rc4991 כתב:באביט מועמד
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 72815.html
כמו שאומרים בערוץ הספורט: לא יודיייע

על פי ספורטאנדו, מלאגה מציעה לבאביט קרוב למיליון דולר
http://www.sportando.com/en/europe/spai ... bbitt.html
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:באביט מועמד
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 72815.html
קודי כתב:דובי פיק טוען שמכבי יצאה מהמירוץ להחתמת באייקס כשולנסיה ואולימפיאקוס הציעו לו הצעות אטרקטיביות יותר.
אבי סגל טוען שבאייקס הוא בעדיפות שלישית אצל מכבי אחרי מקאלב ופארגו. רק שכרגע מקאלב דורש 2 מיליון דולר ואילו פארגו עדיין לא הצליח להשתחרר מצסק"א. בקיצור - הגיוני שאף אחד משלושתם לא יגיע לכאן ונקבל איזה דנטמון או קומבו בינוני אחר שיפזר את ההתקפה של מכבי.
קודי כתב:ברור שזה מה שיקרה. ההססנות וחוסר היכולת לחתוך ולסגור תוביל את מכבי להפסיד כל מועמד נורמלי.
מקאדו 3 כתב:אל תשכח שהמצב בהחלט משחק תפקיד , אם אתה שחקן שרוצה לחתום בקבוצה בארץ ואתה שומע שאיפה שאתה עומד לגור נופלים טילים וייש מלחמה אני חושב שהיית מעדיף לחתום במקום אחר , וזה עוד לפניי העובדה הבסיבית שכמעט תמיד יש קבוצות אחרות שמציעות הצעות גהוהות יותר ופחות קמצניות.
מקאדו 3 כתב:אל תשכח שהמצב בהחלט משחק תפקיד , אם אתה שחקן שרוצה לחתום בקבוצה בארץ ואתה שומע שאיפה שאתה עומד לגור נופלים טילים וייש מלחמה אני חושב שהיית מעדיף לחתום במקום אחר , וזה עוד לפניי העובדה הבסיבית שכמעט תמיד יש קבוצות אחרות שמציעות הצעות גהוהות יותר ופחות קמצניות.
שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:אל תשכח שהמצב בהחלט משחק תפקיד , אם אתה שחקן שרוצה לחתום בקבוצה בארץ ואתה שומע שאיפה שאתה עומד לגור נופלים טילים וייש מלחמה אני חושב שהיית מעדיף לחתום במקום אחר , וזה עוד לפניי העובדה הבסיבית שכמעט תמיד יש קבוצות אחרות שמציעות הצעות גהוהות יותר ופחות קמצניות.
לא חושב שהמצב הביטחוני משפיע. שמעון בוודאי הבהיר לכל מועמד שהמצב הביטחוני הוא זמני ועד תחילת העונה המצב יחזור לשגרה.
קובי כתב:שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:אל תשכח שהמצב בהחלט משחק תפקיד , אם אתה שחקן שרוצה לחתום בקבוצה בארץ ואתה שומע שאיפה שאתה עומד לגור נופלים טילים וייש מלחמה אני חושב שהיית מעדיף לחתום במקום אחר , וזה עוד לפניי העובדה הבסיבית שכמעט תמיד יש קבוצות אחרות שמציעות הצעות גהוהות יותר ופחות קמצניות.
לא חושב שהמצב הביטחוני משפיע. שמעון בוודאי הבהיר לכל מועמד שהמצב הביטחוני הוא זמני ועד תחילת העונה המצב יחזור לשגרה.
כן, שמעון יסביר ומי שלא חי פה מעולם כמובן יאמין מיד. מאוד הגיוני מה שאתה אומר. שכלתני ולוגי.
שמואל1 כתב:קובי כתב:שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:אל תשכח שהמצב בהחלט משחק תפקיד , אם אתה שחקן שרוצה לחתום בקבוצה בארץ ואתה שומע שאיפה שאתה עומד לגור נופלים טילים וייש מלחמה אני חושב שהיית מעדיף לחתום במקום אחר , וזה עוד לפניי העובדה הבסיבית שכמעט תמיד יש קבוצות אחרות שמציעות הצעות גהוהות יותר ופחות קמצניות.
כן, שמעון יסביר ומי שלא חי פה מעולם כמובן יאמין מיד. מאוד הגיוני מה שאתה אומר. שכלתני ולוגי.
עובדה שבכל שאר קבוצות הליגה עסקים כרגיל.
yzafrir כתב:אני מניח שפארגו כבר יודע והסכים לסכום שמכבי הציע לו ( אני מניח שזה פחות או יותר מה שהיה אמור לקבל בחוזה הישןשהציעו לו...) ומה שהוא מנסה זה להוציא מהרוסים פיצוי גבוהה כדי למזהר נזקים . אני רק מקווה שזה יגמר בזמן הקרוב כדי שלא מפספס מועמדים טובים אחרים . בכל מקרה אם בבייקס מעוניינות ואלנסיה ואולימפיאקוס אז כנראה שמכבי תצטרך להגרר לסכומים שאני לא בטוח שהוא שווה למכבי . אולי אחרי שיוכיח את עצמו אז כן....
לגבי באביט , יכול להיות שאם מכבי תתקרב לסכום שמלאגה הציעה אז הוא יעדיף את אלופת אירופה ( זה עוד לא נתפס הדבר הזה !!! )
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Mitelka ו־34 אורחים