האם אנחנו בדרך לבחירות?

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: האם אנחנו בדרך לבחירות?

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 אוגוסט 2014, 21:41

MTA2311 כתב:בסופו של דבר הקואליציה הזאת תחזיק 4 שנים. לאף אחד אין כרגע אינטרס ללכת לבחירות.

בכל מקרה, בשבילי זה ליברמן או כחלון(אם יעמיד את המצע שאני חושב שיעמיד)

איין אינטרס? מפלגות הימין יכולות מאוד להתחזק עכשיו. ביבי נמצא בשפל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אוגוסט 2014, 21:45

אין אינטרס.
בסופו של דבר לא הרבה יקנו את ההצגות של בנט עכשיו. קל מאוד לדבר כשאין עליך אחריות. צריך גם לזכור שהמפלגה שלו עדיין מורכבת מחבורת קיצוניים.
כמה הוא יתחזק? 2-4 מנדטים? בשביל זה לא מפרקים קואליציה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אוגוסט 2014, 21:45

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:קחו בחשבון שבבחירות הבאות סביר להניח שתהיה עוד אופציה - כחלון.
מבחינתי לא אופציה רעה בכלל...

מאוד מעוניינת לשמוע מה המצע שלו אבל עד אז אני לא יכולה לדעת אם הוא אופציה בשבילי או לא

אני לא יודעת. אבל מראיונות קודמים שקראתי איתו התרשמתי די לטובה ( ואם ישיג את טרכטנברג זה בכלל יהיה הישג )
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Maccabikid » 26 אוגוסט 2014, 21:49

אני לא רואה אותנו הולכים לבחירות בקרוב, אין שותף קואליציוני שאני רואה אותו פורש מהממשלה בקרוב, ביבי לא יפרוש, הוא ראש ממשלה ולא הולך ללכת לבחירות, אני לא מאמין שאפילו את הפריימריז הוא יקדים אחרי המלחמה האחרונה, ללפיד יש 19 מנדטים שלא ישחזר אותם בשום תסריט בעולם, לליברמן יש 11-12 מנדטים וחמישה תיקים, שזה יבול קואליציוני שבשבילו צריך 15-20 מנדטים, לפי הסקרים בתקופה האחרונה, הוא יותר בכיוון של 8-10 מנדטים בערך, מה שאומר שהוא אפילו לא מגיע לכמות המנדטים הנוכחית שלו, בוודאי שלא לכמות התיקים, ציפי לבני מדשדשת על גבול אחוז החסימה, כשאני מאמין שיהיו שם ניסיונות איחוד למיניהם לפני הבחירות הבאות, אולי המפלגה תתפצל (פרץ לעבודה?) בכל אופן, בוודאי שלה אין אינטרס לבחירות, בנט היחידי שמתחזק לפי הסקרים, כך שהוא היחידי שאולי יש לו עניין בבחירות, אבל להפיל את הממשלה הוא לא יכול, תסריט הבלהות בבית היהודי זה להפיל ממשלת ימין, בנט בוודאי לא רוצה להיות זה שרשום על ההישג המפוקפק הזה, בקיצור, אני לא רואה בחירות כ"כ קרובות.
Maccabikid

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוגוסט 2014, 21:49

jol9 כתב:
rc4991 כתב:אבל תחשוב שתשעים ותשע אחוז שתקום במקומה ממשלה (הרבה?) יותר ימנית עם פחות ערבים, פחות מנדטים ללפיד (ולעבודה?) ועם עוד מנדטים לישראל ביתנו, הבית היהודי ואחרות

אני לא בטוח שזה כזה טוב...

למה לא?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוגוסט 2014, 21:50

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אבל תחשוב שתשעים ותשע אחוז שתקום במקומה ממשלה (הרבה?) יותר ימנית עם פחות ערבים, פחות מנדטים ללפיד (ולעבודה?) ועם עוד מנדטים לישראל ביתנו, הבית היהודי ואחרות

איזה אחרות אם לא ציפי, יאיר או שלי? חרדים? לא תודה
אני מעדיפה ממשלת ימין-מרכז מאשר ממשלת ימין-אלוהים ישמור

כחלון עומד להקים מפלגשה (כמו שכבר נכתב פה)
אולי גם עוצמה לישראל יקבלו הפעם יותר קולות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוגוסט 2014, 21:52

גם אני מאוד אתלהב ממפלגה בראשות כחלון ועם הוא ידע למשוך אליו כמה כלכלנים כמו טרכטנברג ואחרים וכמה אושיות ביטחוניות אז הוא ירוץ חזק ואולי אני אצביע לו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 אוגוסט 2014, 21:52

לא בקטע של לזלזל, אני באמת לא מכיר ממש את הבחור, אבל מה הוא עשה חוץ מלהוריד את מחירי הטלפון?
מה הרזומה שלו שמצדיק את הבחירה בו לראש ממשלה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אוגוסט 2014, 21:53

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

איזה אחרות אם לא ציפי, יאיר או שלי? חרדים? לא תודה
אני מעדיפה ממשלת ימין-מרכז מאשר ממשלת ימין-אלוהים ישמור

כחלון עומד להקים מפלגשה (כמו שכבר נכתב פה)

ביבי לא רצה לא את בנט ולא את יאיר ובסוף הקים איתם ממשלה אבל זה לא אומר שיותר קל לראות אותו לוקח את כחלון ש..אני מאמינה שיקבל לא מעט קולות (כמו יש עתיד בבחירות הקודמות) ויוכל להחזיק אותו בביצים

אולי גם עוצמה לישראל יקבלו הפעם יותר קולות

אוי ואבוי לנו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוגוסט 2014, 21:55

LIAV10 כתב:

לא בקטע של לזלזל, אני באמת לא מכיר ממש את הבחור, אבל מה הוא עשה חוץ מלהוריד את מחירי הטלפון?

הוא לא יהיה ראש הממשלה
לא כל מי שתצביע לו אומר שאתה רוצה שיהיה ראש המששלה אלא שאתה רוצה להעניק לו כח (ביבי בכל מקרה ישאר ראש הממשלה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אוגוסט 2014, 21:55

LIAV10 כתב:

יותר משל יאיר לפיד זה בטוח....
זה לא שהוותיקים בפוליטיקה עשו יותר מידי ( לא יותר מידי טוב לפחות ).
לא שוללת אנשים רק כי לא עשו עדיין כלום.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 אוגוסט 2014, 21:57

לא מובן העניין הזה, צריך להצביע למי שאתה רוצה שיהיה ראש ממשלה ולא למי שאתה רוצה שיהיה שותף שלו לממשלה, על מנת ליצור יציבות.
גם אם אני לא מרוצה מהתפקוד שלו אין ספק שאבחר בביבי, הרע במעוטו, אין לי שום כוונה לבחור בשותף קואליציוני עתידי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוגוסט 2014, 22:00

LIAV10 כתב:לא מובן העניין הזה, צריך להצביע למי שאתה רוצה שיהיה ראש ממשלה ולא למי שאתה רוצה שיהיה שותף שלו לממשלה, על מנת ליצור יציבות.
גם אם אני לא מרוצה מהתפקוד שלו אין ספק שאבחר בביבי, הרע במעוטו, אין לי שום כוונה לבחור בשותף קואליציוני עתידי.

אבל המקום של ביבי בטוח ואפשר להרשות להצביע לאנשים אחרים שיתרמו בעוד דרכים
לא אומר שזה מה שאני אעשה (בסופו של דבר הצבעתי לביבי בפעם שעברה) אבל זה ממש לא מוזר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אוגוסט 2014, 22:00

LIAV10 כתב:לא מובן העניין הזה, צריך להצביע למי שאתה רוצה שיהיה ראש ממשלה ולא למי שאתה רוצה שיהיה שותף שלו לממשלה, על מנת ליצור יציבות.

זאת ראייה מאוד קצרת טווח
בסקוטלנד אין סיכוי לאף קבוצה לקחת מסלטיק את האליפות, זה אומר שלא צריך לשחק בכלל? יכולה להיות גם מטרה משנית כמו להגיע לאירופה
אנשים בוחרים את מי שהם הכי מסכימים איתו בשביל שיהיו לו כמה שיותר קולות והוא יוכל לעשות שינוי במדינה
פוליטיקה זה ה-מקום לקדם את האידיאולוגיה שלך ולא רק לחלק תארים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 26 אוגוסט 2014, 22:04

מה??
אני ממש לא מסכים עם הרעיון הזה, בתור איש ימין למשל, שחשוב לו לשמור על ארץ ישראל השלמה, אם אני מצביע למישהו מימינו של ביבי, ודואג שהוא יהיה חזק, אני מגדיל את הסיכויים שלו להיכנס לקואליציה, ולהיות שותף משמעותי בקואליציה, מה שישמור על ביבי מימין, שלא יעשה שגיאות, אחרת, אם למשל ביבי חזק, ומימינו אין אף מפלגה, את המנדטים האחרים ישלימו מפלגות מרכז-שמאל, שיוכלו למשוך את ביבי לכיוון של מסירת חבלי מולדת לערבים, אם אני מחזק את בנט/ליברמן מימינו, אני דואג לכך שהם ישמרו עליו שלא יילך לאותם הסכמים.
Maccabikid

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אוגוסט 2014, 22:09

Holiday_Armadillo כתב:

זאת ראייה מאוד קצרת טווח
בסקוטלנד אין סיכוי לאף קבוצה לקחת מסלטיק את האליפות, זה אומר שלא צריך לשחק בכלל? יכולה להיות גם מטרה משנית כמו להגיע לאירופה
אנשים בוחרים את מי שהם הכי מסכימים איתו בשביל שיהיו לו כמה שיותר קולות והוא יוכל לעשות שינוי במדינה

הלכת עד סקוטלנד וככה שכחת את הקבוצה אותה כולנו אוהדים?? ;)
אולי צריך לשנות את השיטות כדי שביבי לא יהיה ראש ממשלה.
מה דעתכם על פיינל פור בבחירות?? :grin
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 אוגוסט 2014, 22:16

Holiday_Armadillo כתב:

זאת ראייה מאוד קצרת טווח

פספסת מה שאני אומר, אני חושב שצריך להצביע למי שרוצים לראות כראש ממשלה ולא במי שחושבים שיהיה ראש ממשלה.
לבחור במישהו שאת לא רוצה שיהיה ראש ממשלה זה מוזר לדעתי (אלא אם כן היית רוצה שיאיר יהיה הראש ממשלה).
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוגוסט 2014, 22:27

שתי הגישות לגיטימיות - בחירה במפלגה גדולה, שהיו"ר שלה הוא מועמד לראשות הממשלה, גם אם צריך להתפשר על כמה עקרונות בדרך
או בחירה במפלגה קטנה יותר שמייצגת נאמנה את השקפת העולם של הבוחר.

אני אישית כל הזמן מרדתי בדעה האישית שלי וברצון לבחור במישהו שקרוב להשקפתי (ליברמן) לטובת חיזוק המועמד המועדף עליי לראשות הממשלה (ביבי, שרון ואולמרט :oops ).

נראה לי שבבחירות הבאות זה יהיה ליברמן.
לגבי כחלון - כמו לפיד. אני לא רואה סיבה להצביע למפלגה חדשה בזכות איזשהי נבחרת מרשימה. קודם נראה אותם עושים משהו בכנסת, ואח"כ נרוץ לבחור בהם.
ליאב צודק - כחלון התפרסם בעיקר בגלל מהפכת הסלולר. לא בטוח שזה מקנה לו את הכוח הגדול שמדברים עליו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוגוסט 2014, 22:32

יוני, כחלון לקח את המשרד שהיה אחראי עליו וחולל בו מהפכה ענקית עוד לפני שזה נהפך לטרנד לצעוק "צדק חברתי"
אני ממש שונא את כל הפוליטיקאים שרוכבים על הגל הזה אבל כחלון היה זה שעשה את זה מהלב ולפני שזה נהפך לסיסמת בחירות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוגוסט 2014, 22:34

rc4991 כתב:יוני, כחלון לקח את המשרד שהיה אחראי עליו וחולל בו מהפכה ענקית עוד לפני שזה נהפף לטרנד לצעוק "צדק חברתי"
אני ממש שונא את כל הפוליטיקאים שרוכבים על הגל הזה אבל כחלון היה זה שעשה את זה מהלב ולפני שזה נהפך לסיסמת בחירות

OK. יש מצב
אני לא מתווכח על הזכויות שלו ועל ההישגים שלו, אבל עדיין לא בטוח שבתצורה החדשה הייתי רץ לבחור בו.
בכל זאת, שיעשה קדנציה, שיוכיח שהפעם הקודמת לא היתה מקריות, ואז יש בהחלט מצב.

ד"א אותו הדבר אמרתי על לפיד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים