המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Hey Yeah כתב:צסקא מפגרים, יש להם פארגו ביד, שווה יותר מדהקולו.
בלי מסינה פארגו יפציץ. כנראה יעשה את זה באחת הטורקיות.
התנין כתב:זה לא שהתרגלנו לשחקנים של אנד וואן כמו שנוכחנו לראות כמה הכדורסלן האירופי הממוצע (מאלה שנשארו באירופה) הוא בלוף.
roy1000 כתב:טוב, כל אחד והטעם שלו. כנראה שחרי איזה עשור של שחקני אנד וואן כולם התאהבו בקונספט.
התנין כתב:לדעתי רוב השחקנים שעוברים בליגה הישראלית הם לא פחות טובים מהכוכבים של אירופה. הם אמנם לא הוכיחו את זה בהעדר במה ראויה, אבל רואים מספיק שחקנים שעושים את הקפיצה לרמה הזאת בקלות יתרה. זו גם הסיבה שמכבי לאורך שנים מגיעה מינימום להצלבה עם תקציב נמוך משמעותית. כי בעוד היא הבינה שהשחקנים האלה לא פחות טובים וזולים הרבה יותר, הקבוצות האחרות משלמות ביוקר על אותו הדבר בדיוק ואף מתחת לזה.
התנין כתב:כבר אמרתי יותר מפעם אחת שאני לא מחסידיו של דייויד בלאט, שגמר לרייס את הביטחון רוב העונה ולאחר שהאחרון הציל לו את התחת בשלבים האחרונים, הראשון קיבל קרדיט על כך. או טיוס שכבר היה כבר על המטוס בינואר. אז כן, בהזדמנות זו אציין שדייויד בלאט הוא מאמן אוברייטד. סליחה, כל התפקיד הזה שנקרא ''מאמן'' הוא אוברייטד ומייחסים לו חשיבות על שלא מגיעה לו בהכרח. אנסה ניסוח אחר: בלאט הוא מאמן טוב במסגרת המונח האוברייטד הזה שנקרא מאמן.
אם אני צודק או לא, נראה העונה.
felix_r כתב:ימותו ההאקרים הפאלסטינים. אמן !
roy1000 כתב:התנין כתב:כבר אמרתי יותר מפעם אחת שאני לא מחסידיו של דייויד בלאט, שגמר לרייס את הביטחון רוב העונה ולאחר שהאחרון הציל לו את התחת בשלבים האחרונים, הראשון קיבל קרדיט על כך. או טיוס שכבר היה כבר על המטוס בינואר. אז כן, בהזדמנות זו אציין שדייויד בלאט הוא מאמן אוברייטד. סליחה, כל התפקיד הזה שנקרא ''מאמן'' הוא אוברייטד ומייחסים לו חשיבות על שלא מגיעה לו בהכרח. אנסה ניסוח אחר: בלאט הוא מאמן טוב במסגרת המונח האוברייטד הזה שנקרא מאמן.
אם אני צודק או לא, נראה העונה.
האמת שאני לא יודע. כל שחקני האנד וואן שהצליחו תחת בלאט נכשלו במקומות אחרים, ואם זה לא המאמן, אז מה זה?
בוא נראה מה יהיה עם שחקנים דומים תחת גודס.
roy1000 כתב:התנין כתב:זה לא שהתרגלנו לשחקנים של אנד וואן כמו שנוכחנו לראות כמה הכדורסלן האירופי הממוצע (מאלה שנשארו באירופה) הוא בלוף.
דה קולו ויתר על חוזה מובטח לשנתיים עם הראפטורס לחזור לצסק"א. אני ממש לא חושב שהוא בלוף.
פארגו, שאנשים רואים אותו כאיזה שחקן על בסה"כ התן סדרה אחת טובה מול קאחה לבוראל ומאז לא ממש עשה כלום. אפילו אם חוזרים לשנה שלו במכבי, פרט לאותה סדרת הצלבה, הוא היה די פושר, והליקעה שלו הייתה ונשארה מאוד לא יציבה.
אני הייתי מאוד שמח לראות את פארגו פה (ולו מהעובדה שהוא השחקן הכי טוב שנשאר), אבל אני חושב שההייפ סביבו קצת מוגזם כבר.
yzafrir כתב:תגיד אתה רציני ? פארגו היה מצויין לאורך כל העונה כמעט , כבר בשלב הראשון הוא עשה ממוצע דו סיפרתי בנקודות והבטופ 16 כבר היה מעולה.... אתה מתבלבל עם רייס כנראה שגם הראה מגמת שיפור אבל לקח לו יותר זמן ...
האם דיויד עשה את השחקנים לכאלו גדולים ? בהחלט לא . דיויד עשה את הקבוצה לכזאת גדולה , החיבור בין השחקנים זה מה שהביא את ההצלחה .
מאוד יכול להיות שאותם אמריאקאים שיגיעו העונה יתנו עונה אישית טובה אבל הקבוצה לא תצליח כמו שנה שעברה בגלל החיבור של כל הקבוצה .
בסופו של דבר זה השחקנים אלו שנימצאים על המגרש.....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים