על ידי קובי » 08 ספטמבר 2011, 12:05
האמת, מנסיון של שנים בפורום, מעולם (או אולי פעם אחת) לא היה פה מישהו שחשף סקופ לפני כולם, בזכות קשרים במועדון.
היו כאן כאלה ש"עלו" על מועמדים לפני כולם (ואולי אפילו הם אלו שהתחילו את חרושת השמועות בדבר מועמד לא קיים בכלל), אבל לא על משהו באמת גדול ומפתיע.
היו גם כאלה, שלדבריהם הם מקושרים שאמרו ששחקן מסויים שהיה צפוי לחתום, חתם באופן סופי בקבוצה (פרסום ראשון!!!!11), לפני שפירסמו ודווקא אז זה נפל. לא חסרים מקרים מגוחכים.
נוכחנו לראות הקיץ, לדוגמא, חתימה מפתיעה כמו של פאפאס שאף אחד לא צפה ולא ידע. ואם ידע אז לא אמר. גם לא ראש עיתונאי החצר. כנ"ל לגבי העזיבה המפתיעה של פארגו. כל זאת למרות ששני העניינים הללו התבשלו מספר שבועות במועדון. מה שאומר, שאין לנו כאן, ככל הנראה, מקור מקורב מספיק למועדון.
בנוגע לפורום ולמרות ההסטוריה העגומה של רוב ה"מפיצים", אני דווקא כן בעד זה שאם אנשים קיבלו שמועה מחבר של חבר של חבר שמקורב לפדרמן, אז כן "לפרסם". תאכלס, זה לא ממש מפריע לדעתי ומקסימום, הכרנו וחפרנו על עוד שחקן אלמוני מהגלובוס.
להותיר את זה במסתוריות שכזו כמו ש-cannon עשה עכשיו זה דיי מבאס, אבל לא צריך לקחת את זה כ"כ קשה בעיניי ולרמוס אותו עד עפר, כפי שמנגד לא צריך לפאר את שמו על סקופים גדולים שמעולם לא היו ולא נבראו.
ובבקשה - אם מישהו נתקל ברשת בשמועה, עדיף שיפרסם את המקור לשמועה הזו ולא ייקח עליה בלעדיות מסתורית בתירוץ של "מישהו מהמועדון". זה קרה כאן לא מעט ואולי זו הסיבה שאנשים כועסים עכשיו על cannon (אריאל כמדומני?) שמסר שמועות ללא מקור ואנשים ייחסו לו (ובצדק) את השמועה, בעוד הוא טוען עכשיו שהוא בכלל דלה אותה ממקור אחר.
ועוד משהו - הייתי מת לפרגן למישהו כאן על סקופ שהוא הצליח באמת להשיג. הייתי מפרגן לו מכל הלב. העניין הוא שגם במקרה זה, גם אם מכבי יחתימו שחקן, לא אוכל לפרגן מכל הלב. הרי הצוות המקצועי במכבי אמר בפירוש כי יש רצון להחתים גארד נוסף. "ללקק את האצבעות" זה עניין מאוד סובייקטיבי. חלק יגידו שהוא פחות טוב וחלק יותר. על כל החתמה כמעט יש מחלוקות. ככה שגם אם בסופו של דבר יחתום פה דוויין ווייד, אני אתקשה לפרגן פה, כי בסה"כ מבחינתי זה נראה כמו עוד הנפצה של מלפפון (ויש לנו 56 כאלה באשכול המלפפוניאדה), רק שהפעם אפילו אין לו שם. עוד סברה שיכולה להתברר כנכונה ויכולה שלא. 50-50.
אם לשרון קביליו היה קצת יותר מזל (ושכל?) היא הייתה אלופת הסקופים העולמית.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט