על ידי קודי » 01 ספטמבר 2011, 10:25
יוני, אני ממש לא מסכים איתך. כמה שחקנים טובים לא יכולים להחליף אחד מצויין. אין משמעות למשקל או לכמות ויש הרבה יותר משמעות לכשרון. פניני נשאר אותו פניני משנה שעברה, שכשנותנים לו את הבמה הוא יכול לתת תפוקה יפה אבל עדיין לא כשחקן חמישיה בקבוצת טופ יורוליג, בוודאי שלא נגד הגנות קשוחות במיוחד שמתמקדות בו. אל תשכח שאידסון יעיל הרבה יותר כגארד מאשר כסמול פורוורד ובכך פניני לא יכול לעזור. לגבי פארגו ופרקינס - גם אם תביא במקומם 7 שחקנים ולא שלושה זה לא יעזור, אלא אם יגיעו כאלה עם רמת כשרון דומה. אני לא מתייחס בכוונה לפארמר מאחר שהוא יכול לעזוב בכל רגע ולהשאיר בור שהקבוצה לא תוכל לצאת ממנו, בטח לא עם הקו האחורי הנוכחי. מכבי לא יכולה לחכות ליום שבו הוא יעזוב או לחכות עוד חודש ורק אז להחתים מישהו, מאחר שיש זמן השתלבות לא קצר לשחקן, במיוחד לאחד שמגיע למערכת תובענית ולחוצה כמו מכבי. אני מזכיר לך שבשנה שעברה מצ'באן, שחקן סופר מוכשר שהגיע באמצע דצמבר, לא הצליח להשתלב עד לסיום העונה. במכבי, ההשתלבות במהלך העונה היא כמעט בלתי אפשרית, בוודאי העונה, מאחר שלא יהיו כמעט אימונים בין המשחקים והלחץ לנצח כל משחק גורם לכך שאין יכולת לאפשר יותר מדי ניסויים במהלכם. לכן שחקן שיגיע חייב להיות כאן כבר בימים הקרובים, מאחר שהחודש הקרוב הוא הזמן היחיד שלו להשתלב במערכת. אני לא אומר שיקרה אסון אם הוא יגיע עוד שבוע או שבועיים, אבל אם זה יקרה עוד חודשיים זה כבר יהיה מאוחר מדי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."