מרקיז היינס חתם במכבי לשנתיים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מרקיז היינס חתם במכבי לשנתיים

הודעהעל ידי felix_r » 13 יולי 2014, 17:19

חנו'ש כתב:יכול להיות שיש בו משהו שמזכיר את פרקינס והרעיון הוא להביא אותו לצד פארגו כדי לשחזר את עונת 2011?
כי מוזכר שהוא שחקן קשוח עם הגנה טובה וגם סטט' הריבאונדים שלו לא רעה.

נחייה ונראה.
אני בכלל לא מתרגש מהחתמות כאלה, לא לטוב ולא לרע, כי במילא אני לא מצפה לדברים גדולים בעונה הזאת.
שחקן נחמד בשביל שגודס יתאמן עליו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 13 יולי 2014, 17:20

לפחות עכשיו יש לנו 6 שחקנים ברוסטר ונוכל להרשם למשחקים (פחות מזה לא ניתן על פי החוק) :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Parker8 » 13 יולי 2014, 17:24

לא נמאס לאנשים להתבכיין על החתמות?זה מה יש. מי שמחפש כוכבים יכול למצוא אותם בריאל או צסק"א.
לא נמאס לכם לפסול שחקן?יש לכם ד"ש מטייריס רייס ואלכס טיוס, החייזרים והנגרים והשחקנים הגרועים אי פעם ששיחקו במכבי ע"פ מביני הפורום.

תנו לי לידו את מייק גרין ואני מבסוט.
Parker8

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 יולי 2014, 17:27

קודי כתב:
חנו'ש כתב:יכול להיות שיש בו משהו שמזכיר את פרקינס והרעיון הוא להביא אותו לצד פארגו כדי לשחזר את עונת 2011?
כי מוזכר שהוא שחקן קשוח עם הגנה טובה וגם סטט' הריבאונדים שלו לא רעה.

ראיתי את היינס לא מעט העונה. הוא רחוק שנות אור מפרקינס מבחינת ההגנה והקשיחות. הוא סתם עוד גארד שמסתובב באירופה. אבל הבעיה הכי גדולה בשחזור הצמד מ-2011 הוא שלמכבי פשוט אין כסף להביא שחקנים במחיר של פארגו. הקבוצה הפסיקה להביא שחקנים בלמעלה מחצי מיליון דולר. עכשיו אתם מבינים עד כמה היה חשוב להביא את דונטה סמית', שיותר טוב מכל שחקן שיגיע למכבי בקיץ הזה.

איך הגעת לזה שדונטה סמית' יותר טוב? למה הוא נתן מספרים יותר טובים ביורוליג??
אני לא יודעת איך הם יהיו אבל זה לא משהו שניתן לקבוע לפני שסמית שיחק ביורוליג ( ומן הסתם גם לא ישחק. ... )
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי toja27 » 13 יולי 2014, 17:39

Parker8 כתב:לא נמאס לאנשים להתבכיין על החתמות?זה מה יש. מי שמחפש כוכבים יכול למצוא אותם בריאל או צסק"א.
לא נמאס לכם לפסול שחקן?יש לכם ד"ש מטייריס רייס ואלכס טיוס, החייזרים והנגרים והשחקנים הגרועים אי פעם ששיחקו במכבי ע"פ מביני הפורום.

אני לא פוסל אותו, יכול להיות שהוא יוכיח למבקרים עליו אחרת אבל אני ואחרים כן יכולים להגיד מה ההתרשמות שלנו מההחתמה. החוכמה ההיא לדעת לשנות את הדעה בזמן על השחקן ולא להיות מקובעים באותה דעה התחלתית.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 יולי 2014, 17:39

Parker8 כתב:לא נמאס לאנשים להתבכיין על החתמות?זה מה יש. מי שמחפש כוכבים יכול למצוא אותם בריאל או צסק"א.

