יורוקאפ 2014/15 - חימקי ורייס זכו בתואר ועלו ליורוליג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מוקדמות היורוליג

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ספטמבר 2014, 21:29

למי פאקינג אכפת אם מגדל יסיימו ראשונים או במקום שלישי?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 30 ספטמבר 2014, 21:30

LIAV10 כתב:למי פאקינג אכפת אם מגדל יסיימו ראשונים או במקום שלישי?

לאף אחד חוץ משמואל לא אכפת גם אם יסיימו אחרונים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ספטמבר 2014, 21:34

LIAV10 כתב:למי פאקינג אכפת אם מגדל יסיימו ראשונים או במקום שלישי?

אני פשוט לא מצליח להבין את זה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 30 ספטמבר 2014, 21:34

מקאדו 3 כתב:
roy1000 כתב:מה? למה יש פה דיונים על ירושלים ביורוליג? הם לא הודחו מהמוקדמות?

כי צהבת הפך להיות פורום בצלמו ובדמותו של שמואל , שליש מהדיונים תגובות ותגובות נגד הם של שמואל ועם שמואל , הכי מרגיז שרובם עוסק במגדל ולא במכבי בכלל .

אין לי כלום נגד שמואל , הוא בחור חיובי , מנומס בד'כ ואחד המשקיעים פה בפורום אבל זה פשוט לא הגיוני שהפורום הזה הופך לצ'ה 2 לשעות ארוכות בגללו , זה הפך להיות הפורום של שמואל וכל השאר ...

זה נכון אבל מצד שני, אם משתמשים אחרים לא היו מתעצבנים כל פעם שמדברים על ירושלים אז היו הרבה פחות ויכוחים עם שמואל. מצד אחד לשמואל יש כנראה חיבה לירושלים (זה דרך אגב ממש לא פוסל את אהדתו למכבי) אבל מצד שני יש הרגשה שאנשים בכח מנסים לעקוץ ולזלזל בירושלים ולדעתי זה פשוט כי הם מרגישים מין צורך כאוהדי מכבי ולא נובע מדעה אמיתית ואובייקטיבית שלהם. אז נכון זה פורום של קבוצת הכדורסל מכבי תל אביב, אבל אנחנו מדברים כאן על הכל מהכל, כולל יורוליג, יורוקאפ, NBA , כדורסל ישראלי וכו'. לדעתי זה לגיטימי שהתעסקות בירושלים תהיה יותר מאשר בשאר קבוצות היריבות בארץ כמתמודדת העיקרית בארץ מול מכבי . אבל הבעיה היא כמו שציינתי שלדעתי גם שמואל שמשום מה תמיד רואה את הצד היפה בירושלים אבל מכבי למשל לא מקבלים את אותו יחס ממנו וגם האחרים שמנסים לעקוץ אותו ואת ירושלים לא אובייקטיבים במאת האחוזים מה שיוצר ויכוחים תמידיים בנושא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ספטמבר 2014, 21:47

toja27 כתב:
מקאדו 3 כתב:

כי צהבת הפך להיות פורום בצלמו ובדמותו של שמואל , שליש מהדיונים תגובות ותגובות נגד הם של שמואל ועם שמואל , הכי מרגיז שרובם עוסק במגדל ולא במכבי בכלל .

אין לי כלום נגד שמואל , הוא בחור חיובי , מנומס בד'כ ואחד המשקיעים פה בפורום אבל זה פשוט לא הגיוני שהפורום הזה הופך לצ'ה 2 לשעות ארוכות בגללו , זה הפך להיות הפורום של שמואל וכל השאר ...

