המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:רכז- רייס, אוחיון
2- קארול, ברייסי רייט, לנדסברג
3- דווין סמית', פניני
4- ג'סטין דולמן, ג'וש דאנקן
5- סופו, טיוס, פישר
מאמן- גיא גודס.
גל גל כתב:שמואל1 כתב:רכז- רייס, אוחיון
3- דווין סמית', פניני
5- סופו, טיוס, פישר
מאמן- גיא גודס.
האמת סגל ממש ממש טוב רק שבמקום דאנקן הייתי מעדיף את דונטה סמית שיכול לשחק 3-4 בדניגוד לדאנקן שהוא 4-5
הפועל לא ישחררו את ברייסי רייט ואם רוצים ישראלי זול אפשר את שון דאוסון או פשוט עוד זר שהוא לא ברייסי רייט או ישראלי אחר
שמואל1 כתב:רכז- רייס, אוחיון
3- דווין סמית', פניני
5- סופו, טיוס, פישר
מאמן- גיא גודס.
er79 כתב:גם רייט וגם קארול? נסחפת. לא יקרה, וגם לא צריך. לנסברג יכול להיות מחליף ראשון של קארול, אפשר גם להביא את יבזורי או בן רייס כגיבוי נוסף. את קארול מכבי חייבת לנסות להביא, אבל קל זה לא יהיה.
שמואל1 כתב:er79 כתב:גם רייט וגם קארול? נסחפת. לא יקרה, וגם לא צריך. לנסברג יכול להיות מחליף ראשון של קארול, אפשר גם להביא את יבזורי או בן רייס כגיבוי נוסף. את קארול מכבי חייבת לנסות להביא, אבל קל זה לא יהיה.
לנדסברג לא יכול להיות מחליף ראשון ביורוליג, כל עוד לא משפר את ההגנה. מכבי צריכה מחליף טוב לקארול, שחקן שרצוי שגם יהיה שומר טוב.
גל גל כתב:רייס\אוחיון
קארול\לאנדסברג
סמית\פניני\בן רייס
סמית\דבון גפרסון
סופו\טיוס\פישר
לדעתי סגל שיכול לשחק במלא הרכבים עם סופו בלי סופו מאוד מגוון, אולי חסרה קצת קליעה משלוש אבל אין כל כך הבדל מהשנה שרק קארול במקום בלו בקליעה האוטומטית
אפשר אולי במקום דבון גפרסון איזה קלעי בעמדה 4, אולי מאט האמיל מניו אורלינס?
LIAV10 כתב:לא תרדו מדולמן, אה?
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:לא תרדו מדולמן, אה?
למה זה כזה הזוי לחשוב עליו כאופציה?
אז נכון שהוא נותן עונה גדולה בספרד אבל זה לא עדיין לא מבטיח שיקפצו עליו וישתוללו עם המחירים
מבחינה מעשית אני חושב שמכבי יכולה להציע לו גם מיליון דולר (אפילו יותר). ירצה - מצויין,לא ירצה - בסך הכל ניסינו
אני לא חושב שהסיכויים שהוא יגיע לכאן גבוהים אבל גם לא צריך לקבוע בכזאת נחרצות שאין סיכוי להביא אותו
MTA2311 כתב:לא מבין איך מישהו פה היה מוכן לשלם ל4 כלשהו מיליון דולר לעונה, אחרי שלקחנו את כל הפאקינג מפעל הזה בלי 4 טבעי 1 בסגל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־8 אורחים