אפשר למצוא לא כוכבים שהם יותר מרשימים, זה פשוט עניין של עוד כמה מאות אלפים.
תנו לי לידו את מייק גרין ואני קופץ מגשר מעריב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 13 יולי 2014, 17:47

האם אלופת אירופה בכדורסל לא יכולה לשאוף להחתים שחקנים קצת יותר מעניינים?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 13 יולי 2014, 17:47

סוף סוף הפורום חזר. אני מעדיף לראות את הגארד השני לפני שאחווה דעה. לפדרמן אין תירוצים שאין לו כסף עכשיו לגארד של מליון פלוס. אחרי שיוחתם הגארד השני אגיד דעתי. שיהיה לבחור בהצלחה. אגב, אם הוא בא ודיון תומפסון יבוא, מכבי בבעיית קליעה אקוטית השנה, לא מאמין שהגארדים הנוסף שיבוא יהיה פיור שוטר
er79

הודעהעל ידי Parker8 » 13 יולי 2014, 17:57

כמה ההחתמה של רייס הייתה מעניינת?הוא לא היה מרשים יותר בבאיירן מאשר היינס בסיינה.
חשבתי שלמדנו, במיוחד אלה שקוטלים כל שחקן שלא קוראים לו פארגו, שכדאי לתת צ'אנס לכל אחד ולפחות חצי עונת חסד. כן, חצי עונה.
Parker8

הודעהעל ידי Parker8 » 13 יולי 2014, 17:59

er79 כתב:סוף סוף הפורום חזר. אני מעדיף לראות את הגארד השני לפני שאחווה דעה. לפדרמן אין תירוצים שאין לו כסף עכשיו לגארד של מליון פלוס. אחרי שיוחתם הגארד השני אגיד דעתי. שיהיה לבחור בהצלחה. אגב, אם הוא בא ודיון תומפסון יבוא, מכבי בבעיית קליעה אקוטית השנה, לא מאמין שהגארדים הנוסף שיבוא יהיה פיור שוטר

מייק גרין יכול להתאים פיקס ליד שחקן כמו היינס. יכולים להשלים אחד את השני בצורה מעולה.
Parker8

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 יולי 2014, 18:01

ישלימו אחד את השני בחוסר יכולת לקלוע משלוש.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 13 יולי 2014, 18:08

Parker8 כתב:
er79 כתב:סוף סוף הפורום חזר. אני מעדיף לראות את הגארד השני לפני שאחווה דעה. לפדרמן אין תירוצים שאין לו כסף עכשיו לגארד של מליון פלוס. אחרי שיוחתם הגארד השני אגיד דעתי. שיהיה לבחור בהצלחה. אגב, אם הוא בא ודיון תומפסון יבוא, מכבי בבעיית קליעה אקוטית השנה, לא מאמין שהגארדים הנוסף שיבוא יהיה פיור שוטר

מייק גרין יכול להתאים פיקס ליד שחקן כמו היינס. יכולים להשלים אחד את השני בצורה מעולה.

שניהם ל קלעי שלוש טובים וכזה גם ארון ג'קסון, שהוא הרכז הכי טוב שהוזכר בהקשר של מכבי הקיץ. אולי עם פארגו זה יסתדר קצת טוב יותר אבל אני לא מאמין שמכבי תתקרב אפילו לסכומים שפארגו עולה. העזיבה של בלו מחייבת את מכבי להביא שחקנים עם קליעה טובה מבחוץ, ואם נכונה הידיעה של פיק על דיון תומפסון (שחקן ללא קליעה משלוש) אזי הגארד השני שיבוא ליד היינס (שגם לו יש קליעה מאוד לא יציבה משלוש) חייב להיות קלע מצויין.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 13 יולי 2014, 18:18

Parker8 כתב:כמה ההחתמה של רייס הייתה מעניינת?הוא לא היה מרשים יותר בבאיירן מאשר היינס בסיינה.
חשבתי שלמדנו, במיוחד אלה שקוטלים כל שחקן שלא קוראים לו פארגו, שכדאי לתת צ'אנס לכל אחד ולפחות חצי עונת חסד. כן, חצי עונה.

אם ראית מה כתבתי, אז אני גם חושב שצריך לתת צ'אנס, אלא שבשנה שעברה מכבי לא היתה אלופת אירופה והשנה היא כן, ולכן החתמה של שחקן סטנדרטי, כמוהו יש עוד רבים
באלופת אירופה, היא בהחלט מעוררת תמיהה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 13 יולי 2014, 18:28

אני אישית מריע להנהלת הקבוצה שהיא לא מחתימה שחקנים חדשים על סכומים גבוהים (עם החריג שכן צריך להוציא סכומים גבוהים על שחקן שהוכיח את עצמו כאן כמו רייס למשל). בשנים האחרונות אנו רואים שניתן לקבל ב-300 אלף דולר אותה תפוקה של שחקנים של מיליון וחצי, ואין שום סיבה שנשתתף במירוץ המטורף והלא אחראי של לקנות ביוקר ולקבל מעט.

מדובר בשחקן לא רע בכלל, עם יכולות גבוהות בחדירה ואני לא רואה שום סיבה שיהיה פחות טוב מהיקמן או רייס.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 13 יולי 2014, 18:32

אם אתה צודק, אז אני לא אתפלא אם גיא גודס יאמן את הניקס ב- 2015.
roy1000

הודעהעל ידי Parker8 » 13 יולי 2014, 18:51

roy1000 כתב:

אם אתה צודק, אז אני לא אתפלא אם גיא גודס יאמן את הניקס ב- 2015.

צודק במה?סה"כ אומר שלא צריך לפסול את השחקן.
Parker8

הודעהעל ידי Roni1 » 13 יולי 2014, 18:54

החתמה ג׳וניורית קלאסית, מקווה שנופתע ממנו.

לאן הפורום נעלם יומיים? שוב החמאס?
Roni1

הודעהעל ידי jol9 » 13 יולי 2014, 18:58

התנין כתב:אני אישית מריע להנהלת הקבוצה שהיא לא מחתימה שחקנים חדשים על סכומים גבוהים (עם החריג שכן צריך להוציא סכומים גבוהים על שחקן שהוכיח את עצמו כאן כמו רייס למשל). בשנים האחרונות אנו רואים שניתן לקבל ב-300 אלף דולר אותה תפוקה של שחקנים של מיליון וחצי, ואין שום סיבה שנשתתף במירוץ המטורף והלא אחראי של לקנות ביוקר ולקבל מעט.

מדובר בשחקן לא רע בכלל, עם יכולות גבוהות בחדירה ואני לא רואה שום סיבה שיהיה פחות טוב מהיקמן או רייס.

ואם השחקן הזה יהיה נפילה? האם כל שנה ושנה נפגע בהימורים?
זאת לא אמורה להיות התנהלות של אלופת היורוליג. אני לא סתם חופר על זה בכל הודעה. פשוט קבוצה שלקחה את התואר, יש לה מחוייבות מסויימת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 13 יולי 2014, 19:06

אני לא מכיר את השחקן ולכן לא אחווה דעה עליו, אבל אני מרשה לעצמי להיות קצת באופוריה כי סופסוף החתמנו משהו. התקדמנו ;)
אני רק אומר שלאחר מקרה רייס, אני חושב שכל מה שתגידו בגנות השחקן כרגע שוב עשוי להתפוצץ לכם בפרצוף במידה והיינס יתן עונה טובה. ואז שוב תחזרו אחורה בפורום כדי לחפש את הת'רד הזה כדי לצחוק עליו..
חכו קצת. תנו לו את ימי החסד שמגיעות לו. גם לגודס..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי roy1000 » 13 יולי 2014, 19:08

Parker8 כתב:צודק במה?סה"כ אומר שלא צריך לפסול את השחקן.

צודק בזה שהוא ייתן לך אותה תפוקה כמו שנתן רייס.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־20 אורחים