ת׳רד המלפפונים V3- פישר חתם בקאזאן. ג'ייק כהן למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V3

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יולי 2014, 22:57

Maccabikid כתב:
yzafrir כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:כמו שאמרתי , מדובר באותו סכום שהיה אמור לקבל בפעם הקודמת . אם מוסיפים לזה את הפיצוי מהרוסים שאני מניח שיהיה משהו כמו חצי מליון ( מחצית מההפרש שבחוזה שלו שם ) ויוצא שהוא ירוויח 2.5 מליון לשנתיים שזה יפה מאוד . אם זה יקרה ומכבי תשלים גם שני שחקנים לעמדה 4 (3-4) ופישר שכנראה יחתום , אז למכבי אמור להיות סגל אטרקטיבי.
על פיינלפור אני לא מדבר כי גם הסגל של עונה קודמת על הנייר לא היה שווה פיינלפור לדעתי...

אתה כל כך מחזיק מהיינס? מה גורם לך להאמין בפוטנציאל שלו?
לרייס למשל יש חדירה נהדרת שיכלנו לראות כבר מזמן אבל איזו תכונה מיוחדת יש להיינס?

חודר לא פחות טוב מרייס (אולי אפילו יותר טוב , ומהיר יותר)
הוא אתלטי יותר מרייס ויש לו יד טובה יותר . היתרון העיקרי של רייס הוא הביצים שלו , כי את אלו של היינס עוד לא ראינו ברמות הגבוהות ....

נו באמת, היתרון היחידי של רייס (MVP היורוליג והאחראי הראשי להבאתו של גביע היורוליג לתל אביב) על פני היינס, זה "הביצים" והיינס טוב ממנו בכל השאר.. ברור.. כי הרי היינס עשה המון ב.. (מה בעצם הוא עשה?) גבר, אתה לפעמים לא אמיתי בעליל..

רייס mvp של היורוליג ??? ואני לא אמיתי פחחחח...
על הנייר להיינס יש נתונים טובים יותר מרייס כמו גם לאנגפורד , פארגו , ועוד הרבה גארדים ביורוליג . ההבדל זה שרייס ידע להתעלות בכמה משחקים מכריעים אבל אפילו אני שהייתי ממעריציו מהרגע שחתם פה מבין שסך הכל לא הייתה לו עונה טובה מבחינה אישית חוץ מסופה .
אני בטוח שלפני כמה חודשים גם אתה חשבת ככה...
רייס שחקן טוב אבל סיום העונה קצת משקר לגביו ולגבי כל הקבוצה כולה . רוב העונה הזאת הייתה סבל מתמשך עד שהגיע נס מילאנו
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Maccabikid » 21 יולי 2014, 23:22

yzafrir כתב:
Maccabikid כתב:
yzafrir כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:כמו שאמרתי , מדובר באותו סכום שהיה אמור לקבל בפעם הקודמת . אם מוסיפים לזה את הפיצוי מהרוסים שאני מניח שיהיה משהו כמו חצי מליון ( מחצית מההפרש שבחוזה שלו שם ) ויוצא שהוא ירוויח 2.5 מליון לשנתיים שזה יפה מאוד . אם זה יקרה ומכבי תשלים גם שני שחקנים לעמדה 4 (3-4) ופישר שכנראה יחתום , אז למכבי אמור להיות סגל אטרקטיבי.
על פיינלפור אני לא מדבר כי גם הסגל של עונה קודמת על הנייר לא היה שווה פיינלפור לדעתי...

אתה כל כך מחזיק מהיינס? מה גורם לך להאמין בפוטנציאל שלו?
לרייס למשל יש חדירה נהדרת שיכלנו לראות כבר מזמן אבל איזו תכונה מיוחדת יש להיינס?

חודר לא פחות טוב מרייס (אולי אפילו יותר טוב , ומהיר יותר)
הוא אתלטי יותר מרייס ויש לו יד טובה יותר . היתרון העיקרי של רייס הוא הביצים שלו , כי את אלו של היינס עוד לא ראינו ברמות הגבוהות ....

נו באמת, היתרון היחידי של רייס (MVP היורוליג והאחראי הראשי להבאתו של גביע היורוליג לתל אביב) על פני היינס, זה "הביצים" והיינס טוב ממנו בכל השאר.. ברור.. כי הרי היינס עשה המון ב.. (מה בעצם הוא עשה?) גבר, אתה לפעמים לא אמיתי בעליל..

רייס mvp של היורוליג ??? ואני לא אמיתי פחחחח...
על הנייר להיינס יש נתונים טובים יותר מרייס כמו גם לאנגפורד , פארגו , ועוד הרבה גארדים ביורוליג . ההבדל זה שרייס ידע להתעלות בכמה משחקים מכריעים אבל אפילו אני שהייתי ממעריציו מהרגע שחתם פה מבין שסך הכל לא הייתה לו עונה טובה מבחינה אישית חוץ מסופה .
אני בטוח שלפני כמה חודשים גם אתה חשבת ככה...
רייס שחקן טוב אבל סיום העונה קצת משקר לגביו ולגבי כל הקבוצה כולה . רוב העונה הזאת הייתה סבל מתמשך עד שהגיע נס מילאנו

MVP של הפיינל פור, זה היה אמור להיות ברור.. על הנייר רייס נתן סיומת אדירה לעונה, פארגו לא מתפקד כבר 3 עונות.. זה מה שאני רואה על הנייר, היינס עוד לא נתן משחק גדול אחד ביורוליג לדעתי (ויש מצב שאני טועה.. לא באמת מכיר את השחקן, בכל אופן בטח שלא במאני טיים, ובטח שלא כמו רייס) סיום העונה לא משקר, שחקן לא טוב לא דופק כאלו הופעות במעמדים הכי גדולים, לקח לו זמן להתחבר לקבוצה ולהבין לאן הגיע, מעכשיו הוא הולך להיות בטופ.
Maccabikid

הודעהעל ידי er79 » 21 יולי 2014, 23:26

חנו'ש, או זה או שאולי פדרמן בכוונה משחרר לתקשורת סכומים כאלה בידיעה שפארגו לא יבוא לכאן, בשביל לפתות מנויים. הוא כבר עשה זאת לפני שנה עם פארגו, וגם השנה הם ניסו לעשות מאיתנו מטומטמים עם הפרסום על פרמאר. זה יכול להיות אלף ואחת סיבות. נחכה ונראה. בכל מקרה, להערכתי באייקס חותם עוד השבוע בקבוצה כלשהי, ואם זו לא תהיה מכבי אני מאוד אכעס אם פארגו לא יסגור כאן
er79

הודעהעל ידי er79 » 22 יולי 2014, 10:34

בשורות מעודדות מכתב אמין נוסף, אבי סגל, שכתב בישראל היום שפארגו בדרכו למכבי. ישנן הבנות עם מכבי, פארגו רוצה לשחק במכבי, כרגע מתדיינים עם צסק"א על התרת חוזהו. על פי סגל ירוויח 950 אלף דולר. פיק וסגל שימחו אותי, סוף סוף החתמה ראויה באופק, מקווה שייצא לפועל. בגלל בעיות הקליעה של פארגו, לדעתי מכבי חייבת לנסות להתביית על באביט. האמל ירד מהרשימה, ימשיך במינסוטה
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 יולי 2014, 10:36

er79 כתב:בשורות מעודדות מכתב אמין נוסף, אבי סגל, שכתב בישראל היום שפארגו בדרכו למכבי. ישנן הבנות עם מכבי, פארגו רוצה לשחק במכבי, כרגע מתדיינים עם צסק"א על התרת חוזהו. על פי סגל ירוויח 950 אלף דולר. פיק וסגל שימחו אותי, סוף סוף החתמה ראויה באופק, מקווה שייצא לפועל. בגלל בעיות הקליעה של פארגו, לדעתי מכבי חייבת לנסות להתביית על באביט. האמל ירד מהרשימה, ימשיך במינסוטה

צסק"א עדיין מערימה קשיים. הסיפור רחוק מלהיות סגור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יולי 2014, 10:38

לפי וואן פארגו רוצה מליון דולר פיצוי וצסקא מוכנה לתת רק חצי . מזרחי מנסה לגשר על 700...צסקא מאיימת על פארגו שישב על אזרחי כל העונה או ישחק בקבוצת הבת . מה שבטוח פארגו לא ימשיך בצסקא כמו שחשבתי . וכמעט בטוח שישחק במכבי , אני מאמין שיקבל 500-600 פיצויי ויחתום במכבי
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 22 יולי 2014, 10:39

נקווה לטוב. הכיוון הוא חיובי, על פי העיתונאים היותר אמינים בעיניי
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יולי 2014, 10:50

yzafrir כתב:לפי וואן פארגו רוצה מליון דולר פיצוי וצסקא מוכנה לתת רק חצי . מזרחי מנסה לגשר על 700...צסקא מאיימת על פארגו שישב על אזרחי כל העונה או ישחק בקבוצת הבת . מה שבטוח פארגו לא ימשיך בצסקא כמו שחשבתי . וכמעט בטוח שישחק במכבי , אני מאמין שיקבל 500-600 פיצויי ויחתום במכבי

אני מאמין שהסיפור ייסגר, אבל מכבי מראה שוב ושוב את חוסר היכולת שלה לסגור עסקאות. בסופו של דבר יכולה לקפוץ לעניין קבוצה שלישית, להציע עוד חצי מליון דולר ולקחת את פארגו - ובדיוק את הדברים האלה ראינו בעבר פעם אחרי פעם.
אני מקווה מאוד שפארגו יסגור בימים הקרובים כי כבר אין אלטרנטיבות נורמליות בשוק. זה או פארגו או שחקן שתי רמות מתחתיו.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יולי 2014, 10:55

אני חושב שהפעם הרצון של פארגו לחזור גדול מאוד ובגלל שכסף כבר פחות קריטי בגלל הפיצוי ובגלל הקופון שגזר שם בעונה האחרונה אז הוא יחתום פה בכל מקרה .
קוו אחורי שכולל את פארגו , היינס , אוחיון , לאנסברג ואולי גם דאוסן כגארד חמישי , הוא מאוזן מבחינה התקפית והגנתית ולטעמי אטרקטיבי יותר מבעונה החולפת...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 יולי 2014, 10:58

yzafrir כתב:אני חושב שהפעם הרצון של פארגו לחזור גדול מאוד ובגלל שכסף כבר פחות קריטי בגלל הפיצוי ובגלל הקופון שגזר שם בעונה האחרונה אז הוא יחתום פה בכל מקרה .
קוו אחורי שכולל את פארגו , היינס , אוחיון , לאנסברג ואולי גם דאוסן כגארד חמישי , הוא מאוזן מבחינה התקפית והגנתית ולטעמי אטרקטיבי יותר מבעונה החולפת...

זו קו אחורי חסר קליעה.
מכבי לא הייתה צריכה להביא את היינס שהוא שחקן מיותר, פרוע ולא חכם. למה לא להביא קלעי איכותי?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 יולי 2014, 10:58

אטרקטיבי רק בגלל פארגו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יולי 2014, 11:02

MTA2311 כתב:אטרקטיבי רק בגלל פארגו.

אני חושב שהיינס לא פחות מוכשר מהיקמן ו בהתחשב בזה שהוא מחליף את היקמן הלא כלכך אהוד פה אז המשימה של להתעלות על היקמן תיהיה די קלה .
זה שפארגו מוכשר יותר מרייס כבר אמרתי את דעתי בנושא...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יולי 2014, 11:03

yzafrir כתב:אני חושב שהפעם הרצון של פארגו לחזור גדול מאוד ובגלל שכסף כבר פחות קריטי בגלל הפיצוי ובגלל הקופון שגזר שם בעונה האחרונה אז הוא יחתום פה בכל מקרה .

אתה טועה לחלוטין אם אתה חושב שפארגו לא ילך למקום אחר אם יציעו לו יותר כסף. אין לו שום סנטימנטים למכבי והוא לא יחתום פה בכל מקרה (בגלל זה עדיין הוא לא חתם).
לא חושב שיש טעם בדאוסן. אין לו דקות משחק בסגל הזה.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יולי 2014, 11:10

שמואל1 כתב:

זו קו אחורי חסר קליעה.
מכבי לא הייתה צריכה להביא את היינס שהוא שחקן מיותר, פרוע ולא חכם. למה לא להביא קלעי איכותי?

להגיד על שחקן פרוע ולא חכם זה כל כך 2013...הרגשה של דה ז'ה וו...
אבל שורה תחתונה הוא קלעי יותר טוב מרייס או לפחות זהה לרייס ואתלטי יותר מרייס...אמרתי כבר קודם שהוא יצטרך לעבור התאמות מסויימות בדיוק כמו שחקנים אחרים שהגיעו למכבי אחרי שהיו כוכבים בלעדיים בקבוצות שלהם ( פרקינס לדוגמא ). ולדעתי הוא כבר עשה חלק מהתהליך השנה במילאנו ואחר כך סיינה ו אני סומך על גיא ועל הסגל המגובש של מכבי שיעזור לו בזה....
לסיכום לא ניחלשנו מבחינת קליעה בקוו האחורי ואולי אפילו התקדמנו קצת....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 22 יולי 2014, 11:14

אני מסכים שלא נחלשנו בקו האחורי, אבל נחלשנו אנושות בקו הקדמי, ופה טמון העצם. זה הולך להשפיע עלינו השנה. אני מקווה שיבוא פורוורד התקפי עם אחוזים סבירים מחוץ לקשת, שחקן כמו תומפסון לא רלוונטי לסגל המתגבש
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יולי 2014, 11:15

רוי , זה סיטואציה שונה בגלל שהוא מגיע בשפל מקצועי גדול ו הוא יודע שזה המקום הכי טוב בשבילו להשתקם.
לגבי שון , כבר אמרתי שאני רואה אותו במכבי אם לא העונה אז בעונה הבאה...בכל מקרה זה זניח ( לפחות ליורוליג) כי מדובר בגארד חמישי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יולי 2014, 11:19

er79 כתב:אני מסכים שלא נחלשנו בקו האחורי, אבל נחלשנו אנושות בקו הקדמי, ופה טמון העצם. זה הולך להשפיע עלינו השנה. אני מקווה שיבוא פורוורד התקפי עם אחוזים סבירים מחוץ לקשת, שחקן כמו תומפסון לא רלוונטי לסגל המתגבש

לגבי הקוו הקידמי קשה לדעת כי שום דבר לא זז עדיין אבל לפי מה שאנחנו שומעים אז פישר יהיה הסנטר השלישי שזה חיזוק משמעותי לעומת זיזיץ' או אלטיט
בעמדה 4 ( או 3-4 ) חסרים עדיין שני שחקנים . אם באביבט יחתום אז מבחינת שלשות לא נחלשנו בכלל ( לדעתי הוא יותר טוב מבלו בתחום הזה ) ואם יחתימו שחקן כמו תומפסון או רנדל המחליף אז שורה תחתונה אפילו התחזקנו בעמדות האלו...בינתיים הכל בסימן שאלה
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יולי 2014, 11:22

yzafrir כתב:רוי , זה סיטואציה שונה בגלל שהוא מגיע בשפל מקצועי גדול ו הוא יודע שזה המקום הכי טוב בשבילו להשתקם.
לגבי שון , כבר אמרתי שאני רואה אותו במכבי אם לא העונה אז בעונה הבאה...בכל מקרה זה זניח ( לפחות ליורוליג) כי מדובר בגארד חמישי...

אני לא יודע עד כמה מעניין את פארגו "להשתקם". הוא רוצה את הכסף שלו והאו כבר בן 29. כרגע אני לא רואה עליו הרבה קופצים, אבל צריך גם לדעת לסגור עסקה ואת זה במכבי לא יודעים לעשות.
לגבי דאוסן - אני חושבש הוא בהחלט אמור להגיע למכבי, אבל לא השנה. הוא חייב להתבשל עוד שנה-שנתיים במקומות אחרים.

דרך אגב - מה קורה עם ג'ייק כהן? מכבי ימשיכו לשלם לו משכורת עד מתי? הרי ברור כבר שהוא לא מתאים לרמה של מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 יולי 2014, 11:25

yzafrir כתב:
שמואל1 כתב:

זו קו אחורי חסר קליעה.

להגיד על שחקן פרוע ולא חכם זה כל כך 2013...הרגשה של דה ז'ה וו...
אבל שורה תחתונה הוא קלעי יותר טוב מרייס או לפחות זהה לרייס ואתלטי יותר מרייס...אמרתי כבר קודם שהוא יצטרך לעבור התאמות מסויימות בדיוק כמו שחקנים אחרים שהגיעו למכבי אחרי שהיו כוכבים בלעדיים בקבוצות שלהם ( פרקינס לדוגמא ). ולדעתי הוא כבר עשה חלק מהתהליך השנה במילאנו ואחר כך סיינה ו אני סומך על גיא ועל הסגל המגובש של מכבי שיעזור לו בזה....
לסיכום לא ניחלשנו מבחינת קליעה בקוו האחורי ואולי אפילו התקדמנו קצת....

לא יודע, לי עד עכשיו זה נראה שמכבי מנסה פשוט להחליף את השחקנים שעזבו בגרסה זהה שלהם ופה הצוות המקצועי של מכבי נופל.
מכבי צריכה לצאת מהתבנית של דיוויד בלאט ולשכוח ממה שהיה. הקבוצה איבדה את כל השחקנים המשמעותיים שלה כולל המאמן, וצריכים לבנות קונספט מחדש.
היינס במקרה הזה פשוט לא מתאים, היו צריכים ללכת על קלעי ולא עוד קומבו גארד פרוע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יולי 2014, 11:26

er79 כתב:אני מסכים שלא נחלשנו בקו האחורי, אבל נחלשנו אנושות בקו הקדמי, ופה טמון העצם. זה הולך להשפיע עלינו השנה. אני מקווה שיבוא פורוורד התקפי עם אחוזים סבירים מחוץ לקשת, שחקן כמו תומפסון לא רלוונטי לסגל המתגבש

אם פארגו יגיע, אז קשה להגיד שהקו האחורי נחלש (למרות שאף אחד פה לא יודע למה לצפות מהיינס חוץ מזה שהוא מביא איתו סטטסיסטיקה נוראית).
הקו הקידמי הכל תלוי ב-4 הפותח שיגיע. אני לא חושב שבאביט רלוונטי כרגע.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־13 אורחים