אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש

הודעהעל ידי ankram » 08 ספטמבר 2011, 05:36

yzafrir כתב:
JasonWilliams12 כתב:
itai7 כתב:כמו שלא נראנו טוב עונה שעברה לא?

לא... כמו לפני שנתיים שלוש וארבע

זה מדהים איך אנשים לוקחים את העונה הקודמת כדוגמא וחושבי שחזרנו להיות קבוצת פיינל פור לגיטימית רק בגלל שקוראים לנו מכבי .
שכחו את העונות לפני כן ובכלל אם ללכת יותר אחורה אז את שנות התשעים העגומות יחסית....
מה שקרה בעונה האחרונה היה נדיר ביותר ואחרי התפרקות הסגל אני בספק אם יצליחו לשמר\לשחזר את זה שוב אלא אם יחתימו גארד באמת איכותי שישדרג את הקבוצה וכמובן שכל ההימורים על שחקנים לא מנוסית יפגעו בול...
בנתיים אני די פסימי...

ואתה שכחת את העשור האחרון ואת העונה הקודמת , טוב שלא חזרת לשנות ה60 העגומות.
בתכלס אם אתה לוקח עונה אחר עונה , ומניח בצד את הקופליה , מכבי ברוב המקרים היתה בצמרת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 ספטמבר 2011, 05:42

חברים, לא צריך עדיין לקבור את העונה הבאה.
לא צריך לפתח מאניה דיפרסיה. לפני חודש דיברו על מכבי כטוענת לכתר ( לפני סיפור פארגו ), עכשיו כבר המצב על הפנים.

זה תלוי מה יקרה מעתה והלאה. אם מכבי תתעשת יש סיכוי לעשות עונה טובה מאוד, אבל צריך להיות רציניים ולהחתים שחקן מדרג ראשון במקום פארגו.
אבל גם צריך לקוות שפרקינס יחזור לעצמו כי אני לא בטוח שרק מחליף לפארגו יספיק אחרי עזיבת פארמר.

וגם אסור לשחרר את הנדריקס. ככל שאני רואה את מצ'אבאן יותר אני יותר משתכנע בכך.

מה שנכון, כרגע יש ערפל די סמיך בכל מה שקשור לקבוצה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 08 ספטמבר 2011, 06:13

העניין שלשחרר את הנדריקס כנראה נותן יותר בלטות. זה גם הפיצוי (עפ"י הפרסומים 500K) וגם השיחרור מעלות השכר (עפ"י הפרסומים עוד 600-700K).
מצ'באן זו השאלה בלבד.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 08 ספטמבר 2011, 06:30

ברור שלא צריך להיכנס למאני דיפרסיה אבל צריך לראות את הזיגזוג המטורף שהנהלת מכבי עשתה במהלך הקיץ כמו שהוא, ולא לנסות ולטייח את זה.
בהתחלה סיפרו לנו שבשום פנים ואופן לא יוחתם שחקן על חוזה זמני. אח"כ אמרו שהחתימו רק אחד ממניעים ציוניים ושבכל מקרה יבנו את הקבוצה כאילו הוא לא נמצא. לאחר מכן כבר רצו להחתים עוד אחד על חוזה זמני (כספי). פתאום גם התחילו כבר לבנות על השחקן עם החוזה הזמני ואמרו שיביאו מחליף רק כשהוא יעזוב, כך שירדו מהעניין של לבנות קבוצה כאילו הוא לא נמצא. בקיצור - אין כאן שום קו מנחה ואין שום אסטרטגיה אלא פשוט זיגזוג אחד ארוך.
בקיץ שעבר, אגב, זה היה בדיוק אותו הסיפור רק שאז נפל לידיים של מכבי ג'ק פוט בדמות סופו (ואם הוא לא היה מגיע סביר שהיה נוחת כאן סנטר בינוני מינוס) ולאחר מכן חטף שחקן אחד התקף לב אז פארגו הגיע בלית ברירה. בלי השניים האלה העונה הזו היתה שונה בתכלית.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 08 ספטמבר 2011, 06:33

אז כנראה שבאמת המזל הולך עם הטובים...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי where is the love? » 08 ספטמבר 2011, 06:53

אני חושב שאם השביתה תגמר ופארמר יחזור לניו גרזי, ושוב אין לי דבר נגד השחקן אני מאוד אוהב אותו.
אבל אני חושב שזה יעשה טוב למכבי, אז יבינו שם שחייבים להביא שחקן ושחקן טוב ויש כאלו.

אני מכיר את CANNON מהפורום הישן ולא הייתי ממהר לזלזל בו , מדובר באחד שמבין.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי er79 » 08 ספטמבר 2011, 07:23

אני חושב שאם השביתה תגמר ופארמר יחזור לניו גרזי, ושוב אין לי דבר נגד השחקן אני מאוד אוהב אותו.
אבל אני חושב שזה יעשה טוב למכבי, אז יבינו שם שחייבים להביא שחקן ושחקן טוב ויש כאלו.

אני מכיר את CANNON מהפורום הישן ולא הייתי ממהר לזלזל בו , מדובר באחד שמבין.

כן, גם לגמד השמונה עשרה ולרועי מרום יש אותה הבנה. יש לך שמות: תציין אותם או תביא לינקים. אל תתקע נאד במעלית ותאשים מישהו אחר.
er79

הודעהעל ידי קודי » 08 ספטמבר 2011, 08:07

קובי כתב:אז כנראה שבאמת המזל הולך עם הטובים...

לבנות על מזל זו גם אפשרות, רק שבמקרה כזה על כל שנה שתצליח יהיו 7-8 בהן תיכשל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 08 ספטמבר 2011, 08:55

אנקראם , זה בדיוק מה שאני מתכוון , אנשים מסתמכים על העשור האחרון (לפחות על חלק גדול ממנו) אבל שוכחים שהיו פה גם תקופות לא טובות .
כשמחליפים 3 שחקנים בכירים בסגל בשחקנים לדשים ופחות מנוסים אתה לא יכול לצפות מראש את מה שהקבוצה תיהיה מסוגלת לעשות .
אפשר להביע דעה ולהעריך כל אחד לפי רצונו אבל אין ספק שלא תמצא דעה נחרצת אחת .
אני זוכר שבתקופה של פארקר , בתחילת העונה בכלל לא היה ספק אם נגיע לפיינלפור אלא כבר דיברו על את מי נקבל בגמר .
היום , למרות העונה האחרונה אי אפשר לומר את אותו דבר , במיוחד אחרי שחלק נכבד מהסגל הזה התאדה לו....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 08 ספטמבר 2011, 09:54

הנקודה היא שאנחנו מתבדחים על נושא החיזוק כאשר בעוד פחות מחודש מתחילה העונה ועוד חודש וחצי מתחיל היורוליג. אם מכבי לא תתחזק בגארד מוביל ומהר נמצא את עצמנו במאבקי עליה לטופ 16.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 08 ספטמבר 2011, 10:14

ankram כתב:
asafb96 כתב:
cannon כתב:ראיון עם פארגו מ-7 באוגוסט (להזכירכם אחרי התאריך האחרון בו היה אמור להודיע על עזיבה):
http://www.xydo.com/toolbar/26213992-pa ... to_maccabi

הקטע הוא שיש שם התייחסות לזה שפארמר מגיע למכבי ופארגו אומר שלא תהיה להם בעיה לשחק יחד...
האם הבן אדם סובל מפיצול אישיות? זה היה כביכול אחרי שהודיע למכבי שהוא לא חוזר...

לא שזה יותר מדי רלוונטי אבל נתקלתי בזה ברשת וחשבתי לשתף...

ללא שום קשר, אנקראם שטינף עליי פה בפורום יאכל את הלב כשיראה מי מגיע בסוף לקבוצה (בהנחה שזה יסתדר כפי שרוצים). על מכבי יש לי לפעמים ידיעות לפני כולם ואתם יכולים לשאול פה את אסף למשל מתי הודעתי לו שג'סטין דנטמון מועמד... הרבה לפני שזה היה בתקשורת, אבל לא רציתי לפרסם סתם כי היתה הרגשה למקורות שלי שלא יצא מזה כלום.

לגבי השמועות על ארינאס, אייברסון ורוג'ר מייסון, הן הגיעו ממקומות שונים ברשת. פירסמתי כי נתקלתי בזה. על הקבוצות האלה באמת שאין לי מקורבים... על מכבי כבר כתבתי בעבר כמה פעמים גילויים ראשונים וחבל שאין את הפורום הישן להוכיח את זה...

בכל מקרה, מי שלא נראה לו, שלא יקרא את מה שאני כותב.

אבל למה אתה לא יכול להגיד את השם של השחקן שצפוי לבוא לפי מה שאתה אומר?

עדיף להשאיר את זה בעמימות כזאת , מסתורית. ככה אתה לא מתחייב על שם ויוצא פארש , אלא רק גורם לחרושת שמועות , וכמה ציטוטים ששמך מופיע בהם - נרקסיזם.

זה נכון, כל אחד יכול לעשות את זה...
במקרה שלו, הוא במת אמר לי על דנסטון הזה (סליחה עם טעיתי בשם..) לפני יותר משבוע. לא יודע אם באמת מכבי רצו אותו או לא, ואני לא יודע מה המקורות שלו, אבל אני לא מבין מה הבעיה להגיד את שם השחקן. הרי מה כבר יקרה? מכבי יפטרו אותו בגלל הדלפות? ההחתמה לא תצא לפועל? לא ברור לי.. יש לך שם ומקור, תן אותו, אין לך, מה הטעם לפרסם?
asafb96

הודעהעל ידי BIG sofo » 08 ספטמבר 2011, 11:01

cannon כתב:ראיון עם פארגו מ-7 באוגוסט (להזכירכם אחרי התאריך האחרון בו היה אמור להודיע על עזיבה):
http://www.xydo.com/toolbar/26213992-pa ... to_maccabi

הקטע הוא שיש שם התייחסות לזה שפארמר מגיע למכבי ופארגו אומר שלא תהיה להם בעיה לשחק יחד...
האם הבן אדם סובל מפיצול אישיות? זה היה כביכול אחרי שהודיע למכבי שהוא לא חוזר...

לא שזה יותר מדי רלוונטי אבל נתקלתי בזה ברשת וחשבתי לשתף...

ללא שום קשר, אנקראם שטינף עליי פה בפורום יאכל את הלב כשיראה מי מגיע בסוף לקבוצה (בהנחה שזה יסתדר כפי שרוצים). על מכבי יש לי לפעמים ידיעות לפני כולם ואתם יכולים לשאול פה את אסף למשל מתי הודעתי לו שג'סטין דנטמון מועמד... הרבה לפני שזה היה בתקשורת, אבל לא רציתי לפרסם סתם כי היתה הרגשה למקורות שלי שלא יצא מזה כלום.

לגבי השמועות על ארינאס, אייברסון ורוג'ר מייסון, הן הגיעו ממקומות שונים ברשת. פירסמתי כי נתקלתי בזה. על הקבוצות האלה באמת שאין לי מקורבים... על מכבי כבר כתבתי בעבר כמה פעמים גילויים ראשונים וחבל שאין את הפורום הישן להוכיח את זה...

בכל מקרה, מי שלא נראה לו, שלא יקרא את מה שאני כותב.

דיוויד בלאט אמר במפורש שלא רק שאין מו"מ עם שחקן אלא גם השוק בעייתי ואם מכבי לא יצליחו להביא גארד, אז יחתימו שחקן בחוזה זמני.
היה אפשר להגיד שבלאט אומר שאין מו"מ עם אף שחקן כדי לשמור בשקט את "ההחתמה הגדולה" אבל זה שהוא הוסיף שהמצב קשה ויש מצב שמכבי יחתימו שחקן בחוזה זמני, זה סותר לגמרי את מה שכתבת.
BIG sofo

הודעהעל ידי קובי » 08 ספטמבר 2011, 12:05

האמת, מנסיון של שנים בפורום, מעולם (או אולי פעם אחת) לא היה פה מישהו שחשף סקופ לפני כולם, בזכות קשרים במועדון.
היו כאן כאלה ש"עלו" על מועמדים לפני כולם (ואולי אפילו הם אלו שהתחילו את חרושת השמועות בדבר מועמד לא קיים בכלל), אבל לא על משהו באמת גדול ומפתיע.
היו גם כאלה, שלדבריהם הם מקושרים שאמרו ששחקן מסויים שהיה צפוי לחתום, חתם באופן סופי בקבוצה (פרסום ראשון!!!!11), לפני שפירסמו ודווקא אז זה נפל. לא חסרים מקרים מגוחכים.

נוכחנו לראות הקיץ, לדוגמא, חתימה מפתיעה כמו של פאפאס שאף אחד לא צפה ולא ידע. ואם ידע אז לא אמר. גם לא ראש עיתונאי החצר. כנ"ל לגבי העזיבה המפתיעה של פארגו. כל זאת למרות ששני העניינים הללו התבשלו מספר שבועות במועדון. מה שאומר, שאין לנו כאן, ככל הנראה, מקור מקורב מספיק למועדון.

בנוגע לפורום ולמרות ההסטוריה העגומה של רוב ה"מפיצים", אני דווקא כן בעד זה שאם אנשים קיבלו שמועה מחבר של חבר של חבר שמקורב לפדרמן, אז כן "לפרסם". תאכלס, זה לא ממש מפריע לדעתי ומקסימום, הכרנו וחפרנו על עוד שחקן אלמוני מהגלובוס.
להותיר את זה במסתוריות שכזו כמו ש-cannon עשה עכשיו זה דיי מבאס, אבל לא צריך לקחת את זה כ"כ קשה בעיניי ולרמוס אותו עד עפר, כפי שמנגד לא צריך לפאר את שמו על סקופים גדולים שמעולם לא היו ולא נבראו.

ובבקשה - אם מישהו נתקל ברשת בשמועה, עדיף שיפרסם את המקור לשמועה הזו ולא ייקח עליה בלעדיות מסתורית בתירוץ של "מישהו מהמועדון". זה קרה כאן לא מעט ואולי זו הסיבה שאנשים כועסים עכשיו על cannon (אריאל כמדומני?) שמסר שמועות ללא מקור ואנשים ייחסו לו (ובצדק) את השמועה, בעוד הוא טוען עכשיו שהוא בכלל דלה אותה ממקור אחר.

ועוד משהו - הייתי מת לפרגן למישהו כאן על סקופ שהוא הצליח באמת להשיג. הייתי מפרגן לו מכל הלב. העניין הוא שגם במקרה זה, גם אם מכבי יחתימו שחקן, לא אוכל לפרגן מכל הלב. הרי הצוות המקצועי במכבי אמר בפירוש כי יש רצון להחתים גארד נוסף. "ללקק את האצבעות" זה עניין מאוד סובייקטיבי. חלק יגידו שהוא פחות טוב וחלק יותר. על כל החתמה כמעט יש מחלוקות. ככה שגם אם בסופו של דבר יחתום פה דוויין ווייד, אני אתקשה לפרגן פה, כי בסה"כ מבחינתי זה נראה כמו עוד הנפצה של מלפפון (ויש לנו 56 כאלה באשכול המלפפוניאדה), רק שהפעם אפילו אין לו שם. עוד סברה שיכולה להתברר כנכונה ויכולה שלא. 50-50.
אם לשרון קביליו היה קצת יותר מזל (ושכל?) היא הייתה אלופת הסקופים העולמית.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי cannon » 08 ספטמבר 2011, 14:35

לאור כל הבלאגן אני כבר מצטער שפרסמתי את ההודעה שלי. בכל מקרה, כמה עדכונים:
1. השמות שאני שמעתי שעלו היו של אארון ברוקס, מריו צ'למרס, מרכוס ת'ורנטון ושאנון בראון. מכבי רצו ללכת על אחד מהם ולהביא אותה בגדול. צ'למרס ות'ורנטון דרך אגב קיבלו בשנה שעברה משכורת של כ-800K דולר ולכן סכום גבוה יותר (שהתפנה אחרי פארגו והעובדה שמדברים על להוריד שחקן מהסגל) היה יכול להביא אותם לפה. חלק מהשחקנים האלה מוגדרים כ-RESTRICTED FREE AGENTS ולכן יכלו לחתום על חוזה לעונה שלמה וחלקם ללא חוזה בכלל ולכן איתם אין בעיה בכלל.
2. הבעיה שהתעוררה מאז שפרסמתי את ההודעה היא שנראה שיש התקדמות ממשית בנוגע לשביתה ולכן השחקנים האלה התקררו מאוד אתמול... נכון לעכשיו יש הקפאה מהצד שלהם כיון שברור שהעדיפות מבחינתם היא להמשיך ב-NBA.
3. דייויד בלאט היה מעדיף לא לשחרר את הנדריקס ואם כבר היה צריך לוותר על אחד הזרים אז העדיפות שלו היא להשאיר את הנדריקס ולהשאיל את מצ'באן...
4. השחקן החסר שדייויד רוצה צריך להיות 2 הרבה יותר מ-1 וכיון שאין היצע גדול בשוק, עלו במכבי שוב השמות של לות'ר הד, דקוואן קוד (שהוא RESTRICTED אבל אולי יהיה קל יותר להביא אותו מאשר את האחרים שהוזכרו מעלה), רודני קראני, מרכוס בנקס (אם כי הוא קצת פחות רלוונטי כי יותר 1 מ-2 וגם די בטוח שיקבל חוזה בעונה הבאה ב-NBA) ודיונטה כריסמס. אלה עדיין בבדיקות ובמכבי מקווים שאולי כן יצליחו לשכנע אחד מאלה שהוזכרו בסעיף 1 שלי להגיע...

תבינו שכאשר עלו השמות הללו זה היה כל כך קרוב לצלחת וביקשו לשמור את זה שם כי להבנתי ממש התקדמו שם לקראת סגירה עם אחד מהם. אני לא יודע מי. ומכבי לא רצו שהדבר יתפרסם כדי שלא יתפוצץ או שקבוצה אחרת או בעל אינטרסים כזה או אחר יגרום לשחקן לוותר...
cannon

הודעהעל ידי BIG sofo » 08 ספטמבר 2011, 14:50

cannon כתב:לאור כל הבלאגן אני כבר מצטער שפרסמתי את ההודעה שלי. בכל מקרה, כמה עדכונים:
1. השמות שאני שמעתי שעלו היו של אארון ברוקס, מריו צ'למרס, מרכוס ת'ורנטון ושאנון בראון. מכבי רצו ללכת על אחד מהם ולהביא אותה בגדול. צ'למרס ות'ורנטון דרך אגב קיבלו בשנה שעברה משכורת של כ-800K דולר ולכן סכום גבוה יותר (שהתפנה אחרי פארגו והעובדה שמדברים על להוריד שחקן מהסגל) היה יכול להביא אותם לפה. חלק מהשחקנים האלה מוגדרים כ-RESTRICTED FREE AGENTS ולכן יכלו לחתום על חוזה לעונה שלמה וחלקם ללא חוזה בכלל ולכן איתם אין בעיה בכלל.
2. הבעיה שהתעוררה מאז שפרסמתי את ההודעה היא שנראה שיש התקדמות ממשית בנוגע לשביתה ולכן השחקנים האלה התקררו מאוד אתמול... נכון לעכשיו יש הקפאה מהצד שלהם כיון שברור שהעדיפות מבחינתם היא להמשיך ב-NBA.
3. דייויד בלאט היה מעדיף לא לשחרר את הנדריקס ואם כבר היה צריך לוותר על אחד הזרים אז העדיפות שלו היא להשאיר את הנדריקס ולהשאיל את מצ'באן...
4. השחקן החסר שדייויד רוצה צריך להיות 2 הרבה יותר מ-1 וכיון שאין היצע גדול בשוק, עלו במכבי שוב השמות של לות'ר הד, דקוואן קוד (שהוא RESTRICTED אבל אולי יהיה קל יותר להביא אותו מאשר את האחרים שהוזכרו מעלה), רודני קראני, מרכוס בנקס (אם כי הוא קצת פחות רלוונטי כי יותר 1 מ-2 וגם די בטוח שיקבל חוזה בעונה הבאה ב-NBA) ודיונטה כריסמס. אלה עדיין בבדיקות ובמכבי מקווים שאולי כן יצליחו לשכנע אחד מאלה שהוזכרו בסעיף 1 שלי להגיע...

תבינו שכאשר עלו השמות הללו זה היה כל כך קרוב לצלחת וביקשו לשמור את זה שם כי להבנתי ממש התקדמו שם לקראת סגירה עם אחד מהם. אני לא יודע מי. ומכבי לא רצו שהדבר יתפרסם כדי שלא יתפוצץ או שקבוצה אחרת או בעל אינטרסים כזה או אחר יגרום לשחקן לוותר...

עם איך שהדברים נראים כרגע, השביתה הולכת להסתיים, כי 2 הצדדים מבינים ששניהם יפסידו אם הליגה לא תתחיל בזמן... ואז גם נפסיד את פארמר ונישאר עם 2 גארדים בלבד בסגל(פאפאלוקאס ושייר). בכל מקרה, לגבי סעיף 1, ברוקס ותורנטון במידה ויגיעו הם יהיו הגארדים הכי טובים באירופה.מבחינת יכולת אישית. בסעיף 4, השחקן היחידי שלדעתי יכול לשדרג אותנו ולא רק לסתום חורים זה לותר הד.
BIG sofo

הודעהעל ידי rc4991 » 08 ספטמבר 2011, 14:53

cannon כתב:לאור כל הבלאגן אני כבר מצטער שפרסמתי את ההודעה שלי. בכל מקרה, כמה עדכונים:

תודה :thumbup ,אני דווקא מאמין לך
והלוואי שמישהו מהם יבוא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 08 ספטמבר 2011, 15:47

אני מאוד מקווה שנראה עוד התקדמות בסיום השביתה.
cannon אומר שהשחקנים קצת הלכו אחורה כי יש מגעים על סיום שביתת הNBA.

זה גם לא טוב כי זה משאיר את ההחלטה בסימן שאלה... אם מכבי יכולה להחתים נניח את ברוקס.... והוא כמעט רצה לחתום, ועכשיו אולי כן אולי לא...
הם יצטרכו אולי לחשוב על מישהו אחר.....
מצד שני אני מאוד הייתי שמח לראות את אחד השחקנים הטובים כאן, אבל מצד שני בטח הם יחתמו לעונה....זה לא הכי מלהיב.

בכל אופן אני בעד להביא שחקן מוכשר, אם כבר להמר אז להמר על כשרון, וכמובן לתת לו זמן.

ההחלטה על שחקן יכולה להתקבל עכשיו? הרי בלאט בנבחרת רוסיה, עכשיו ברור שאפשר לדבר איתו, זה כולנו יודעים את פלאי הטכנולוגיה, אבל אני בטוח שהוא מעדיף להיות מפוקס במטרות שלו עם נבחרת רוסיה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Chen » 08 ספטמבר 2011, 16:30

אם כך, אני רוצה שיתפוצץ המו"מ, שמכבי תחתים שחקן כמו אהרון ברוקס, ואז כבר לא יהיה אכפת לי מתי השביתה תיגמר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי itai7 » 08 ספטמבר 2011, 16:33

אהרון?
itai7

הודעהעל ידי BIG sofo » 08 ספטמבר 2011, 16:35

פאפא ושייר הולכים לשחק 120 דקות בשבוע
BIG sofo

הקודםהבא