Maccabikid כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:כמו שאמרתי , מדובר באותו סכום שהיה אמור לקבל בפעם הקודמת . אם מוסיפים לזה את הפיצוי מהרוסים שאני מניח שיהיה משהו כמו חצי מליון ( מחצית מההפרש שבחוזה שלו שם ) ויוצא שהוא ירוויח 2.5 מליון לשנתיים שזה יפה מאוד . אם זה יקרה ומכבי תשלים גם שני שחקנים לעמדה 4 (3-4) ופישר שכנראה יחתום , אז למכבי אמור להיות סגל אטרקטיבי.
על פיינלפור אני לא מדבר כי גם הסגל של עונה קודמת על הנייר לא היה שווה פיינלפור לדעתי...
אתה כל כך מחזיק מהיינס? מה גורם לך להאמין בפוטנציאל שלו?
לרייס למשל יש חדירה נהדרת שיכלנו לראות כבר מזמן אבל איזו תכונה מיוחדת יש להיינס?
חודר לא פחות טוב מרייס (אולי אפילו יותר טוב , ומהיר יותר)
הוא אתלטי יותר מרייס ויש לו יד טובה יותר . היתרון העיקרי של רייס הוא הביצים שלו , כי את אלו של היינס עוד לא ראינו ברמות הגבוהות ....
נו באמת, היתרון היחידי של רייס (MVP היורוליג והאחראי הראשי להבאתו של גביע היורוליג לתל אביב) על פני היינס, זה "הביצים" והיינס טוב ממנו בכל השאר.. ברור.. כי הרי היינס עשה המון ב.. (מה בעצם הוא עשה?) גבר, אתה לפעמים לא אמיתי בעליל..
רייס mvp של היורוליג ??? ואני לא אמיתי פחחחח...
על הנייר להיינס יש נתונים טובים יותר מרייס כמו גם לאנגפורד , פארגו , ועוד הרבה גארדים ביורוליג . ההבדל זה שרייס ידע להתעלות בכמה משחקים מכריעים אבל אפילו אני שהייתי ממעריציו מהרגע שחתם פה מבין שסך הכל לא הייתה לו עונה טובה מבחינה אישית חוץ מסופה .
אני בטוח שלפני כמה חודשים גם אתה חשבת ככה...
רייס שחקן טוב אבל סיום העונה קצת משקר לגביו ולגבי כל הקבוצה כולה . רוב העונה הזאת הייתה סבל מתמשך עד שהגיע נס מילאנו