המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:יש לך לינק על קארול? לי זכור שהוא שחקן חופשי
or163 כתב:er79 כתב:יש לך לינק על קארול? לי זכור שהוא שחקן חופשי
http://www.euroleague.net/euroleaguenew ... until-2017
roy1000 כתב:לא ברור לי למה במכבי לא עושים מאמץ לשמור על סגל שכרגע זכה באליפות אירופה. לא עדיף לשלם להיקמן מליון דולר מלהמר על שחקן חדש בחצי מליון?
גם על בלו בטח אפשר ללחוץ ולהציע לו חוזה גדול לשנה אחרונה.
מצד שני, אחרי התוצאות בעונה שעברה, המנויים יימכרו לא משנה מי יהיה בסגל, אז אין סיבה לפתוח את הכיס כשהתמה של "שפיות" עובדת כל כך טוב. נראה לי שדני הולך לעשות קופה יפה בעונה הבאה.
er79 כתב:ברוך השב. בנוגע לבלו אני בספק אם כסף ישנה את שם המשחק. לפי דעתי הוא פורש סופית, וגם גודס לא ממש בונה עליו בתכניות שלו. היקמן לא שווה מליון בזבוז כסף.
ולי לא מליון אבל 750 800 הוא שווה גם שווה והוא הוכיח את זה גם אם חלק פה לא אוהבים אותו מסיבות קצת מוזרות , בא למני טיים ברמת מוכנות וריכוז גבוהים מאוד קלע סלים הכי חשובים שאפשר היה מצויין בפיינל פור , אז להעדיף מציאות ב500 אלף נראה לי מוזר קצת .er79 כתב:roy1000 כתב:לא ברור לי למה במכבי לא עושים מאמץ לשמור על סגל שכרגע זכה באליפות אירופה. לא עדיף לשלם להיקמן מליון דולר מלהמר על שחקן חדש בחצי מליון?
גם על בלו בטח אפשר ללחוץ ולהציע לו חוזה גדול לשנה אחרונה.
מצד שני, אחרי התוצאות בעונה שעברה, המנויים יימכרו לא משנה מי יהיה בסגל, אז אין סיבה לפתוח את הכיס כשהתמה של "שפיות" עובדת כל כך טוב. נראה לי שדני הולך לעשות קופה יפה בעונה הבאה.
ברוך השב. בנוגע לבלו אני בספק אם כסף ישנה את שם המשחק. לפי דעתי הוא פורש סופית, וגם גודס לא ממש בונה עליו בתכניות שלו. היקמן לא שווה מליון בזבוז כסף.
שמואל1 כתב:ליאב, זאת בדיוק הבעיה עם היקמן.
הוא לא רכז, אבל הוא שחקן שצריך את הכדור. הוא לא 2 קלאסי, אין לו קאץ' אנד שוט והוא לא שחקן שעובר בין חסימות ומקבל את הכדור האחרון לקליעה פנויה.
אם תיקח מהיקמן את הכדור, לא תקבל תפוקה. אם תיתן לו את הכדור, תקבל 80% החלטות טיפשיות והשלכת לבנות ועוד 20% של מהלכים טובים פה ושם. זה ריקי היקמן, לטוב ובעיקר לרע.
MTA2311 כתב:מעט מאוד אנשים פה אמרו שזה סגל שלא יעבור את הטופ 16.
אני חושב שהסגל הזה(גם היום, בדיעבד), שווה לפחות הצלבה. אם יחזקו אותו במקומות הנכונים(גארד איכותי, גבוה איכותי וגבוה משלים) זה יהיה סגל ששווה פיינל פור גם על הנייר.
yzafrir כתב:איך ממצב של מכבי יש סגל שאולי לא יעבור את הטופס 16 עברנו למצב שרוצים המשכיות של כל הסגל ? ההישג של מכבי העונה היה מדהים אבל אני משוכנע שהסגל הזה לא יוכל לשחזר את ההישג עונה הבאה ו חייבים שינוי מסויים. החלפת היקמן הוא שינוי מתוך בחירה ולא מתוך אילוץ כי הוא שחקן שאפשר למצוא לו מחליף די בקלות...
שמואל1 כתב:נו באמת, היקמן לא היה שחקן משמעותי בזכייה כמו שאתם מתארים.
השחקנים המשמעותיים בזכייה היו רייס, טיוס ודיוויד בלו. שלושתם חתומים על הגביע. את היקמן היה אפשר להחליף בשחקן אחר ומכבי עדיין הייתה זוכה בגביע.
יש להיקמן כישרון בלהשיג מספרים טובים גם כשהוא לא משמעותי או משחק טוב. הרבה משחקים העונה כמעט זרקתי את הטלוויזיה מהחלון מרוב עצבים על היקמן ובסוף המשחק פתאום אני קולט שהוא הקלעי המוביל עם 20 נקודות.
ללא ספק גנב הדעת מספר אחת בעולם.