת על שום חוק. אצלנו כל אחד יכול לדבר חופשי מהרגע שנרשם.
ברוכה הבאה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 אפריל 2011, 17:29

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מדובר בשחקן נחמד מאוד המתנשא לגובה 2.11 יודע לשים גוף בהגנה וגם חוסם מדי פעם ומבחינה התקפית הוא טוב מאוד
יכול להיות שלא הביאו אותו כי היה תחת חוזה אבל אם אני לא טועה החוזה שלו נגמר השנה והוא לא יקר

אם לא יקרה משהו ממש יוצא דופן(אבל ממש יוצא דופן)הוא יהיה במלאגה בעונה הבאה..הוא כבר סגר שם בינואר.

(ד''א אני חדשה כאן,מקווה שלא עברתי על שום חוק כבר בהתחלה :duh )

לא עברת על שום חוק. אצלנו כל אחד יכול לדבר חופשי מהרגע שנרשם.
ברוכה הבאה.

תודה רבה:)
האמת שאני קוראת פה כבר די הרבה זמן אבל רק עכשיו היה לי את האומץ להירשם..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 20 אפריל 2011, 17:34

asafb96 כתב:

יכול מאוד להתאים, יש לו את הסייז, לפי הסטטיסטיקה הוא גם ריבאונדר טוב ושחקן התקפה יעיל
יש המון סנטרים יגוסלביים שמתאימים למכבי, כמו זוריץ', מוסלי, מאריאנוביץ' וכו..

מה כבר מוסלי עשה בקרירה שהחלטת שהוא מתאים ?
גם מרינוביץ' עגלה וכל מה שיש לו זה בעיקר גובה ומאסה ....

סנטר צעיר שיכול להיות נחמד מאוד וכבר השנה נתן עונה מדהימה יחסית הוא יונאס ואלנציונאס רק שאני חושב (חושש) שהעלות שלו תיהיה גבוהה מאוד כי מדובר באחד הכשרונות הגדולים היום באירופה ואולי בעולם ( מדברים עליו כבחירה בסיבוב הראשון בדראפט...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 אפריל 2011, 17:39

יש סנטר צעיר שהיה נחמד אם היה מגיע למכבי(אני אישית מאוד הייתי רוצה לראות אותו במכבי),רק אני לא חושבת שיש מצב שזה יקרה..
טומיסלאב זובצ'יץ',קבוצה-ציבונה
2.14
שנת לידה 1990
ביורוליג:9 נקודות ו-5.1 ריבאונדים
ליגה אדריאטית:9.7 נקודות ו-5.3 ריבאונדים
בליגה הקרואטית:11.7 נקודות ו-5.7 ריבאונדים
עדיין רזה מדי וגם רך מדי..אבל יש לו עתיד גדול,יכול להיות שדווקא בעמדה 4 ולא 5..אלא אם כן הוא יעלה איזה 15 ק''ג לפחות
http://www.youtube.com/watch?v=sGphXQzr5d8
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 אפריל 2011, 17:57

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:

יכול מאוד להתאים, יש לו את הסייז, לפי הסטטיסטיקה הוא גם ריבאונדר טוב ושחקן התקפה יעיל
יש המון סנטרים יגוסלביים שמתאימים למכבי, כמו זוריץ', מוסלי, מאריאנוביץ' וכו..

מה כבר מוסלי עשה בקרירה שהחלטת שהוא מתאים ?
גם מרינוביץ' עגלה וכל מה שיש לו זה בעיקר גובה ומאסה ....

סנטר צעיר שיכול להיות נחמד מאוד וכבר השנה נתן עונה מדהימה יחסית הוא יונאס ואלנציונאס רק שאני חושב (חושש) שהעלות שלו תיהיה גבוהה מאוד כי מדובר באחד הכשרונות הגדולים היום באירופה ואולי בעולם ( מדברים עליו כבחירה בסיבוב הראשון בדראפט...)

