אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

הודעהעל ידי Chen » 06 ספטמבר 2011, 17:53

nzitser כתב:לא ידעתי איפה לשים את זה אז

"
ליאור אליהו עבר היום בדיקת אם.אר.איי בירך ונבדק ע"י הרופא של מכבי אלקטרה ת"א, ד"ר גיא מורג. מהפענוח עולה כי ליאור סובל מ"רגל עץ" - חבלה חזקה בשריר הירך ושטף דם. ליאור יעבור טיפולים אצל הפיזיותרפיסטים של הקבוצה וצפוי להיות מושבת מפעילות שבוע וחצי עד 3 שבועות"

ועוד רוצים להשאיל את הנדריקס... אני מקווה שיחלים כמה שיותר מהר אבל אסור לקחת סיכונים, יש לנו קו קידמי מגוון וטוב, צריך לשמור עליו ולא להשאיל שחקנים טובים סתם, אי אפשר לדעת מה יקרה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

Re: הנדיקס בדרך לקאחה לאבוראל

הודעהעל ידי BIG sofo » 06 ספטמבר 2011, 19:20

יכול להיות שמדובר באארון ברוקס, שבעבר היו דיבורים על זה שהוא מחפש אופציות "מעבר לים".

http://www.nba.com/home/playerfile/aaro ... index.html

לפני 2 עונות הוא שיחק ביוסטון וקלע 20 נקודות למשחק והוסיף 5 אסיסטים, אבל אז הוא היה הכוכב הראשי שם
בעונה האחרונה הוא שיחק ביוסטון ועבר לפיניקס והיה נחמד עם 10 נקודות ו4 אסיסטים
BIG sofo

הודעהעל ידי rc4991 » 06 ספטמבר 2011, 19:28

BIG sofo כתב:יכול להיות שמדובר באארון ברוקס, שבעבר היו דיבורים על זה שהוא מחפש אופציות "מעבר לים".

לפני 2 עונות הוא שיחק ביוסטון וקלע 20 נקודות למשחק והוסיף 5 אסיסטים, אבל אז הוא היה הכוכב הראשי שם

אתה יודע שזה הוא או שאתה סתם חושב עליו כמועמד?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 ספטמבר 2011, 19:33

שווה לעקוב אחרי הטוויטר של מארק סטיין מ-ESPN
http://twitter.com/#!/stein_line_HQ
ו...Adrian Wojnarowski חחח מיאהו ספורט
http://twitter.com/#!/wojyahoonba

אולי ייפול להם משהו והם יפרסמו כמו עם פארמר..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 06 ספטמבר 2011, 20:00

rc4991 כתב:
BIG sofo כתב:יכול להיות שמדובר באארון ברוקס, שבעבר היו דיבורים על זה שהוא מחפש אופציות "מעבר לים".

אתה יודע שזה הוא או שאתה סתם חושב עליו כמועמד?

אני לא יודע. אני מעלה השערה.
BIG sofo

הודעהעל ידי BIG sofo » 07 ספטמבר 2011, 00:14

דיוויד בלאט בראיון ל-"ישראל היום" סותר את מה שהגמד התשיעי אמר בפורום תפוז וגם אומר שיש סיכוי שיגיע עוד שחקן NBA לחוזה זמני:
"אנחנו מחפשים קומבו גארד.השוק בעייתי ואנחנו לא במו"מ עם שום שחקן. אם לא תהיה ברירה - נביא מישהו בחוזה זמני."
BIG sofo

היום הגורלי הגיע?

הודעהעל ידי BIG sofo » 07 ספטמבר 2011, 00:19

על פי אתרים בחו"ל היום צפוייה להתקיים פגישה נוספת בין ארגון השחקנים בNBA להנהלה. בפגישה שהתקיימה בשבוע שעבר התחילו ניצוצות של אופטימיות. בנוסף, אם תהיה התקדמות נוספת היום, צפוייה להתקיים פגישה נוספת מחר(יום חמישי) על מנת להתקדם כמה שיותר.

*הקטע שהם מדברים על פגישה נוספת כבר מחר לא מריח טוב, ונקווה שלא תהיה התקדמות משמעותית ופארמר עוד ישאר איתנו...
BIG sofo

Re: היום הגורלי הגיע?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 ספטמבר 2011, 00:25

עד כמה שאני רוצה לראות את פארמר משחק אפילו משחק אחד במדי מכבי..אני חושבת שסיום השביתה כמה שיותר מהר יעשה רק טוב לאירופה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 07 ספטמבר 2011, 00:31

Holiday_Armadillo כתב:עד כמה שאני רוצה לראות את פארמר משחק אפילו משחק אחד במדי מכבי..אני חושבת שסיום השביתה כמה שיותר מהר יעשה רק טוב לאירופה..

ואז מכבי יתקעו עם פאפאלוקאס ושייר בעמדות הגארד בלי מחליפים סבירים
כרגע זה נראה שמכבי בנו יותר מדיי על פארמר. אם הוא עוזב, למכבי כמעט אין קו אחורי. עם איך שבורשטיין ואוחיון שיחקו באליפות אירופה, עדיף להעלות שחקנים מהנוער.
תחשבי על קו אחורי של פאפלוקאס(שבכלל יועד להיות מחליף),שייר(שעוד לא בטוח איך יסתגל לאירופה), סמית' . כנראה שפניני יצטרך להתרגל גם לשחק בעמדה 1
BIG sofo

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 ספטמבר 2011, 00:36

BIG sofo כתב:
Holiday_Armadillo כתב:עד כמה שאני רוצה לראות את פארמר משחק אפילו משחק אחד במדי מכבי..אני חושבת שסיום השביתה כמה שיותר מהר יעשה רק טוב לאירופה..

כרגע זה נראה שמכבי בנו יותר מדיי על פארמר. אם הוא עוזב, למכבי כמעט אין קו אחורי. עם איך שבורשטיין ואוחיון שיחקו באליפות אירופה, עדיף להעלות שחקנים מהנוער.
תחשבי על קו אחורי של פאפלוקאס(שבכלל יועד להיות מחליף),שייר(שעוד לא בטוח איך יסתגל לאירופה), סמית' . כנראה שפניני יצטרך להתרגל גם לשחק בעמדה 1

בגלל זה עדיף שהשביתה תיגמר עכשיו ולא בדצמבר..
השחקנים שאפשר יהיה להשיג עכשיו במקום פארמר יהיו הרבה יותר נורמלים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 07 ספטמבר 2011, 00:44

Holiday_Armadillo כתב:
BIG sofo כתב:

לא מסכים איתך.
מה זה יעזור גארדים "יותר נורמליים"? בכל מקרה, למכבי חסר גארד איכותי, וגם אותו מכבי מתקשה להביא(כפי שבלאט אמר).תחשבי שאם פארמר יעזוב, מכבי תצטרך להביא 2 גארדים טופ אירופאי ואין לי מושג מאיפה מכבי תצליח להביא שחקנים כאלה בשלב הזה כשרוב הסגלים כבר סגורים. השחקנים שיבואו עכשיו הם יהיו הימור כנראה. מכבי יכולה להמר על שחקנים מהNBA ללא חוזה.
אם אני לא טועה, אם עד אמצע ינואר לא יהיה הסכם בין השחקנים לליגה, אז כבר העונה לא תיפתח. לכן אם כבר הזכרת את דצמבר, נקווה שנגיע לשלב הזה כשעוד יש שביתה ואז נצטרך לחכות עוד חודש ולראות אם פארמר ישאר איתנו עד סוף העונה או לא.
כרגע המצב של מכבי לא טוב בעמדת הגארדים. פארמר(אי אפשר לדעת מתי הוא יעזוב), פאפאס(לא בנוי להיות שחקן פותח), שייר(אי אפשר לדעת כמה זמן ייקח לו להתאקלם לכדורסל האירופאי) ועוד 2 מחליפים שכרגע מציגים יכולת מבישה(בורשטייו,אוחיון).
BIG sofo

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 ספטמבר 2011, 00:55

BIG sofo כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
BIG sofo כתב:

לא מסכים איתך.
מה זה יעזור גארדים "יותר נורמליים"? בכל מקרה, למכבי חסר גארד איכותי, וגם אותו מכבי מתקשה להביא(כפי שבלאט אמר).תחשבי שאם פארמר יעזוב, מכבי תצטרך להביא 2 גארדים טופ אירופאי ואין לי מושג מאיפה מכבי תצליח להביא שחקנים כאלה בשלב הזה כשרוב הסגלים כבר סגורים. השחקנים שיבואו עכשיו הם יהיו הימור כנראה. מכבי יכולה להמר על שחקנים מהNBA ללא חוזה.
אם אני לא טועה, אם עד אמצע ינואר לא יהיה הסכם בין השחקנים לליגה, אז כבר העונה לא תיפתח. לכן אם כבר הזכרת את דצמבר, נקווה שנגיע לשלב הזה כשעוד יש שביתה ואז נצטרך לחכות עוד חודש ולראות אם פארמר ישאר איתנו עד סוף העונה או לא.
כרגע המצב של מכבי לא טוב בעמדת הגארדים. פארמר(אי אפשר לדעת מתי הוא יעזוב), פאפאס(לא בנוי להיות שחקן פותח), שייר(אי אפשר לדעת כמה זמן ייקח לו להתאקלם לכדורסל האירופאי) ועוד 2 מחליפים שכרגע מציגים יכולת מבישה(בורשטייו,אוחיון).

