asafb96 כתב:LIAV10 כתב:די נו. כבר חשבתי שעברנו את זה עם כל הרואי חשבון כאן
אתה יודע מה ההוצאות של מכבי חוץ מהשחקנים? (וגם את זה אף אחד לא באמת יודע). השכר זה חלק זעום. יש הוצאות של טיסות (שעלו מאוד השנה), מלונות (כנ"ל), שימוש בנוקיה, פרסום שמשתנה, נוער וכו' וכו'.. תפסיקו כבר עם הבולשיט הזה ש"נחסך כסף מגרין אז אפשר להביא שחקן". כדרוסל זה לא משכורות וזהו. יש דברים משתנים.
אתה בא להטיף מוסר על הפסדים כספיים להנהלה? מי אתה שתגיד להם כמה להפסיד וכמה להשיקע? לך תביא אתה את המיליון דולר האלה מהבית ואחרי זה תבקר אותם על ההוצאות. במקום להודות להנהלה על הניהול החכם במשך עשרות שנים, וזה שהם הפכו את מכבי לקבוצה היציבה באירופה ולא כמו בלעים שבאים, זורקים כסף ובורחים אחרי 5 שנים, מתלוננים. פשוט בושה שיש אוהדים כאלה
אם סופו יפצע? בשושלת של מכבי אמרו "מה יקרה אם וויצ'יץ' יפצע?" ובפנא אומרים מה יקרה אם דיא יפצע? אתה מצפה שההנהלה תשלם לשחק 500 אלף דולר בשביל הסיכוי הקטן הזה שסופו יפצע והוא יחליף אותו במקום לשחרר אותו ולהכניס מיליון דולר (כולל המשכורת הנחסכת כמובן)? וכל העונה שסופו יהיה בריא, תיתן לשחק הזה שעולה 500 אלף דולר, או לכישרון כמו מאצ'בן לדוגמא, לשחק מול קלנסי? תן לי קבוצה 1 באירופה שמחזיקה יותר מ5 גבוהים.
חמישיית העונה ביורוליג? אתה חי בסרט גבר... קודם שיכנס לטופ 10 של הסנטרים, אחרי זה נדבר..
ואתה חושב שאתה אוהד טוב ממני?
תגיד מה יש לך?
אתה יודע מה, תגדיר לי מה זה "אוהד טוב יותר", ואני יגיד לך אם כן או לא, בסדר?לא יאמן, בשביל 500 אלף דולר מסכנים הם הולכים לסכן עונה שלמה..זה פשוט מגעיל אותי המהלך הזה..
נו באמת..
אני לא יודע בן כמה אתה, אבל "500 אלף דולר מסכנים"? אתה מבין בכלל על כמה כסף מדובר? אתה מבין שיש אנשים שלא עושים את זה כל החיים שלהם? אם זה היה הכסף שלך, הם לא היו ממש מסכנים.
מסכנים עונה שלמה? אתה מבין שאנחנו מדברים על פאקינג ריצ'רד הנדריקס?! יש למכבי חוץ ממנו 5 גבוהים. תן לי עוד קבוצה 1 באירופה שמחזיקה יותר מ5 גבוהים
לא יודע,קראת לי "אוהד בושה", אז שאלתי אם אתה חושב שאתה אוהד טוב ממני..
אני אישית פותח עונה תשיעית כאוהד (אוהד, לא צופה כמו 70% מהמנויים בהיכל) מתוך 15 שנות חיי, משקיע כספים, מראה אהבה..
אז אתה קורא לי אוהד בושה על זה שאני אומר שאני מאוד אתאכזב מההנהלה במקרה ישלחו את הנדריקס..