עזוב, נביא את האוורד, יכול לתת לסופו כמה דקות לנוח
נו באמת, מצד אחד אתה אומר שלמכבי אין כסף להביא סנטרים אמיתיים וטובים, ומצד שני זאת התגובה שלך
מה מאצ'באן עשה בקריירה? מה מוריס, פישר, פרקינס ופארגו עשו בקריירה לפני מכבי?
למכבי אין תקציב חופשי שהיא יכולה להביא שחקנים, החכמה זה להביא שחקן אלמוני ולהפוך אותו לשחקן "שעשה משהו בקריירה"
אגב, אם אתה אומר שמאריאנוביץ' עגלה, כנראה שמועלם לא ראית אותו משחק
מריאנוביץ' שחקן נפלא, ממש לא רק בגלל הגובה והמסה. שחקן די יעיל בהתקפה, קולע עונשין מצוין, וגם עושה הגנה טוב.
ואלנציונאס הוא גם אופציה טובה, אבל כמו שאמרת, הוא, כמו לאון ראדוסוביץ' מציבונה, כבר עשו את הפריצה, וכנראה שיקבלו חוזים יפים מאוד שנה הבאה
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 20 אפריל 2011, 18:24

asafb96
תגיד מה עובר עלייך ? יש לך תגובות של ילד בן 15...
מוסלי שייך לויטוריה וכמו קודמיו ספליטר והיום באראץ חתומים על חוזים ארוכי טווח . מה גורם לך לחשוב שמכבי יכולה להביא אותו . הוא נחשב כשרון אבל שחקן שלא הוכיח את עצמו בשום מסגרת איכותית עד עכשיו...אתה שואל מה פישר או וריס או פארגו עשו לפני ? גם לא הרבה ולכן בזמנו זה היה נראה שמכבי לוקחת סיכון ענקי איתם שהצליח בסופו של דבר . אני לא חושב שבמצב שמכבי הגיע אליו כדאי לה להמר על שחקנים צעירים וחסרי נסיון לחלוטין ...אגב גם מצ'באן למרות הכשרון הגדול הייתה החתמה מאוד מפתיע ולא בטוח שנכונה לקבוצה הנוכחית , בעתיד יכול להיות שיותר יתאים אבל כרגע הוא די מבוזבז פה ...
מריאנוביץ' נפיל שמועד לפציעות , שחקן איטי מאוד וממש לא פותר לנו את הבעיות בהגנה בעמדת הסנטר , כמו את סופו גם אותו עוברים בקלות בחדירה ויכולת החסימה שלו מבוססת רק על הגובה שלו כי הוא בקושי מתרומם מהריצפה . הוא בהחלט לא סוג השחקנים שאנחנו צריכים , בטח שלא למשחק המהיר שמכבי משחקת...ואגב כן ראיתי אותו משחק לא פעם ולא פעמיים....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 20 אפריל 2011, 20:53

מכבי לא תחתים שום פרוספקט אירופאי לעמדת הסנטר כשהיא מחזיקה את סופו(שהוא פרוייקט בפני עצמו) ומשלמת לא מעט כסף עבור מאצ'באן. הצעתי שם שהוא פרי אייג'נט בעונה הבאה ויכול להיות אופציה בגלל השביתה- דיאנדרה ג'ורדן מהקליפרס, 2.11 מ', אתלט נהדר, גוף חזק וידיים ארוכות, 7.2 נקודות, 7.1 ריבאונדים ויותר חשוב, 1.8 חסימות למשחק ב-25 דקות.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 אפריל 2011, 21:52

באס דיבורים על השביתה. אם תהיה שביתה יכול לנחות פה גם אמאר'ה סטאדומייר בטעות. לא צריך להתחשב בזה ובטח לא להעלות שמות בהתחשב בכך שאולי תהיה שביתה ואולי השחקן הזה או הזה יסכים להגיע למכבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 20 אפריל 2011, 21:53

שחף כתב:מכבי לא תחתים שום פרוספקט אירופאי לעמדת הסנטר כשהיא מחזיקה את סופו(שהוא פרוייקט בפני עצמו) ומשלמת לא מעט כסף עבור מאצ'באן. הצעתי שם שהוא פרי אייג'נט בעונה הבאה ויכול להיות אופציה בגלל השביתה- דיאנדרה ג'ורדן מהקליפרס, 2.11 מ', אתלט נהדר, גוף חזק וידיים ארוכות, 7.2 נקודות, 7.1 ריבאונדים ויותר חשוב, 1.8 חסימות למשחק ב-25 דקות.

נשמע יותר מדי טוב למכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 אפריל 2011, 22:08

yzafrir כתב:asafb96
מוסלי שייך לויטוריה וכמו קודמיו ספליטר והיום באראץ חתומים על חוזים ארוכי טווח . מה גורם לך לחשוב שמכבי יכולה להביא אותו . הוא נחשב כשרון אבל שחקן שלא הוכיח את עצמו בשום מסגרת איכותית עד עכשיו...אתה שואל מה פישר או וריס או פארגו עשו לפני ? גם לא הרבה ולכן בזמנו זה היה נראה שמכבי לוקחת סיכון ענקי איתם שהצליח בסופו של דבר . אני לא חושב שבמצב שמכבי הגיע אליו כדאי לה להמר על שחקנים צעירים וחסרי נסיון לחלוטין ...אגב גם מצ'באן למרות הכשרון הגדול הייתה החתמה מאוד מפתיע ולא בטוח שנכונה לקבוצה הנוכחית , בעתיד יכול להיות שיותר יתאים אבל כרגע הוא די מבוזבז פה ...
מריאנוביץ' נפיל שמועד לפציעות , שחקן איטי מאוד וממש לא פותר לנו את הבעיות בהגנה בעמדת הסנטר , כמו את סופו גם אותו עוברים בקלות בחדירה ויכולת החסימה שלו מבוססת רק על הגובה שלו כי הוא בקושי מתרומם מהריצפה . הוא בהחלט לא סוג השחקנים שאנחנו צריכים , בטח שלא למשחק המהיר שמכבי משחקת...ואגב כן ראיתי אותו משחק לא פעם ולא פעמיים....

כן התגובות שלי הם של ילד בן 15.. :rolleyes
לפני שבוע רשמת בדיוק הפוך ממה שאתה רושם היום ואני ילד?
מה הקשר שמוסלי שייך לויטוריה? נתתי אותו כדוגמא לשחקן שיכול להתאים, מה הקשר איפה הוא חתום, דיברתי על סוג השחקן
הוא לא הוכיח את עצמו, כמו שמאצ'באן לא הוכיח את עצמו במסגרת איכותית, וכמו שהאפמן, פארגו, פרקינס ומוריס לא הוכיחו את עצמן במסגרת איכותית עד שבאו למכבי
כמו שאז זה הצליח, גם עכשיו זה יכול להצליח
לגבי מריאנוביץ', אני לא אתווכח איתך, כי לפי התגובה שלך או שלא ראית אותו, או שאתה מצפה שמכבי תביא את בורוסיס לעמדת הסטר המחליף.
הוא שחקן גבוה, חזק, יעיל בהתקפה, ריבאונדר טוב, קלע עונשין מצוין, מה אתה עוד רוצה? שיהיה אתלט כמו פארגו וקלעי כמו בלו?
לגבי הסגנון משחק, שוב, אי אפשר לבנות על הסנטר במשחק הריצה. אי אפשר להחזיק חמישיה מהירה ואתלטית לאורך זמן.
אמרת שאי אפשר עשות אילתורים בעמדת הסנטר, וצריך סנטר אמיתי, אבל סנטר כבד כמו מריאנוביץ' לא מתאים למשחק הריצה. יש לך עוד דרישות?
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 21 אפריל 2011, 03:30

asafb96 כתב:

מה הקשר שמוסלי שייך לויטוריה? נתתי אותו כדוגמא לשחקן שיכול להתאים, מה הקשר איפה הוא חתום, דיברתי על סוג השחקן
הוא לא הוכיח את עצמו, כמו שמאצ'באן לא הוכיח את עצמו במסגרת איכותית, וכמו שהאפמן, פארגו, פרקינס ומוריס לא הוכיחו את עצמן במסגרת איכותית עד שבאו למכבי
לגבי מריאנוביץ', אני לא אתווכח איתך, כי לפי התגובה שלך או שלא ראית אותו, או שאתה מצפה שמכבי תביא את בורוסיס לעמדת הסטר המחליף.
הוא שחקן גבוה, חזק, יעיל בהתקפה, ריבאונדר טוב, קלע עונשין מצוין, מה אתה עוד רוצה? שיהיה אתלט כמו פארגו וקלעי כמו בלו?
לגבי הסגנון משחק, שוב, אי אפשר לבנות על הסנטר במשחק הריצה. אי אפשר להחזיק חמישיה מהירה ואתלטית לאורך זמן.
אמרת שאי אפשר עשות אילתורים בעמדת הסנטר, וצריך סנטר אמיתי, אבל סנטר כבד כמו מריאנוביץ' לא מתאים למשחק הריצה. יש לך עוד דרישות?

כנראה שיש לך קצת בעיות בהבנת הנקרא כי גם אז לא הבנת את מה שכתבתי וזה ממש לא ההפך מהיום .....
כשאתה אומר על מוסלי שהוא סוג השחקן שמתאים , מה זה אומר בדיוק ? הוא ומארינוביץ' ממש לא אותו סוג של שחקן ולכן אני לא מבין את הקשר בניהם .
מצ'באן לא הוכיח את עצמו עדיין ברמות הגבוהות אבל עדיין עשה יותר משניהם ובכל זאת כבר כתבתי את זה קודם שכשהוא חתם חשבתי עוד אז שזו לא החתמה נכונה של מכבי לעונה הזאת אבל כשיש לך הזדמנות להחתים שחקן כמוהו על חוזה ארוך טווח אי אפשר לסרב כי גם אם לא יבוא לידי ביטוי העונה הזאת הוא הבאה עדיין בעתיד הוא יהיה שחקן משמעותי .
לגבי שאר השמות שהזכרת , הם לא הגיעו לפה כפרוספקטים צעירים אלא שחקנים יותר בוגרים . האפמאן הגיע אחרי עונה טובה בליגה הספרדית , מוריס שחקן שנבחר על סף הסיבוב הראשון בדראפט וטעם קצת NBA ולא הגיע בתור ילד חסר ניסיון , וגם פרקינס הגיע לפה כבר לא ילד אחרי שטעם כמה ליגות באירופה כולל עונותמצויינות בבלגיה ובחיפה . היחיד מבין החבורה שהגיע יחסית צעיר וחסר נסיון אירופאי הוא פארגו ולכן ההפתעה איתו היא גדולה יותר מכל החברה האחרים שהזכרת , אבל גם הוא הגיע אחרי עונה מצויינת בגליל שאיך היא הסתיימה כולנו זוכרים...
לגבי מארינוביץ' , אני באמת לא יכול להתווכח איתך כי אם אתה כותב שהייתי רוצה שמכבי יביאו את בורוסיס אז אתה כנראה באמת מתקשה בהבנת הנקרא .
מכבי לא צריכה שחקו בסגנון של בורוסיס , ברור שאם היה לה אפשרות זה תמיד טוב אבל לא בסוג הזה של השחקנים היא צריכה להתמקד בחיפוש שלה , גם בגלל עלות ( סנטרים גבוהים ומאסיביים עולים הרבה יותר ) וגם בגלל שיש לה את סופו .
מה שאני חושב שמכבי צריכה זה סנטר יותר אתלטי ומהיר שמסתמך פחות על מאסה במשחק ההגנה שלו אלא יותר על הניתור ויכולת החסימה . שחקנים כאלו הם בדרך כלל טווינרים שמשחקים גם בעמדת הפאוור פאוורד וגם הסנטר . הנדריקס אולץ השנה להיות כזה אבל בגלל הגובה שלו הוא לא מתאים לתפקיד הזה . שחקן כמו שון ג'יימס (שכבר אמרתי שהוא לא הפייבוריט שלי) ניתן להחתים במחיר זול ואתה יודע בדיוק מה תקבל ממנו לעומת סנטרים צעירים וחסרי נסיון שאתה לא בטוח מה תקבל מהם בטווח הקצר .

לגבי סגנון המשחק של מכבי , כשהתקציב שלך הוא לא בעשירייה הראשונה באירופה ואתה מתבסס על זרים אמריקאים אז מההתחלה אתה בונה את הסגנון משחק שלך על מהירות ואתלטיות וזה מה שמכבי עשתה כל השנה . רק בדקות של סופו על המגרש המשחק הופך איטי יותר אבל מכיוון שהוא לא משחק הרבה דקות יחסית אז רוב השמן מכבי משחקת מהר ועל זה היא מסתמכת . מבחינתי סנטרים אמיתיים הם לא דווקא מסיבים אלא יותר בסגנון של ספליטר , האפמן , דיויד אנדרסון וכו' אבל כאלו שחקנים הם מאוד יקרים והכי דומים לסגנון הזה הם טווינרים שקצת יותר נמוכים (אבל לא 2.03 בלחץ) .
תגיד , מתי ראית את מארינוביץ' משחק שהוא כלכך הרשים אותך ? השנה בצסקא ? השנה בז'לגיריס ? ....יש עוד מקורות מידע חוץ מדראפט אקספרס....הוא נחשב פרוספקט בעיקר בגל הגובה שלו אבל הוא צריך עוד המון עבודה ויקח לו הרבה שנים עד שימצא את הפוטנציאל שלו אם בכלל ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Euro_Basket » 21 אפריל 2011, 09:38

מה עם ג'ף פוט? יש איזו נגריה שהסכימה לקלוט אותו לשירותיה לעונה הבאה?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי yzafrir » 21 אפריל 2011, 13:29

Euro_Basket כתב:מה עם ג'ף פוט? יש איזו נגריה שהסכימה לקלוט אותו לשירותיה לעונה הבאה?

נראה לי שאיקאה מחפשים עובדים לסניף שיפתח בנתניה...צריך מישהו שיוריד סחורה מהמדפים העליונים....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 21 אפריל 2011, 15:27

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:

כנראה שיש לך קצת בעיות בהבנת הנקרא כי גם אז לא הבנת את מה שכתבתי וזה ממש לא ההפך מהיום .....
כשאתה אומר על מוסלי שהוא סוג השחקן שמתאים , מה זה אומר בדיוק ? הוא ומארינוביץ' ממש לא אותו סוג של שחקן ולכן אני לא מבין את הקשר בניהם .
מצ'באן לא הוכיח את עצמו עדיין ברמות הגבוהות אבל עדיין עשה יותר משניהם ובכל זאת כבר כתבתי את זה קודם שכשהוא חתם חשבתי עוד אז שזו לא החתמה נכונה של מכבי לעונה הזאת אבל כשיש לך הזדמנות להחתים שחקן כמוהו על חוזה ארוך טווח אי אפשר לסרב כי גם אם לא יבוא לידי ביטוי העונה הזאת הוא הבאה עדיין בעתיד הוא יהיה שחקן משמעותי .
לגבי שאר השמות שהזכרת , הם לא הגיעו לפה כפרוספקטים צעירים אלא שחקנים יותר בוגרים . האפמאן הגיע אחרי עונה טובה בליגה הספרדית , מוריס שחקן שנבחר על סף הסיבוב הראשון בדראפט וטעם קצת NBA ולא הגיע בתור ילד חסר ניסיון , וגם פרקינס הגיע לפה כבר לא ילד אחרי שטעם כמה ליגות באירופה כולל עונותמצויינות בבלגיה ובחיפה . היחיד מבין החבורה שהגיע יחסית צעיר וחסר נסיון אירופאי הוא פארגו ולכן ההפתעה איתו היא גדולה יותר מכל החברה האחרים שהזכרת , אבל גם הוא הגיע אחרי עונה מצויינת בגליל שאיך היא הסתיימה כולנו זוכרים...
לגבי מארינוביץ' , אני באמת לא יכול להתווכח איתך כי אם אתה כותב שהייתי רוצה שמכבי יביאו את בורוסיס אז אתה כנראה באמת מתקשה בהבנת הנקרא .
מכבי לא צריכה שחקו בסגנון של בורוסיס , ברור שאם היה לה אפשרות זה תמיד טוב אבל לא בסוג הזה של השחקנים היא צריכה להתמקד בחיפוש שלה , גם בגלל עלות ( סנטרים גבוהים ומאסיביים עולים הרבה יותר ) וגם בגלל שיש לה את סופו .
מה שאני חושב שמכבי צריכה זה סנטר יותר אתלטי ומהיר שמסתמך פחות על מאסה במשחק ההגנה שלו אלא יותר על הניתור ויכולת החסימה . שחקנים כאלו הם בדרך כלל טווינרים שמשחקים גם בעמדת הפאוור פאוורד וגם הסנטר . הנדריקס אולץ השנה להיות כזה אבל בגלל הגובה שלו הוא לא מתאים לתפקיד הזה . שחקן כמו שון ג'יימס (שכבר אמרתי שהוא לא הפייבוריט שלי) ניתן להחתים במחיר זול ואתה יודע בדיוק מה תקבל ממנו לעומת סנטרים צעירים וחסרי נסיון שאתה לא בטוח מה תקבל מהם בטווח הקצר .

לגבי סגנון המשחק של מכבי , כשהתקציב שלך הוא לא בעשירייה הראשונה באירופה ואתה מתבסס על זרים אמריקאים אז מההתחלה אתה בונה את הסגנון משחק שלך על מהירות ואתלטיות וזה מה שמכבי עשתה כל השנה . רק בדקות של סופו על המגרש המשחק הופך איטי יותר אבל מכיוון שהוא לא משחק הרבה דקות יחסית אז רוב השמן מכבי משחקת מהר ועל זה היא מסתמכת . מבחינתי סנטרים אמיתיים הם לא דווקא מסיבים אלא יותר בסגנון של ספליטר , האפמן , דיויד אנדרסון וכו' אבל כאלו שחקנים הם מאוד יקרים והכי דומים לסגנון הזה הם טווינרים שקצת יותר נמוכים (אבל לא 2.03 בלחץ) .
תגיד , מתי ראית את מארינוביץ' משחק שהוא כלכך הרשים אותך ? השנה בצסקא ? השנה בז'לגיריס ? ....יש עוד מקורות מידע חוץ מדראפט אקספרס....הוא נחשב פרוספקט בעיקר בגל הגובה שלו אבל הוא צריך עוד המון עבודה ויקח לו הרבה שנים עד שימצא את הפוטנציאל שלו אם בכלל ...

שמע אני לא ימשיך עוד להתווכח כי התגובות שלך כבר הזויות, כל תגובה זה סוג של ניסיון "התחמקות" ממה שאמרת
מוסלי ומריאונוביץ' הם אותו סוג של שחקנים. גבוהים, משחק הגנה טוב, וריבאונדרים טובים. שניהם גם צעירים
האפמן הגיע אחרי עונה טובה? או שתבדוק שוב, או שתגדיר מחדש את המושג "טובה"
מוריס הגיע אחרי סף סיבוב ראשון? אתה יודע כמה שנים עברו מאז הדראפט הזה? מוריס שיחק בירושלים לפני מכבי, אם זה נקרא "להוכיח את עצמך ברומות הגבוהות" בשבילך, בכיף
פרקינס שיחק בגרמניה ובלגיה לפני שבא, שוב, אם זה רמות גבוהות, אז גם ליגה ישראלית זה רמות גבוהות
לגבי הסנטר, זה הכי הזוי
אמרת שצריך PF\C, אחר כך אמרת שלא צריך אילתורים, וצריך סנטר, עכשיו אתה אומר שהאפמן אנדרסן וכו הם סנטרים אמיתיים (שזה נכון), אבל אתה רוצה לראות פה את שארוד פורד? SAY NO MORE
את מריאנוביץ' ראיתי קצת בצסק"א, ושנה שעברה. שחקן גבוה, חזק, לא נגר בהתקפה, קלע עונשים מצוין, מה אתה רוצה עוד?
בקשר לכל הקטע של בורוסיס, שוב אתה מוציא משהו מההקשר שלו
לא אמרתי את זה ברציונוץ, פשוט יש לך כל כך הרבה דרישות, אז שאלתי אם הוא מספיק לך? מה הקשר ל"קושי בהבנת הנקרא"?
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 21 אפריל 2011, 17:13

asafb96
אתה שואל מה הקושי בהבנת הנקרא ? גם את התגובה האחרונה שלי לא הבנת....
הכי טוב באמת שלא תגיב לי כי אין לי כוונה יותר להגיב לשטויות שאתה כותב...(אני באמת מתחיל להאמין שאתה ילד בן 15)
לגבי בובאן , הוא שיחק טוב בצסק"א ? כנראה שהם גם לא מבינים מהחיים שלהם והחליטו להשאיל אותו לז'לגיריס למרות שקאון נפצע....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 21 אפריל 2011, 19:30

אתה שואל מה הקושי בהבנת הנקרא ? גם את התגובה האחרונה שלי לא הבנת....
הכי טוב באמת שלא תגיב לי כי אין לי כוונה יותר להגיב לשטויות שאתה כותב...(אני באמת מתחיל להאמין שאתה ילד בן 15)
לגבי בובאן , הוא שיחק טוב בצסק"א ? כנראה שהם גם לא מבינים מהחיים שלהם והחליטו להשאיל אותו לז'לגיריס למרות שקאון נפצע....

שמע, אם אלה התגובות שלך, זאת ההודעה האחרונה שלי בוויכוח הזה
אתה מחליף דעה בשבוע, כותב דברים הפוכים ואני ילד בן 15..
לגבי בובן, בצסק"א הוא נתן פה ושם משחקים מצוינים, אבל לא היה כל כך יציב, שנה שעברה שראיתי אותו, הוא היה טוב כשקיבל כל שבוע את הדקות שלו. לא צריך איזה עילוי, סך הכל מחליף לסופו
asafb96

הודעהעל ידי p&p » 22 אפריל 2011, 00:58

אני חדש בפורום (למרות שאני קורא אותו זמן רב) , אני חושב שמבחינת הגבוהים מכבי מסודרת לשנה הבאה ואני לא מבין מה כל הדיבורים על הבאת עוד גבוה כשיש לנו (עמדות 4 ו5) את סופו,ליאור ,הנדריקס מאצ'בן בלו(שעם הפיזיות שלו יכול לשחק 5)
ואפילו את יניב גרין (שאותו אני חושב שצריך להעיף ולהביא את אלישי כדיר למרות שלא יקבל הרבה דקות), אני חושב שככה זה צריך להיות בעונה הבאה מבחינת הגבוהים,מאצ'בן ישתפר והתפקיד שלו בעונה הבאה יגדל והנדריקס לדעתי פשוט מחליף מצוין, מה שמכבי צריכה באמת זה שני גארדים נוספים (במידה שפארגו ממשיך ופרקינס לא פותח את העונה הבאה) ועם כל הצער צריך לשכנע את שארפ שיפרוש ולתת לו תפקיד ניהולי כלשהו ולהעיף את בורשטיין שלא תורם כלום!!!, בקשר לגארדים, מי שאני הכי רוצה לראות במכבי הוא ג'ייסי קארול שהוא פשוט שחקן נפלא ואני חושב שיש לו פוטנציאל אירופי גדול(חבל שהוא כנראה יחתום בריאל מדריד לפי הדיווחים),עוד אופציה שכנראה תצא לפועל היא יותם הלפרין שעדיף כיום פי כמה וכמה על טל בורשטיין, וכתוספת אולי ללכת על גארד מכללות צעיר עם פוטנציאל גדול ולהחתים אותו על חוזה ארוך טווח או על ג'ון שייר שמפציץ בדי ליג.
p&p

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 אפריל 2011, 01:18

p&p כתב:אני חדש בפורום (למרות שאני קורא אותו זמן רב) , אני חושב שמבחינת הגבוהים מכבי מסודרת לשנה הבאה ואני לא מבין מה כל הדיבורים על הבאת עוד גבוה כשיש לנו (עמדות 4 ו5) את סופו,ליאור ,הנדריקס מאצ'בן בלו(שעם הפיזיות שלו יכול לשחק 5)
ואפילו את יניב גרין (שאותו אני חושב שצריך להעיף ולהביא את אלישי כדיר למרות שלא יקבל הרבה דקות), אני חושב שככה זה צריך להיות בעונה הבאה מבחינת הגבוהים,מאצ'בן ישתפר והתפקיד שלו בעונה הבאה יגדל והנדריקס לדעתי פשוט מחליף מצוין,

הכל טוב ויפה אם היינו בעולם מושלם בו אין סכנה לפציעות..אבל אנחנו לא בעולם הזה ויש לנו שחקן במשקל 155 ק''ג שכל נחיתה שהייתה כלום בשביל שחקן רגיל אצלו יכולה להיגמר בפציעה..
הנדריקס היה חולה השנה ונעדר
אליהו נחת על עצם הזנב ולא שיחק איזה שבוע-שבועיים..
חייבים אפשרות לרוטציה,אתה יכול לשים שני שחקנים על עמדה 5 כי במידה ואחד מהם נפצע אז נשארת עם סנטר אחד(ולא אני לא רואה את בלו כמחליף לגיטימי בעמדה 5 לאורך זמן)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי p&p » 22 אפריל 2011, 01:26

Holiday_Armadillo כתב:
p&p כתב:אני חדש בפורום (למרות שאני קורא אותו זמן רב) , אני חושב שמבחינת הגבוהים מכבי מסודרת לשנה הבאה ואני לא מבין מה כל הדיבורים על הבאת עוד גבוה כשיש לנו (עמדות 4 ו5) את סופו,ליאור ,הנדריקס מאצ'בן בלו(שעם הפיזיות שלו יכול לשחק 5)
ואפילו את יניב גרין (שאותו אני חושב שצריך להעיף ולהביא את אלישי כדיר למרות שלא יקבל הרבה דקות), אני חושב שככה זה צריך להיות בעונה הבאה מבחינת הגבוהים,מאצ'בן ישתפר והתפקיד שלו בעונה הבאה יגדל והנדריקס לדעתי פשוט מחליף מצוין,

הכל טוב ויפה אם היינו בעולם מושלם בו אין סכנה לפציעות..אבל אנחנו לא בעולם הזה ויש לנו שחקן במשקל 155 ק''ג שכל נחיתה שהייתה כלום בשביל שחקן רגיל אצלו יכולה להיגמר בפציעה..
חייבים אפשרות לרוטציה,אתה יכול לשים שני שחקנים על עמדה 5 כי במידה ואחד מהם נפצע אז נשארת עם סנטר אחד(ולא אני לא רואה את בלו כמחליף לגיטימי בעמדה 5 לאורך זמן)

כפי שרשמתי צריך להעיף את גרין ולהביא את כדיר ככה שעם סופו נגיד נפצע יש עוד 2 (נוותר לך על בלו) שיכולים לשחק בעמדה 5 כנ"ל לגבי עמדה 4 אם אחד משחקני עמדה זו יפצע היו מגוון רחב של שחקנים שיוכלו למלא את מקומו
p&p

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 אפריל 2011, 01:36

p&p כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כפי שרשמתי צריך להעיף את גרין ולהביא את כדיר ככה שעם סופו נגיד נפצע יש עוד 2 (נוותר לך על בלו) שיכולים לשחק בעמדה 5 כנ"ל לגבי עמדה 4 אם אחד משחקני עמדה זו יפצע היו מגוון רחב של שחקנים שיוכלו למלא את מקומו

כדיר? לחשוב אפילו על חזרה שלו למכבי עושה לי רע
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים