רשמית: פיני גרשון מונה לעוזר המאמן של גודס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

רשמית: פיני גרשון מונה לעוזר המאמן של גודס

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אוגוסט 2014, 18:38

למה הפורום תמיד קורס כשקורה משהו חשוב?
בכל אופן, באיחור של יום אני פותח את ת'רד המינוי הרשמי של פיני גרשון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: רשמית: פיני גרשון מונה לעוזר המאמן של גודס

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אוגוסט 2014, 18:43

למרות כל ההבטחות של פיני גרשון, גודס ומשפחת פדרמן- אני עדיין חושב שהמהלך הזה הוא רע מאוד ולא ראוי למועדון בסדר גודל של מכבי ובטח לגיא גודס.
פיני גרשון הוא פיגורה רצינית, שמושך אליו כל כך הרבה תשומת לב. זה האופי שלו וזה לא הולך להשתנות בעקבות התפקיד. אני לא רואה איך השילוב שלו עם גודס עובד בצורה בריאה לקבוצה.

תחשבו מה יעבור לגודס בראש כשהוא יקבל איזשהו טיפ או הערה מפיני.
פיני אומנם יהיה מאחורי הקלעים, אבל לדעתי הדברים שהוא יאמר לגודס ישתרשו לתוך הקבוצה והוא למעשה יהיה המאמן האמיתי. שחקנים לא ישימו על גודס.

מה שעוד יותר גרוע- פיני עצמו לא מבין את התפקיד שלו. אתמול בחדשות הספורט הוא אמר משהו בסגנון "עוזר מאמן זה רק הטייטל, אם הייתי מגיע כ- GM אז אף אחד לא היה מרים גבה".
אז אדון פיני- GM זה משהו אחד ועוזר מאמן זה משהו אחר לחלוטין. עוזר מאמן זה לשבת שעות על גבי שעות בחדר וידיאו, לנתח את היריבה ולהביא את הדברים למאמן הראשי. נראה לכם שפיני גרשון , 3 פעמים אלוף אירופה, יישב שעות בחדר וידיאו? קודם כל שיגיע לאימונים, אחר כך נדבר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוגוסט 2014, 18:54

לדעתי זה מהלך טוב
נכון שיהיו שם קצת מצבים לא נעימים אבל מקצועית זה משפר אותנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 אוגוסט 2014, 18:55

אני בוחרת להיות אופטימית בקשר למהלך אחרי השוק של אתמול
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 אוגוסט 2014, 19:01

מה נסגר עם הפורום? הוא כמעט כל שבוע נופל, לא בקטע של להעביר ביקורת, אבל יש מלא תקלות, יש בעיה עם הקוקי׳ז, משום מה נעלם התפריט הראשי שהיה הכי נוח כי כל הת׳רדים היום בעמוד אחד ועוד. אנחנו שומעים כל הזמן ״בקרוב זה יסתדר, בקרוב עוברים שרת, בקרוב...״
אין עוד פרטים שנבין בדיוק מה קורה? מבאס שנופל הפורום כל כמה ימים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 אוגוסט 2014, 19:07

אומנם עבר כבר יום שלם מאז, אבל לי עדיין נראה שמישהו האריך קצת את אחד באפריל....
אני מנסה לדמיין את זה, להעלות תמונה בראש של הספסל בזמן משחק או של פסק זמן - זה לא עולה.
פשוט לא רואה את זה קורה.

עוד בעיה מבין אלפי הבעיות שצצו מהמינוי הזה - אחד התפקידים של עוזר מאמן הוא בין היתר גם לתוך בין השחקנים למאמן. אם שחקן קצת נפגע או נעלב, אז העוזר אמור להיות זה שמנחם ומסביר ומרגיע את השחקן (משהו שגודס עשה לא מעט כעוזר), איכשהו אני לא רואה את פיני עושה את זה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אוגוסט 2014, 19:15

חנו'ש כתב:אומנם עבר כבר יום שלם מאז, אבל לי עדיין נראה שמישהו האריך קצת את אחד באפריל....
אני מנסה לדמיין את זה, להעלות תמונה בראש של הספסל בזמן משחק או של פסק זמן - זה לא עולה.
פשוט לא רואה את זה קורה.

עוד בעיה מבין אלפי הבעיות שצצו מהמינוי הזה - אחד התפקידים של עוזר מאמן הוא בין היתר גם לתוך בין השחקנים למאמן. אם שחקן קצת נפגע או נעלב, אז העוזר אמור להיות זה שמנחם ומסביר ומרגיע את השחקן (משהו שגודס עשה לא מעט כעוזר), איכשהו אני לא רואה את פיני עושה את זה....

לפיני פשוט אין את האופי להיות עוזר מאמן בשלב הזה של הקריירה.
גודס הכניס את עצמו לבעיה גדולה. אני לא מבין למה לא הביאו ננו גינזבורג וזהו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 אוגוסט 2014, 19:15

שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:אומנם עבר כבר יום שלם מאז, אבל לי עדיין נראה שמישהו האריך קצת את אחד באפריל....
פשוט לא רואה את זה קורה.

לפיני פשוט אין את האופי להיות עוזר מאמן בשלב הזה של הקריירה.
גודס הכניס את עצמו לבעיה גדולה. אני לא מבין למה לא הביאו ננו גינזבורג וזהו.

אני לא חושבת שאי פעם היה לו את האופי להיות עוזר....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי toja27 » 12 אוגוסט 2014, 21:00

אני מאוד מרוצה מהצטרפותו של פיני, למרות שיכולות לצוץ בעיות מסוימות במהלך השנה עם דמות כמו פיני אני חושב שהיתרון הרבה יותר גדול מהחיסרון. אני מאמין שגודס ופיני יהיו אחלה צוות ואני בכנות מאמין שבשלב הזה של החיים, פיני מגיע נטו בתור אחד שבא לעשות מה שהוא אוהב וזה להיות בתוך עולם הכדורסל ולעזור. מה שבטוח שלא נצתרך לשמוע שוב את "הבוא נרוץ" בטלוויזיה כי הוא יגיד את זה ישירות למאמן. אני חושב שתהיה לנו שנה מרגשת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מכביסט24 » 12 אוגוסט 2014, 21:40

אני עדיין בשוק מהמהלך הזה.. הזוי הזוי הזוי.
אתם יכולים לדמיין את אלוף אירופה 3 פעמים (2 מהם ברציפות), עתיר הידע והניסיון, שועל הקרבות הותיק והחבול הזה - עוזר של מאמן טירון כמו גודס? איך הדבר הזה הולך להיראות בכלל על הקווים ובאימונים? פיני בעצמו מודה שהוא עצלן, אז איך זה מסתדר עם התפקיד התובעני הזה?
המהלך הזה יכול ללכת לשני כיוונים: או שהוא יתברר כגאוני והכימיה תזרום ביניהם כמו שצריך, או שזה יהיה כישלון מוחלט..
הלוואי שזה יעבוד. הולכת להיות לנו עונה משוגעת..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Maccabikid » 12 אוגוסט 2014, 22:26

בניגוד לרוב פה אני דווקא מאוד אוהב את הרעיון, פיני הוא אחד המאמנים הטובים ביותר שיש, בוודאי יותר מאלעד חסין/פרנקו/גינזבורג וחבריהם, פיני זה סקאלה אחרת לגמרי, מאוד שמח שהוא חזר, אין לי ספק שהוא יכול לשדרג את הקבוצה הרבה יותר מהם.
Maccabikid

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוגוסט 2014, 22:39

דבר ראשון, אני מאמין לגמרי לכל מה שפיני אמר - הוא לא ייאמן את מכבי, לא משנה מה יקרה (לפחות לא עד סוף החוזה של גיא).

דבר שני, קראתי היום בישראל היום (נדמה לי את אבי סגל), שגם אם הרעיון הוא טוב, זה היה צריך להיות קצת שונה. פיני הרי לא באמת עוזר מאמן. היה אפשר להביא אותו
כסוג של מנהל מקצועי או יועץ, או כל דבר כזה, כשהוא לא מעל המאמן, אלא לצידו, ואח"כ להחתים את גיא, כשהמהלך הזה כבר קרה. באופן הזה, לא היתה לנו את התחושה
שעשו איזשהו אמבוש לגיא, וגם לא תחושה חמצמצה כששומעים שפיני הוא עוזר מאמן (כי הוא באמת לא יהיה עוזר מאמן כמו שאלעד חסין נניח היה אם היה מגיע).

דבר שלישי, יש כאן פוטנציאל להצלחה. מבחינת פיני מדובר במהלך עם סיכון אפסי, וגם מבחינת גיא מדובר במהלך לא מאוד מסוכן, כי האחריות במילא עליו. מי יודע, אולי
איזו לחישה של פיני מהספסל תביא אותו לאן שכולנו מקווים שיצליח להגיע עם מכבי.

דבר רביעי, העניין הכי חשוב כאן זה אגו. פיני אמר לפחות 30 פעם שהאגו מבחינתו בצד ולא רלוונטי. גם גיא הוא טיפוס שלא נראה לי שנשלט יותר מדי ע"י אגו.
זה הסיכוי היחיד של המהלך הזה להצליח, והוא בעצם שגיא ופיני יעבדו ביחד. האחריות על גיא, וגם המילה האחרונה צריכה להיות שלו, אבל בלי אגואים.
אלון שטיין ייצטרך לעבוד כפול בעונה הזאת, אבל הוא גם יילמד ממנה המון.

שיהיה בהצלחה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 12 אוגוסט 2014, 22:40

*2 דקות לסיום ומכבי בפיגור של 5*
פסק זמן, גודס מנסה לשרטט תרגיל, פיני צורח, פיני דוחף את גודס וחוטף לו את הלוח, מפסידים.
״מכבי תל אביב מודה לגיא גודס על תרומתו הרבה במשך 62729 שנותיו במועדון״
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אוגוסט 2014, 22:52

יש הרבה מאוד פוטנציאל במהלך הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 אוגוסט 2014, 23:32

jol9 כתב:דבר רביעי, העניין הכי חשוב כאן זה אגו. פיני אמר לפחות 30 פעם שהאגו מבחינתו בצד ולא רלוונטי. גם גיא הוא טיפוס שלא נראה לי שנשלט יותר מדי ע"י אגו.

גם גיא??
כלומר אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שזה אפשרי שפיני ישים את האגו שלו בצד?
זה הגיוני בערך כמו האפשרות שמחר חמאס מודיעים שהם מתפרקים מנשקם ועברים לעבוד בחווה טיפולית למען ילדים נכים ומוזנחים בצפון הודו.....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוגוסט 2014, 23:48

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:דבר רביעי, העניין הכי חשוב כאן זה אגו. פיני אמר לפחות 30 פעם שהאגו מבחינתו בצד ולא רלוונטי. גם גיא הוא טיפוס שלא נראה לי שנשלט יותר מדי ע"י אגו.

גם גיא??
זה הגיוני בערך כמו האפשרות שמחר חמאס מודיעים שהם מתפרקים מנשקם ועברים לעבוד בחווה טיפולית למען ילדים נכים ומוזנחים בצפון הודו.....

האמת שכן. אני אמרתי שאני מאמין לפיני בכל מה שהוא אמר, וזה היה אחד הדברים שהוא אמר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אוגוסט 2014, 23:53

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

גם גיא??

האמת שכן. אני אמרתי שאני מאמין לפיני בכל מה שהוא אמר, וזה היה אחד הדברים שהוא אמר.

גם אני.
בדרך כלל אני לוקח דברים כאלה בצורה מאוד צינית וסקפטית, אבל הפעם אני מאמין לו לכל מילה.
פיני בא, כי הוא התגעגע למערכת, ובשביל לעזור לגיא להצליח.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 אוגוסט 2014, 00:09

יכול להיות שזה מה שפיני רוצה, השאלה היא אם הוא מסוגל לזה.
הרי האגו הנפוח שלו זה חלק מהאופי שלו, חלק ממי שהוא. לא משהו שאפשר לשנות לדעתי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוגוסט 2014, 00:18

חנו'ש כתב:יכול להיות שזה מה שפיני רוצה, השאלה היא אם הוא מסוגל לזה.
הרי האגו הנפוח שלו זה חלק מהאופי שלו, חלק ממי שהוא. לא משהו שאפשר לשנות לדעתי.

תראי, אם מישהו ינסה לרמוס את כבודו,לזלזל בו או משהו בסגנון, אז אין לי ספק שאותו אחד יחטוף מפיני בראש וכולם יידעו את זה.
אלא שלא נראה לי שמישהו בהנהלה של מכבי ירצה בזה.

אני מהמר ששני מקומות עדינים בהם עלולה לצוץ בעיה הם דני פדרמן וניקולה.
הבנתי שניקו ופיני ביחסים מצויינים, ולגבי פדרמן נחכה ונראה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי JarJarBinx » 13 אוגוסט 2014, 00:27

לי זה נראה רעיון רע. לא מבין איך גודס הסכים לזה.
יותר נזק מתועלת. פיני לא מתאים לתפקיד הזה, אין לו את היכולת לעבוד כמו עוזר מאמן מבחינת effort, והפוטנציאל לפיצוץ תמיד יהיה ברקע. עם כל התשוקה למשחק, בפסק זמן לחוץ כשדעתו תהיה שונה משל גודס הוא יצליח לרסן את עצמו? פעם, פעמיים, עשר פעמים כן. לא בטוח שגם בפעם העשרים.
ואני דווקא מאמין לפיני שלא תהיה חתרנות מכוונת מצידו, ושהוא באמת לא בא בכוונה להחליף את גודס. אני לא חושב שהוא יתחיל במודע לחתור תחתיו, אבל פיני הוא מי שהוא, ועם המעמד שיש לו, ואני חושב שיהיו בעיות. שלא לדבר על לחץ מהתקשורת, מהקהל, מכל כיוון שלא יהיה. אחרי 3 הפסדים גם אם לא ידברו על להחליף את גודס אז יבואו אליו מההנהלה וינסו לשכנע אותו שאולי הוא צריך יותר להקשיב לפיני. דברים כאלה.
מה שכן, אני לא רק שלא מבין למה ההנהלה דחפה לזה, אני לא מבין איך ההנהלה אישרה צעד כזה. אין מבוגר אחראי בסביבה?
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים