המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:זה שמכבי לא תחתים סופרסטארים אנחנו יודעים אבל להחתים את קרלון בראון ב-350 אנחנו לא מסוגלים ? אני בטוח שהוא היה בפנקס של גודס הבעיה שהצוות כל כך משוכנע שהם ימצאו כוכב בליגת קיץ שהם בטח חשבו שכול המעומדים באירופה רק יושבים ומחכים להם...
לגבי השארת שחקן שהצליח , יש מקרה כמו של רייס שהתחיל להראות ניצוצות של כוכב בשלב די מאוחר כך שאם היו באים אליו בסוף שלב הבתים ומחתימים אותו אז כולם היו יוצאים לשרוף את ביתו של פדרמן . אבל פארגו למשל הראה ניצוצות של כוכב כבר בשלב הראשון שמכבי סיימה עם הפסד אחד במשחק הראשון ואחרכך נתנה הצגות . במקרה כזה הארכת חוזה זה דבר הגיוני. חייבים להבין השחקן שמככב מתחילת העונה אז בשלב הטופ 8 כבר יהיה קשה לפתוח לו חוזה כי הוא כבר על הראדר של הרבה קבוצות...
RonB כתב:לא לשכוח שהמצב הביטחוני לא כזה מזהיר עכשיו, אם הייתי זר לא הייתי רץ לחתום פה..
MTA2311 כתב:מדהים איך 90% מהפוסטים בפייסבוק של מכבי הם התרפקות על העונה שעברה, ועל בלאט.
בסדר, הבנו. תתקדמו.
מכביסט29 כתב:זה רק אני או שכל הקבוצות, באירופה ובישראל, מחתימות שחקנים ומאמנים/עוזרים/עוזרי עוזרים/מגבות בפול גז ורק מכבי נמצאת בתרדמת מעצבנת כזאת?
מה שהכי עצוב זה שהקבוצה הזאת אלופת אירופה, ועדיין יש הרגשה שאף שחקן לא רוצה לנחות כאן.. גם מה שכבר היה קיים ברח לכסף הגדול..
עונת המלפפונים הכי מאכזבת עד כה. עדיין בתוך תוכי קיימת התקווה שינחת כאן איזה שם גדול שיוציא אותנו מהאדישות הכל כך מעצבנת הזאת..
כל שנה אותו דבר..
Parker8 כתב:אני חושב שאתם בפאניקה מיותרת. הנהלת מכבי אולי לא זורקת מיליוני דולרים לעבר שחקנים אבל טיפשים הם לא. אנחנו סה"כ בתחילת יולי.
Parker8 כתב:אני חושב שאתם בפאניקה מיותרת. הנהלת מכבי אולי לא זורקת מיליוני דולרים לעבר שחקנים אבל טיפשים הם לא. אנחנו סה"כ בתחילת יולי.