אתה שוכח שאם השביתה מסתיימת מחר,הליגה תצטרך להיפתח כמה שיותר מוקדם..מה שאומר שיצטרכו לעשות את הסינונים כמה שיותר מהר..
כרגע שחקנים שבקלות יכולים להגיע למכבי כשחקנים חופשיים לא מוכנים לוותר על סעיף היציאה במקרה של סיום השביתה..למה? כי אף אחד לא אמר להם ''אין לכם מה לחפש פה''..
אם השביתה תיגמר היום,למכבי יהיה הרבה יותר זמן להביא שחקנים עד שהעונה תיפתח(אנחנו רק בתחילת ספטמבר)..
לעומת זאת..אם השביתה נגמרת בנובמבר-דצמבר..לא רק שנשארת עם שוק שחקנים הרבה יותר דליל..אתה גם בהרבה יותר לחץ של זמן כי אתה כבר בתוך העונה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 ספטמבר 2011, 03:38

אז בלאט אומר שמכבי לא במו"מ עם אף אחד. הוא גם אומר שאולי יחתימו עוד שחקן על חוזה זמני בגלל מצב השוק.

אז מה כאן הלחץ לשחרר את הנדריקס לא ברור לי. אם היה שחקן שיש לו דרישה X שמכבי מתקשה לשלם לו הייתי מבין, בינתיים סתם מחסלים מוטיבציה של שחקן.
לפי אבי סגל בלאט לא היה רוצה לשחרר אותו .

גם העניין שלא תהיה ברירה ואולי יחתימו עוד שחקן על חוזה זמני זה מוסיף אי וודאות עצומה לקבוצה הזאת. לא יודע איך אפשר להעריך מה יקרה
עם הקבוצה הזאת בסוף השנה אם גם פארמר וגם הקומבו החדש יעזבו באמצע העונה. זה לא יהיה טוב, זה בטוח.

אבל אם כבר הולכים על שחקן עם חוזה זמני שילכו באמת על הטובים ביותר וברוקס הוא בהחלט אחד הרכזים הטובים שיש. ;)

עונה מאוד כאוטית ועמוסה צפויה לנו השנה.

אבל טוב, עם מה שקורה עם טורקיה אולי עדיף שלא יהיה פיינלפור השנה. :D

זה מה שצפוי לאוהדי מכבי בטורקיה :

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000680209
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 07 ספטמבר 2011, 05:23

בראיון ל"ישראל היום" טוען בלאט שאין כרגע מו"מ עם אף גארד ושלאור השוק הקשה ייתכן שיוחתם גארד על חוזה זמני. אם זה נכון אז פשוט ירדו שם מהפסים. מילא להחתים שחקן אחד על חוזה זמני "בגלל הציונות" ויתר סיפורים, אבל שחלק משמעותי מהקו האחורי של הקבוצה יהיה זמני ועוד בשביל זה יוותרו על שחקן טוב כמו הנדריקס, זה כבר טמטום מוחלט. אם זה כך אז נראה לי שאפנה להנהלת מכבי ואבקש מהם שגם המנוי שלי יהיה זמני, מאחר שאחרי סיום השביתה ב-NBA לא תהיה כאן קבוצה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 07 ספטמבר 2011, 05:32

עושה רושם שפארגו דפק אותנו ביג טיים...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 ספטמבר 2011, 05:33

אפשר גם לוותר על סופו , לחסוך כסף כדי להביא את ווייד לחודש. מכבי תמכור מנויים לחודש ואפילו קודי יהנה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 07 ספטמבר 2011, 05:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 07 ספטמבר 2011, 05:46

קובי כתב:עושה רושם שפארגו דפק אותנו ביג טיים...

ברור שפארגו גרם נזק אבל הוא הודיע שהוא לא מגיע לפני כמעט חודש וחצי. היה מספיק זמן להתארגן מחדש אבל במקום לעשות זאת העדיפו לנסות להחתים שחקנים זמניים כמו פארמר וכספי. יכול להיות שהתוצאה הסופית תהיה בסופו של דבר טובה, בעיקר בגלל יכולות האימון של בלאט, אבל עבודת ההנהלה בקיץ (כמו גם בקיץ שעבר) רעה מאוד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי where is the love? » 07 ספטמבר 2011, 07:03

אני חושב שסיום השבתיה לא יעזור למכבי, אלא יציל את מכבי!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 ספטמבר 2011, 07:31

where is the love? כתב:אני חושב שסיום השבתיה לא יעזור למכבי, אלא יציל את מכבי!

זה גם מה שאני חושב היום, בניגוד למה שחשבתי לפני כמה ימים.

אומרים שיש התקדמות שם בשיחות בין נציגי הבעלים לשחקנים, יכול להיות שהשביתה תיגמר לפני שפארמר יזרוק פעם אחת לסל מסגרת רשמית.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי where is the love? » 07 ספטמבר 2011, 07:35

אין לי דבר וחצי דבר נגד פארמר אני אישית מאוד אוהב אותו והייתי רוצה שישחק כאן, אבל לדעתי הרבה יותר טוב למכבי שהשביתה הארורה הזאת תגמר.
גם ל NBA זה טוב, אני מאמין שעכשיו נתחיל לשמוע על התקדמויות, לאט לאט באירופה העונה אמורה לחזור, אני חושב שיש סיכויים לסיום השביתה לפני השהיורוליג יתחיל או משהו כזה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־31 אורחים