refael כתב:סקוטי הופסון פנוי? אפשרות נהדרת לעמדות 2-3 שחקן מצויין.
הבעיה היחידה היא שאנחנו לא צריכים שחקן 2-3
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:סקוטי הופסון פנוי? אפשרות נהדרת לעמדות 2-3 שחקן מצויין.
felix_r כתב:refael כתב:סקוטי הופסון פנוי? אפשרות נהדרת לעמדות 2-3 שחקן מצויין.
er79 כתב:אני לא קונה את הלוקשים האלה. יש מספיק קלעים טובים בעולם, שחלקם שחקנים חופשיים, וזו העבודה של מחלקת הסקאוטינג, זה הכל. ולא כולם פלקט, יש כאלה שיכולים לתרום ביותר ממימד אחד. אם אין קארול, צריך מישהו קרוב אליו ברמה, זה עדיף על כלום
yzafrir כתב:er79 כתב:אני לא קונה את הלוקשים האלה. יש מספיק קלעים טובים בעולם, שחלקם שחקנים חופשיים, וזו העבודה של מחלקת הסקאוטינג, זה הכל. ולא כולם פלקט, יש כאלה שיכולים לתרום ביותר ממימד אחד. אם אין קארול, צריך מישהו קרוב אליו ברמה, זה עדיף על כלום
זה לא לוקשים זה המציאות . יש קלעים מעולים כמו קארול אבל המחיר שלהם בהתאם ! אתה שוכח שמדובר במכבי ובסכומים שאין סיכוי שתמצא קלעי כזה מוכח
היום סוף סוף אנחנו מבינים שבמשך שנים שיחק פה שחקן של מעל מליון דולר בשביל פרוטות . זה פשוט נס מה שקרה לנו עם בלו בשנים האחרונות.
אגב שחקנים קרובים לקרול ברמה מבחינת קליעה זה בדיוק הגארדים כמו היקמן ורייס , פארגו , בראון ... קלעים טובים אבל לא יציבים כמו קארול...ובכל זאת הם ידעו לדפוק את השלשה במאני טיים
refael כתב:felix_r כתב:refael כתב:סקוטי הופסון פנוי? אפשרות נהדרת לעמדות 2-3 שחקן מצויין.
במקום היקמן בעמדה 2 וכמחליף לסמית?
jol9 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:אני לא קונה את הלוקשים האלה. יש מספיק קלעים טובים בעולם, שחלקם שחקנים חופשיים, וזו העבודה של מחלקת הסקאוטינג, זה הכל. ולא כולם פלקט, יש כאלה שיכולים לתרום ביותר ממימד אחד. אם אין קארול, צריך מישהו קרוב אליו ברמה, זה עדיף על כלום
זה לא לוקשים זה המציאות . יש קלעים מעולים כמו קארול אבל המחיר שלהם בהתאם ! אתה שוכח שמדובר במכבי ובסכומים שאין סיכוי שתמצא קלעי כזה מוכח
היום סוף סוף אנחנו מבינים שבמשך שנים שיחק פה שחקן של מעל מליון דולר בשביל פרוטות . זה פשוט נס מה שקרה לנו עם בלו בשנים האחרונות.
אגב שחקנים קרובים לקרול ברמה מבחינת קליעה זה בדיוק הגארדים כמו היקמן ורייס , פארגו , בראון ... קלעים טובים אבל לא יציבים כמו קארול...ובכל זאת הם ידעו לדפוק את השלשה במאני טיים
לא קרובים אליו בכלל... אני חושב שהכוונה היא לפיור שוטרס. נניח שחקן כמו יסאייטיס או קאנגור או משהו בסגנון.
באמת קשה למצוא שחקנים כאלה שלא יהיו חד מימדיים לחלוטין.
jol9 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:אני לא קונה את הלוקשים האלה. יש מספיק קלעים טובים בעולם, שחלקם שחקנים חופשיים, וזו העבודה של מחלקת הסקאוטינג, זה הכל. ולא כולם פלקט, יש כאלה שיכולים לתרום ביותר ממימד אחד. אם אין קארול, צריך מישהו קרוב אליו ברמה, זה עדיף על כלום
לא קרובים אליו בכלל... אני חושב שהכוונה היא לפיור שוטרס. נניח שחקן כמו יסאייטיס או קאנגור או משהו בסגנון.
Hey Yeah כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:אני לא קונה את הלוקשים האלה. יש מספיק קלעים טובים בעולם, שחלקם שחקנים חופשיים, וזו העבודה של מחלקת הסקאוטינג, זה הכל. ולא כולם פלקט, יש כאלה שיכולים לתרום ביותר ממימד אחד. אם אין קארול, צריך מישהו קרוב אליו ברמה, זה עדיף על כלום
פניני ודווין קלעו באחוזים יותר טובים מקארול.
LIAV10 כתב:50% מההודעות שלך הן עליו.
אתה הסוכן שלו או משהו? אמא שלו?
yzafrir כתב:קארול הוא שחקן שעיקר מחייתו היא השלשות שלו שבאות מחסימות . הוא כמעט אף פעם לא זורק כשיש לו יד על הפנים . לעומתו רייס והיקמן ידעו השנה לתת את השלשות האלו עם היד על הפרצוף ולא היו זקוקים לחסימות . מכבי כבר מזמן לא משחקת את התרגיל הזה , אפילו לא לבלו...
yzafrir כתב:קרול הוא לא פלקט אבל הוא בהחלט לא גארד שיוצר לעצמו . הוא תלוי מאוד השחקנים שלו בקבוצה וכרגע הסגל של מכבי לא נראה לי מתאים כדי לבנות תרגילים סביב כאלו שחקנים , ובטח שלא עם סוג הרכש שמכוונים אליו . קרול הוא בונוס למי שיכול להרשות לעצמו אבל הוא לא מתאים כשוטינג גארד מוביל...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים