רבע גמר גביע ווינר: מכבי נגד גלבוע גליל, שני, 20:45, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רבע גמר גביע ווינר: מכבי נגד גלבוע גליל, שני, 20:45, 5+

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 ספטמבר 2014, 10:32

ברור שזה חוסר פרופרציה לייחס איזושהי חשיבות למשחק אימון כל כך ראשוני בהרכב כל כך חסר שגם אותו מכבי ניצחה ב-15 הפרש קליל .

מותר לכל אחד לכתוב מה שהוא רוצה אבל גם לצפריר מותר לכתוב שהניתוח הזה לוקה בחוסר פרופורציה קיצוני .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 16 ספטמבר 2014, 10:40

יוסי22 כתב:ברור שזה חוסר פרופרציה לייחס איזושהי חשיבות למשחק אימון כל כך ראשוני בהרכב כל כך חסר שגם אותו מכבי ניצחה ב-15 הפרש קליל .

מותר לכל אחד לכתוב מה שהוא רוצה אבל גם לצפריר מותר לכתוב שהניתוח הזה לוקה בחוסר פרופורציה קיצוני .

לא ראיתי פה אפילו בנאדם אחד שאמר שיש למשחק הזה איזה השלכות מרחיקות לכת. הייתה אכזבה מהיכולת במשחק. זה הכל. איזה חוסר פרופורציות?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 16 ספטמבר 2014, 11:49

רוי אין שום בעיה במה שאתה אומר. השאלה היא לגבי מסקנות. לינהרט נראה שחקן חלש אבל האם זה נכון להגיד שהוא לא יצליח בכל מקרה? לא בטוח. צריך לתת לו עוד קצת זמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 ספטמבר 2014, 12:03

jol9 כתב:רוי אין שום בעיה במה שאתה אומר. השאלה היא לגבי מסקנות. לינהרט נראה שחקן חלש אבל האם זה נכון להגיד שהוא לא יצליח בכל מקרה? לא בטוח. צריך לתת לו עוד קצת זמן.

לינהארט לא ישנה את העונה של מכבי לכאן או לכאן. אני לא מאמין שהוא בכלל יראה פארקט יותר מכמה דקות גאבאג' טיים פה ושם.
העונה של מכבי תלויה בהיינס, פארגו וסופו בעיקר, בתוספת הבריאות סמית' ושל רנדל (בשוליים). כרגע יש לך רק שני שחקנים מתוך החבורה הזו שזה די דופק את כל ההכנה.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 16 ספטמבר 2014, 13:35

חשבתי שלינהראט גבוה פיזי יחסית יתרום בעמדה 4,
בסוף קיבלנו שחקן שנראה קטן בגודלו שהוא סוג של גארד בינוני בעמדה 3 ,במקום לקבל שח'ן שיתן תפוקה ומוכח ,שוב קיבלנו סותם חורים ועוד סותם חורים במקום שחקנים מוכחים ובטוחים שכל ערב נותנים תפוקה .
היתה היזדמנות במקום מאריץ לינהראט ורנדל ,שדרך אגב אני מאוד אוהב את רנדל ,אבל היתה אפשרות להביא שחקנים הרבה יותר טובים שהיו הופכים אותנו לקבוצה אחרת לגמרי .
נעזוב את רנדל בצד וונגיד שז עוד בסדר,אבל למה לא להביא סנטר תותח ,למשל את רדוליצה,למה ללכת על סתם אחד כמו מאריץ שבא לפנסיה ,ולינהראט מזה?הכל זה רק לחסוך כסף ב700 יכלנו להביא איזה תותח ,ראיתי כמה אמריקאים שכלנו היתלהבנו או קליזה.
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 16 ספטמבר 2014, 13:53

בנתים הכל ביחד נראה מדאיג מאוד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 16 ספטמבר 2014, 13:57

אדם כתב:חשבתי שלינהראט גבוה פיזי יחסית יתרום בעמדה 4,
בסוף קיבלנו שחקן שנראה קטן בגודלו שהוא סוג של גארד בינוני בעמדה 3 ,במקום לקבל שח'ן שיתן תפוקה ומוכח ,שוב קיבלנו סותם חורים ועוד סותם חורים במקום שחקנים מוכחים ובטוחים שכל ערב נותנים תפוקה .
היתה היזדמנות במקום מאריץ לינהראט ורנדל ,שדרך אגב אני מאוד אוהב את רנדל ,אבל היתה אפשרות להביא שחקנים הרבה יותר טובים שהיו הופכים אותנו לקבוצה אחרת לגמרי .
נעזוב את רנדל בצד וונגיד שז עוד בסדר,אבל למה לא להביא סנטר תותח ,למשל את רדוליצה,למה ללכת על סתם אחד כמו מאריץ שבא לפנסיה ,ולינהראט מזה?הכל זה רק לחסוך כסף ב700 יכלנו להביא איזה תותח ,ראיתי כמה אמריקאים שכלנו היתלהבנו או קליזה.

רוי , על זה בדיוק אני מדבר . אני כתבתי שלא צריך לחרוץ גורל של שחקן וכבר עכשיו להחליט שהוא החתמה לא טובה ואז מגיע פוסט כזה....
אתה כבר החלטת שלינהרט הוא כישלון עוד לפני שדרך על הפארקט. אני לא טוען שהוא הכוכב אבל אני מאמין שגיא יודע בדיוק מה לצפות ממנו ומה אפשר להוציא ממנו ולכן החתים אותו.
יש הבדל בין להתייחס למשחק אחד של שחקן לבין לכתוב דברים שמדברים על עונה שלמה שהשחקן לא שיחק עדיין...
לרייס נתת קיץ שעבר עד ינואר שהוא לא יהיה פה , כמה אתה נותן לנייט ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדם » 16 ספטמבר 2014, 14:17

yzafrir כתב:
אדם כתב:חשבתי שלינהראט גבוה פיזי יחסית יתרום בעמדה 4,

רוי , על זה בדיוק אני מדבר . אני כתבתי שלא צריך לחרוץ גורל של שחקן וכבר עכשיו להחליט שהוא החתמה לא טובה ואז מגיע פוסט כזה....
אתה כבר החלטת שלינהרט הוא כישלון עוד לפני שדרך על הפארקט. אני לא טוען שהוא הכוכב אבל אני מאמין שגיא יודע בדיוק מה לצפות ממנו ומה אפשר להוציא ממנו ולכן החתים אותו.
יש הבדל בין להתייחס למשחק אחד של שחקן לבין לכתוב דברים שמדברים על עונה שלמה שהשחקן לא שיחק עדיין...

אז לא הבנת אותי לגמרי ,לא חרצתי את גורלו של אף אחד ושגיא יחכה לו כמו שהוא חושב ,אני רק אומר שנמאס לי שמכבי מחתימה שחקנים משלימים כדי שביחד יתנו מה ששחקן אחד או שנים לבד יכלו לתת ,מכבי מחתימה את לינהראט ורנדל ומנסה ליצור מהם שחקן אחד ,ולינהראט הוא שחקן כזה שאין לו מעלה ברורה,כאילו הבנת את כוונתי?
גם לגבי מאריץ אמרו נחכה לחזרנה של סופו ננסתום בנתים,במקום להביא מישו מוכח הרי מכבי אם כל הכבוד לרנדל בחסרון גבוה ככה או ככה בעייני,הרי יש טיוס וסופו ,היה את גימס שנה שעברה עד שנפתע ,רצו השנה להביא את פישר ,מה בסוף?נשארנו אם חצאי גבוהים כמו לינהראט ורנדל
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 16 ספטמבר 2014, 14:35

yzafrir כתב:רוי , על זה בדיוק אני מדבר . אני כתבתי שלא צריך לחרוץ גורל של שחקן וכבר עכשיו להחליט שהוא החתמה לא טובה ואז מגיע פוסט כזה....

לינהארט זה שחקן של קצה רוטציה. אתה באמת חושב שהוא ישנה לכאן או לכאן? בין אם הוא יהיה פה בינואר או לא, לתוצאות במשחקים זה לא ישנה. כולנו יודעים שהקבוצה הזו נבנתה סביב פארגו והיינס והיכולת שלהם תקבע לאן העונה תלך.

כרגע, אני לא ממש מבין את הקונספט. גודס אמר שרוצים לרוץ, אבל זה לא ממש הלך אתמול ואני גם לא בטוח שיש לקבוצה הזו ריבאונד מספיק טוב בשביל לרוץ. במשחק העומד יש בעיה לא פשוטה של קליעה כי לא פארגו ולא היינס (לפחות לפי הסטטיסטיקה) הם קלעים טובים במיוחד, אבל כן יש להם נטיה לקחת הרבה זריקות.

יש לגודס/פיני הרבה עבודה לעשות.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 16 ספטמבר 2014, 14:52

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:רוי , על זה בדיוק אני מדבר . אני כתבתי שלא צריך לחרוץ גורל של שחקן וכבר עכשיו להחליט שהוא החתמה לא טובה ואז מגיע פוסט כזה....

לינהארט זה שחקן של קצה רוטציה. אתה באמת חושב שהוא ישנה לכאן או לכאן? בין אם הוא יהיה פה בינואר או לא, לתוצאות במשחקים זה לא ישנה. כולנו יודעים שהקבוצה הזו נבנתה סביב פארגו והיינס והיכולת שלהם תקבע לאן העונה תלך.

כרגע, אני לא ממש מבין את הקונספט. גודס אמר שרוצים לרוץ, אבל זה לא ממש הלך אתמול ואני גם לא בטוח שיש לקבוצה הזו ריבאונד מספיק טוב בשביל לרוץ. במשחק העומד יש בעיה לא פשוטה של קליעה כי לא פארגו ולא היינס (לפחות לפי הסטטיסטיקה) הם קלעים טובים במיוחד, אבל כן יש להם נטיה לקחת הרבה זריקות.

יש לגודס/פיני הרבה עבודה לעשות.

בדיוק אם לינהראט לא שחקן שיתרום וימשוך תקבוצה ויתן חלק משמעותי אז למה סתם עוד שחקן סגל שולי ומתחלק בדקות,יש לנו מספיק כאלה הרי בגלל זה שיחררו את אינגלס כי הוא לא היה מספיק משמעותי ותורם ,אז הביאו חלש יותר.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 16 ספטמבר 2014, 15:01

אדם כתב:בדיוק אם לינהראט לא שחקן שיתרום וימשוך תקבוצה ויתן חלק משמעותי אז למה סתם עוד שחקן סגל שולי ומתחלק בדקות,יש לנו מספיק כאלה הרי בגלל זה שיחררו את אינגלס כי הוא לא היה מספיק משמעותי ותורם ,אז הביאו חלש יותר.

איך יתרום? תסתכל על העומק בעמדה 3 - יש לך את סמית', לנדסברג ופניני. כמה דקות יישארו ללינהארט? הביאו אותו בתור סותם חורים למקרים של פציעות וכו'. הוא לא הגיע בתור שחקן רוטציה משמעותי והשכר שהוא מקבל לא משנה בכלום.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 16 ספטמבר 2014, 15:56

roy1000 כתב:
אדם כתב:בדיוק אם לינהראט לא שחקן שיתרום וימשוך תקבוצה ויתן חלק משמעותי אז למה סתם עוד שחקן סגל שולי ומתחלק בדקות,יש לנו מספיק כאלה הרי בגלל זה שיחררו את אינגלס כי הוא לא היה מספיק משמעותי ותורם ,אז הביאו חלש יותר.

איך יתרום? תסתכל על העומק בעמדה 3 - יש לך את סמית', לנדסברג ופניני. כמה דקות יישארו ללינהארט? הביאו אותו בתור סותם חורים למקרים של פציעות וכו'. הוא לא הגיע בתור שחקן רוטציה משמעותי והשכר שהוא מקבל לא משנה בכלום.

קודם כל בעיני השכר שלו לא משחק תפקיד ,לא בגלל שאני לא המנהל חשבונות של מכבי ,אלא בגלל שאני רוצה שחקן כדורסל טוב ולא משחק אם כסף במגרש.
דבר שני זו לא היתה המטרה המטרה היתה להביא שחקן שיתרום ולא יתחלק בדקות,ובנוסף זה שמיחסים אליו כ3 מראה תבעיה מכבי היתה צריכה 4,
כולם במכבי 3,
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 16 ספטמבר 2014, 16:41

אדם כתב:קודם כל בעיני השכר שלו לא משחק תפקיד ,לא בגלל שאני לא המנהל חשבונות של מכבי ,אלא בגלל שאני רוצה שחקן כדורסל טוב ולא משחק אם כסף במגרש.
דבר שני זו לא היתה המטרה המטרה היתה להביא שחקן שיתרום ולא יתחלק בדקות,ובנוסף זה שמיחסים אליו כ3 מראה תבעיה מכבי היתה צריכה 4,
כולם במכבי 3,

בטח שהשכר משחק תפקיד. פרט שלקחנים צעירים, דקות המשחק נעות בקורולציה מאוד גבוהה לשכר. כשאתה מביא שחקן עם רקורד כזה ובשכר כזה, אז זה די ברור שאתה מייעד לו מקום מאוד קטן ברוטציה. הוא 3 לחלוטין. לא 4. אבל ככה או ככה, יש לך כבר רוטציה של 11 שחקנים בלעדיו, אז הוא לא ממש נחוץ. זה שחקן שאמור לשחק כשארחים פצועים ולא באופן רגיל.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 16 ספטמבר 2014, 16:46

roy1000 כתב:
אדם כתב:קודם כל בעיני השכר שלו לא משחק תפקיד ,לא בגלל שאני לא המנהל חשבונות של מכבי ,אלא בגלל שאני רוצה שחקן כדורסל טוב ולא משחק אם כסף במגרש.
כולם במכבי 3,

בטח שהשכר משחק תפקיד. פרט שלקחנים צעירים, דקות המשחק נעות בקורולציה מאוד גבוהה לשכר. כשאתה מביא שחקן עם רקורד כזה ובשכר כזה, אז זה די ברור שאתה מייעד לו מקום מאוד קטן ברוטציה. הוא 3 לחלוטין. לא 4. אבל ככה או ככה, יש לך כבר רוטציה של 11 שחקנים בלעדיו, אז הוא לא ממש נחוץ. זה שחקן שאמור לשחק כשארחים פצועים ולא באופן רגיל.

אתה מבין שזה שאתה אומר שהוא לא נחוץ מראה שמכבי בבעיה חמורה,מכבי צריכה שחקנים שתורמים נקודות ומושכים תקבוצה כרגע חוץ מפארגו והיינס אין כאלה ,הביאו את לינהראט במקום אינגלס במטרה הזו ,מי יקלע במכבי?מי ישים נקודות ויהוה איום,כולם במכבי משלימים בינונים.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 16 ספטמבר 2014, 16:53

אדם כתב:אתה מבין שזה שאתה אומר שהוא לא נחוץ מראה שמכבי בבעיה חמורה,מכבי צריכה שחקנים שתורמים נקודות ומושכים תקבוצה כרגע חוץ מפארגו והיינס אין כאלה ,הביאו את לינהראט במקום אינגלס במטרה הזו ,מי יקלע במכבי?מי ישים נקודות ויהוה איום,כולם במכבי משלימים בינונים.

אינגלס לא נתן לך כלום בשנה שעברה ככה שאין הרבה מה להחליף. כמה שחקנים כבר אפשר לשים ברוטציה רגילה? הרי ברור ש- 12 זה יותר מדי. גם 10 זה גבולי.

זו הרוטציה של מכבי:

פארגו/אוחיון
היינס/לנדסברג
סמית'/פניני/לנדסברג/לינהארט
רנדל/טיוס/פניני/כהן
סופו/טיוס/מאריץ'/כהן

אין ממש דקות ללינהארט איך שלא תהפוך את זה. יש בעיה של קליעה בקבוצה וזה משהו שדיברנו עליו בקיץ, אבל זה קשור לבחירת השחקנים האחרים, לא ללינהארט.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 16 ספטמבר 2014, 17:16

לינהארט יכול לשחק כ 2 לפי דעתי, יש לו יד טובה מבחוץ. אצלי אם יש דאגה זה לגבי פארגו שאמור לשחק תפקיד משמעותי במכבי ועד עכשיו הוא ממשיך את העונה שלו מצסק"א. הבעיה שלו לדעתי שהוא חושב שהוא השיג והוכיח שהוא שחקן גדול באותה עונה במכבי ומאז לא ירד לקרקע למרות שעל המגרש הוא לא מוכיח את זה כבר כמה עונות. הוא צריך לעבוד על עצמו חזק מאוד גם בקליעה ובמיוחד בשינוי גישה שהוא שחקן שיש לו מה להוכיח ושלא הגיע לפה על איזה תקן של סטאר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 16 ספטמבר 2014, 17:28

אדם כתב:
roy1000 כתב:
כולם במכבי 3,

אתה מבין שזה שאתה אומר שהוא לא נחוץ מראה שמכבי בבעיה חמורה,מכבי צריכה שחקנים שתורמים נקודות ומושכים תקבוצה כרגע חוץ מפארגו והיינס אין כאלה ,הביאו את לינהראט במקום אינגלס במטרה הזו ,מי יקלע במכבי?מי ישים נקודות ויהוה איום,כולם במכבי משלימים בינונים.

מסכים לגמרי
אולי לינהארט יתן תרומה יפה ואולי הוא גם יהיה השחקן עם יחסי העלות-תועלת הטוב באירופה אבל זה לא אומר שזה מה שהיינו צריכים
היה צריך להגיע לכאן או סקורר או גבוה איכותי לעמדות הפנים ובמקום זה קיבלנו שחקן שבמקרה הטוב יתן שש נקודות במשחק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 16 ספטמבר 2014, 17:30

roy1000 כתב:
אדם כתב:אתה מבין שזה שאתה אומר שהוא לא נחוץ מראה שמכבי בבעיה חמורה,מכבי צריכה שחקנים שתורמים נקודות ומושכים תקבוצה כרגע חוץ מפארגו והיינס אין כאלה ,הביאו את לינהראט במקום אינגלס במטרה הזו ,מי יקלע במכבי?מי ישים נקודות ויהוה איום,כולם במכבי משלימים בינונים.

אינגלס לא נתן לך כלום בשנה שעברה ככה שאין הרבה מה להחליף. כמה שחקנים כבר אפשר לשים ברוטציה רגילה? הרי ברור ש- 12 זה יותר מדי. גם 10 זה גבולי.

זו הרוטציה של מכבי:

פארגו/אוחיון
היינס/לנדסברג
סמית'/פניני/לנדסברג/לינהארט
רנדל/טיוס/פניני/כהן
סופו/טיוס/מאריץ'/כהן

אין ממש דקות ללינהארט איך שלא תהפוך את זה. יש בעיה של קליעה בקבוצה וזה משהו שדיברנו עליו בקיץ, אבל זה קשור לבחירת השחקנים האחרים, לא ללינהארט.

טיוס לא ישחק 4 וגם כהן לא צפוי לשחק הרבה (אם בכלל בירוליג) ואין ספק שחסר 4 נורמלי בסגל ובמקום זה העדיפו סתם להעמיס בכמה שחקנים שיתרמו רק בדברים ספציפיים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google Adsense [Bot] ו־35 אורחים