הסגל שלי לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלי לעונה הבאה

הודעהעל ידי er79 » 17 יוני 2014, 09:28

אלו שני סגלים שיכולים להילקח בחשבון, אחד מהם מתאים לרוח של בלאט וממשיך דרכו גודס, ואחד שאני הייתי רוצה לראות. אתחיל עם הסגל שיתאים לשיטה שבלאט וגודס בוחרים בה בדרך כלל (אני לוקח בחשבון את דבריו של גודס שבלאט הוא המנטור שלו והם דוגלים באותן שיטות משחק והרכבים), גארדים ופורוורדים זולים, בתוכם ככל הנראה שני קומבו גארדים, אמריקאים ברובם, אתלטיים, שיכולים לראות במכבי קרש קפיצה בקריירה:
1. רייס, אוחיון
2. דילייני/פארגו/קרלון בראון (האחרון הוא האופציה הזולה שיכולה להקסים את הפדרמנים, אני לא בעד), לנדסברג.
3. סמית', פניני
4. דונטה (כסמול בול, יכול לעשות רוטציות בעמדה עם דווין)/דולמן, דאנקן.
5. סופו, טיוס, סנטר זול צעיר.

הסגל שאני הייתי רוצה לראות:
1. רייס, מקל (אני יודע שזה חסר סיכוי אבל אני לחלוטין מעדיף אותו על אוחיון)/אוחיון
2. קארול, לנדסברג
3. סמית'/דונטה (במידה ודווין לא משתקם כהלכה), פניני.
4. בלו (כן,כן, אין לי ספק שהוא יעזוב, אבל מותר לפנטז)/דולמן, דאנקן/פורוורד זול אחר, לא חייב זר, אין לי רעיון אחר כרגע.
5. סופו, טיוס, סנטר זול צעיר.

מה שאני לא אוהב בסגל הראשון, זה החיסרון המשמעותי במימד הקליעה. הסגל שאני רוצה מעט מאוזן יותר ולא עולה לדעתי תקציבית על הסגל הנוכחי (התוספת שכר לדולמן מתקזז עם החיסכון על בלאט פחות או יותר, קארול לא אמור להרוויח סכומים גבוהים בהרבה מהיקמן, היקמן לא שווה מליון, קארול שווה מליון או סכום שמתקרב למליון). בכל מקרה, התקציב אמור להיות די זהה לנוכחי, אולי מעט יקר יותר, משהו שניתן לעמוד בו. חיסרון נוסף בסגל הראשוני הוא מימד הסמול בול, ועל כן תחזקתי את דונטה בשחקן כמו דאנקן, או מישהו דומה לו (אפשר אולי רנדל). על כל פנים, מכבי הוכיחה השנה שסמול בול גם יכול להיות מוצלח. שוב, כל עוד יש לדונטה, שאני מעדיף אותו בעמדה 3, איזון מהספסל, זה בסדר. בכל זאת אני מעדיף את הסגל השני שבניתי.
er79

הודעהעל ידי גל גל » 17 יוני 2014, 09:44

4 ישראלים בסגל הראשון? לא יקרה לעולם מצידי שיביאו את דגן יבזורי, וזה לא בגלל שאני פטריוט או משו כזה אלא בגלל החוק הרוסי
אין לי בעיה עם סגל כזה אבל שלפחות בליגה יתנו הזדמנות לצעירים
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 17 יוני 2014, 10:15

אוחיון, לנדסברג, פניני, וטיוס הבכירים. בוודאי ששמת לב שציינתי רק 10 שחקנים. תוסיף לזה שני נערי פוסטר וישראלי נוסף כשחקן ה-11 הבכיר (יכול להיות שיביאו את בן רייס או יבזורי, כמו שאתה אומר). שוב, בין כה וכה זה לא הסגל שהייתי רוצה לראות, אבל זה כיוון שגודס יכול למשוך אליו.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 יוני 2014, 11:24

רכז- רייס, אוחיון
2- קארול, ברייסי רייט, לנדסברג
3- דווין סמית', פניני
4- ג'סטין דולמן, ג'וש דאנקן
5- סופו, טיוס, פישר

מאמן- גיא גודס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 17 יוני 2014, 11:34

שמואל1 כתב:רכז- רייס, אוחיון
3- דווין סמית', פניני
5- סופו, טיוס, פישר

מאמן- גיא גודס.

האמת סגל ממש ממש טוב רק שבמקום דאנקן הייתי מעדיף את דונטה סמית שיכול לשחק 3-4 בדניגוד לדאנקן שהוא 4-5
הפועל לא ישחררו את ברייסי רייט ואם רוצים ישראלי זול אפשר את שון דאוסון או פשוט עוד זר שהוא לא ברייסי רייט או ישראלי אחר
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 יוני 2014, 11:38

גל גל כתב:
3- דווין סמית', פניני
5- סופו, טיוס, פישר

מאמן- גיא גודס.

האמת סגל ממש ממש טוב רק שבמקום דאנקן הייתי מעדיף את דונטה סמית שיכול לשחק 3-4 בדניגוד לדאנקן שהוא 4-5
הפועל לא ישחררו את ברייסי רייט ואם רוצים ישראלי זול אפשר את שון דאוסון או פשוט עוד זר שהוא לא ברייסי רייט או ישראלי אחר

עד כמה שידוע לי , לברייסי רייט אין חוזה לעונה הבאה. הוא במו"מ מתקדם עם ירושלים אבל עדיין לא חתום. אני מאמין שאם מכבי תיכנס לתמונה אז יהיה אפשר להביא אותו.
הבעיה הגדולה יותר בסגל הוא ג'סטין דולמן שכרגע כל אירופה מסמנת אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 יוני 2014, 12:27

לא תרדו מדולמן, אה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 17 יוני 2014, 13:34

גם רייט וגם קארול? נסחפת. לא יקרה, וגם לא צריך. לנסברג יכול להיות מחליף ראשון של קארול, אפשר גם להביא את יבזורי או בן רייס כגיבוי נוסף. את קארול מכבי חייבת לנסות להביא, אבל קל זה לא יהיה.
er79

הודעהעל ידי Maccabikid » 17 יוני 2014, 13:49

סגל של 7 זרים אומר שוב פעם חלוקת תקציב ליותר שחקנים, סגל של 6 זרים מחויב המציאות אם בלו לא נשאר, אם בלו נשאר אפשר גם סגל של 5 זרים.
1 רייס ואוחיון
2 קארול ולנדסברג
3 סמית ופניני
4 בלו/זר+זר נוסף
5 סופו וטיוס.
אם פישר מתאזרח הוא אופציה טובה לשחקן חמישי בעמדות הפנים, לעמדות הגארדים אפשר להביא גם את יבזורי שאני מחבב כמחליף נוסף, לא אוהב כל כך את בן רייס.
Maccabikid

הודעהעל ידי jol9 » 17 יוני 2014, 14:22

3- דווין סמית', פניני
5- סופו, טיוס, פישר

מאמן- גיא גודס.

רק שני שחקנים מהאימפריה הירושלמית? האמת, אכזבה... :bigsmile3

כמו שנאמר כאן, לא צריך להיסחף - דולמן לא רלוונטי, את רייט לא צריך.

זה בסיס מצויין:
אוחיון ורייס
קארול (הלוואי) ולנדסברג
דווין ופניני
דונטה
סופו וטיוס

9 שחקנים. אליהם הייתי מצרף עוד איזשהו פורוורד מעניין ומגוון (אולי הימור על שחקן צעיר שיכול לשחק בשתי עמדות) או קומבו גארד שיכול לשחק 1-2, ואז מסיט את לנדסברג
לעמדה 3 ואת פניני ל-4, או שחקן שיכול לשחק 4-5.
את הסגל הייתי משלים או עם שני ישראלים צעירים טובים, שיכולים לשחק בליגה, או עם ישראלי ותיק יותר כמו יבזורי וצעיר.

עוד דבר חשוב שנאמר כאן הוא בנושא של רייס וטיוס - חשוב לטפל בחוזים שלהם כמה שיותר מוקדם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 יוני 2014, 14:31

אגב, one מציינים שטיוס הציע למכבי לפתוח את החוזה שלו ל2.2 מיליון דולר לשלוש שנים.
לדעתי אם מכבי יצליחו להוריד אותו ל1.9-2.0 מיליון דולר זה יהיה מעולה, לא לשכוח שהוא רק בן 26, אפילו לא קרוב לשיאו והבנאדם הראה לנו שהוא יודע לעשות קפיצות מדרגה.
זה מהלך נכון מבחינת מכבי לפתוח לו את החוזה לשלוש שנים גם אם זה אומר שבעונה השלישית החוזה יגיע ל700 אלף דולר (בניגוד לאליהו הבחור הגיע לרמות הגבוהות והביא גביע הביתה)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 יוני 2014, 14:42

er79 כתב:גם רייט וגם קארול? נסחפת. לא יקרה, וגם לא צריך. לנסברג יכול להיות מחליף ראשון של קארול, אפשר גם להביא את יבזורי או בן רייס כגיבוי נוסף. את קארול מכבי חייבת לנסות להביא, אבל קל זה לא יהיה.

לנדסברג לא יכול להיות מחליף ראשון ביורוליג, כל עוד לא משפר את ההגנה. מכבי צריכה מחליף טוב לקארול, שחקן שרצוי שגם יהיה שומר טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 17 יוני 2014, 17:00

שמואל1 כתב:
er79 כתב:גם רייט וגם קארול? נסחפת. לא יקרה, וגם לא צריך. לנסברג יכול להיות מחליף ראשון של קארול, אפשר גם להביא את יבזורי או בן רייס כגיבוי נוסף. את קארול מכבי חייבת לנסות להביא, אבל קל זה לא יהיה.

לנדסברג לא יכול להיות מחליף ראשון ביורוליג, כל עוד לא משפר את ההגנה. מכבי צריכה מחליף טוב לקארול, שחקן שרצוי שגם יהיה שומר טוב.

בשביל שחקן מחליף, ברוטציה עם שחקן נוסף, כמו יבזורי למשל, לא רואה שום סיבה שסילבן לא יכול לתת 15 דקות משחק. זה שבלאט לא נתן בו אמון זה משהו אחר. רייט הוא בזבוז כסף ופריבילגיה מיותרת. אם אתה מצליח להביא את קארול אתה אתה לא צריך להשתולל. אל תשכח שפדרמן שולף לגודס צ'קים בפינצטה, ויש לך עוד שלושה גבוהים להחתים ככל הנראה.
er79

הודעהעל ידי גל גל » 17 יוני 2014, 17:05

רייס\אוחיון
קארול\לאנדסברג
סמית\פניני\בן רייס
סמית\דבון גפרסון
סופו\טיוס\פישר

לדעתי סגל שיכול לשחק במלא הרכבים עם סופו בלי סופו מאוד מגוון, אולי חסרה קצת קליעה משלוש אבל אין כל כך הבדל מהשנה שרק קארול במקום בלו בקליעה האוטומטית
אפשר אולי במקום דבון גפרסון איזה קלעי בעמדה 4, אולי מאט האמיל מניו אורלינס?
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי yzafrir » 17 יוני 2014, 18:25

גל גל כתב:רייס\אוחיון
קארול\לאנדסברג
סמית\פניני\בן רייס
סמית\דבון גפרסון
סופו\טיוס\פישר

לדעתי סגל שיכול לשחק במלא הרכבים עם סופו בלי סופו מאוד מגוון, אולי חסרה קצת קליעה משלוש אבל אין כל כך הבדל מהשנה שרק קארול במקום בלו בקליעה האוטומטית
אפשר אולי במקום דבון גפרסון איזה קלעי בעמדה 4, אולי מאט האמיל מניו אורלינס?

סגל פחות או יותר כמו בחתימה שלי....לא יפריע לי אם במקום קארול יגיע פארגו ( שניהם אחלה לדעתי...) במקום ג'פרסון זה יהיה קאלתס (שגם קולע טוב שלשות יחסית...)...כל אחד מה שילובים האלו יהיה אחלה בעניין ולא יקר מידי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יוני 2014, 19:23

LIAV10 כתב:לא תרדו מדולמן, אה?

למה זה כזה הזוי לחשוב עליו כאופציה?
אז נכון שהוא נותן עונה גדולה בספרד אבל זה לא עדיין לא מבטיח שיקפצו עליו וישתוללו עם המחירים
מבחינה מעשית אני חושב שמכבי יכולה להציע לו גם מיליון דולר (אפילו יותר). ירצה - מצויין,לא ירצה - בסך הכל ניסינו

אני לא חושב שהסיכויים שהוא יגיע לכאן גבוהים אבל גם לא צריך לקבוע בכזאת נחרצות שאין סיכוי להביא אותו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 17 יוני 2014, 20:12

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:לא תרדו מדולמן, אה?

למה זה כזה הזוי לחשוב עליו כאופציה?
אז נכון שהוא נותן עונה גדולה בספרד אבל זה לא עדיין לא מבטיח שיקפצו עליו וישתוללו עם המחירים
מבחינה מעשית אני חושב שמכבי יכולה להציע לו גם מיליון דולר (אפילו יותר). ירצה - מצויין,לא ירצה - בסך הכל ניסינו

אני לא חושב שהסיכויים שהוא יגיע לכאן גבוהים אבל גם לא צריך לקבוע בכזאת נחרצות שאין סיכוי להביא אותו

פדרמן כבר כמה שנים לא נתן לאף שחקן מליון, למה נראה לך שהוא ייתן לדולמן? ועוד לשחקן יורוקאפ צעיר שעוד לא שרף זוג נעליים ביורוליג, מוכשר כשיהיה.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 יוני 2014, 20:15

לא מבין איך מישהו פה היה מוכן לשלם ל4 כלשהו מיליון דולר לעונה, אחרי שלקחנו את כל הפאקינג מפעל הזה בלי 4 טבעי 1 בסגל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 יוני 2014, 20:16

MTA2311 כתב:לא מבין איך מישהו פה היה מוכן לשלם ל4 כלשהו מיליון דולר לעונה, אחרי שלקחנו את כל הפאקינג מפעל הזה בלי 4 טבעי 1 בסגל.

דיוויד בלו עז?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 יוני 2014, 20:21

4 טבעי בערך כמו שסמית 4 טבעי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk ו־16 אורחים