זה נכון אבל מצד שני, אם משתמשים אחרים לא היו מתעצבנים כל פעם שמדברים על ירושלים אז היו הרבה פחות ויכוחים עם שמואל. מצד אחד לשמואל יש כנראה חיבה לירושלים (זה דרך אגב ממש לא פוסל את אהדתו למכבי) אבל מצד שני יש הרגשה שאנשים בכח מנסים לעקוץ ולזלזל בירושלים ולדעתי זה פשוט כי הם מרגישים מין צורך כאוהדי מכבי ולא נובע מדעה אמיתית ואובייקטיבית שלהם. אז נכון זה פורום של קבוצת הכדורסל מכבי תל אביב, אבל אנחנו מדברים כאן על הכל מהכל, כולל יורוליג, יורוקאפ, NBA , כדורסל ישראלי וכו'. לדעתי זה לגיטימי שהתעסקות בירושלים תהיה יותר מאשר בשאר קבוצות היריבות בארץ כמתמודדת העיקרית בארץ מול מכבי . אבל הבעיה היא כמו שציינתי שלדעתי גם שמואל שמשום מה תמיד רואה את הצד היפה בירושלים אבל מכבי למשל לא מקבלים את אותו יחס ממנו וגם האחרים שמנסים לעקוץ אותו ואת ירושלים לא אובייקטיבים במאת האחוזים מה שיוצר ויכוחים תמידיים בנושא.

סוף סוף מישהו שם את הדברים על השולחן כמו שהם.
רק דבר אחד- שלא יהיו ספקות- אין לי חיבה לירושלים או משהו כזה.
מן הסתם היא זוכה ממני ליותר התייחסות, בשל היריבות הגדולה עם מכבי.
אני מנסה לראות את הדברים בצורה אובייקטיבית ותאמינו לי שאם ירושלים תשחק רע אז אני אהיה הראשון לצלוב אותם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 30 ספטמבר 2014, 21:49

שמואל1 כתב:
toja27 כתב:
מקאדו 3 כתב:

סוף סוף מישהו שם את הדברים על השולחן כמו שהם.
רק דבר אחד- שלא יהיו ספקות- אין לי חיבה לירושלים או משהו כזה.
מן הסתם היא זוכה ממני ליותר התייחסות, בשל היריבות הגדולה עם מכבי.
אני מנסה לראות את הדברים בצורה אובייקטיבית ותאמינו לי שאם ירושלים תשחק רע אז אני אהיה הראשון לצלוב אותם.

ואתה באמת חושב שיש פה מישהו בפורום הזה שמאמין להצהרה הזאת?

:laugh3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 30 ספטמבר 2014, 22:42

אז זהו שגם אם ירושלים יקחו את היורוליג אני בחיים לא יפרגן להם. זה לא עוד פורום כדורסל , זה פורום אוהדי מכבי !!!
מה שמרגיז בשמואל שרוב הדברים שהוא אומר על ירושלים הם סוג של פירגון לקבוצה שלא עשתה כלום וגם לא אמורה לקבל פירגון בפורום הזה , בעוד שמכבי בעונה שהיא זוכה בעל התארים זוכה ממנו לכמות ביקורת שמתאימה לקבוצה שלא עברה את שלב הבתים. אין שחקן במכבי שלא נקטל במהלך העונה , ועל הננהלה אני בכלל לא מדבר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

Re: יורוקאפ 2014-15

הודעהעל ידי jol9 » 30 ספטמבר 2014, 22:57

בואו נעשה קצת סדר:

1. הפכתי את השרשור לשרשור היורוקאפ. מכיוון שממילא הרוב כאן מדברים על מגדל, והקשר שלהם ליורוליג הוא כמו הקשר של זהבה גלאון למציאות, נראה לי שזה הדבר הנכון לעשות.
2. מגדל לא היריבה הכי גדולה שלנו בארץ. ללא שום ספק. הם היו רוצים, אבל כרגע הם כלום ושום דבר בזירה המקומית, בלי תואר או גמר כבר הרבה שנים. לכן אין סיבה לדבר
עליהם יותר מאשר על חיפה או אילת. הדבר היחיד שהם מצטיינים בו, זה יחסי ציבור ולקחת שחקנים שאנחנו כבר לא רוצים.
3. שמואל, אין ספק שהקטע איתך, עם מגדל ועם הפורום הזה הוא פרובוקציה אחת גדולה. אתה לא כזה תמים בשביל לחשוב אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 ספטמבר 2014, 23:12

toja27 כתב:
מקאדו 3 כתב:

מסכים לגמרי
מצד אחד אנשים פה יורדים על ירושלים בכוח לפעמים ומצד שני שמואל כותב עליהם פה יותר מדי
פתחתי על זה ת'רד לפני כמה זמן וקיוויתי שנפסיק עם זה אבל זה מעגל שלא נגמר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ספטמבר 2014, 23:23

אני מצטער, אבל אין שום דבר מעניין במגדל של השנה הזו ששווה כל כך הרבה דיבורים.
שנה שעברה הם יצרו עניין סביב הבעלים החדשים וההחתמות שהם עשו. השנה אין כלום. סתם עוד קבוצת יורוקאפ בינונית פלוס.
אין שום דבר בהם ששווה כל כך הרבה דיבורים, בטח שלא הבית שהם קיבלו ביורוקאפ (ולקח לי זמן להבין שלשם הלך השרשור).
roy1000

הודעהעל ידי WendelA » 01 אוקטובר 2014, 17:33

yzafrir כתב:אז זהו שגם אם ירושלים יקחו את היורוליג אני בחיים לא יפרגן להם. זה לא עוד פורום כדורסל , זה פורום אוהדי מכבי !!!
מה שמרגיז בשמואל שרוב הדברים שהוא אומר על ירושלים הם סוג של פירגון לקבוצה שלא עשתה כלום וגם לא אמורה לקבל פירגון בפורום הזה , בעוד שמכבי בעונה שהיא זוכה בעל התארים זוכה ממנו לכמות ביקורת שמתאימה לקבוצה שלא עברה את שלב הבתים. אין שחקן במכבי שלא נקטל במהלך העונה , ועל הננהלה אני בכלל לא מדבר...

אני ממש לא חושב שאתה צריך להתרגז, העובדה שיש אנשים כמו שמואל רק מוסיפה עניין לפורום!!! מה אתה רוצה שכולם פה יגידו כל הזמן מכבי אחלה קבוצה, אין כמו דני שובבני ויופי של סגל ותקציב מדהים?!
WendelA

Re: אשכול אירופה: כל החדשות מרחבי היבשת

הודעהעל ידי felix_r » 15 אוקטובר 2014, 00:04

מחר (רביעי) יורוספורט2 משדר שני משחקים די מעניינים:

חימקי - VEF ריגה
ריטאס - פרטיזן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 15 אוקטובר 2014, 10:12

מעניין לראות את רייס בחימקי . הם וינר יכול לשנות את קבוצה הלוזרית ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוקטובר 2014, 19:21

בנוויט קבוצה עם אייקיו של חתול מת, מגדל אמורים לנצח בלי בעיה.
הסנטר שלהם מתחת לסל עם רייט יל הגב מוסר לזריקה בלתי אפשרית משלוש.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אוקטובר 2014, 19:44

בנויט - מגדל זה אחד המשחקים הגרועים שאני זוכר אי פעם. משחק ברמה של אפס של שתי הקבוצות. נראה כמו ליגת תיכונים (כולל האולם).
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוקטובר 2014, 20:30

מגדל האמת ממש מאכזבים אותי, באנוויט נראים כאילו בורקס גבינה הכין אותם למשחק הזה ועדיין מובילים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי גל גל » 15 אוקטובר 2014, 20:31

LIAV10 כתב:מגדל האמת ממש מאכזבים אותי, באנוויט נראים כאילו בורקס גבינה הכין אותם למשחק הזה ועדיין מובילים.

בלי ביצה
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 15 אוקטובר 2014, 20:32

חימקי הביסה את ריגה 30 הפרש. רייס ממשיך את היכולת מסוף העונה הקודמת, סיים כקלע המוביל עם 16 נק' ו-5 אס'.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוקטובר 2014, 20:37

המאמן שלהם אחד הקורעים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוקטובר 2014, 20:43

חחחחל המאמן שלהם הזוי, מישהו חייב להכין סרטון של המוזרויות שלו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים