המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אומנם עבר כבר יום שלם מאז, אבל לי עדיין נראה שמישהו האריך קצת את אחד באפריל....
אני מנסה לדמיין את זה, להעלות תמונה בראש של הספסל בזמן משחק או של פסק זמן - זה לא עולה.
פשוט לא רואה את זה קורה.
עוד בעיה מבין אלפי הבעיות שצצו מהמינוי הזה - אחד התפקידים של עוזר מאמן הוא בין היתר גם לתוך בין השחקנים למאמן. אם שחקן קצת נפגע או נעלב, אז העוזר אמור להיות זה שמנחם ומסביר ומרגיע את השחקן (משהו שגודס עשה לא מעט כעוזר), איכשהו אני לא רואה את פיני עושה את זה....
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אומנם עבר כבר יום שלם מאז, אבל לי עדיין נראה שמישהו האריך קצת את אחד באפריל....
אני מנסה לדמיין את זה, להעלות תמונה בראש של הספסל בזמן משחק או של פסק זמן - זה לא עולה.
פשוט לא רואה את זה קורה.
עוד בעיה מבין אלפי הבעיות שצצו מהמינוי הזה - אחד התפקידים של עוזר מאמן הוא בין היתר גם לתוך בין השחקנים למאמן. אם שחקן קצת נפגע או נעלב, אז העוזר אמור להיות זה שמנחם ומסביר ומרגיע את השחקן (משהו שגודס עשה לא מעט כעוזר), איכשהו אני לא רואה את פיני עושה את זה....
לפיני פשוט אין את האופי להיות עוזר מאמן בשלב הזה של הקריירה.
גודס הכניס את עצמו לבעיה גדולה. אני לא מבין למה לא הביאו ננו גינזבורג וזהו.
jol9 כתב:דבר רביעי, העניין הכי חשוב כאן זה אגו. פיני אמר לפחות 30 פעם שהאגו מבחינתו בצד ולא רלוונטי. גם גיא הוא טיפוס שלא נראה לי שנשלט יותר מדי ע"י אגו.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:דבר רביעי, העניין הכי חשוב כאן זה אגו. פיני אמר לפחות 30 פעם שהאגו מבחינתו בצד ולא רלוונטי. גם גיא הוא טיפוס שלא נראה לי שנשלט יותר מדי ע"י אגו.
גם גיא??
כלומר אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שזה אפשרי שפיני ישים את האגו שלו בצד?
זה הגיוני בערך כמו האפשרות שמחר חמאס מודיעים שהם מתפרקים מנשקם ועברים לעבוד בחווה טיפולית למען ילדים נכים ומוזנחים בצפון הודו.....
jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:דבר רביעי, העניין הכי חשוב כאן זה אגו. פיני אמר לפחות 30 פעם שהאגו מבחינתו בצד ולא רלוונטי. גם גיא הוא טיפוס שלא נראה לי שנשלט יותר מדי ע"י אגו.
גם גיא??
כלומר אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שזה אפשרי שפיני ישים את האגו שלו בצד?
זה הגיוני בערך כמו האפשרות שמחר חמאס מודיעים שהם מתפרקים מנשקם ועברים לעבוד בחווה טיפולית למען ילדים נכים ומוזנחים בצפון הודו.....
האמת שכן. אני אמרתי שאני מאמין לפיני בכל מה שהוא אמר, וזה היה אחד הדברים שהוא אמר.
חנו'ש כתב:יכול להיות שזה מה שפיני רוצה, השאלה היא אם הוא מסוגל לזה.
הרי האגו הנפוח שלו זה חלק מהאופי שלו, חלק ממי שהוא. לא משהו שאפשר לשנות לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־24 אורחים