MTA2311 כתב:בסופו של דבר הקואליציה הזאת תחזיק 4 שנים. לאף אחד אין כרגע אינטרס ללכת לבחירות.
בכל מקרה, בשבילי זה ליברמן או כחלון(אם יעמיד את המצע שאני חושב שיעמיד)
איין אינטרס? מפלגות הימין יכולות מאוד להתחזק עכשיו. ביבי נמצא בשפל.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:בסופו של דבר הקואליציה הזאת תחזיק 4 שנים. לאף אחד אין כרגע אינטרס ללכת לבחירות.
בכל מקרה, בשבילי זה ליברמן או כחלון(אם יעמיד את המצע שאני חושב שיעמיד)
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:קחו בחשבון שבבחירות הבאות סביר להניח שתהיה עוד אופציה - כחלון.
מבחינתי לא אופציה רעה בכלל...
מאוד מעוניינת לשמוע מה המצע שלו אבל עד אז אני לא יכולה לדעת אם הוא אופציה בשבילי או לא
jol9 כתב:rc4991 כתב:אבל תחשוב שתשעים ותשע אחוז שתקום במקומה ממשלה (הרבה?) יותר ימנית עם פחות ערבים, פחות מנדטים ללפיד (ולעבודה?) ועם עוד מנדטים לישראל ביתנו, הבית היהודי ואחרות
אני לא בטוח שזה כזה טוב...
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אבל תחשוב שתשעים ותשע אחוז שתקום במקומה ממשלה (הרבה?) יותר ימנית עם פחות ערבים, פחות מנדטים ללפיד (ולעבודה?) ועם עוד מנדטים לישראל ביתנו, הבית היהודי ואחרות
איזה אחרות אם לא ציפי, יאיר או שלי? חרדים? לא תודה
אני מעדיפה ממשלת ימין-מרכז מאשר ממשלת ימין-אלוהים ישמור
חנו'ש כתב:קחו בחשבון שבבחירות הבאות סביר להניח שתהיה עוד אופציה - כחלון.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אבל תחשוב שתשעים ותשע אחוז שתקום במקומה ממשלה (הרבה?) יותר ימנית עם פחות ערבים, פחות מנדטים ללפיד (ולעבודה?) ועם עוד מנדטים לישראל ביתנו, הבית היהודי ואחרות
איזה אחרות אם לא ציפי, יאיר או שלי? חרדים? לא תודה
אני מעדיפה ממשלת ימין-מרכז מאשר ממשלת ימין-אלוהים ישמור
כחלון עומד להקים מפלגשה (כמו שכבר נכתב פה)
אולי גם עוצמה לישראל יקבלו הפעם יותר קולות
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:קחו בחשבון שבבחירות הבאות סביר להניח שתהיה עוד אופציה - כחלון.
לא בקטע של לזלזל, אני באמת לא מכיר ממש את הבחור, אבל מה הוא עשה חוץ מלהוריד את מחירי הטלפון?
מה הרזומה שלו שמצדיק את הבחירה בו לראש ממשלה?
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:קחו בחשבון שבבחירות הבאות סביר להניח שתהיה עוד אופציה - כחלון.
לא בקטע של לזלזל, אני באמת לא מכיר ממש את הבחור, אבל מה הוא עשה חוץ מלהוריד את מחירי הטלפון?
מה הרזומה שלו שמצדיק את הבחירה בו לראש ממשלה?
LIAV10 כתב:לא מובן העניין הזה, צריך להצביע למי שאתה רוצה שיהיה ראש ממשלה ולא למי שאתה רוצה שיהיה שותף שלו לממשלה, על מנת ליצור יציבות.
גם אם אני לא מרוצה מהתפקוד שלו אין ספק שאבחר בביבי, הרע במעוטו, אין לי שום כוונה לבחור בשותף קואליציוני עתידי.
LIAV10 כתב:לא מובן העניין הזה, צריך להצביע למי שאתה רוצה שיהיה ראש ממשלה ולא למי שאתה רוצה שיהיה שותף שלו לממשלה, על מנת ליצור יציבות.
גם אם אני לא מרוצה מהתפקוד שלו אין ספק שאבחר בביבי, הרע במעוטו, אין לי שום כוונה לבחור בשותף קואליציוני עתידי.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לא מובן העניין הזה, צריך להצביע למי שאתה רוצה שיהיה ראש ממשלה ולא למי שאתה רוצה שיהיה שותף שלו לממשלה, על מנת ליצור יציבות.
זאת ראייה מאוד קצרת טווח
בסקוטלנד אין סיכוי לאף קבוצה לקחת מסלטיק את האליפות, זה אומר שלא צריך לשחק בכלל? יכולה להיות גם מטרה משנית כמו להגיע לאירופה
אנשים בוחרים את מי שהם הכי מסכימים איתו בשביל שיהיו לו כמה שיותר קולות והוא יוכל לעשות שינוי במדינה
פוליטיקה זה ה-מקום לקדם את האידיאולוגיה שלך ולא רק לחלק תארים
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לא מובן העניין הזה, צריך להצביע למי שאתה רוצה שיהיה ראש ממשלה ולא למי שאתה רוצה שיהיה שותף שלו לממשלה, על מנת ליצור יציבות.
זאת ראייה מאוד קצרת טווח
בסקוטלנד אין סיכוי לאף קבוצה לקחת מסלטיק את האליפות, זה אומר שלא צריך לשחק בכלל? יכולה להיות גם מטרה משנית כמו להגיע לאירופה
אנשים בוחרים את מי שהם הכי מסכימים איתו בשביל שיהיו לו כמה שיותר קולות והוא יוכל לעשות שינוי במדינה
פוליטיקה זה ה-מקום לקדם את האידיאולוגיה שלך ולא רק לחלק תארים
rc4991 כתב:יוני, כחלון לקח את המשרד שהיה אחראי עליו וחולל בו מהפכה ענקית עוד לפני שזה נהפף לטרנד לצעוק "צדק חברתי"
אני ממש שונא את כל הפוליטיקאים שרוכבים על הגל הזה אבל כחלון היה זה שעשה את זה מהלב ולפני שזה נהפך לסיסמת בחירות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־3 אורחים