אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

הודעהעל ידי קודי » 01 ספטמבר 2011, 05:47

yarinsaky כתב:אתמול הייתה פגישה של 6 שעות בין נציגי השחקנים לבעלים בנ.ב.א והם טוענים שיש תחושה של דחיפות לפתור את העניין.

רק שלא נמצא את עצמנו בלי פארמר לפני פתיחת היורוליג.

בהחלט הגיוני שזה יקרה, אבל ידענו את זה גם קודם לכן. אני מאוד מקווה שלא נפתח את היורוליג עם קו אחורי שכולל את פאפאלוקאס, אוחיון, שאייר ובורשטיין, שאני מתקשה להאמין שיוכל להוביל את הקבוצה לעבור את הסיבוב הראשון.
אגב, אם מישהו חושב ששחקן ברמתו של דאודל יעשה את ההבדל הוא טועה טעות מרה. מכבי חייבת להביא גארד נוסף פחות או יותר ברמה של פארגו, שזה אומר שזה לא יהיה סיפור זול, בטח לא כזה של 400-600 אלף דולר. עוד דאודל לא יעזור לחפות על עזיבתם של שלישיית הקו האחורי, שעד היום הוחלפו בדווין סמית ובפאפאלוקאס.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 01 ספטמבר 2011, 05:53

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:יש לו גם חוזה בפיניקס (אומנם לא גבוה אבל בכל זאת) לעוד עונה.

החוזה שלו הוא מה שנקרא ''חצי מובטח''..כמו גיינס בנטס..אז צריך לבדוק טוב טוב מה זה אומר..

לפי הופסהייפ, יש לו חוזה של $788,872 לעונה הבאה, נראה כמו בערך חוזה מינימום לשחק עם ותק כמו שלו.

ד"א, מזל טוב. בת21, ילדה גדולה :thumbup

אני די מבולבלת על איך אתה יודע את זה חחח
אני יודעת שרשום לי בפרופיל אבל זה לא מופיע פה(בדפי הודעות)או משהו חח

גם את ב-31 באוגוסט ???? :o
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 ספטמבר 2011, 05:56

קודי כתב:
yarinsaky כתב:אתמול הייתה פגישה של 6 שעות בין נציגי השחקנים לבעלים בנ.ב.א והם טוענים שיש תחושה של דחיפות לפתור את העניין.

רק שלא נמצא את עצמנו בלי פארמר לפני פתיחת היורוליג.

בהחלט הגיוני שזה יקרה, אבל ידענו את זה גם קודם לכן. אני מאוד מקווה שלא נפתח את היורוליג עם קו אחורי שכולל את פאפאלוקאס, אוחיון, שאייר ובורשטיין, שאני מתקשה להאמין שיוכל להוביל את הקבוצה לעבור את הסיבוב הראשון.
אגב, אם מישהו חושב ששחקן ברמתו של דאודל יעשה את ההבדל הוא טועה טעות מרה. מכבי חייבת להביא גארד נוסף פחות או יותר ברמה של פארגו, שזה אומר שזה לא יהיה סיפור זול, בטח לא כזה של 400-600 אלף דולר. עוד דאודל לא יעזור לחפות על עזיבתם של שלישיית הקו האחורי, שעד היום הוחלפו בדווין סמית ובפאפאלוקאס.

דאודל לא ברמה הזאת, מכסימום שחקן מחליף במכבי, בלחץ. היה מועמד לירושלים לפני חודשיים או משהוא והוא שחקן של 300 אלף דולר.

אם מכבי חסכה את המיליון דולר של פארגו, או תחסוך את זה אחרי פסיקת הבורר, צריך להשקיע את זה בגארד החדש.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 01 ספטמבר 2011, 06:17

מישהו יודע כמה ניקולאס יקבל במילאנו וכמה לוגאן בפאו ?
לטעמי מכבי היו צריכים ללכת בכל הכח על ניקולאס.
יש לי תחושה שקרייזי ראקו יעלה כמועמד SOON.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 01 ספטמבר 2011, 06:22

קובי כתב:מישהו יודע כמה ניקולאס יקבל במילאנו וכמה לוגאן בפאו ?
לטעמי מכבי היו צריכים ללכת בכל הכח על ניקולאס.
יש לי תחושה שקרייזי ראקו יעלה כמועמד SOON.

ברור שהיו צריכים ללכת על ניקולאס בכל הכוח ורבים מאיתנו אמרו את זה כאן, אבל זו כבר היסטוריה. כרגע צריך להסתכל על מי שיש ולהביא מישהו שגם יספיק להשתלב בקבוצה, כי כשתתחיל העונה בקושי יהיו אימונים ויהיה קשה מאוד לשלב שחקנים חדשים. אסור למכבי להיכנס לשאננות ולהתבשם מדיבורי התקשורת על חיזוק הקבוצה (אותה תקשורת שגם דיברה עד אתמול על נבחרת ישראל כאחת מהטובות באירופה) כי בניגוד לשנים קודמות השנה יש בית מוקדם קטלני, שמכבי יכולה בקלות למצוא את עצמה מודחת ממנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 01 ספטמבר 2011, 07:01

זובי די שחקן בינוני להחריד , אני זוכר אותו במאלגה והוא היה בינוני מאוד ולא הרשים בכלל...אני גם מצפה שבמקום פארגו יביאו מישהוא קצת יותר אטרקטיבי או לפחות פוטנציאל
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 01 ספטמבר 2011, 07:06

yzafrir כתב:זובי די שחקן בינוני להחריד , אני זוכר אותו במאלגה והוא היה בינוני מאוד ולא הרשים בכלל...אני גם מצפה שבמקום פארגו יביאו מישהוא קצת יותר אטרקטיבי או לפחות פוטנציאל

לא ממש מעניינת אותי האטרקטיביות של השחקן שיבוא אלא היכולת שלו (פרקינס של העונה שעברה הוא שחקן ממש לא אטרקטיבי אבל סופר יעיל והייתי לוקח אותו לפני כמעט כל גארד שמשחק ביבשת). אבל כבר בשנה שעברה בלאט עשה קסמים מדהימים עם חבורת שחקנים טובים, אבל עדיין עם סגל שהוא לא מהאיכותיים ביבשת. השנה רוצים שהוא יעשה קסמים דומים עם סגל פחות טוב (וזה די מדהים שיש סגל פחות טוב בזמן שהתקציב עלה בלמעלה מ-10% ובקיץ הנוכחי היה הזדמנותי בנוגע לשחקני ביניים ב-NBA בגלל השביתה), אבל יש גבול עד כמה אפשר למתוח את החבל. להביא במקום אידסון שחקן כמו דווין סמית, שהוא פחות טוב ממנו בהרבה זה עוד סביר. להביא במקום פרקינס את פאפאלוקאס המזדקן זו כבר בעיה ולא להביא מחליף לפארגו, או במקרה הטוב להביא איזה דאודל במקומו, זה כבר באמת מגוחך.
אז בטח עוד יקפצו עליי כאן ויאמרו שיש עוד זמן ובוא נחכה עד שתתחיל העונה כי בטח עוד יגיע מישהו וכד'. בעונה כמו העונה הקרובה, הזמן היחיד להכניס שחקנים חדשים לקבוצה הוא עד שהיא מתחילה והיא מתחילה בעוד חודש בדיוק. תזכרו שאנחנו נמצאים כבר ב-1 בספטמבר ופארגו לא הודיע אתמול שהוא לא מגיע אלא כבר לפני למעלה מחודש, כך שאם היתה כוונה להביא לו מחליף רציני כנראה שהוא היה כבר מוחתם, שהרי טובים מובילים אתה לא מוצא פתאום out of the blue. נראה לי ששוב חוזר כאן הסיפור של פדרמן משנה שעברה, אז הוא אמר לבלאט ש"תסתדר עם מה שיש ואח"כ נראה".
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 01 ספטמבר 2011, 08:43

קודי כתב:
yzafrir כתב:זובי די שחקן בינוני להחריד , אני זוכר אותו במאלגה והוא היה בינוני מאוד ולא הרשים בכלל...אני גם מצפה שבמקום פארגו יביאו מישהוא קצת יותר אטרקטיבי או לפחות פוטנציאל

לא ממש מעניינת אותי האטרקטיביות של השחקן שיבוא אלא היכולת שלו (פרקינס של העונה שעברה הוא שחקן ממש לא אטרקטיבי אבל סופר יעיל והייתי לוקח אותו לפני כמעט כל גארד שמשחק ביבשת). אבל כבר בשנה שעברה בלאט עשה קסמים מדהימים עם חבורת שחקנים טובים, אבל עדיין עם סגל שהוא לא מהאיכותיים ביבשת. השנה רוצים שהוא יעשה קסמים דומים עם סגל פחות טוב (וזה די מדהים שיש סגל פחות טוב בזמן שהתקציב עלה בלמעלה מ-10% ובקיץ הנוכחי היה הזדמנותי בנוגע לשחקני ביניים ב-NBA בגלל השביתה), אבל יש גבול עד כמה אפשר למתוח את החבל. להביא במקום אידסון שחקן כמו דווין סמית, שהוא פחות טוב ממנו בהרבה זה עוד סביר. להביא במקום פרקינס את פאפאלוקאס המזדקן זו כבר בעיה ולא להביא מחליף לפארגו, או במקרה הטוב להביא איזה דאודל במקומו, זה כבר באמת מגוחך.
אז בטח עוד יקפצו עליי כאן ויאמרו שיש עוד זמן ובוא נחכה עד שתתחיל העונה כי בטח עוד יגיע מישהו וכד'. בעונה כמו העונה הקרובה, הזמן היחיד להכניס שחקנים חדשים לקבוצה הוא עד שהיא מתחילה והיא מתחילה בעוד חודש בדיוק. תזכרו שאנחנו נמצאים כבר ב-1 בספטמבר ופארגו לא הודיע אתמול שהוא לא מגיע אלא כבר לפני למעלה מחודש, כך שאם היתה כוונה להביא לו מחליף רציני כנראה שהוא היה כבר מוחתם, שהרי טובים מובילים אתה לא מוצא פתאום out of the blue. נראה לי ששוב חוזר כאן הסיפור של פדרמן משנה שעברה, אז הוא אמר לבלאט ש"תסתדר עם מה שיש ואח"כ נראה".

אל תשכח שהשנה לא היו החלפות של שחקן בשחקן.
אידסון עזב, אבל פניני השתדרג ויחד עם סמית' החור הזה אמור להסגר.
היה חסר גבוה חוסם (לא לדעתי האישית אבל זה לא משנה לצורך העניין) הביאו את ג'יימס וסגרו קו קדמי מאוד מעובה ואיכותי.
פרקינס ופארגו לא בתמונה, אבל ישנם שלושה גארדים חדשים בקבוצה - פרמר, שייר ופאפאס.

ככה שההנהלה בסה"כ עשתה את מה שהיתה צריכה לעשות. המוקש הגדול הוא כמובן פרמר. אם הוא עוזב, אז זה יעמיד את הקו האחורי של הקבוצה במצב די בעייתי.
בכל אופן, זאת בעיה שעדיין לא נוצרה, ולכן אני דווקא מסכים עם זה שלא רצים להחתים שחקן נוסף לקו האחורי, אלא מחכים למצוא את המועמד הטוב ביותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 01 ספטמבר 2011, 09:01

יוני , מה זאת אומרת פניני השתדרג ?? הוא פתאום הפך לכוכב יורוליג ? יש לו כמות כשרון מוגבלת והדבר היחיד שהוא השתדרג בו זה הנסיון אבל אם סמית' לא יתברר כגניבה אז אנחנו במצב לא טוב...
בעמדות הגארדים המצב יכול להיות חמור עוד יותר , במידה ופאמאר עוזב ויש סיכוי גדול שזה יקרה ממש בתחילת העונה אז אנחנו בצרה גדולה מאוד (ולא מצב די בעייתי...) מכבי חייבת להחתים שחקן במקום פארגו וכמה שיותר מהר יותר טוב . ברור שצריך למצוא את השחקן המתאים אבל אין שום קשר בין זה לבין מתי יחתימו אותו . מכבי חייבים עכשיו לחפש שחקן וכשימצא המתאים להחתים אותו . אם זה יהיה מחר או עוד חודש זה לא משנה רק חשוב שיתחילו לחפש שחקן כזה . ובטח שלא לחכות לעזיבת פארמר
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 01 ספטמבר 2011, 10:25

יוני, אני ממש לא מסכים איתך. כמה שחקנים טובים לא יכולים להחליף אחד מצויין. אין משמעות למשקל או לכמות ויש הרבה יותר משמעות לכשרון. פניני נשאר אותו פניני משנה שעברה, שכשנותנים לו את הבמה הוא יכול לתת תפוקה יפה אבל עדיין לא כשחקן חמישיה בקבוצת טופ יורוליג, בוודאי שלא נגד הגנות קשוחות במיוחד שמתמקדות בו. אל תשכח שאידסון יעיל הרבה יותר כגארד מאשר כסמול פורוורד ובכך פניני לא יכול לעזור. לגבי פארגו ופרקינס - גם אם תביא במקומם 7 שחקנים ולא שלושה זה לא יעזור, אלא אם יגיעו כאלה עם רמת כשרון דומה. אני לא מתייחס בכוונה לפארמר מאחר שהוא יכול לעזוב בכל רגע ולהשאיר בור שהקבוצה לא תוכל לצאת ממנו, בטח לא עם הקו האחורי הנוכחי. מכבי לא יכולה לחכות ליום שבו הוא יעזוב או לחכות עוד חודש ורק אז להחתים מישהו, מאחר שיש זמן השתלבות לא קצר לשחקן, במיוחד לאחד שמגיע למערכת תובענית ולחוצה כמו מכבי. אני מזכיר לך שבשנה שעברה מצ'באן, שחקן סופר מוכשר שהגיע באמצע דצמבר, לא הצליח להשתלב עד לסיום העונה. במכבי, ההשתלבות במהלך העונה היא כמעט בלתי אפשרית, בוודאי העונה, מאחר שלא יהיו כמעט אימונים בין המשחקים והלחץ לנצח כל משחק גורם לכך שאין יכולת לאפשר יותר מדי ניסויים במהלכם. לכן שחקן שיגיע חייב להיות כאן כבר בימים הקרובים, מאחר שהחודש הקרוב הוא הזמן היחיד שלו להשתלב במערכת. אני לא אומר שיקרה אסון אם הוא יגיע עוד שבוע או שבועיים, אבל אם זה יקרה עוד חודשיים זה כבר יהיה מאוחר מדי.
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 ספטמבר 2011, 10:41

גם את ב-31 באוגוסט ???? :o

1.9 :grin
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 01 ספטמבר 2011, 12:54

yzafrir כתב:יוני , מה זאת אומרת פניני השתדרג ?? הוא פתאום הפך לכוכב יורוליג ? יש לו כמות כשרון מוגבלת והדבר היחיד שהוא השתדרג בו זה הנסיון אבל אם סמית' לא יתברר כגניבה אז אנחנו במצב לא טוב...
בעמדות הגארדים המצב יכול להיות חמור עוד יותר , במידה ופאמאר עוזב ויש סיכוי גדול שזה יקרה ממש בתחילת העונה אז אנחנו בצרה גדולה מאוד (ולא מצב די בעייתי...) מכבי חייבת להחתים שחקן במקום פארגו וכמה שיותר מהר יותר טוב . ברור שצריך למצוא את השחקן המתאים אבל אין שום קשר בין זה לבין מתי יחתימו אותו . מכבי חייבים עכשיו לחפש שחקן וכשימצא המתאים להחתים אותו . אם זה יהיה מחר או עוד חודש זה לא משנה רק חשוב שיתחילו לחפש שחקן כזה . ובטח שלא לחכות לעזיבת פארמר

זה לא נכון. לא מעט פעמים המחליף של הכוכב שעזב או נפצע הגיע לאותה הרמה ואף מעבר לכך.
אני לא חושב ככה, אבל יש כאן לא מעט אנשים שלא ממש מחזיקים מהיכולות המקצועיות של צ'אק, אז בתכלס אין סיבה שגיא לא יוכל לקחת את המשבצת הזאת.

לגבי הסיכויים של פארמר לעזוב, לא אתה ולא אני יודעים מה יהיה, ואין טעם להתנבא.
אני מאמין שמכבי כן עושה את המאמצים, אבל לא צריך לצפות ממנה שתמצא את השחקן המתאים כ"כ מהר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 01 ספטמבר 2011, 13:01

jol9 כתב:
yzafrir כתב:יוני , מה זאת אומרת פניני השתדרג ?? הוא פתאום הפך לכוכב יורוליג ? יש לו כמות כשרון מוגבלת והדבר היחיד שהוא השתדרג בו זה הנסיון אבל אם סמית' לא יתברר כגניבה אז אנחנו במצב לא טוב...

זה לא נכון. לא מעט פעמים המחליף של הכוכב שעזב או נפצע הגיע לאותה הרמה ואף מעבר לכך.
אני לא חושב ככה, אבל יש כאן לא מעט אנשים שלא ממש מחזיקים מהיכולות המקצועיות של צ'אק, אז בתכלס אין סיבה שגיא לא יוכל לקחת את המשבצת הזאת.

לגבי הסיכויים של פארמר לעזוב, לא אתה ולא אני יודעים מה יהיה, ואין טעם להתנבא.
אני מאמין שמכבי כן עושה את המאמצים, אבל לא צריך לצפות ממנה שתמצא את השחקן המתאים כ"כ מהר.

נכון מאוד.
בקשר לסוגיית אידסון, היום אני לוקח את פניני לפני אידסון הבינוני להחריד. אחד השחקנים הכי לא יציבים שראיתי בחיים שלי. ניפחו אותו מעבר לכל היגיון בגלל 2 המשחקים האלה והחוזה ההזוי שקיבל. בארסה תאכל את עצמה מהר מאוד.
פניני הראה שיפור גדול. אחד הקלעים הטובים ביבשת, הוסיף את מימד החדירה פה ושם, קולע יפה גם מחצי מרחק, מוסר מצוין ושחקן הגנה טוב. הוא לא שומר גדול או חוטף חכם, אבל הוא תמיד במקום לעשות את העבירה, תמיד במקום לעזור, תמיד "יקריב" את הגוף שלו, בין אם זה מול שון דניאל או מורן רוט, ובין אם זה מול קירילנקו או נבארו. לא רואה אף אחד בעניים. תענוג של שחקן, שלדעתי הוא וסמית' סוגרים יופי את העמדה הזאת, שסמית' קצת יוסיף את מה שאין לפניני, וזה יותר אתלטיות והגנה אישית טובה
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 01 ספטמבר 2011, 19:46

המשחק של פניני היום הראה בדיוק כמה "יציב " הוא ....לוקח את פניני על איידסון ??? נו באמת !!!
פניני לא שחקן מוכשר אבל עם לב גדול ולכן ההתקדמות שלו מוגבלת אבל יש לו אפשרות להגיע לשיא שלו (ועכשיו הוא כנראה בשיא שלו...) אבל זה לא מספיק ליותר ממחליף לעמדה 3 במכבי . אם סמית' לא יתגלה כשחקן לפחות ברמתו של איידסון אז אנחנו נחלשנו מאוד בעמדה הזאת .

יוני דווקא אתה שמבין ויודע כמה איידסון היה שחקן חשוב יכול להבין שפניני לא באמת יכול להביא את אותם דברים ובאותב רמת כשרון . פניני שחקן משלים מצויין אבל זהו בעצם.
פניני זה הלב של מכבי בעמדה 3 כמו שפרקינס היה הלב של הקבוצה בעמדה 1 , שניהם חשובים לסגל אבל כרגע רק כמשלימים
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 01 ספטמבר 2011, 20:07

yzafrir כתב:המשחק של פניני היום הראה בדיוק כמה "יציב " הוא ....לוקח את פניני על איידסון ??? נו באמת !!!
פניני לא שחקן מוכשר אבל עם לב גדול ולכן ההתקדמות שלו מוגבלת אבל יש לו אפשרות להגיע לשיא שלו (ועכשיו הוא כנראה בשיא שלו...) אבל זה לא מספיק ליותר ממחליף לעמדה 3 במכבי . אם סמית' לא יתגלה כשחקן לפחות ברמתו של איידסון אז אנחנו נחלשנו מאוד בעמדה הזאת .

יוני דווקא אתה שמבין ויודע כמה איידסון היה שחקן חשוב יכול להבין שפניני לא באמת יכול להביא את אותם דברים ובאותב רמת כשרון . פניני שחקן משלים מצויין אבל זהו בעצם.
פניני זה הלב של מכבי בעמדה 3 כמו שפרקינס היה הלב של הקבוצה בעמדה 1 , שניהם חשובים לסגל אבל כרגע רק כמשלימים

אין ספק שאני יודע להעריך את התרומה של אידסון, והוא היה אחד האהובים עלי בסגל ולדעתי אחד הטובים.
אבל אתה לא יכול לדעת מה יהיה. פניני פחות מוכשר מצ'אק, אבל הוא מביא דברים אחרים. גם דרק פחות מוכשר מעודד, ובכל זאת התרומה שלו הייתה אדירה למכבי
הרבה יותר מזו של עודד.

בסה"כ אידסון הלך, ואין לו תחליף ברמתו מבחינת הכדורסל כנראה, אבל זה רק אומר שאולי מרכז הכובד יעבור למקומות אחרים, וזה לא יהיה כ"כ נורא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 01 ספטמבר 2011, 20:18

בדיוק ראיתי עכשיו את העמוד האחרון של האשכול, אמנם קצת באיחור רציתי לאחל לך כרמל מזל טוב מכל הלב!

וגם מזל טוב לך קובי !!! המון בהצלחה!!!!!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי where is the love? » 01 ספטמבר 2011, 20:21

ולגבי עניין השביתה, אני חושב שעדיף שהשביתה תגמר כמה שיותר מהר, המצב הזה לדעתי עושה את היורוליג מאוד מבולבל.
הרי עניין השביתה יסודר אז חודש אם פארמר או לא ... אי אפשר לדעת....
אם מכבי תחתים שחקן טוב במקום פארגו ויהיה את פרקינס אז יהיה בסדר גמור לדעתי.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 ספטמבר 2011, 20:41

where is the love? כתב:בדיוק ראיתי עכשיו את העמוד האחרון של האשכול, אמנם קצת באיחור רציתי לאחל לך כרמל מזל טוב מכל הלב!

וגם מזל טוב לך קובי !!! המון בהצלחה!!!!!

תודה :happy
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 02 ספטמבר 2011, 09:40

yzafrir כתב:המשחק של פניני היום הראה בדיוק כמה "יציב " הוא ....לוקח את פניני על איידסון ??? נו באמת !!!

די נו באמת, בגלל משחק 1 חלש מול נבחרת אדירה, בטח הגנתית כמו צרפת אתה כותב את זה?
אידסון שחקן מוכשר מפניני, אבל אני לוקח את פניני לפני אידסון, לא יעזור. אידסון במשחק מול הגנה כזאת קולע 6 נקודות גארבג' ובורח מהכדור כמו תמיד. שחקן פחדן ולא יציב. מעצבן אותי שכולם כותבים את הדברים האלה על הלפרין, אבל על אידסון, שאצלו המקרה גרוע יותר אף אחד כמעט לא מוציא מילה. נמאס מכל המהדרים האלה. אידסון שחקן בינוני, פניני שחקן לא הכי מוכשר, אבל עם ביצים ואופי מצוין. אני רוצה גבר כזה בקבוצה שלי, ולא נקבה שעל כל משחק טוב נותן 3 משחקים עלובים
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 ספטמבר 2011, 10:06

משווים כאן בין כישרון או בין ביצים ?

כי מבחינת כישרון אין בכלל ספק שאיידסון עדיף. אבל לא רק מבחינת כישרון נטו, אלא גם מבחינת השפעה על המשחק. זה שחקן שחטף הכי הרבה כדורים בשנה שעברה ביורוליג כשהוא עושה את זה בלי יכולת אתלטית של וויד או לברון.
אבל הוא חשוב גם גם מהאספקט של תפקוד ב 3 עמדות שונות, וורסטיליות, הובלת כדור. לא סתם הוא שחקן יקר בברצלונה היום.

אל תנו לאהדה האוטומטית שלכם למכבי לפגוע בשיפוט האובייקטיבי.

פניני שחקן מצויין שתלוי מאוד בקליעה שלו משלוש. כשהכדורים נכנסים הוא נתן משחק של 20 נקודות , כשהכדורים לא נכנסים אז מגיע משחק
חלש מול צרפת.

פניני אלה בחלה, יותר חזק מנטלית מכל השחקנים הישראלים והיחידי אולי שמיצה 100 אחוז מהכישרון שלו ( יחד עם כספי ). אבל גם לא צריך להגזים בסופרלטיבים.
הייתי רוצה את שני השחקנים האלה במכבי כמו בשנה שעברה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־21 אורחים